Telefonu Alalı Birkaç Gün Oldu Fakat Klavyede Sorun Yaşıyorum. Bazı Tuşların Yeri Değişmiş Galiba Mesela Y Harfine Basınca Z Çıkıyor. Bunu Düzeltmem İçin Ne Yapmalıyım ????
Arkadaslar birşey soracağım. Menüde falan gezerken sürekli "bağlantı tipi seçin - wlan tara,wap" sorusu çıkıyor. Arkadasta da sürekli soruyor ama onda mail falan tanımlı. Ben mail kullanmıyorum, bugün böyle olmaya başladı. Kontrol Paneli-Ayarlar-Baglantı-Kablosuz ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz bakabilir misiniz ? Bu durumu yaşayan var mı ? Herhangi bir uygulama açık degil belirteyim.
kimse paylaşmamış ya da ben görmedim...
E5 ile Multitasking rekoru 74 uygulama
Bu vidyoyu görmeyen kalmamıştır heralde e5 kullanıcılarından veya bu piyasayı takip ederlerden ama bu haftasonu e5 almayı düşünen biri olarak yukarıda sorduğum sorulara cevap verebilirseniz çok sevinirim, zira 1, 2 haftadır bu telefonu almayı düşünüyorum fakat bu sorular kafamı karıştırıyor...
arkadaşlar bende tusların yerleri farklı. yardım edebilecek olan varmı? z ye basınca y . y tusuna basınca z geliyor. nokta virgülde farklı.
Merhaba E5 kullanıcıları, kardeşime almış olduğum E5'te internete girilmek istendiğinde"İşlemi yapmak için hafıza yok, önce C: deki bazı verileri silin" uyarısını alınıyor ve işlem engelleniyor. Bunun çözümü ön belleği boşaltmak mı, eğer öyleyse bu işlem nereden ve nasıl yapılabiliyor? Ayrıca cevapsız aramalar bölümünden arayan kayıtlı olduğu halde görüntülenemiyor. Çözümü ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
bu telefona update yapmayı anlatabilecek olan varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: fatih29izmir
Merhaba E5 kullanıcıları, kardeşime almış olduğum E5'te internete girilmek istendiğinde"İşlemi yapmak için hafıza yok, önce C: deki bazı verileri silin" uyarısını alınıyor ve işlem engelleniyor. Bunun çözümü ön belleği boşaltmak mı, eğer öyleyse bu işlem nereden ve nasıl yapılabiliyor? Ayrıca cevapsız aramalar bölümünden arayan kayıtlı olduğu halde görüntülenemiyor. Çözümü ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sorunu hiç duymamıştım. Telefonda bir problem olma ihtimali yüksek gibi geldi bana...
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
quote:
Orijinalden alıntı: fatih29izmir
Bu sorunu hiç duymamıştım. Telefonda bir problem olma ihtimali yüksek gibi geldi bana...
Aynı numarayı 2 kere kaydedersen oluyor bu durum.Bir tanesini rehberden sil.
benimle aynı sorunu yaşayan yokmu?
w ve q gibi tuslara basılı tutunca mesela w da parantez ( cıkması lazım ama ' çıkıyor. bu herkeste böylemi? çözümü varsa yazarsanız çok iyi olur. telefoncuya götürdüm onlar sym ile yaz diyorlar özel karakterleri :S böyle durumlarda garantiden baska telefon alabilirmiyim?
klavye türkçe q heralde. bunu ingilizce q yapınca düzelirmi? ve nerden yapabilirim?
nerde bu telefonun kulanıcıları yukardaki sorunlarla birlikte bişeyler daha sorayım önerebileceğiniz kullanışlı programlar varmı?
telefonu hacklemeye yardım edecek olan biri varmı?
aradaşlar oyun yüklüom oviden açılmıyor nasıl yapcam ya bu işi.
quote:
Orijinalden alıntı: black3454
konu ölü kardeş . kaç gündür cevap alamıyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: black3454
Telefonun dilini İngilizce yapıp öyle yükleyip açacaksın.
Sonra tekrar Türkçe'ye çevir sıkıntı olmaz.
Her sayfada yazıyor aslında...
çok sorunu var telefonun
Merhaba bi sorum var, daha önce soruldu mu bilmiyorum telefon çalarken ses komudu geliyor. Türkçeye de çevirdim bu sefer türkçe gelmeye başladı. Çalarken zil sesini kısıp birşeyler diyor ne dediğini de anlamıyorum. Bayağı uğraştım ama nasıl kapatacağımı bulamadım. Yardım ederseniz sevirim
quote:
Orijinalden alıntı: booooo
Merhaba bi sorum var, daha önce soruldu mu bilmiyorum telefon çalarken ses komudu geliyor. Türkçeye de çevirdim bu sefer türkçe gelmeye başladı. Çalarken zil sesini kısıp birşeyler diyor ne dediğini de anlamıyorum. Bayağı uğraştım ama nasıl kapatacağımı bulamadım. Yardım ederseniz sevirim
Genel e gir ordan kişiselleştire sonra da zil seslerine gir yani benimn telefon ingilizce general-personalation-tones-say caller'S name (arayanın adını söyle)..
Arkadaşlar konu ölü cevap veren yok felan diyorsunuz da yani telefonu 2 dk kurcalamak yerine üşengeçliğinizden tak buraya herşeyi sorarsanız yani kimse gelip cevaplamaz ben de başlkarda konuya ilgi gösterdim ama şimdi şu yukarıda sorulan sorulara bir bakarmısınız lütfen. Yahu 50 kere yazılmış e72 ile farkları adam okumuyo açıp yani yapacağı 3 sayfa geri gitmek bunu yapmıyor buraya yazıyor. ehh be kardeşim ayıp. Sormayın bu tip sorular konuyu öldürüyorsunuz. Arkadaşlardan ricam bu tip sorulara da cevap dahi vermeyin. Cevabı varsa biliyosanız cevap vermeyin.
Telefonun şu sıralar en çok canımı sıkan yani bir türlü flv dosyalarını açtıramıyorum yani açıyorda mesela bir filmi ileri geri alacağım buun telefonun kendi oynatıcısı ile yapamıyorum. Google da 50 kere arattım ama sanırım telefon hack li olmadığından yüklediğim progrmlar çalışmadı. Bu konuda illa telefonu hacklemek mi gerekiyor?
arkadaşlar wifi'ı şirkette kullanan var mı aranızda, benim wifi evdeyken çalışmasına rağmen şirkette beyaz bir ekranda donuk kalıyor ve daha sonra geçersiz sunucu ismi hatası veriyor, konuyu yabancı forumlarda da araştırdım konunun şirket modemindeki şifreleme uyumsuzluğu yüzünden olduğu yazılmış bu konuyu çözebilen var mı ?