Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aretgit

-telefona 4gb micro sd kart almayı düşünüyorum alan kullanan veya belli markaları tavsiye eden varmı acaba?

ona göre alacağımda.

-birde 4gb lık mini sd card lar hc(high capacity) oluyormuş ve mesela n95 te sorun yapıyormuş kullanan sorun oluşan da varmı.

-dediğim gibi hangi marka önerirsiniz.kingston dışında tüm cardlar uyumlumu A data veya sandisk nasıldır sizce?

4 veya 2 gb lık

dostum ben sandisk 4 gb olandan kullanıyorum ve 25 ytl civarında bir fiyata almıştım tavsiye ederim, problem yok

quote:

Orjinalden alıntı: lgorgulu

-arkadaşlar bu telefonda hangi formatlarda video izlenebiliyo.mesela mpeg avi fln izlenebiliyomu,ben yukledim bi avi açmadı açma yolalrı nelerdir?

tabi, izleniyor yalnız bunun için telefona önce divx player ya da mobile dvd player kuracaksın, sonra tadından yenmez :)

quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

e-cüzden uygulaması ne işte kullanılıyor?

e-cüzdan uygulaması kredi kartı ya da fatura bilgilerinin cep telefonunda güvenli bir şekilde saklanması ve telefondan yapacağın e- işlemlerde kolaylıkla ve güvenle kullanılması için vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herokyar3 -- 19 Kasım 2008; 12:58:03 >

• Arkadaslar merhaba,

Gecen hafta suya düsürene kadar cok memnun E50 sahibiydim

... yerine E51 almak istiyorum ama istedigim gumus/krom rengini bulamiyorum... kimisi TR'de yok diyor kimisi termin vermeden gelecek diyor .

Konu ile ilgili bilgisi olan varmi ?

Ayrica E50'im nokia suite'te yedekledigim bilgileri E51'e aktarmak mümkünmüdür ?

Tesekkurler
  • arkadaşlar 1 aylık e51 kullanıcısıyım.telefonu dün güncelledim.telefon daha hızlandı.gördüğüm kadarıyla mail for exchange yüklü halde geliyor telefonun c hafızasında.eski versiyonu 2.0 ken yeni versiyon 2.03 olmuş.gerçi 2.07 versiyonunu yükledim.telefon daha kararlı çalışıyor.ama hala video çekiminde ince bir dııt sesi geliyor ve tabiki kulağınızı daydığınızda belli oluyor.video kaydederkende bu sesi kaydediyor.buna çözüm bulamamışlar.ama nedenini çözdüm.hoparlör kameraya çok yakın.video çekiminde bu sebeple hoparlör açık olduğu için bir parazit oluşuyor.kulaklık takıp video çekimi yaptığınızda hoparlör iptal olduğu için bu ses kayboluyor.yani video çekimi yaparken kulaklık takın chaza.ses kalitesi artıyor.araştırdığımda bu tip cihazlarda mikrofon hoparlör ve kamera ve diğer parçalar birbirine çok yakın olduğu için bu tür parazit sinyal oluşması ve parçaların birbirini etkilemesi normal olduğu söyleniyor.bir çok telefondada aynı sorunlar var.sonuçta elektrikle çalışan cihazlar.yani bu arıza değildir.e51 lerin hepsi yapar.şimdi size bir kaç tiyo verim cihaz hakkında.pc suiti bilgisayara yükleyip e51 pcye bağladığınızda e51 bağlantının pc suite modunda mı yoksa veri aktarım modundamı olsun diye sorar.şayet pc suite modunu seçerseniz pc cihaz hakkında daha detaylı bilgiler verir.yeni bir cihaz olarak kabul eder.fakat bazı sınırlamalar vardır.bunlardan biri pcden telefon hafızasını ve hafıza kartını tıkladığınızda pc den sistem dosyalarını göster seçeneği seçili olmasına rağmen sistem klasörlerini görmenize rağmen içeriğini göremezsiniz.içeriğini görmek içinde hack yöntemlerine gerek yok.bunun için bağlantı tipini sorduğunda veri aktarım modunu seçiyorsunuz.eğer seçmenize rağmen hafızayı başka bir uygulama kullanıyor diye uyarı verip seçimi kabul etmiyorsa mesajlardan ayarlar diğerden mesaj hafızasını telefon hafızasını seçin.sonra tekrar usb kablosunu takıp veri aktarma modunu seçin.bu modda ne oluyor derseniz.pc telefon değilde yeni bir hardisk bağladığınızı sanıcak.bilgisayarımda yeni bir harddisk simgesi gelecek.sistem dosyalarının bile içine rahatlıkla girebilecek.istediğiniz dosyayı sistem dosyalarının içinde oluşturup silebilip kopyalayabilip alabilirsiniz.virüslü dosyaları rahatlıkla silip format atmaktan kurtulursunuz.bu arada sizlere tavsiyem e51 e trend micronun mobil security yazılımını kurmanız.f securden daha iyidir.fsecur ise e51 de indir den indirebilirsiniz bedavadır.

• bu cihzdan almayı düsünsyorum ama reute66 navıgasyon programını yukleyebilirmiyim. aktıvasyon nasıl olur. haritası bende omniadan var.bana hangi profesyonel arkadas yardımcı olabilir
  • ben hem E50 hem de E51 kullanıcısıyım. Yani iki telefondan da var elimde. E51 den önce 6310i kullanıyordum, ikinci telefonum E50 idi. 6310i telefonu yaklaşık 6 sene kullandım ve hala o telefonumu da satmayı düşünmüyorum, yedekte bekliyor.
    Yedekleme ile ilgili soruna daha tatmin edici bir cevap vermek için bu ön açıklamayı yaptıktan sonra cevaba geçelim.
    Ben 6310i telefonumu bile PC suit ile yedekleyerek E51 e yükleme yaptım. Ayrıca E50 ile yedeklememi E51'e ; E51 ile yaptığım yedeklemeyi E50'ye yükledim. Yani için rahat olsun, E50 yedeklerini E51'e rahatlıkla yükleyebilirsin
    ;)
  • karakafa dostum,

bilgi icin tesekkur ederim

bugun tekrar 3 yere gittim E51'i incelemeye ama saticilar tarafindan verilen bilgi söyle :

1) TR'de sadece siyah getirilmis (ben gumus / celik rengini ariyorum)
    2) E51'in üretimi durdurulmus, dolayisiyla dedikleri .. 'gercekten istiyorsan vakit kaybetmeden siyahi al yoksa onu bile bulamayacaksin ....'

TR'de bulunan renkler ve uretimden kaldirilmasi ile ilgili bilgisi olan varmi ?

tesekkurler

quote:

Orjinalden alıntı: karakafa

ben hem E50 hem de E51 kullanıcısıyım. Yani iki telefondan da var elimde. E51 den önce 6310i kullanıyordum, ikinci telefonum E50 idi. 6310i telefonu yaklaşık 6 sene kullandım ve hala o telefonumu da satmayı düşünmüyorum, yedekte bekliyor.
    Yedekleme ile ilgili soruna daha tatmin edici bir cevap vermek için bu ön açıklamayı yaptıktan sonra cevaba geçelim.
    Ben 6310i telefonumu bile PC suit ile yedekleyerek E51 e yükleme yaptım. Ayrıca E50 ile yedeklememi E51'e ; E51 ile yaptığım yedeklemeyi E50'ye yükledim. Yani için rahat olsun, E50 yedeklerini E51'e rahatlıkla yükleyebilirsin
    ;)

• arkadaşlar facebook dan attack oyunu oynucam ama flas istıo nasıl temin ederim hali hazırda çalışan bi versiyon varsa arkadaşlar yardımcı olabilirlermi
  • arkadaşlar yeni e51 aldım msn ve adobe dosyası atmak istiyorum fakat uygunsuz usb mod yazıyor neden acaba illa bu kutudan cıkan bağlama kablosunu mu kullancam bende bi tane foto mak. ki var onu kullanıyorum ama öyle diyor neden acaba
  • nokia 51 le gelen pcsuite programını bigisayarınıza kurdunuzmu cdnin içinde vardır.yada en son sürümünü nokia sitesinden yükleyin.cepten menüyü tıklayın .bağlantıyı tıklayın.usbyi tıklayın.usb modunu pc suite olarak seçin.
    sorununuz kalkar.pcsuitle bigisayarınızın e51 tanımak için gerekli sürücüler yüklenir.
    sürücüler yüklenmezse zaten e51 tanımıyor pc.bu arada hayırlı olsun.aramıza hoş geldiniz.bende 5 hafta önce aldım e51.son sürüme güncelledim.
  • bu arada tabiki kutudan çıkan kabloyu kullanın.sakın dk2 olmayan kablo kullanmayın.kablonuz uyumsuzda olabilir.ama adobe zaten e51 de yüklü geliyor.menü ofisi tıklayın adobeyi görürsünüz.msn gibi programları bluetooth yada kızıl ötesiylede yükleyebilirsiniz.e51 hepsini destekliyor.eğer pc nizde bluetootunuz varsa e51de bekleme ekranında (menüye girmeden önceki saat ve tarihin yazılı olduğu ekran) yıldız tuşuna uzun basın.bluetooth otomatik olarak açılır.tekrar basarsanız uzun kapanır.yada bağlantı bluetoothtan açıp kapatırsınız.
    bu arada sakın fotoğraf makinesinin kablosunu kullanmayın e51 de.bir ihtimal kablo uyumsuzluğundan aynı hatayı alıyorsunuz.e51 de farklı kablo kullanmak cihazı bozmanıza neden olabilir.e51 in kablosu pc için özel olarak dizayn edilmiştir.fotoğraf
    makinesinin uymaz.
  • Geçen gün havalanında ki avea standında gümüş rengi gördüm ama sormadım sadece vitrin demi duruyo ellerinde var mı diye fiyat 530 ytl idi isteyen olursa tekrar sorayım.
  • arkadaşlar internet araması ile görüşme yapabilen var mı, var ise bunun ayarlarını ne şekilde yapıyoruz yardımcı olurmusunuz
  • internet görüşmesi için gizmoyu kurdum ayarlarınıda yaptım fakat anladığım kadarıyla para ödemeden beleş yok.illaki minimum 10 dolar ödeme yapıp dakikası birkaç kuruş gidiyor.parasız bir yer varsa bizde bilelim.internet görüşmesi için wlan kullanın.nerdeyse bedavaya geliyor.hatta bedava olan yerler varmış.gprs kullanırsanız yandınız demektir.hiç anlamı kalmaz internet görüşmesinin.
  • ABOOO Dostum,

isteyen var

fırsatın olursa sorarmısın lütfen ?

ben 1 haftadan beri her gittiğim yere sordum ve TR'de yok diyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: ABOOO

Geçen gün havalanında ki avea standında gümüş rengi gördüm ama sormadım sadece vitrin demi duruyo ellerinde var mı diye fiyat 530 ytl idi isteyen olursa tekrar sorayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alphadog

ABOOO Dostum,

isteyen var

quote:

Geçen gün havalanında ki avea standında gümüş rengi gördüm ama sormadım sadece vitrin demi duruyo ellerinde var mı diye fiyat 530 ytl idi isteyen olursa tekrar sorayım.

Büyük ihtimalle o gördüğün makettir, çünkü burada yani Bursa Carrefour içindeki telefoncuda da gümüş renklisini gördüm vitrinde, ancak sorduğumda onun maket olduğunu söyledi zaten yakından bakınca da belli oluyordu.
    Telefonu kutusundan o şekilde olmasa da kapak şeklinde bulma imkanı var sanırım. Bir kaç sitede gümüş, bronz hatta altın renkli kapağın satıldığını gördüm ancak fiyatları çok yüksekti. Acaba uygun fiyata bir yerlede diğer renklerdeki kapaklara rastlayanınız var mı.

• dediğin gibi kapaklar satılıyo çok istekli ise gümüş için çakma kapata kullanılabilir ama bazı web sitelerinde gümüş rengin olduğunu gördüm araştırınca bulunur paralel ithalat değilse tabi.

quote:

Orjinalden alıntı: gkhnshn

quote:

Orjinalden alıntı: Alphadog

ABOOO Dostum,

isteyen var

quote:

Büyük ihtimalle o gördüğün makettir, çünkü burada yani Bursa Carrefour içindeki telefoncuda da gümüş renklisini gördüm vitrinde, ancak sorduğumda onun maket olduğunu söyledi zaten yakından bakınca da belli oluyordu.
    Telefonu kutusundan o şekilde olmasa da kapak şeklinde bulma imkanı var sanırım. Bir kaç sitede gümüş, bronz hatta altın renkli kapağın satıldığını gördüm ancak fiyatları çok yüksekti. Acaba uygun fiyata bir yerlede diğer renklerdeki kapaklara rastlayanınız var mı.

• arkadaşlar yeni bi e51 kullanıcısıyım yeni tema falan yüklemek istiyorum yeni programlar ama googledan aramayla olacak iş değil bu ya çalıştırmıyor yada sertifika geçiyor bu sitede paylaşım yok bildiğim kadarıyla bi yer var mı bildiğiniz bana yardımcı olabilecek.
  • Arkadaşlar,

Gümüş rengi E51 aramaktayım ama sadece siyah buluyorum. Sonunda siyah alacaz herhalde

Bu arada, dolastığım dükkanlardaki saticilar E51 üretimi durduruldu gibi laflar ediyorlar ... doğrumudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphadog -- 29 Kasım 2008; 1:57:48 >
  • beyler media da e51 444 ytl ye düşmüş daha ucuza satan yer varmı
  • ulan telefonu aldım perşembe hemen fiyat düşmüş neyse bende 500 e aldım ama değer abi gerçekten klas bir telefon.

quote:

Orjinalden alıntı: istanbulturkusu

beyler media da e51 444 ytl ye düşmüş daha ucuza satan yer varmı
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.