Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar, bizim telefon 3g destekliyor dimi sakata gelmeyelim
    sar değeri dışında kafa kurcalayan bir sorunu yok dimi
    8 milyon cep telefonu çöpe gidecek yakında
  • bu telefon 3g yi destekliyor ama 3g iki çeşit GSDPA ve UMTS bzmkisi gsdpa yi desteklio ama görüntülü konuşma sağlayan umts bzm telefon görüntülü konuşmayı desteklemiyor.acaba bi parça takarak fln görüntülü konuşma yapmamız mümkünmü bilen arkadaş varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lgorgulu

bu telefon 3g yi destekliyor ama 3g iki çeşit GSDPA ve UMTS bzmkisi gsdpa yi desteklio ama görüntülü konuşma sağlayan umts bzm telefon görüntülü konuşmayı desteklemiyor.acaba bi parça takarak fln görüntülü konuşma yapmamız mümkünmü bilen arkadaş varmı?

yok öyle birşey ya bizim telefon bal gibi de görüntülü konuşmayı destekliyor
    video call olayı

nette yabancı bir siteden bulduğum metin

The user can enjoy a face to face call using the 3G video call feature which allows the user to view who they are talking to on the phones coloured screen.

bir yorum
    That is not the case. If you make a video call, you aren't able to see the person you are talking to unless turning the phone and if you do so the person you are talking to isn't able to see you. Very strange design. Why isn't any camera in front of the phone to have a real videocall?

yalnız hakkaten ön tarafta kameranın olmayışı tuhaf bir durum olarak karşımıza çıkıyor keşke ön tarafta da ufak bir kamera olsaydı ve böylelikle çift taraflı görüşme gayet rahat yapılabilirdi yalnız ben hala bu telefonu aldığım için memnunum çok büyük bir problem değil benim için artık dönüşümlü olarak kullanırız video call özelliğini 1 dk kamera düz 1 dk ters

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herokyar3 -- 30 Kasım 2008; 1:27:53 >

• valla varsa acaip sevinirim bende,telefon bendede var ama nokia nın kendi sitesinde hspda dio görüntülü konuşma umts die gösterliyo.tam net biliyosan ii yani
  • 3.5mm çeviriciyi nerden bulabilirm konyadayım telefoncuların haberi yok netten fln nereden bulabilirm bir yardım edin :(
  • yok mu yardım edecek olan :S
  • arkadaşlar e51 16gb micro sdhc hafıza kartını destekliyor.nokianın e51 in aksesuarlarında gördüm.forumlara göre hiç kasma olmuyor.sdhc ler e51 tarafından fat32 ile formatlanıyor.ve de normal hafıza kartına göre çok hızlı çalışıyor.e51 de çok hızlı olduğundan dolayı hiç kasma olmuyor.acaba fiyatları ne kadar bilen var mı?
  • arkadaşlar 2 ay önce aldığım e51 de ölü pixel oluştu.siyah temada anlaşılıyor.yada kamerasıyla video çekimi yaparken elinizle kamerayı kapatın.simsiyah görüntü çeksin.sonra videoyu çalıştırıp ekrana çok yakından bakın.yada videoyu durdurun.yani ekran simsiyah olsun.
    gerçi renkli tonlarda hiç görünmüyor.ölü piksel sizlerdede varmı? garanti kapsamı içine girermi?ölü piksel sonuçlarını bildirin.makine yeni olduğu için tamire vermekte istemiyorum.çünkü açılan cep telefonlarından bazı parçaları eskisiyle değiştiriyorlar.birde bazen yan arızalar oluşuyor.yani böyle idare edeceğiz artık.taki pikseller çok belirgin olana kadar.ölü piksel test sonuçlarınızı bekliyorum.
  • arkadaslar,

sonunda dun aksam aldim E-51'imi
    gold 483 ytl
    cok dolu ve saglam cihaza benziyor...
  • hayırlı olsun 1-2 ay sonra iice hayran kalacaksın .. başka telefonlar eline kalın ve çok boş gelecek ... ne istersen var yani bu paraya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 9 Aralık 2008; 10:57:38 >
  • sagol dostum
    1-2 ay surmez hayran kalmam bence
    e50'den sonra e51 ile ilgili ilk izlenim nekadar hizli olmasi ...

quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

hayırlı olsun 1-2 ay sonra iice hayran kalacaksın .. başka telefonlar eline kalın ve çok boş gelecek ... ne istersen var yani bu paraya :)
  • güle güle kullanın ama ölü piksel olup olmadığına baktınızmı testin nasıl yapılacağını yukarıda yazdım.olmasa bile ilerdede çıkabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alphadog

Arkadaşlar,

Gümüş rengi E51 aramaktayım ama sadece siyah buluyorum. Sonunda siyah alacaz herhalde

Bu arada, dolastığım dükkanlardaki saticilar E51 üretimi durduruldu gibi laflar ediyorlar ... doğrumudur ?

Abi bence sen Gümüşü bulsan bile Siyah al derim, beni dinle pişman olmayacaksın. Çünkü ben de senin gibi ilk başta gümüş arıyordum ama arkadaşların tavsiyesiyle siyah aldım ve çok memnunum. E51 in Siyah modeli daha güzel bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *seyfi* -- 12 Aralık 2008; 1:26:37 >
  • ölü piksel olayına dikkat yeni aldığınız e51lerin ekranını kontrol edin.yukarda nasıl yapıldığı var.
  • Olup olabilecek en saçma sorun...

F/W güncellemesinden sonra e51 im KİLİT KODU sordu..

Kilit KODU???

ilk aldığımda koyduğum kilit kodunu denedim, TIK YOK..

12345 denedim, TIK YOK...

00000 TIK YOK...

Neyse akla gelebilecek tüm şeyleri denedim tık yok.. Delireceğim Nokia Desteği aradım hadi dedim bir soriim benim bilmediğim ne biliyor olabilirler diye :)

Adamcağız gidin Gen-pa da format atsınlar dedi :)

Ben zaten F/W güncelledim dediim, adam bana telefonda onunda aklına gelen tüm kodları denetti ama hala bir çözüm yok...

Ben kendimce bir çözüm buldum telefonun sim kartı çıkarttım, tel.i açtım yine kod sordu kapadım tel. i kartı geri taktım.. taktıktan sonra PIN sordu, ok girdik pin'i baktım TEL KİLİDİ yok..

Sonra tel. kilidi değiştirmeyi denedim yine hiçbirşeyi kabul etmiyor..

Anlayacağınız şuanda sadece tek sim kartla çalışan bir E51im var.. Servis bana ne gibi yardımda bulunuacak bilemiyorum ama fabrika ayarlarına girse de sanırım F/W güncellemede kısa devre oldu. Yenisini versinlerde kurtulayım :P

• tekrar güncelleyin ama güncelemeden önce hafıza kartını çıkartın
  • e51 de ölü piksel çıkabiliyor arkadaşlar diğerlerindede.3 ölü pikselden sonra nokia garantili telefonun ekranını değiştirmeyi kabul ediyor.ama piksellerin çok görünür olması lazım.
  • sorun hafıza kartı değil..

Sim kart ...

Çözüm üreteceğim az kaldı.
  • beni de listeye yazın. dün E51 sahibi oldum. foruma emeği geçen herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.