Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lgorgulu

yahu benim telefonun 4 tuşu içe göçtü buna ne yapılabblir.başka bu sorunu yaşayan arkadaş varmı?

ilginç
  • dün güncelledim, son sürüm:

220.34.37
    20-10-2008
  • Merak ettiğim birşey var. Telefon hafızayı ortaklaşa mı kullanıyor yoksa her bölümün kendine ait hafıza miktarı mı var? yani mesela saklayabileceği mesaj miktarı maksimum 200 falan gibi bir sınırlama var mı yoksa hafıza ne kadar fazlaysa o kadar saklayabiliyor muyuz?
  • Arkadaşlar Ereyondan sipariş vereceğim de nasıl güvenilir bir yer midir? Sorun yaşar mıyım? daha önce kullanan var mı?
  • 3mm çeviriciyi telefonculardan ziyade kablo vs satan yerlere sor. İstanbul'da olsan kolay da Konya'da nerede vardır bilemiyorum. Ama illa ki vardır yani..
  • elektonkçlerde oyle tv kablosu tel kalos vs satan erlerde bulablrsn..2 ytl lık bişi we normal walkmn kulaklığı kullanınca mp3 player gıbı ses werıo..yannda werdklerı kulaklık ses acısnda 5 para etmz..bn 6 aydr kullanıorm..acaıp memnunm telımden..wi-fi buldumu affetmıo..ama tabı dokunmatkler kdr kolay deıl net ı kullanmak..sesıde ıı 3,5 cewiricyile..

quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

3.5mm çeviriciyi nerden bulabilirm konyadayım telefoncuların haberi yok netten fln nereden bulabilirm bir yardım edin :(
  • telefonun içinden temaları silemiyorum desem çok mu garip birşey söylemiş olurum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..bera..

Merak ettiğim birşey var. Telefon hafızayı ortaklaşa mı kullanıyor yoksa her bölümün kendine ait hafıza miktarı mı var? yani mesela saklayabileceği mesaj miktarı maksimum 200 falan gibi bir sınırlama var mı yoksa hafıza ne kadar fazlaysa o kadar saklayabiliyor muyuz?

benm su anda 3000 hafızada 2000 tel hafızasında msj kayıtlı :) 5000 oldu ya biraz kasıo bakalım nere kadar gitcek ..

Hocam hiç yok ya buralarda çevirici :( her yere sordum 2 ytllik şei bulamıorm yaf..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 3 Ocak 2009; 1:31:05 >
  • meraba arkadaşlar e51 için youtube a girip video izlemek isitiyorum.
    bu tarz bi program biliyor musunuz?
  • arkadaşlar merhabalar.şu anda 6630 kullanıyorum fakat wireless li bir telefona geçme zamanımın geldiğini düşünüyorum.e51 almayı düşünüyorum.fakat kafamı kurcalayan bir soru var.eniştemde var e51.yalnız herhangi bir internet sitesinde flash animasyon varsa onları tel göstermiyor.bunun bir çözümü varmı?sorun nasıl giderilebilir?samsung i550w gayet güzel sorunsuz olarak tüm siteyi gösteriyor.yalnız e 51 de böyle bi durum var.yardımlarınızı bekliyorum.saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..bera..

Arkadaşlar Ereyondan sipariş vereceğim de nasıl güvenilir bir yer midir? Sorun yaşar mıyım? daha önce kullanan var mı?

arkadaşım ereyona güvenebilirsin ben çok alışveriş yaptım.herhangi bir sorunla karşılaşmazsın.müşteri hizmetleride gayet ii çalışıyor.hatta hepsiburadanın bulamadığı ürünü ereyon bana tedarik etti.:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: beetle0

arkadaşlar merhabalar.şu anda 6630 kullanıyorum fakat wireless li bir telefona geçme zamanımın geldiğini düşünüyorum.e51 almayı düşünüyorum.fakat kafamı kurcalayan bir soru var.eniştemde var e51.yalnız herhangi bir internet sitesinde flash animasyon varsa onları tel göstermiyor.bunun bir çözümü varmı?sorun nasıl giderilebilir?samsung i550w gayet güzel sorunsuz olarak tüm siteyi gösteriyor.yalnız e 51 de böyle bi durum var.yardımlarınızı bekliyorum.saygılar...

Gösterip göstermeme olayı browser a göre değişir. Aynen PC'lerde olduğu gibi. Opera yükleyip(java versiyonu yalnız diğeri e51'de hatalı çalışıyor) deneyebilirsin. Ayrıca Skyfire'da bana göre çok güzel bir browser.(Şahsen ben skyfire kullanıyorum) Yani senin anlaman gereken e51'de öyle bir durum yok. Rahatlıkla alabilirsin. Bana kalırsa symbian lı teller arasında en iyilerden birisidir. Gerek hızı,gerekse de telefona benzeyişi açısından. Bundan önce çok smartphone kullanmış birisi olarak (toshiba g500 olsun eski 7610 olsun) en iyisi e51 diyebilirim. Tavsiye de ederim...

• skyfire çalışmadı bende .. preparıng to load diyor kalıyor ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: isimbulamadim

quote:

Orjinalden alıntı: beetle0

arkadaşlar merhabalar.şu anda 6630 kullanıyorum fakat wireless li bir telefona geçme zamanımın geldiğini düşünüyorum.e51 almayı düşünüyorum.fakat kafamı kurcalayan bir soru var.eniştemde var e51.yalnız herhangi bir internet sitesinde flash animasyon varsa onları tel göstermiyor.bunun bir çözümü varmı?sorun nasıl giderilebilir?samsung i550w gayet güzel sorunsuz olarak tüm siteyi gösteriyor.yalnız e 51 de böyle bi durum var.yardımlarınızı bekliyorum.saygılar...

Gösterip göstermeme olayı browser a göre değişir. Aynen PC'lerde olduğu gibi. Opera yükleyip(java versiyonu yalnız diğeri e51'de hatalı çalışıyor) deneyebilirsin. Ayrıca Skyfire'da bana göre çok güzel bir browser.(Şahsen ben skyfire kullanıyorum) Yani senin anlaman gereken e51'de öyle bir durum yok. Rahatlıkla alabilirsin. Bana kalırsa symbian lı teller arasında en iyilerden birisidir. Gerek hızı,gerekse de telefona benzeyişi açısından. Bundan önce çok smartphone kullanmış birisi olarak (toshiba g500 olsun eski 7610 olsun) en iyisi e51 diyebilirim. Tavsiye de ederim...

cevabın için çok teşekkür ederim.biraz olsun içim rahatladı ama eniştem bana javalı operayı kullandığını buna rağmen yinede javanın siteleri göstermediğini söylemişti bu yüzden ikilemdeyim halen.aslında parayı bulursam bu krizde nasıl olacaksa gönlüm e66 da ama 2.tercihim kesinlikle e 51 olacak gibi duruyor:)hatta bursa media markt ta 430 ytlye kadar düşmüştü sırf bu flash karmaşası yüzünden kararsız kalıp esgeçtim:(

• merhaba arkadaşlar bende e51 kullanıyorum fakat bi sorunum var

turkcell kullanıyorum hat olarak telefonumda istanbulda oturuyorum adapazarında ailemi aradığım zaman sürekli sesin boğulduğunu söylüyorlar ve onlardan başka kimse suana kadar böyle bi şikayette bulunmadı belki diğer aramalarımda da oldu fakat bana söylenmedi orasını bilemiyeceğim 6230i telefonuma taktım hattımı ve o şekilde adapazarını aradığımda hiç sesle ilgili şikayetleri olmadı acaba e 51 kullanıp ses kesilmesi boğulmasından sikeyet alan var mı karşı taraftan konuşurken sanırım telefondan kaynaklanan birşey ama adapazarı aramalarım harici şikayet almıyorum oda ilginç ve aradığım yerde telefon full cekiyor ve karşı tarafında baz problemi yok çünkü sehir merkezini arıyorum sizden yorumlarınızı bekliyorum ne yapmam lazım yeni aldım henüz 2 ay bile olmadı teli aldığım..
  • valla arkadaslar ben telefonu kullanali 6 aydan fazla oldu soylediginiz sorunlarla hic karsilasmadim buldugum -sinyali az olsada- wireless aglarini hic affetmedim istedigim siteye takir takir girdim baktim videolari izledim -yalan olmasin hic video indirmeyi denemedim- ustelik rapid dende catir catir dosya indirdim wifi ozellikleri bakimindan cok hizli diyebilirim sehirlerarasi yolculukta bile dizustusuz internet keyfi yasiyorum ayrica tatmin derecesinde muzik dinliyorum yeterince oyun oynuyorum ve bunlari herangi bir programa gerek olmadan yaptim anlamiyorum neden insanlar bu teli gormeden olumsuz yorum yaparlarki yani hizli kisayollari tatminkar ses ozellikleri yeterli bir telefon iste multimedya ozellikleri cok ustun demiyorum ama yeterli diyebilirim

3,5 -2,5 olayinida emektar 5510 umun kulaklik donusturucusuyle astim ustelik telim yurtdisindan geldigi icin gumus celik kapakli

sunu diyebilirimki e51 oldugu icin belki siyah veya diger uydurma renklerini kabul edebilirdim ama herangi baska bir telin gumus renkleri yerine diger renklerini kabul etmezdim gumus celik kapak e51 e farkli bir hava katiyor kimse kendini kandirmasin

ah ahhh birde gps olsaydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan23 -- 9 Ocak 2009; 18:05:52 >

• bende memnuniyet açısından sercana katılıyorum, yalnız şu video olayında nasıl izliyorsun sercan merak ettim, ben sadece metacafenin sitesinde video izleyebildim şu ana kadar diğer sitelerde flash güncellmesi sorunu var, sen ne ile yada nerede izliyorsun videoları acaba
  • ben youtube da video izliyorum bi tek ntv msnbc de video izleyemedim
  • bende 3 aydan beri e51 kullanıcısıyım.e51 deki tek sorunum ölü piksel olayıdır.siyah fonda telefonun ekranında beyaz noktalar var.yada kamerasını video çekerken elle kapatın. sonra simsiyah videoya bakın.2ay 3 ay dan itibaren ölü pikselleri görürsünüz.e51 ve e serisinde ekranda ölü piksel çıkma olayı çok fazladır.n serisinde o kadar değil.garanti bitimine yakın servise yollamayı dusunuyom.ki ölü pikseller artsın ekran değişiminde sorun olmasın diye.
    e51 EKRANLARINIZA ÖLÜ PİKSEL TESTİNİ UYGULAYINIZ.SONRA GARANTİ BİTTİKDEN SONRA FARKEDERSENİZ 150-200 TL SERVİS PARASI ÖDERSİNİZ.ekranı o kadar kaliteli telşefon değil.ama görüntü kalitesi mükemmel.
    tft ekranlar çabuk bozulur.ama yinede e51 her zaman tek geçerim.
  • valla turbocat e51 alalı 3 4 aya yakın oldu şimdi senin dediğin yöntemlerle baktım ekrana allaha sukur bir tane bile nokta yok nazar değmesin, kısmet şans işi bi yerde
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.