Şimdi Ara

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
0
Favori
82.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun modeli e73 olsaydı, bu fiyata alamazdınız.
  • arkadaşlar aldığınız yer ve fiyat yazarsanız iyi olr.? bende alaçağımda fiyat araştırma bakımından iyi olur
  • vatan bilgisayardan 530 liraya alabilirsin world card ile 6 taksit yapıyorlar.
  • Ezik Man şu flash işini nasıl yapıyoruz?
  • Arkadaşım flash felan diyosunuz ama anlayamadım youtube den çatır çatır izliyorum hiç de bir sorun yok. Ama sanrıım facebook ta her videoyu açmıyo bunun için bi flaş eklentisi gerekiyor. Şu ana kadar benim telefonla ilgili en büyük sorunum gps. harika bir gps sistemi var ama her girdiğimde 0.40 cent yiyor. Avrupada olduğundan mı böyle analamdım türkiyede kullananlar giden de var gitmeyen de bunu çözemedim. Yada ben ayarlarını yapamadım. Bu konuda e5 telefonu kontor gitmeden gps ini kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • ya beyler ben facebook'tan izlemedim youtube açılıyor diye gerek duymadım, ama izlniyor flash telefondan yüklenmiyor, kendimiz bulmamız lazım. he izlendiğine eminim çünkü aldıgım yerdeki adam da bu telefonu kullanıyordu ve gösterdi çatır çatır açıyor ;)
  • vatandaki eleman ayarladı ayarlardan şebekeye bağlanmamasını sağladı.gps i gerçekten çok iyi ve ücretsiz.flash olayını dört gözle bekliyorum.dün diziporttan dizi izledim çok güzeldi :) kulaklık girişi standart değil e51in kulaklığı olmuyor daha ince girişi var
  • Media Markt ta inceledim tasarım ve malzeme olarak e71 daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak
    ... kulaklık girişi standart değil e51in kulaklığı olmuyor daha ince girişi var

Standart 3.5mm cihazın kulaklık girişi. E51 in ise 2.5mm.
  • teşekkür ederim açıklama için
    quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

quote:

... kulaklık girişi standart değil e51in kulaklığı olmuyor daha ince girişi var

Standart 3.5mm cihazın kulaklık girişi. E51 in ise 2.5mm.
  • arkadaşlar...şu an piyasaya çıkmış telefon...ben bu telefonu çoktandır almak istiyordum..sonra bir kaç yerde gördüm fakat e72 ye yakın fiyat çektiler...ondan hem beklemekten bıktım hem de fiyata da gıcık olup e72 aldım...bu arada 650-700 lerden verdiler millete alanlar kafayı yemişlerdir...üstelik garantisiz grey marketti onlar...ama şu anda kesinlikle fazla para vermeyin e72 ye...değmez...tek artısı ekranın 16 milyon renk olması..o da ne kadar fark eder bilemiyorum..ayrıca pil ömrü de çok fazla e5 in...gerçi e 72 bile baya uzun şarj süresine sahip ama açıkcası o fiyatı vermeyin...geri kalan özellikleri aynı...önde kamerası falan yok ama pek de gerekli olacağını sanmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: istante

arkadaşlar...şu an piyasaya çıkmış telefon...ben bu telefonu çoktandır almak istiyordum..sonra bir kaç yerde gördüm fakat e72 ye yakın fiyat çektiler...ondan hem beklemekten bıktım hem de fiyata da gıcık olup e72 aldım...bu arada 650-700 lerden verdiler millete alanlar kafayı yemişlerdir...üstelik garantisiz grey marketti onlar...ama şu anda kesinlikle fazla para vermeyin e72 ye...değmez...tek artısı ekranın 16 milyon renk olması..o da ne kadar fark eder bilemiyorum..ayrıca pil ömrü de çok fazla e5 in...gerçi e 72 bile baya uzun şarj süresine sahip ama açıkcası o fiyatı vermeyin...geri kalan özellikleri aynı...önde kamerası falan yok ama pek de gerekli olacağını sanmam...

E72 nin 5mpx kamerası autofocus artısı nedeniyle daha güzel sonuçlar çıkarıyor ortaya.

• dün 535 lıraydı vatan bılgısayarda bugun 599
    dolar artsa anlıyabılırım ama
  • dün aldım kendimi şanslı hissettim şimdi o fark world kart için %20 lik indirimden doğuyor şimdi %10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 22 Kasım 2010; 16:56:48 >
  • bunu soledıgın ıyı oldu
  • arkadaslar e72 ile e5 arasında kaldım ancak e5 te 3g yok hoparlor de yok dıyor nokia nın sıtesınde ozellık olarak varmı bunlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: martin2027

arkadaslar e72 ile e5 arasında kaldım ancak e5 te 3g yok hoparlor de yok dıyor nokia nın sıtesınde ozellık olarak varmı bunlarda?

bende aynı durumdayım ama ikisi arasındaki tek fark fiyat gibi gözüküyor. o yüzden e5 ağır basıyor. ( c3 vardı aklımda ama o biraz daha bunlardan geri gibi)
  • Daha iyi bir kamera beklentiniz yoksa E5 i tercih edebilirsiniz. Ancak yukarıda dediğim gibi Her ikisi de 5mpx olmasına rağmen E5in ki daha ortalama sonuçlar veriyor.
  • quote:

vatandaki eleman ayarladı ayarlardan şebekeye bağlanmamasını sağladı.gps i gerçekten çok iyi ve ücretsiz.flash olayını dört gözle bekliyorum.dün diziporttan dizi izledim çok güzeldi :) kulaklık girişi standart değil e51in kulaklığı olmuyor daha ince girişi var

kardeş nasıl yaptığını biliyormusun? benim hatlkı telefon var ve para ödemeden nasıl bağlanabilirim...şebeke dediğniz paralı olan heralde dimi? yarın gelse bari hb daha bugün kargolamış...açıklarsanız sevinirim beyler ayrıca youtube paralımı bağlanıyorsunuz? fena bilgisizim ya...
  • haritalardaki seçeneklerde bağlantıyı çevrimdışı yapıyorsun.wifi kullanıyorum sürekli.Telefonu ilk olarak kullanırken gps ayarlarında çevrimdışı seçmemiz gerektiğini söyledi oradaki arkadaş.tek eksiği facebookta video oynatmaması henüz göze batan bir sıkıntısı olmadı.Gönül rahatlığı ile alacak arkadaşlar alabilir.Telefonun çok hızlı olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim.
    quote:

Orijinalden alıntı: murat8550

quote:

vatandaki eleman ayarladı ayarlardan şebekeye bağlanmamasını sağladı.gps i gerçekten çok iyi ve ücretsiz.flash olayını dört gözle bekliyorum.dün diziporttan dizi izledim çok güzeldi :) kulaklık girişi standart değil e51in kulaklığı olmuyor daha ince girişi var

kardeş nasıl yaptığını biliyormusun? benim hatlkı telefon var ve para ödemeden nasıl bağlanabilirim...şebeke dediğniz paralı olan heralde dimi? yarın gelse bari hb daha bugün kargolamış...açıklarsanız sevinirim beyler ayrıca youtube paralımı bağlanıyorsunuz? fena bilgisizim ya...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.