Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

e51 in orijinal ön ve arka kapağı ne kadardır. sizce? ikinci el bölümünde satmaya çalışıyorum, çizikli diye satamıyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_29143804/tm.htm
  • e51 de şarjın kısa gitmesinin sebebi anladığım kadarıyla sizin cepteki pilin
    e51 in pilinin olmaması.e51 de kullanılan pilin adı BP-6MT dir.BP-5m değildir.bataryanızı aldığınız yer değiştirmiş olabilir. başka marka bataryayla değiştirmiş olabilirler.bp-6mt batarya 93 TL.bp-5m fiyatı 62 TL dir.Telefonu aldığınız yerde ucuz bataryayı içine koymuş olabilirler.
    bp6mt nin verdiği akım kapasitesi daha fazla.boşalma suresi normal kullanımda 3-4 gün bekleme suresi 8-13 gune kadar çıkmakta..
    ama siz yinede telefonun menü tuşuna basılı tutun.açık programlar gosterilir.açık program varsa silme tuşuyla kapatın.
  • arkadaşlar yardım bekliyorum bi süredir ama alamadım ne yazık ki..
    e51 almayı düşünüyorum sizce 1 senelik bi telefon olmasına rağmen alamalı mıyım yoksa arayışiçine mi girmeliyim..
    en çok düşündürende bu sar değerinin yüksekliği..konu sağlık olunca esgeçemedim..
    bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin..
  • hocam geçtiğimiz yazdan beri kullanıyorum.telefonun kondisyonu açısından hiç bir sıkıntı yaşamadım.internetide çok iyi hızlı.kullanıyor isen bazı zamanlarda öyle işine yarıyorki şkür almışım diyorsun.

son olarak sar değerine gelince.elbette önemlidir bu konuda ciddi bilgisi olan arkdşlar aydınlatır seni.ama yemişim sar ını mar ını.o kadar dikkat li isen kullanırken dikkat edersin.karşı taraf çıkmadan kulağına yaslamazssın hoparlörden konuşursun fln filan..

son olarak kullanıcısı olarak şahsen telfonu almanı tavsiye ediyorum inceliği görünüşü şıklığı gibi sebeler nedeniyle..
  • arkadaşlar verdiğiniz bilgiler ve yorumlarınız için çok saolun.kendi kendime kafayı yememe engel oldunuz.başka varsa dinlerim.
    turbocat kardeş,haklısın,e51 in kullandığı batarya değilmiş bu.ondan fiyat düşmüş olabilir.orjinal e51 bataryası alıyım deniyim ama bu kadar farkeder mi? bp-5m normal kullanımda 1 gün bile idare etmiyoken,bp-6mt 3 gün gider mi?yorumlarınız neler?
    buarada arkada çalışan uygulamaların tümünü menü tuşunu başılı tutarak görebilirmiyiz?orda görünenlerden başka çalışan program varmıdır?
    görev yöneticisi yüklemeye çalışıyorum ama sertifika sorununu halledemedim daha.
  • e51 teması olan varsa yollıyabilirmi bulamıyorum da.

Birde wi-fi den gırmek ıstıyorm ben wpa kullanıyorum telefon wep sıfresı ıstıyor onu nasıl halledıcem.
  • menü tuşuna basılı tutarak tüm arka planda çalışan uygulamaları gorebilirsin.bazı uygulamarda çıkış seçeneğini kullanmak yerine geri tuşuyla çıkarsanız uygulamalar kapanmış gibi görünsede arka planda çalışmaya devam ederler.bp-6mt pili normal kullanımda 3-4 gün rahat gider.ben bluetooth kullandığım zamanlarda 3 gün rahat gidiyordu.ama wifi kullanırsanız yada müzik veya radyo dinlerseniz kullanım suresi bariz bir şekilde azalıyor.özellikle wifide 1 gün içinde pil bitebilir.tam bir enerji canavarı wifi.sadece bekleme süresi telefonun 13 güne çıkıyor.bir kaç telefon cevaplamak veya etmek için kullanıyorsanız hoparlörü etkinleştirmemek şartıyla 7-8 güne kadar çıkabiliyor. ama telefonu başka sebeple kullanılması ozellikle ekran aydınlatmasından dolayı pilin daha kısa zamanda boşalmasına sebep olur.ekran aydınlatmasıda enerji çok yer.zaten ekran aydınlıkken kulaklıktan bir zırıltı sesi geliyor.aydınlatma kapandığında ses kesiliyor.

• eğer bp-6mt kullanmanıza rağmen arka plandada çalışan uygulama yoksa
    pil 1 günden az gidiyorsa cep telefonunuzu teknik servise götürün.tabiki telefonu sadece konuşma arama yapmak için kullanıyorsanız.normal sayıda arama konuşma yapmakda 3-4 gün şarjı gitmesi lazım.tabiki arama konuşma surelerinin kısa olması lazım.wireless açık kalsa ekranda wireless sembolünün görülmesi lazım.en azından wirelessin açılmış olup olmamasını anlarsınız.bazen bazı yüklediğiniz e51 e uyumsuz olan programlar programdan çıksanız bile wirelessi kapatmıyor.en son birde telefonu fabrika ayarlarına getirmeyi deneyin.bunu ayarlardan yapabilirsiniz.değişen ayarlar normale donecektir.ama bana kalırsa pil uyumsuzluğundan kaynaklanıyor bu sorun gibi geliyor.ama bp-6mt almadan soylediklerimi bir deneyin.en son pil almadan önce telefona yapabileceğiniz son şey telefona soft format çekmek olacaktır.ama bu işlem için şarjın full olmasına ve rehber vb bilgilerin yedeğini almanızı öneririm.sonuçta soft formatta telefonun hafızasındaki her şey sıfırlanır.yuklediğiniz programlar virüs vb herşey silinir.telefon yeni aldığınız ilk günkü gibi olur.ama telefonu ilk aldığınız ilk günden berimi telefonunuzun şarjı 1 günde bitiyor acaba ? ilk günden beri öyleyse pili değiştirin.bp-6mt alın.sonradan öyleyse yukarıda söylediklerimi yapın.

• quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

hocam geçtiğimiz yazdan beri kullanıyorum.telefonun kondisyonu açısından hiç bir sıkıntı yaşamadım.internetide çok iyi hızlı.kullanıyor isen bazı zamanlarda öyle işine yarıyorki şkür almışım diyorsun.

son olarak sar değerine gelince.elbette önemlidir bu konuda ciddi bilgisi olan arkdşlar aydınlatır seni.ama yemişim sar ını mar ını.o kadar dikkat li isen kullanırken dikkat edersin.karşı taraf çıkmadan kulağına yaslamazssın hoparlörden konuşursun fln filan..

son olarak kullanıcısı olarak şahsen telfonu almanı tavsiye ediyorum inceliği görünüşü şıklığı gibi sebeler nedeniyle..

eywallah petersburg kardeş eksik olma..sonuç olarak yorumların çoğu olumlu olduğu için almaya karar verdim ve artık bende bi e51 sahibiyim

• arkadaşlar bende telefonu alalı yaklaşık 4 ay oldu.. oldukça memnunum fakat canımı sıkan bi durum var.. ekranın sağ alt köşesinde hafif çökme var ve ekranı ellediğim zaman gıcır gıcır ses yapıyo.. telefonu amerikadan aldım ve garanti konusunda hiçbir fikrim yok.. sizce servise vermelimiyim?
  • arkadaşlar telefonu aldım gayet memnunum fakat bi kaç şeyi çözemedim..biraz basit gelebilir ama çok bi bilgim olmadığından bulamadım sanırım
    şöyle ki..
    -hafıza kartı henüz almadım geçici olarak dijital foto makinesindeki 1gb lığı taktım..bi tane deneme amaçlı
    mp3 attım ama çalmadı acaba neden?
    -eski k750i le laptop arasında bluetooth ile sorunsuz aktarım yapardım ama bunda yapamadım(denerken
    içinde hafıza kartı yoktu)
    -internette dolaşırken sitedeki videoları nası izleyebilirim??
    -son olarak e51 e uygun tavisye edebiliceniz programlar neler ve nerelerden bulabilirim
    bu konuda yardımlarınızı bekliyorum lütfen..
  • turbocat kardeş yardımların için saol. telefonu 2. el aldım ben kutusuyla garantisiyle. aldığım arkadaş telefonu format atmiş bana vermeden önce.2-3 hafta oldu zaten. 1 hafta öncede en son versiyonunu yükledim netten. o günden bugune pil normal bi kullanımda 1 gün gidiyo.her sabah şarja takmak zorunda kalıyorum. nokia shopa sordum. servise götürsen bile içindeki kendi pili olmadığı için kendi pilini alıp denemenizi söliceklerdir dedi baştan. mecburen ben bp 6mt yi almak durumundayım sanırım. uygun olsun dedik aldık,masraf çıktı yine.
  • Arkadaşlar en son güncellemeyi yükledikten sonra tekrar msn yükledim ve giremiyorum. Yani şöyle, programı açmıyor. silip tekrar yükledim kaç kez ancak oturum açma ekranına bile girmiyor. Neden olabilir? Ne yapabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpio9

Arkadaşlar en son güncellemeyi yükledikten sonra tekrar msn yükledim ve giremiyorum. Yani şöyle, programı açmıyor. silip tekrar yükledim kaç kez ancak oturum açma ekranına bile girmiyor. Neden olabilir? Ne yapabilirim?

Sorunum güncel. Aynı sorunu yaşayan veya tavsiyesi olan yok mu?
  • kardeş bende aynı sorunu yaşadım bi program var telefona yüklemen gereken PM gönderdim programı gönderebilirim buraya ekleyemedim ok
  • İstemediğim numaradan SMS almamı engelleyecek bir program var mı? Ve varsa nerede/nasıl bulabilirim?
  • konuşurken karşı tarafın sesi çok az geliyor .. bu sorunu yaşayan var mı ?? ..
  • arkadaşlar ilk11 sayfayı tamamen okudum ve son sayfayı olumlu olumsuz yorumları.sar değeri ve kamera hariç iyi gibi geldi bana kameram olduğu için mp li önemli değil,bu telefonun satış fiyatı nerlerde kvk garantili biliyormusunuz.teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: BadRobot35

arkadaşlar yardım bekliyorum bi süredir ama alamadım ne yazık ki..
    e51 almayı düşünüyorum sizce 1 senelik bi telefon olmasına rağmen alamalı mıyım yoksa arayışiçine mi girmeliyim..
    en çok düşündürende bu sar değerinin yüksekliği..konu sağlık olunca esgeçemedim..
    bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin..

arkadaşım sar değeri çok önemli
    ben 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum. daha öncesinde de uzun süreli görüşmeler yapardım
    zamanla olan bişey mi yoksa e51den sonra oldu bilmiyorum ama
    sağ kulağım ciddi anlamda sol kulağımdan daha az duyuyor
    ve hala konuşmaya devam ediyorum
    tümöre kadar yolu var

• quote:

Orjinalden alıntı: BadRobot35

quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

hocam geçtiğimiz yazdan beri kullanıyorum.telefonun kondisyonu açısından hiç bir sıkıntı yaşamadım.internetide çok iyi hızlı.kullanıyor isen bazı zamanlarda öyle işine yarıyorki şkür almışım diyorsun.

eywallah petersburg kardeş eksik olma..sonuç olarak yorumların çoğu olumlu olduğu için almaya karar verdim ve artık bende bi e51 sahibiyim

çoktan almışsın geç kaldım
    şimdi kablolu kulaklık kullan diyeceğim kablolar insanı bunaltıyor
    BT kulaklık diyeceğim şarjı yiyor resmen
    ben ikisini de denedim olmadı
    kafanda bi şekilde uzak tut ne diyim

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.