Şimdi Ara

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
0
Favori
82.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu ılk alan arkadaslar her hangı bır problemle karsılastınızmı >? genel bı sorunu varmı cıhazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinnig

telefonu ılk alan arkadaslar her hangı bır problemle karsılastınızmı >? genel bı sorunu varmı cıhazın

Şu bahsedilen donma sıkıntısı webdeyken oluyor bende. Bir siteye bağlanırken donuyor, no tuşuyla çıkabiliyorum ama uygulama açık olarak kalıyor sistemde.

Hafıza kartının dolu gözükmesi ve içindeki verileri bilgisayara aktaramam da kafamda bir soru işareti.
  • çoğu kişi memnun değil telefondan bende kararsızım
  • arkadaşlar alalı 1 ay oldu fakat oviden oyun indirsem açmıo aç diyorum bişeyt cıkmı siliom mecburen buna oyun yükliyemicemmi ben ya :S
  • Arkadaşlar ben alalı birbuçuk ay oldu. Menüler arasında gezerken ya da internette dolaşırken donma kilitlenme gibi bir problem yaşamadım. Kendi adıma memnunum telefonumdan. Yalnız oyun indirip kurmayı denemedim bu konuda nasıldır bilemiyorum. Gündüz fotoğraf çekim kalitesi benim için yeterli gece berbat , şarj süresi çok iyi gidiyor (normal kullanımda dört gün), hafıza kartı benim için problem değil yetmezse yükseltirim. Bunlar dışında en önemsediğim telefonun hızlı olması ve kilitlenmemesiydi bu açılardan beni tatmin etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccctrl

Arkadaşlar ben alalı birbuçuk ay oldu. Menüler arasında gezerken ya da internette dolaşırken donma kilitlenme gibi bir problem yaşamadım. Kendi adıma memnunum telefonumdan. Yalnız oyun indirip kurmayı denemedim bu konuda nasıldır bilemiyorum. Gündüz fotoğraf çekim kalitesi benim için yeterli gece berbat , şarj süresi çok iyi gidiyor (normal kullanımda dört gün), hafıza kartı benim için problem değil yetmezse yükseltirim. Bunlar dışında en önemsediğim telefonun hızlı olması ve kilitlenmemesiydi bu açılardan beni tatmin etti.

Hocam bana yardımcı olabilir misin ?

Telefonu aldığımda hafıza kartının 1,5 gigabyte dolu olduğunu gördüm. Diğer dosyalar adı altında büyük bir klasör var. Yalnız bu klasör içinde Ovi Maps programı falan var. Bilgisayara taktığımda bu dosyaları yedekleyemiyorum. Kartı biçimlendirsem,telefonun progrmaları silinir mi ?

• Hocam o kadar büyük boyutlu olmasının sebebi türkiye haritasının yüklü olması.Ben alır almaz sildim hepsini gereksiz doluluk yaratıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lamb Of God

Hocam o kadar büyük boyutlu olmasının sebebi türkiye haritasının yüklü olması.Ben alır almaz sildim hepsini gereksiz doluluk yaratıyor

Kartı mı biçimlendirdin ? Sadece cities klasörünü mü sildin hocam ?
  • ben de iki defa kapandı ama ikisinde de eğilmiştim sanırım bacak ve pantolon arasında sıkışınca noya basılı kaldı ondan kapandı :) durup dururken kapanmıyor yoksa.
  • ezık man en uzun suredır kullanan sensın yorumlarını paylaş
  • ben kullanıyorum uzun süredir.herhangi bir sıkıntısı yok alacak olan arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir.Program çalışmaması telefon dilinin türkçe olmasından kaynaklı tel dilini ing yapınca bütün programlar yükleniyor.
  • bu telefon donanım olarak çok iyi görünüyor ama yazılım olarak problemi var galiba.kullanan arkadaşlar biraz daha paylaşımcı olsa keşke.bizim gibi almak isteyenler için çok yararlı olur.
  • programsal olarakta bir problem yaşamadım aksine çok hızlı arayüzü
  • neden bu telefon şu an hepsiburada ya da hizlial gibi sitelerde satılmıyor bir tür sıkıntı mı var acaba ?
  • Kullanan arkadaşlar, oyunlara ve uygulamara girerken şebeke bağlantısı kurulsun mu diye bir ileti geliyor. Şebeke bağlantısı kurduğum zaman kontör/tl falan gider mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

GSM şebekesinde 18 saat 30 konuşma süresi yazmışsınız ama forum sitesinde 7.5 saat yazıyor. 3G şebekesinde de 4.8 olarak belirtilmiş.

En fazla 4 gün konuşursun tabii servise gidip gelmekten telefon elinize kalırsa.
  • hayırdır hep servistemı duruyor e5?
  • Hafıza kartındaki verileri telefon hafızasına kaydetmenin yada kopyalamanın bir yöntemi var mı ?
  • Almak isteyen olursa E5 + 2 Gb Kart dahil 600 tl sıfır kutusunda fatura adınıza kesilecek. iki yıl garantili 0535 797 43 99 ulaşabilirsiniz...
  • nokıa shop ta 599 ve 10 taksıt zaten dostummm
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.