Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kvk olarak çıkmadı paralel ithalat olarak zaten 575 ytl. 750 biraz fazla olmuş :)
  • evet kvk olarak daha çıkmadı, bekliyorum bende.

hayırlı olsun bu arada
  • erenergezer teşekkür ediyorum cevabın için...
    Biraz başını ağrıtacağız ama keşke şurasıda söyle olsaydı dediğin birşeyi varmı acaba. Beğendiğin değilde beğenmediğin bir yönü çıktımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: On7_li

erenergezer teşekkür ediyorum cevabın için...
    Biraz başını ağrıtacağız ama keşke şurasıda söyle olsaydı dediğin birşeyi varmı acaba. Beğendiğin değilde beğenmediğin bir yönü çıktımı?

Ben teşekkür ederim..

Aslında benim telefonda şuana kadar tek beğenmediğim yeri açma-kapama düğmesi..Basması zor oluyor mecbur tırnağımla basıyorum zarar vermeden onun dışında canavar gibi telefon maddi gücü yerinde olan ve şu sıralar telefon almayı düşünenler bence hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla alabilir ve çok uzun sürede kullanabilirler çünki telefonda herşey mevcut..

Bunun dışında yukarıdaki arkadaşlara bir ek bilgi telefon kvk'larda satışa çıktı..Bende kvk'dan aldım daha öncede dediğim gibi garantili kutulu full aksesuralı olarak..Ama telefon yeni çıktığı için daha tüm Türkiyeye dağıtılmamış olabilir..Son olarak paralel ithalat dediğiniz kaçak oluyor sanırım yada onun gibi birşey..Yani telefonda fabrikasyon yada ilerisi için kullanıcıdan kaynaklı sorunlar için hiç bir destek,tamir,yedek parça olayınız yok telefon direk olarak elinizde patlıyor..Bunu şuradan biliyorum başıma 2 sefer geldi netten aldığım telefonların birisi fabrikasyon defolu çıktı diğeri ise kullanıcı hatasından dolayı her 2 olayda da normalde garanti kapsamındaydı..Ama hiç bir destek göremedim.Kısaca onlar gray cihazlar ve sağlıkszlar.. ;) Yakında telefonla çektiğim resimleri koyacağım..

• quote:

Orjinalden alıntı: erenergezer

quote:

Orjinalden alıntı: On7_li

erenergezer teşekkür ediyorum cevabın için...

Ben teşekkür ederim..

Aslında benim telefonda şuana kadar tek beğenmediğim yeri açma-kapama düğmesi..Basması zor oluyor mecbur tırnağımla basıyorum zarar vermeden onun dışında canavar gibi telefon maddi gücü yerinde olan ve şu sıralar telefon almayı düşünenler bence hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla alabilir ve çok uzun sürede kullanabilirler çünki telefonda herşey mevcut..

Bunun dışında yukarıdaki arkadaşlara bir ek bilgi telefon kvk'larda satışa çıktı..Bende kvk'dan aldım daha öncede dediğim gibi garantili kutulu full aksesuralı olarak..Ama telefon yeni çıktığı için daha tüm Türkiyeye dağıtılmamış olabilir..Son olarak paralel ithalat dediğiniz kaçak oluyor sanırım yada onun gibi birşey..Yani telefonda fabrikasyon yada ilerisi için kullanıcıdan kaynaklı sorunlar için hiç bir destek,tamir,yedek parça olayınız yok telefon direk olarak elinizde patlıyor..Bunu şuradan biliyorum başıma 2 sefer geldi netten aldığım telefonların birisi fabrikasyon defolu çıktı diğeri ise kullanıcı hatasından dolayı her 2 olayda da normalde garanti kapsamındaydı..Ama hiç bir destek göremedim.Kısaca onlar gray cihazlar ve sağlıkszlar.. ;) Yakında telefonla çektiğim resimleri koyacağım..
    unuttum ayrıca ben 600 ytl ye aldım.. :)

• Selamlar

Arkadaşlar E51 ile ilgili zaten konu vardı. Yenisimi açıldı ? Ben galiba ilke E51 kullanıcısıyım. Şuana kadar bir sorun yok gayet güzel çalışıyor. Ayrıca havası da hoş :)
  • arkadaşlar dün akşam bir Nokia shop'a gittim ve ordan aldığım aralık ayı bülteninde E51'in tavsiye edilen satış fiyatı 639YTL idi. telefon henüz gelmemişti ama birkaç güne gelir dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncyt -- 11 Ocak 2008; 8:44:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spideytncitu

arkadaşlar dün akşam bir Nokia shop'a gittim ve ordan aldığım aralık ayı bülteninde E51'in tavsiye edilen satış fiyatı 639YTL idi. telefon henüz gelmemişti ama birkaç güne gelir dediler.

evet kardeşim yavaş yavaş tr'ye dağıtımı yapılıyor..Birde sana söylenilen fiyatı KDV dahilmi hariç mi ? Muhtemelen KDV hariç fiyatıdırda...
  • sevindirici olarak "Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı" yani KDV dahil:)
  • KDV dahil çıkış fiyatı olarak çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 12 Ocak 2008; 9:13:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spideytncitu

sevindirici olarak "Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı" yani KDV dahil:)

dostum süpermiş hiç beklemeden al hemen eğer geldiyse o bayiye.. :D
  • Arkadaşlar birde ben telefona program,tema,oyun vs. gibi şeyler yüklemek istiyorum bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı ? Bir site adı yada kendisinin kullandığı programları paylaşmak isteyen..Şuan için sadece msn programını yükledim onuda buradan bir arkadaş gönderdi sağolsun..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_15957305/tm.htm bu konuya bir bak istersen...
  • erenergezer resim kalitesi cok iyi cektigi resimleri koyacagim dedin ama ne zaman koyacaksin

arkadaslar kvk sitesinde bu tel henuz yok ama kvk da satisda deniliyor nasil oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

erenergezer resim kalitesi cok iyi cektigi resimleri koyacagim dedin ama ne zaman koyacaksin

arkadaslar kvk sitesinde bu tel henuz yok ama kvk da satisda deniliyor nasil oluyor

dostum çalıştığım için vaktim yoktu ondan koyamadım haklısın..telefonla çekmiş olduğum resimleri gönderiyorum
    bu resimde sonuna kadar zoom yapılarak çekilmiştir.( 4x zoom yani )
    http://img521.imageshack.us/img521/1075/12012008pz5.jpg
    bu resim hiç zoom yapılmadan çekilmiştir.
    http://img98.imageshack.us/img98/6205/12012008001wu2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahtalı_mıçı -- 12 Ocak 2008; 15:27:09 >

• bence resimler 2mp göre kötü bu arada üstteki zoomlu alttaki zoomsuz sanırım ters olmuş
  • dedigin gibi arkadas ters yazmis

bence samsung e250 nin vga kamerasi ile bunun kamerasi ayni gibi. resimler kotu

nokinin kamerasi iyi olan modelleri n 73 n82 n95 gibi modeller

quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

bence resimler 2mp göre kötü bu arada üstteki zoomlu alttaki zoomsuz sanırım ters olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

bence resimler 2mp göre kötü bu arada üstteki zoomlu alttaki zoomsuz sanırım ters olmuş

evet aceleden ters olmuş düzeltmesini yaptım.. ;)
  • erenergezer
    aldığın telefon metalik renkmi siyahmı??

bu arada az önce ankamall nokia shop'u aradım telefon gelmiş ama sadece siyahı varmış. fiyatını telefondan söylemediler. ankara'daki diğer nokia shoplarda henüz yok telefon....
  • ereyonda da fiyat düşmüş!!!
    www.ereyon.com.tr
    KDV Dahil: 569,94 YTL
    Havale İndirimli: 564,24 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncyt -- 12 Ocak 2008; 15:53:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.