Şimdi Ara

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
0
Favori
82.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nazmi_8

quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

Orijinalden alıntı: Nazmi_8

@gewa mesaj yazarken yukarıda kime diye bir bölüm var orda orta tusa basın rehber açılır. gelen mesajdaki numarayıda mesaj açııkken arama tusuna basarak arayabilirsiniz

cevap için teşekkürler.
    yanlış anlattım heralde.diyelim ki bir arkadaşım rehberimde olan birinin numarasını mesajla göndermemi istedi.arkadaşıma mesaj yazarken rehberimdeki istediği kişinin numarasını göndermek için nasıl eklerim ve;
    yine diyelim ki bir arkadaşım mesajla birkaç kişinin numarasını bana gönderdi.gelen mesajdaki numaraları tek tuşla seçip arama yapmak için ne yapabilirim.
    daha önce 8310 vardı bende bu söylediklerimi çok basit bir şekilde yapabiliyordum.heralde bu telefonda da vardır bu kolaylıklar ama malesef daha bulamadım.

Sanırım bu telefonda yok yada ben bulamadım. şöyle bişey buldum ama istediğin tam olarak bu değil sanırım : new message-options-insert content-insert other-business card yapınca rehber açılıyor ve numaraları seçebiliyorsun ama mesaj göndermedim birine oluyormu bilmiyorum yani.

denediğin için sağol.onu da yaptım ama başka model telefonlara gitmiyor o şekilde.nokia suite yedeklediği formatta gönderiyor malesef.bu kadar basit birşeyi bu kadar komplike bir alete koymamalarını anlamak mümkün değil gerçekten.

• Arkadaşlar meraba.Öncelikle teşekkür ederim hepinize,çünkü telefonlardan anlamayan biri olarak sayenizde bikaç bişey aklıma girdi :)

Foruma e5 için üye oldum,yorumlarınızı okudum.Ben bu telefondan almayı düşünüyorum lakin,bikaç arkadaşın bahsettiği şu donma olayı benim şuan kullanmış olduğum telefonda sıkça yaşandığı için illallah dedirtti.O yüzden değiştirmek istiyorum ama eğer bunda da oluyorsa biraz aklım karıştı açıkçası.Çoğunuz bu telefonu benim hiç kullanmadığım hatta bilmediğim programlar için kullanıyorsunuz sanırım.Ben programdan falan anlamam :D Ben bu telefonu sadece mesajlaşmak için,kamerası için,arada sırada interneti için ve müzik için kullanmayı düşünüyorum.O zaman tamam yeterli derseniz bunu almayı düşünüyorum.Onun haricinde bu saydığım özellikleri kullanmak için yeterli olabilecek bi alternatif olarak C3ü mü düşünmeliyim?

Bide son olarak bu telefonu nokiausa.com 'da fiyatını 199$ olarak gördüm.Oradan da alabiliyormuyum?Alabiliyorsam herhangi bi problemle karşılaşırmıyım?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler :)

• arkadaşlar merhaba tüm konuyu okudum ama flasplayer sorunumu çözemedim. youtube dışında hiç bi yerden video izleyemiyorum. lütfen yardımcı olun =(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

facebook ta video izlenebiliyor mu?

flash yükleyince malum yerlerde bile izleniyor ehehe :) youtube için flash bile istemiyor bu arada telefon.

ama nasıl flas yükleniyor sorun o=) rica etsem nereden nasıl yükleyeceğim konusunda bilgi verebilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Almak isteyenler için bugüne özel 511 TL:http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_e5_black-e5-cep-telefonu-%28black%29/productdetails.aspx?I_ID=53015

Teşekkürler bilgi için telefonun herhangi bir problemi var mı acaba reset atma vb gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 22 Nisan 2011; 18:01:07 >
  • Bana yardımcı olabilecek kimse yokmu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsrncnr26

arkadaşlar merhaba tüm konuyu okudum ama flasplayer sorunumu çözemedim. youtube dışında hiç bi yerden video izleyemiyorum. lütfen yardımcı olun =(

benim bildiğim 1000 liranın altındaki telefonlarda flash desteği yok.yanlış biliyor olabilirim tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckm

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Almak isteyenler için bugüne özel 511 TL:http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_e5_black-e5-cep-telefonu-%28black%29/productdetails.aspx?I_ID=53015

Teşekkürler bilgi için telefonun herhangi bir problemi var mı acaba reset atma vb gibi

aldığım günden bu yana hiç reset atmadı.genel bilgi olarak şarjı iyi ,kamerası auto focus olmamasına rağmen gayet iyi ,wireless problemsiz ,hız olarak gayet tatminkar.
    ama symbianın pek kullanıcı dostu olduğu da söylenemez.örneğin ; yukarıda belirtmiştim gerçi daha önceki kullandığım telefondaki gibi , mesajdaki numaraları kolayca arayamama , kendi rehberindeki tel. numaralarını kolay bir şekilde gönderememe falan.sonuçta kendi kullanım alanında (e serisi) benim tercih ettiğim bir telefon oldu ve pişman olmadım.

• Bir arkadas daha bahsetmis sanırım y ve z hafrlerinin yeri değişik. tuş kodları aynı bastıgında o harf çıkıyor ama klavye yerlerıne gore bakınca yerlerı degısık ve alt menüde hiçbr uyglma açık olmadığı halde yan ve yukarı doğru bir ok var. yardımcı olursanız sevınırım nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SswNn

Bir arkadas daha bahsetmis sanırım y ve z hafrlerinin yeri değişik. tuş kodları aynı bastıgında o harf çıkıyor ama klavye yerlerıne gore bakınca yerlerı degısık ve alt menüde hiçbr uyglma açık olmadığı halde yan ve yukarı doğru bir ok var. yardımcı olursanız sevınırım nasıl çözebilirim?

paralel ithalat aldıysanız yurt dışından gelen farklı klavyeli e5'e türkçe menü yüklenmiş olabilir.dilini ingilizce yapınca da aynı problem var mı?
    eğer distribütör ürünüyse garantiden hallederler zaten.
  • arkadaşlar biride flash playerden bahsetsin bana=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsrncnr26 -- 23 Nisan 2011; 21:15:46 >
  • @gewa
    aldğım yere götürdüm tuş takımının değişeceğini düzeleceğini söylediler ama vermedim şimdilik güvenemedim açıkçası.

--

Birde birkaç şey daha soracağım internete veya mesaj kısmına girildiğinde saat gözükmüyor ekranda. sürekli görünür ayarı varmıdır? son olarakta Genel tercihinde değilde diğer tercihler seçili iken arama geldiğinde ekran ışığı yanıp sönüyor onu nasıl sabit hale getirebiliriz?
  • quote:

@gewa
    aldğım yere götürdüm tuş takımının değişeceğini düzeleceğini söylediler ama vermedim şimdilik güvenemedim açıkçası.

--

Birde birkaç şey daha soracağım internete veya mesaj kısmına girildiğinde saat gözükmüyor ekranda. sürekli görünür ayarı varmıdır? son olarakta Genel tercihinde değilde diğer tercihler seçili iken arama geldiğinde ekran ışığı yanıp sönüyor onu nasıl sabit hale getirebiliriz?

alman klavyesi olmuş,düzeltilebilir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 26 Nisan 2011; 19:12:59 >
  • quote:

@gewa

--

mesaj atarken saat görünüyor bende.
    genel dışında sessiz tercihini kullanıyorum ama çok dikkat etmedim nasıl çağrı geldiğine.
  • merhabalar ben de bu gün e 5 aldım.. wifi ile internete bağlandım, burda bir sorun yok ama bağlantıyı kestiğimde "sistem hatası" çıkıyor ve tamam a defalarca basmama rağmen kapanmıyor,ben de bataryayı çıkartıyorum. bu her bağlandığımda olan bir şey bunun bir çözümü yok mu :S
  • tercihlerde mesela sessiz ve genel tercihi dışında diğerlerinde arama geldiğinde telefon ışığı yanıp sönüyor sabit değil o hafif sinirimi bozuyo. yokmudr düzeltme yolu :s
  • 5 ay oldu heralde alalı çok şükür daha ne donma ne bozulma yaşamadım. günlük mesalaşma ve internetteyim
  • Mesajlarda Giden kutusunda, Emailde giden kutusunda hiçbir bekleyen mesaj, öge olmamasına rağmen alt kısımda yukarı doğru ok var. mesaj gidiyormuş beklemedeymiş gibi. Bi türlü yok edemedim. ne yapabilirim :S
  • quote:

Mesajlarda Giden kutusunda, Emailde giden kutusunda hiçbir bekleyen mesaj, öge olmamasına rağmen alt kısımda yukarı doğru ok var. mesaj gidiyormuş beklemedeymiş gibi. Bi türlü yok edemedim. ne yapabilirim :S

bir arkadaşıma sms göndermiştim ama hatların azizliğinden bir türlü mesajım gitmemişti aynı işaret bende de olmuştu.hatta telefonu kapadım açtım yine düzelmedi.mesajlara girip biraz kurcalayıp çözmüştüm ama tam ne yaptığımı hatırlamıyorum.iletim raporu dahil biraz kurcalarsan bulursun heralde.sadece giden kutusuna değil gönderilen öğelerede bakmayı ihmal etme.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.