Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: neslin

E51 in islemci hizi nedir

ARM 11 369 MHz processor
  • dostum malesef durum bu, 6120c nin de 2mp kamerasi var ama e51 ile ayni performansi sergiliyor. samsung e250 nin vga kamerasi bundan cok daha iyi resim cekiyor

quote:

Orjinalden alıntı: Rekuroy

resimler gercekten berbat otesi. acaba ortam karanlikmiydi yada kamera ayarlarinda mi bi yanlişlik vardi 2mp bi kamera bu kadar kotu olacagini zannetmiyorum. eski kablolu nokia kameralar vardi nokia nin ilk renkli telefonlarina takip resim cekerdik onlar gibi bunlar yav.
  • e65 kullanıyorum şuan değiştirmeye değmez diye düşünüyorum ama gerçekten biraz daha iyi kamera koysalar düşünürdüm yazık olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

e65 kullanıyorum şuan değiştirmeye değmez diye düşünüyorum ama gerçekten biraz daha iyi kamera koysalar düşünürdüm yazık olmuş

e65 den daha iyi ne özelliği var ki bunun sadece radyosu fazla kamera iyi olsa nasıl değiştirmeyi düşünüyorsun ki ?
  • bence yüksek multimedia özellikleri aramıyorsanız çok güzel bir telefon.
    sade, kullanımı kolay, fonksiyonel.
  • hız e65 220mhz, e51 369mhz-radyo-cok az da olsa pil-e65 50 mb (emin değilim biu civar) e51 130 mb, ayrıca bluetoorh 1.2 ye 2.0 sanırımd aha ufak tefek farklarda var am demek istedigin konusudna hem fikirim e65 den cok da buyuk farkı yok yani bari akmerası iyi olsaydı manasında demiştim
    quote:

Orjinalden alıntı: lexus

quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

e65 kullanıyorum şuan değiştirmeye değmez diye düşünüyorum ama gerçekten biraz daha iyi kamera koysalar düşünürdüm yazık olmuş

e65 den daha iyi ne özelliği var ki bunun sadece radyosu fazla kamera iyi olsa nasıl değiştirmeyi düşünüyorsun ki ?
  • dün bir turkcell extra ya gittim telefon gelmişti. ama sadece siyahı vardı. fiyatıda 668YTL dediler. ama sadece onlarda var diye biraz yüksek söylediler sanırım.

yarında nokia shop'a gidip sorucam adamlar telden fiyat söylemediler. onuda öğrenince yazarım arkadaşlar.
  • fiyat?
  • telefon ettim, ne kadar olduğunu söylemediler yani!!
  • Fiyat konusunda bilgilendirici ->

http://www.nekadar.com/90700.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenergezer

Arkadaşlar Nokia E51 model olan telefonumu satıyorum.Nedeni kredi kartı borçlarım. Cihaz 08.01.2008 tarihinde garantili,kutulu ve faturalı olarak alınmıştır. Cihazı alacak olan arkadaşada aynı şekilde verilecektir.Cihazdan çok memnunum fakat işte borçlarımı kapatmak için satmak durumundayım.Cihazın ön ekranında ve arka kamera kısmında bulunan jelatinleri durmaktadır.! Cihazda en ufak bir çizik dahi yoktur ve sıfır gibidir.!
    Cihazla birlikte 1 Gb Kingston marka hafıza kartı ve taşıma kesesi hediye olarak verilecektir. Fiyat bilgisi için lütfen özel mesaj gönderiniz.Alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olması ve güle güle kullanması dileğiyle diyorum.

Not: Cihaz Türkiye'nin her yerine sağlam,güvenilir ve hızlı bir şekilde kargolanabilinir. Ankara içi alıcı çıkması durumunda elden yüz yüzede teslimat yapılabilir.

Arkadaşım kredi kartı borcundan üstüne basa basa söz etmişsin. Telefonu beğenmemişsin o yüzden satmaya çalışıyorsun. Çok belli oluyor. Hadi hadi bizbizeyiz yeme şimdi bizi..
    Neden beğenmedin onu da söylesen ya?
    Selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: genie1

Arkadaşım kredi kartı borcundan üstüne basa basa söz etmişsin. Telefonu beğenmemişsin o yüzden satmaya çalışıyorsun. Çok belli oluyor. Hadi hadi bizbizeyiz yeme şimdi bizi..
    Selamlar

arkadaşım ben doğru olanı yazdım..kart borcum olduğum için satıyorum yoksa önceki yazdıklarıma bakarsan telefon memnun olduğu anlarsın onun için bana göre böyle gereksiz mesajlar gönderme lütfen..telefonun özellikleri ortada ve benim tüm beklentilerime cevap veriyor ben çok memnunum para lazım olmasa satmam çünki daha yeni sıfır ayarında cihaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: erenergezer

quote:

Orjinalden alıntı: genie1

Selamlar

arkadaşım ben doğru olanı yazdım..kart borcum olduğum için satıyorum yoksa önceki yazdıklarıma bakarsan telefon memnun olduğu anlarsın onun için bana göre böyle gereksiz mesajlar gönderme lütfen..telefonun özellikleri ortada ve benim tüm beklentilerime cevap veriyor ben çok memnunum para lazım olmasa satmam çünki daha yeni sıfır ayarında cihaz.

Yanlış anlama ama bana öyle geldi. Neyse haklısındır. Yalnız benim mesajıma gereksiz demişsin ama aslında forum sayfasından satış ilanı vermek gereksiz olmuyor mu?
    Şimdi e serisi aslında iş adamlarına hitap ediyor. Uzun pil süresi, çok iyi konuşma özellikleri, ciddi görünüm vb. Yoksa bunu mp3 için fotoğraf için alanlar böyle hayal kırıklığına uğrayabilir. Ama e serisinin hitap ettiği düşünülen kitlenin de bu durumdan haberi yok. Nokia'nın bence bu yönde reklam yapması gerekir.
    Selamlar

• cıhazı alalı 10 gn kadar oldu bazı ıyı ve kotu yonlerını sızlere soylemek ısterım

1)
    cıhazda wlan olması son derece ıyı ve yuksek kalıtede sınyal yakalayabılıyorsunuz soylekı
    salonda i-mate jasjar la nete baglanmak ıstedıgınızde 1-2 tırnak arası sınyal yakalarken nokia ıle full sınyalı yakalayıp hızlı bır sekılde nete baglanabılıyorsunuz(bu arada macromedia flash 3.0 ı yuklemenız ve you tube vıdeolarını ızlıyorsanız da you tube yazılımını yuklemenız sızın ıcın faydalı olur)

2)
    2.5mm lik jack kullanılıyor ancak 2,5mm yi 3.5mm ye donusturen bır jack almanız halınde 3.5mm lık jack(walkman kulaklıgı) rahatlıkla kullanabılırsınız ancak

benım elımde bulunan donanımlar (creative ep 620) 3.5mm kulaklık, jabra bt620s stereo bt kulaklık

bunlarla beraber test ettıgım zaman sunu gordum ses kalıtesı gerek kutu ıcınden cıkan e51ın stereo kulaklıgı olsun gerekse benım kendımın jabra stereo bt kulaklıgım ve creative kulaklıgım ses bakımından cok fark etmıyor tabı kıyaslama yaparsanız 1.creative 2.e51 kendı kulaklıgı 3. sırada ıse jabra gelıyor ancak
    6300 la da aynı donanımları denedıgımde sunu gordum muzık performansı 6300 ın daha basarılı

3)
    Pil ömrü oldukca basarılı uzerınde sensor sayesınde ekrandakı ısık zaman zaman yukselıp alcalabılıyor bunun dısında sarjı wlanda web sayfalarında surf yaparken bıle cok dusmuyor gayet basarılı

4)
    benım ıcın cıhazın kotu olan yonlerınden bırıncısı cıhazın acma kapama tusu cok sert ve kolaylıkla acılmıyor bıraz ustune bastırmanız gerekıyor aynı sekılde ses acma-kapama tusu da aynı sekılde dıyebılırız

5)
    ayrıca eger operatorunuzden baglantı ayarlarını aldıysanız suna dıkkat edın farklı uygulaaları update etmek ıcın ınernete baglantı ıstıyebılıyor bu onemlı bence

6)
    messenger kullanan arkadaslar varsa operatorunuzun sıze verdıgınıde kullanabılırsınız sız bu telefonun kullandıgı s60 3rd 9.2 ısletım sıstemıne uygun yazılımı da yukleyebılırsınız cıhazınıza

7)
    eger telefonu almayı dusunursenız ıcındekı yazılımlarla yetınmessenız sızın ıcın buyuk artı olur cunku ıcındekı yazılımlar bana cok basıt geldı bır cok ıhtıyacımı karsılamıyor bunun yerıne 3rd party yazılımları ısletım sıstemının adını yazarak arahatlıkla ulasabılıyorsunuz ancak benım yaptıgım bazı hataları da sızlerle paylasmak ısterım soylekı

ben cıhazı aldıgım zaman ıcersıne Nseries 95,80,vs... gıbı cıhazların yazılımını yuklemeyı dusundum ancak her oyun yada *program n serısı ıcın yazılmıs olan e51 de calısmıyor malesef ben 400 tane uygulama cektım ancak 50 tanesı benım cıhaz ıcın uygun oldugunu gordum bu onemlı bır nokta aynı sekılde 6600 ın uygulamaları da calısmıyor:( eklemek ısterım

ayrıca ıcersınde sertıfıka ve firewall programları mevcut bunlar ne demek??

sertıfıka programları cıhazınıza zarar verecek yazılımların yuklenmesını onlemek amacıyla cıhazınızın korunmasını saglamk amacıyla konulmus olan bır yazılım menu ıcersınden sertıfıka kontrolunu devre dısı bırakabılıyorsunuz ancak genede henuz bulamadıgım baska bı yerde gene de sertıfıka tarıhı checker gıbı bısey var ve uygulama yukledıgımde bana sertıfıka nın zamanı dolmuıs dıyor.

bunun dısında uygulama yuklemesı basıt ancak sıkıntı olan mesela bır program yukledınız ve bunu kırmak ıstıyrosunuz bu cok kolay olmuyor (bknz: unsign işlemi symbian 9.1)

8)
    ben java oyunları yukledım cıhaza java 2.0 olan oyunlar son derece kolay oynanabılıyor ve zevk verıyor

9,)
    ıcersınde radyo mevcut dedıgım gbı 3.5 mm lık kulaklıkla bıle cok rahat dınlenıyor ancak vısual radyo ıcın net baglantısı gerekıyor wlan uzerınden olmuyor

10)
    alıcak olanlara hayırlı olması dılegıyle ancak sunu unutmayın cıhaz media telefonu degıl onun ıcın cogunlukla hepımızın yaptıgı,(sım kart degısıklıgı ,hafıza kart degısıklıgı,acıp kapamak resetlemek vs gıbı ıslemler sesı arttırıyım azaltıyım gıbı ıslemler cok rahat olmuyor) dedıgım gıbı tus takımlarını bıraz sert yapmıslar ve ses cok kalıtelı degıl orn:6300 dan daha fazla verım aldıgımı soylıyebılırım

11)
    bt sınyalını uazaklara kadar gonderıp hıc bozulmadan muzık dınleyebılıyorsunuz örn: jabra bt 620s kulaklık kulagımda salonda ıken cep telefonum odam da oldugu zaman wlan uzerınden nete bt uzerınden de kablosuz bır sekılde rahatlıkla muzık dınleyebılıyordum sorunsuz.

12)
    fotograf makınesı ıcın bısey dıyemıycem sadece sunu soylıyebılır e890 samsungla karsılastırdıgımızda benım cıhaz bıraz daha kalıtelı cektı (fotogrraftan hıc anlamam) ılgılı arkadaslar yorumlasın bu konuyu

13) son olarak genel gorusum dedıgım gıbı cıhaz medşa cıhazı degıl! muzık, radyo, wlan , ıkıncı kamera, hersey var ancak konulan butun ozellıkler standart olarak tutulmus ıslemlerını yerıne getırıyorlar ancak bır walkman phone dakı kadar kalıtelı degıl yada carl zeins lens kullananlar kadar kalıtelı cekım yapmıyor

goruslerım bunlar arkadaslar alıcak olanlara ınsallah kafasında bırseyler canlanmasını saglamısımdır bunlar benım gorusum yınelıyorum

• @gokhantosun

En son maddede 2. kamera var demişsin..Cihazda 2 kamera olduğuna emin misin ? Ön yüzünde pek kamera varmış gibi durmuyor çünkü..
  • 2. kamerası yok arkadaşlar telefonun.
    bu arada nokiashop'tada satışa çıktı 660YTL fiyatı var.
  • Güncel fiyat listesi (21.01.2008):

Ereyon.com.tr: 630 YTL / 624 YTL (Havale indirimi)
    Ereyon.com.tr (Paralel ithalat): 573 YTL / 567 YTL (Havale indirimi)
  • peki E65 mi E51 mi desem ???

E65'in ekranı daha büyük, 70-80 milyon daha ucuz...
    E51'de ise radyo var ekstra olarak..

bu durumda E51'i cazip kılan nedir, niye fiyatı böyle ???
    ben mi bişeyleri atlıyorum acaba...
  • Hele şükür Genpatech 661,76YTL 'den piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levissi -- 22 Ocak 2008; 17:52:03 >
  • ~ kaç hoparlörü var bu telefonun ? ~
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.