Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün girdim telefoncunun birine, yoktur ama deyip sordum e51i. Pc ye girdi baktı, biyere telefon etti şu an yok ama KVK garantili 610 ytl ye pazartesi günü gelir dedi. Siparişi verdim bende, pazartesi gelsede alsak telefonumuzu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spideytncitu

erenergezer
    aldığın telefon metalik renkmi siyahmı??

bu arada az önce ankamall nokia shop'u aradım telefon gelmiş ama sadece siyahı varmış. fiyatını telefondan söylemediler. ankara'daki diğer nokia shoplarda henüz yok telefon....

Aldığım yerde sadece siyah rengi vardı bende siyahını aldım..Siyah daha bir şekil duruyor bana göre..

Ayrıca bugün farkına vardım arkadaşlar telefonda ışık sensörüde mevcut..Karanlıkta tuşların ışıkları yanıyor aydınlıkta yanmıyor..Kullandıkca özelliklerinin farkına varıyorum..
    Not: Cihazı bluetooth ve wlan'ı alındığı günden beridir açık ve şuan 4 çizgi şarjım duruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahtalı_mıçı -- 12 Ocak 2008; 17:24:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spideytncitu

ereyonda da fiyat düşmüş!!!
    www.ereyon.com.tr
    KDV Dahil: 569,94 YTL
    Havale İndirimli: 564,24 YTL

arkadaşım o cihaz gray cihaz yani herhangibir sorunla karşı karşıya kaldığın zaman garantisi yok elinde patlar..
  • Ya para harcamayı hüi düşünmüyordum ama buradaki yorumları okuyunca şeytan dürtüyor.
    Ayrıca yabancı sitelerde de iyi şeyler söylenmişhttp://www.mobile-review.com/review/nokia-e51-en.shtml
    Siz ne diyorsunuz? Sanırım f/p oranı bayağı yüksek? Sanki bu telefonu alsam 2-3 sene hiç başka yere bakmam gibi geliyor?
  • zzzzz, kara_eylül Tavsiye ederim, bilmem beğenirmisiniz ama güzel fotoğraf çeker

http://www.aydinlarfoto.com/tm/product_details.asp?p_id=38901&category_id=500001&brand_id=99

Arkadaşlar bunlar telefon, bir telefondan dört dörtlük fotoğraf kalitesi bekleyenleri anlayamıyorum nedense...
  • quote:

Orjinalden alıntı: genie1

Ya para harcamayı hüi düşünmüyordum ama buradaki yorumları okuyunca şeytan dürtüyor.
    Ayrıca yabancı sitelerde de iyi şeyler söylenmişhttp://www.mobile-review.com/review/nokia-e51-en.shtml
    Siz ne diyorsunuz? Sanırım f/p oranı bayağı yüksek? Sanki bu telefonu alsam 2-3 sene hiç başka yere bakmam gibi geliyor?

dostum çok güzel yazmışsın ve gerçekten 2-3 sene başka telefona bakmazsın belkide daha fazla süre..Telefonda tüm özellikler var ve ince bir telefon cebinde taşırken rahat edebilirsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: On7_li

Arkadaşlar bunlar telefon, bir telefondan dört dörtlük fotoğraf kalitesi bekleyenleri anlayamıyorum nedense...

arkadaşım sana aynen katılıyorum.. ;)
  • Dostum bilmem gördün mü ama bende canon makinam ile çektiğim fotoları foto bölümünde koydum iyi resim çekerim

bende biliyorum bu bir telefon foto makinası değil ve hatta forumda bir kaç yerede yazdım 5 mp kamerası olan n95 bile benim 300 liralık makinamın 4de biri kadar bile çekim yapamaz.

bu telin 2mp kamerası var 6120c nin de öyle ama ikiside kötü fotu çekiyor madem nokia 2mp kamera koydu SE K750i veya W810 daki gibi bi kamera koysun azda olsa işe yarasın yada 2mp koymasın samsung e250 deki gibi vga bi kamera koysun ki e51 ve 6120C nin kameraları anca onun kadar çekiyor, hiç olmasın telefonların fiyatı belki daha ucuz olur.

fotoyu sadece gezilerde çekiyorum ki o zamanda zaten makinamı yanıma alıyorum ama bazen öyle anlar oluyor ki yanımda kameram olsa diyorum işte bu gibi durumlarda telefonun kamerasını kullanmak benim işime yarar ama bu kadar kötü resim çektiğinde ise işime yaramaz

keşke terziye gidip istediğimiz elbiseyi yaptıra bildiğimiz gibi istediğimiz telefonuda yaptırabilsek

quote:

Orjinalden alıntı: On7_li

zzzzz, kara_eylül Tavsiye ederim, bilmem beğenirmisiniz ama güzel fotoğraf çeker

http://www.aydinlarfoto.com/tm/product_details.asp?p_id=38901&category_id=500001&brand_id=99

• e65 kullanıyorum resim kalitesi arayan biri değilim en iyi cep telefonuda fotograf makinasının yerini tutmaz biliyorum ama cok süper denirsede söylerim nesi süper diye. ortalama da bir resim çekiyor hatta 2mp olup daha iyi çekenler var
  • arkadaşlar aleti kvk yada nokia shoplarda metalik gümüş rengini gören varmı ben bi kaç yere sordum sadece siyah vardı. eğer alan yada gören olursa bizi bilgilendirirse sevinirim.
  • arkadaşlar şu sitede kvk genpa garantili filan yazıyor. fiyat da iyi gibi...

http://www.teknoalisveris.com/index.php?p=show&pid=469&k_id=17&kn=Nokia
  • E51 in islemci hizi nedir
  • bu telefonun SAR değeri 1.40 civarlarında. eşdeğer telefonların 0.60 civarlarında. alacaklara küçük bir hatırlatma
  • arkadaşlar sar değeri son çıkan telefonların hepsinde yüksek edge hdsp wlan baskonuş bunlar olunca otamatik daha verimli bir çekiş için sar değerinin yüksek olmazı lazım bende 6120c cvar onada aynı şeyi söylediler genelde kulaklıkla konuşmaya özen gösteriyorum ben
  • mobile-review daki e51 incelemesinden
    "The SAR value for the E51 is 1.4 W/kg. The last thing we would like to do in this write-up is dispel a myth about this phone’s high SAR – it is not caused by the E51’s increased transmitter power, or cutting-edge technologies for better reception quality. The real reason is the handset’s different platform and new location of the antenna (it doesn’t contribute to this SAR level as much as the platform does), which is now housed in its top part right opposite to your ear, whereas many of the today’s phones have it positioned more towards the lower end"
  • evet arkadaşlar sonunda kvk olarak kesin çıkmıştırhttp://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=91180

Nokia E51

Kvk,Genpa,Netcell,C5 Garantili -(Stoktan Teslim)

Marka: Nokia
    Model: Cep Telefonu
    Fiyatı: 349,00 €+ KDV
    İndirimli Fiyatı 308,00 €+ KDV
    TL Fiyatı: 505,12 YTL+ KDV
    KDV Dahil: 596,04 YTL
    Havale İndirimli: 590,08 YTL

bence çıkış fiyatı olarak gayet makul
  • kvk nin sitesinde neden yok bu telefon

quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

evet arkadaşlar sonunda kvk olarak kesin çıkmıştırhttp://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=91180

Nokia E51

Kvk,Genpa,Netcell,C5 Garantili -(Stoktan Teslim)

Marka: Nokia
    Model: Cep Telefonu
    Fiyatı: 349,00 €+ KDV
    İndirimli Fiyatı 308,00 €+ KDV
    TL Fiyatı: 505,12 YTL+ KDV
    KDV Dahil: 596,04 YTL
    Havale İndirimli: 590,08 YTL

bence çıkış fiyatı olarak gayet makul

• Geçen gün suriyeden aldım bu telefonu fazla inceleyemedim daha ama gayet güzel bi telefon, her isteğinize cevap verebilcek cinsten. Fakat bir sorunum var bunu nasıl türkçe yapıcam
  • Pruduct keyi neye göre değiştiricem arkadaşım. Yani değiştirmem gereken numarayı nasıl bulabilirim. Ayrıca bu işlemin bi sakıncası falan varmı yoksa kodu değiştirerek sadece dil bölgesini mi değiştirmiş olucam?
    Teşekkürler herşey için.
  • resimler gercekten berbat otesi. acaba ortam karanlikmiydi yada kamera ayarlarinda mi bi yanlişlik vardi 2mp bi kamera bu kadar kotu olacagini zannetmiyorum. eski kablolu nokia kameralar vardi nokia nin ilk renkli telefonlarina takip resim cekerdik onlar gibi bunlar yav.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.