Şimdi Ara

Nokia E5 Türkçe yazılım problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir problemim var geçenhttp://www.isteevinegelsin.com/ adlı websitesinden nokia e5-00 aldık, fakat telefon geldi ve türkçe dil seçeneği yok. Telefon orjinal mi değil mi diye götürdük IMEI numarası falan var bu telefon orjinal dedi telefonu bırakın biz yükleyelim dediler telefonu verdim Türkçe yüklenmiş fakat ne internete girebiliyorum nede mesaj atabiliyorum yazılımda problem var fabrika dönüşünü uyguladım normalde türkçenin gitmesi gerekirken hala türkçe olarak başladı telefon ve de türkçe yapmadan önce internete girebiliyordum wireless ile şimdi onada giremiyorum ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.Ayrıca kullandığım hat avea belki yardımcı olur size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dance4trance -- 12 Mart 2011; 22:56:22 >

• Sanırım aldığın telefon port yurt dışından getirilmiş. Adamlar burda başka telefonun imeisini yüklüyorlar ve imei değişince telefona hangi telefonun imeisini yüklerlerse ona göre özelliklerinde değişiklik olur sırf bu yüzden kameraya giremiyen n73 gördüm geçenlerde benim arkadaşımda yurt dışındam e5 getirtti ben türkçe yaptım fakat oda imei sorunu yaşıyor.
  • Nasıl ayarlıcaz peki bu durumu yokmu bi çözüm
  • satmaktan başka çözüm yok. Ama eğer imei değişmediyse 1 ay içinde Türkiyeye giriş yapan birinin pasaportuna kaydettirebilirsin 10 tlye
  • yok mu başka bu soruna bakabilecek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.