Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kotiledon

peki E65 mi E51 mi desem ???

E65'in ekranı daha büyük, 70-80 milyon daha ucuz...
    E51'de ise radyo var ekstra olarak..

bu durumda E51'i cazip kılan nedir, niye fiyatı böyle ???
    ben mi bişeyleri atlıyorum acaba...

Çok Basit :) E51 bir kaç donanımsal yandan daha önde ve yeni çıkan bir telefon..e65 çıkalı sanırım üç ay oldu ve klasik nokia 3 ay indirimine uğradı :)

Eğer grafiğin biraz daha gerisini görebilseydik ne demek istediğim daha rahat anlaşılırdı..E65 in fiyat grafiği

http://www.nekadar.com/69620.html

Yani E51 in fiyat çok çok daha aşağıya inecek..acele etmeyin..

• Nokia E51, Hepsiburada.com, Genpatech.com ve KVK.com adreslerinin stoklarına girdi.

645 YTL / 626 YTL (Havale indirimi)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnoe51

669 YTL / 642 YTL (Havale indirimi)

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MeFVUUitSRE13NFhNd0VETTI0WE13WXpNUA==

629 YTL

http://www.kvk.com/Store/productrender.asp?PRID=1417&PSKU=CTNK0053&MainCategoryID=&CategoryID=NULL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 24 Ocak 2008; 3:29:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Nokia E51, Hepsiburada.com adresinin stoklarına girdi.

645 YTL / 626 YTL (Havale indirimi)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnoe51

şimdi ben yazicaktim benden once davrandin

fiyat ereyona gore biraz daha pahalli.

bi ay sonra fiyati baya düşer gibi geliyor bana.

• düşücek düşmek zorunda, tüm dünyada çok daha aşağıda fiyata satılırken biz Türkler salak değiliz..Nokia Türkiyeden daha salak hiç değiliz..Bu telefonu belli bir kesim talep ediyor, (Aaa bu telefon berbat kamerası benim Nokia 4394039403 dan bile daha kötü demeyen bir kitle) satılmadığını görünce düşürecekler fiyatı..Acele etmeyin derim ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenergezer

Arkadaşlar Nokia E51 model olan telefonumu satıyorum.Nedeni kredi kartı borçlarım. Cihaz 08.01.2008 tarihinde garantili,kutulu ve faturalı olarak alınmıştır. Cihazı alacak olan arkadaşada aynı şekilde verilecektir.Cihazdan çok memnunum fakat işte borçlarımı kapatmak için satmak durumundayım.Cihazın ön ekranında ve arka kamera kısmında bulunan jelatinleri durmaktadır.! Cihazda en ufak bir çizik dahi yoktur ve sıfır gibidir.!
    Cihazla birlikte 1 Gb Kingston marka hafıza kartı ve taşıma kesesi hediye olarak verilecektir. Fiyat bilgisi için lütfen özel mesaj gönderiniz.Alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olması ve güle güle kullanması dileğiyle diyorum.

Not: Cihaz Türkiye'nin her yerine sağlam,güvenilir ve hızlı bir şekilde kargolanabilinir. Ankara içi alıcı çıkması durumunda elden yüz yüzede teslimat yapılabilir.

Arkadaşlar cihaz satılmıştır.Herkesin bilgisine..

• quote:

Orjinalden alıntı: spideytncitu

2. kamerası yok arkadaşlar telefonun.
    bu arada nokiashop'tada satışa çıktı 660YTL fiyatı var.

@spideytncitu
    dıyelım 2. kamerası yok pekı cıhaz suan elımde ve sana soyle bır sorum var neden ıkıncı kamerası olmayan bır telefonda rehbere gırdıgınde sana goruntulu gorusme mı yapmak ıstıyorsun yoksa sesle mı gorusme yapmak ıstıyorsun dıye alternatıf sunuyor ınceleme fırsatı bulursan bır yerden goz at suan bu mesagı yazmadan once tekrar baktım

bu arada dedıgın gercekten dogru olabılır sadece bnde cozemedım ama cıhazda menu var ve yurtdısına da gıdemedıgım ıcın denıyemedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhantosun -- 23 Ocak 2008; 23:41:03 >
  • abi bu telefon baya hoşuma gitti, aylardır araştırıyorum kaç kere vazgeçtim ama bu sefer alabilirm
    yanlız telefonun SAR değerleri oldukça yüksek normalde 0.70 civarlarında gezen bu değer bu telefonda 1.47 gibi bişey sar.nokia.com SAR nedir bilmeyenler için galiba radyo dalgalarının telefon tarafından emilimini gösteren bir oran, değer ne kadar yüksekse organizmaya o kadar zararlı, sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superbowl -- 23 Ocak 2008; 23:44:38 >
  • www.gsmarena.com dan e51 ıcın gorusler bıldırılmıstır bunları asagıda bulabılırsınız
    /(http://www.gsmarena.com/nokia_e51-reviews-2106.php)
    - camera sound cannot be disabled (fotograf cekerken cıkan ses engenllenemıyor)

- phone switch on sound cannot be disabled (telefonun acılırken cıkardıgı ses. engellenmıyor not:hıc bır sey secılmez ıse klasık nokia acılısı yapıyor anımasyonlu olan.

- small fonts (kucuk fontlar)

- low speaker sound (dısarıya verdıgı ses az)

- hard-to-press volume button (ses dugmesıne basmak zor aynı zamanda ses kayıt dugmesı de aynı sekılde zor basılıyor)

- cant view pics full screen (resımlerı full ekran oynatamıyor 3rd party programla mumkun)

- phone length very long (telefon boy olarak uzn)

- cant password-lock messages/media gallery (mesg ları media dosyalarını sıfrelıyemıyosun 3rd party prog larla mumkun)

- bad screen display (ekran dakı goruntu bence kotu degıl ama goru olarak kotu oldugu savunulmus)

- heats up after prolong usage (uzun bır sure kullanımdan sonra ısınıyor sanırım tercumesı )

- metallic structure scratch-able

- no smileys in smss (gulen karakterler sms menusune konulmamıs)

- very high SAR value (sar degerının yuksek oldundan bahsedılmıs sanırım SAR telefonun daha kalıtelı sıyal alabılmesı ıcın olan deger bknz wikipedia)

- not good for games (oyun ıcın ıı olmadıgı soylenmıs ancak bn java oyunları oynuyorum son derece memnunum bazen rehbere yada msg menusune gırsemde sonucta memnununm )

- useless video call feature (gereksık vıdeo arama ozellıgı) evet buna bende bı anlam veremedım aslını ıstersenız menude gercekten vıdeo call la arama yapmak ıstermısınız dıyor ancak yurtdısına cıkamadıgım ıcın kararsızm 2. kamerası olup olmadıgından)

- handsfree not satisfactory (handsfree ıle gorusme tatmın etmıyor denılmıs ancak ben memnunum son derece rahat duyabılıyorum ancak bn telefonun kendı hoparlorunden memnun degılım kulaga goturdugumuz kısım yetersız ses gelıyor)

- not for multimedia user(kesınlıkle medıa beklentısı olan adamlar ıcın degıldır katılıyorum bır walkman phone kadaar media da basarılı degıl)

- small screen (kucuk ekran )kısıye gore degısebılır ben 3.5"pocket ten 2" e donmus bırı olarak bıraz kucuk gercekten ancak benım ıcın yeterlı

- keypad prone to damage (tus takımı cabuk dagılabılır gıbı bısey)
    - bad music player (kesınlıkle boyle muzık calar yapılmaz kesınlıkle de boyle sacma bı player gormemıssınızdır)

nıyetım telefonu kotulemek yada forumda ben herseyı en ıyı bılıyorum demek degıldır sadece bu cıhazı alıcak olan arkadaslar €350 yu gozden cıkardıkları zamn neyle karsılasıcaklar bunları belırtmektır.(bu cıhazı bende kullanıyorum suan)

tesekkurler.

• ya ben zaten foto makinem ve mp3 çalarımla multimedia işlerimi hallediyorm
    sadece interente girebileceim ayrıntılı işlerimi halledebileceim ve hayvan gibi olmayan bi tel arıyodum o yüzden genelde eksiler multimedya özelliklere verilmiş e zaten tel multimedya tel. deil benim aradıımda mm deil.....

gokhantosun abi sende tel varsa şöyle ayrıntılı bi incelemeni bekliyoruz artık :)
  • ya bu telefonlara mobile office yükleyebiliyor muyuz ?
  • Office programlarını kastettin sanırım. Evet yüklenebiliyor. Ama bildiğim kadarıyla zaten otomatik olarak yüklü halde geliyor.
  • Telefonda konuşurken gelen hoparlör sesinde bir sorun var mı arkadaşlar? Bir arkadaş yukarılarda bundan şikayet etmiş ve ses az geliyorsa ya da iyi gelmiyorsa bu bence önemli bir sorun.

Kullanan arkadaşlardan ahize sesi hakkında bir yorum bekliyorum.
  • bu telefonun ön yüzünde görüntülü konuşma yapmak için bir kamera yok. aletin yüklü software'inde görüntülü konuşma seçeneği olabilir ama ikinci kamerası yok.
    haa konuşurken arkayı çevirip kendini göstereceksen sonra ekranda kim var diye ön yüzünü çevireceksen onu bilmiyorum!!
  • ya aletin o dijital kalem midir nedir ondan var mı?
    yani internette falan dolaşırken sadece tuş larla zor olmuyo mu?
  • O genelde dokunmatik ekranlı cihazlarda oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

O genelde dokunmatik ekranlı cihazlarda oluyor.

peki bu alette kolay oluyomu acaba onca programı falan tuş takımıyla idare etmek...alan arkadaşlardan ayrıntılı bi inceleme bekliyoruz.
  • valla aletin SAR değerleri çok yüksek : 1.40

nokianın E51 resmi SAR testlerini incelemek isteyenler için:

http://home.relline.ru/~maxstorm/nokia51/1.pdf

yanlız burda belirtilmesi gereken, aletin SAR değerleri özellikle Wi-Fi açık olduğunda falan maksimuma çıkıyor, konuşma yaparken wi-fi ı kapatırsanız 0.96 seviyelerine düşüyor. bide kulaklık kullandığınız takdirde bu etkiden komple kurtulabilirsiniz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superbowl -- 24 Ocak 2008; 18:21:45 >
  • sar değerinin yüksek olması antenin eski modellere göre yer değiştirmesinden kaynaklanıyor diye okumuştum bir yerlerde.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.