Nokia e5-00 cihazımı türkçe yapmam gerekiyor. Telefon holladadan geldi turkçe yok. Versiyon 042.007 rm632. sizce bu linkten hangisini jaf ile yuklersem sorun yasamam.
şimdiden teşekkürler
ses kalitesi olarak nasıl peki iyi bir kulaklık yeterli olur mu
arkadaşlar ovide uygulamalarda sorun var demişsiniz peki indirebildiğiniz hiç mi program yok yani
quote:
Orijinalden alıntı: kaan256
arkadaşlar ovide uygulamalarda sorun var demişsiniz peki indirebildiğiniz hiç mi program yok yani
her türlü iner çalışır da. tek yapman gereken eğer açılmıyorsa indirdiklerin dili ingilizce yapıp kuracaksın.
arkadaşlar ben şimdi önemli yerlerdeki maillerimi ovi.com uazantılı mail adresime kaydırdım...şimdi telefondan bu adrese bağlanırken turkcell ile bağlantı kuruyor... şimdi bir ücret gidiyor mu? eğer gidiyor ise bu ovi olayının ücretsiz kısmını nasıl kullanıcam...ben bu telefonu sadece mailerime bakmak için aldım.mesaj alır gibi mail gelince haber vermesi için aldım...nasıl ayarlanabilir bilen biri varsa yardım ederse çok sevinirim...
arkadaşlar bende e5 aldım gecen gun.yalnız bır sorum olacak;pc ıle telefon arasındakı baglantıyı saglayacak olan programı nerden edıneblrm?
ben bu telefonu almakta kararlıyım ama almadan önce bikaç sorun var 1-Telefonda müzik dinlerken kalite pek iyi değilmiş cızırtı sesleri duyuluyormuş.Bu doğru mu ? 2-Telefona flash gibi özellikler nerden atılıyor nasıl oluyor? 3-Ovi'ye ücretsiz nasıl giriliyor
quote:
Orijinalden alıntı: baggeni
arkadaşlar bende e5 aldım gecen gun.yalnız bır sorum olacak;pc ıle telefon arasındakı baglantıyı saglayacak olan programı nerden edıneblrm?
arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum ama daha önce hiç klawyeli telefon kullanmadım zor olur diye korkuyorum bu yüzden dokunmatikde düşünmedim hiç zaten e5 i ilk klawyeli telefonu olan var mı aranızda mesaj yazımı filan nasıl klawyede tuş takımına göre daha mı kolay
Bende telefonumu daha dün aldım. İlk karıştırdığımda bir kaç kez takıldı telefon hiç bir tuş basmadı. Bugün 2. gün böyle bir problemle karşılaşmadım, umarım karşılaşmamda. Birde yazılımdanmıdır yoksa ekran mı bozuktur anlayamadım sol üst köşede girdiğiniziz menünün ismi yazıyorya işte girilen menünün ismi ne kadar uzunsa sol üst köşede son harflere doğru harfler saydamlaşıyor.yani yazı silik oluyor. Telefon estetik olarak çok güzel duruyor.blackberry gibi.internette wi-fi üzerinden çok çok hızlı. Fakat benim hattım faturalı olduğundan bazen turkcell şebeke üzerinden bağlandığından şüpheleniyorum.Şebeke üzerinden bağlanmayı offline yapabiliyomuyuz.Sadece ihtiyacım ve bağlanma imkanım olduğunda wi-fi üzerinden bağlanmak istiyorum.
İnternete girerken her zaman en başta kayıtlı wlan varsa o geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ICELAW
Bende telefonumu daha dün aldım. İlk karıştırdığımda bir kaç kez takıldı telefon hiç bir tuş basmadı. Bugün 2. gün böyle bir problemle karşılaşmadım, umarım karşılaşmamda. Birde yazılımdanmıdır yoksa ekran mı bozuktur anlayamadım sol üst köşede girdiğiniziz menünün ismi yazıyorya işte girilen menünün ismi ne kadar uzunsa sol üst köşede son harflere doğru harfler saydamlaşıyor.yani yazı silik oluyor. Telefon estetik olarak çok güzel duruyor.blackberry gibi.internette wi-fi üzerinden çok çok hızlı. Fakat benim hattım faturalı olduğundan bazen turkcell şebeke üzerinden bağlandığından şüpheleniyorum.Şebeke üzerinden bağlanmayı offline yapabiliyomuyuz.Sadece ihtiyacım ve bağlanma imkanım olduğunda wi-fi üzerinden bağlanmak istiyorum.
bende şuana kadar hiç donma yapmadı...bende faturalı hatta saahbim bu wi fi olayı ücretlimi? ayarlar genel kişiselleştir internet kısmından kapatabilirsin şebekeyi...şu ovi olayını tam bilen yokmu...yad başlık yokmu bu konuyla ilgili...
ben bu telefonu almakta kararlıyım ama almadan önce bikaç sorun var 1-Telefonda müzik dinlerken kalite pek iyi değilmiş cızırtı sesleri duyuluyormuş.Bu doğru mu ? 2-Telefona flash player gibi özellikler nerden atılıyor nasıl oluyor? 3-Ovi'ye ücretsiz nasıl giriliyor
müzik pek dinlemedim ama şuana kadar bir cızırtı gelmedi bana kendi kulaklığı ile dinledim... ovi adresinden atıyorsun ama ezik man ın dediği gibi önce ingilizce yapmalısın menüyü oviden adres alıp hemen üye olabiliyorsun...ama girerken neyle bağlandığın önemli ordaki uygulamaları ücretsiz alıyorsun fakat bağlanırken ücret var yanılmıyorsam...
valla ben bugün burger king in önünde otobüs durağı vardı hazır hemen bağlandım otobüs gelene kadar indirme kurma ilemi yaptım...bağlantı hızı süper git md yada bur.king önüne içeri girmeden hemen bağlanıp işlemlerini yap:) ama en güzeli internet paketi almak.
sen telefondan memnun musun peki tuşları falan ses açma tuşu sert diyorlar doğru mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: onurrap
sen telefondan memnun musun peki tuşları falan ses açma tuşu sert diyorlar doğru mu ?
ben tabiki memnunum...benim derdim maillere bakmak idi şuanlık onu rahat yapıyorum...müzik felan çok dinlemem...ama paran varsa tabiki dokunmatik alman daha iyi...ses açma tuşu sert ama rahat rahat basabiliyorsun sıkıntı olmuyor...ben şuan tam fonksiyonlu kullanamıyorum..meseal internette hızlı birde opera tarayıcı ile daha hızlı olur diyolar ama malesef ben onu beceremedim....henüz çözemedim zaten...youtube hızı çok iyi...sitelere hemen girebiliyorum...dediğim gibi burger king in önünden aramızda 4-5 metre vardı hemen bağlanıp internete girdim...
quote:
Orijinalden alıntı: onurrap
ben bu telefonu almakta kararlıyım ama almadan önce bikaç sorun var 1-Telefonda müzik dinlerken kalite pek iyi değilmiş cızırtı sesleri duyuluyormuş.Bu doğru mu ? 2-Telefona flash player gibi özellikler nerden atılıyor nasıl oluyor? 3-Ovi'ye ücretsiz nasıl giriliyor
Benim yorumlarda okuduğum kadarıyla kulaklıkda müzik dinlerken değil haparlörde cızırtı oluyomuş sanırım
sizce almalı mıyım :)
quote:
Orijinalden alıntı: onurrap sizce almalı mıyım :)
acaba e5 ıle e72 arasındakı fark fıyatı mı . Bu ıkı telefon arasında kaldım.