Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BadRobot35

arkadaşlar telefonu aldım gayet memnunum fakat bi kaç şeyi çözemedim..biraz basit gelebilir ama çok bi bilgim olmadığından bulamadım sanırım
    şöyle ki..
    -hafıza kartı henüz almadım geçici olarak dijital foto makinesindeki 1gb lığı taktım..bi tane deneme amaçlı
    mp3 attım ama çalmadı acaba neden?
    -eski k750i le laptop arasında bluetooth ile sorunsuz aktarım yapardım ama bunda yapamadım(denerken
    içinde hafıza kartı yoktu)
    -internette dolaşırken sitedeki videoları nası izleyebilirim??
    -son olarak e51 e uygun tavisye edebiliceniz programlar neler ve nerelerden bulabilirim
    bu konuda yardımlarınızı bekliyorum lütfen..

ben rahmetlik youtubedan videoları izlerdim
    şu programlar olmazsa olmaz;
    office suite (word, excel dosyalarını açmak için. düzenleme de yapılabiliyor)
    x-plore (dosya yöneticisi)
    messenger
    coreplayer (mp3, avi, mp4, flv falan filan bir sürü medya formatını açan program)
    worldmate (sadece hava durumu bilgisi için kullanıyorum. bişeye yaradığı yok aslında ama istediğin saatte sesli hava durumunu okuyor, enteresan bişey. indirme menüsünden geliyor)
    slovoed (sözlük)
    secman (lisansla alakalı bi program çok ayrıntısını bilmiyorum. bir de bunun pcye kurulanı var ikisi birlikte kullanılıyor. lisans problemi yüzünden yükleyemediğin programları yüklemen için)
    gizmo (wlan üzerinden bedava konuşmak için. bu da indirme menüsünden geliyor zaten)

vazgeçilmez oyunlarım da var ama zevk meselesi
    bir sürü paylaşım sitesi var bulabileceğin
    google yeter

• bende almayı düşünüyordum e51 i gerçekten arkadaşın yazdığı gibi kulakta işitme kaybı oluyorsa vaz geçtim çünkü evdeki ufaklıkta bu telefonla oynayacağı kesin.dün alanya da fiyatını sordum peşin kvk lı 570tl fiyatını haketmeyen bir telefon diye düşündüm. e51 için olumlu olumsuz yorum yapan arkadaşlara teşekkürler saygılar
  • arkadaşlar bende e51 furyasına katılmış oldum telefon su anda tüm isteklerime olumlu cevaplar verebiliyor,fiyatına göre iyi bir tel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearfactory

arkadaşlar bende e51 furyasına katılmış oldum telefon su anda tüm isteklerime olumlu cevaplar verebiliyor,fiyatına göre iyi bir tel...

sar değeri diğerlerine göre çok yüksek bilginize,benim için farketmez derseniz siz blirsiniz.sar değeri önemli,küçük kardeşin varsa oynama olasılığı var çacuklara daha da zararlı
  • E51 GÜMÜŞ SATILDI TŞK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetolmez -- 12 Mart 2009; 12:25:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetolmez

SELAM ARKADAŞLAR BENDE E51 GÜMÜŞ VAR TERTEMİZ SATIYORUM E71VAR ONU KULLANIYORUM E51 GÜMÜŞ TERTEMİZDİR KUTUSU FATURASI HERSEYI VAR 430TL AŞAGI VEREMEM ulaşmak istiyenler msn adresım antihacker1985@hotmail.com saygılrımla

satılık ilanınızı ikinci el bölümüne açtınızmı orada daha etkili olur.alıcılar satıcılar hep orada olur.bu bölüm genelde telefon hakında genel bilgi edinmek artısı eksisi ile
  • üstad o zaman piyasaya neden sürüldü ki bu cihaz?o zaman konusmalarımızı uzun süre yapmamaız lazım yane...
    quote:

Orjinalden alıntı: sony kamera

quote:

arkadaşlar bende e51 furyasına katılmış oldum telefon su anda tüm isteklerime olumlu cevaplar verebiliyor,fiyatına göre iyi bir tel...

sar değeri diğerlerine göre çok yüksek bilginize,benim için farketmez derseniz siz blirsiniz.sar değeri önemli,küçük kardeşin varsa oynama olasılığı var çacuklara daha da zararlı
  • üstadlar birde e51 in mesajlar bölümü ağır işliyor tüm işlemleri hızlı yapıyorum ama mesajlar bölümü çok ağır ya acaba bir bug mu var bu mesajlarda yada sorunmu bu herkeste oyle mi?ve mesajlar klasörümde 120 msej var yane çok olsa 2 saniye geçikmeyi falan anlarım ama...?
  • quote:

üstad o zaman piyasaya neden sürüldü ki bu cihaz?o zaman konusmalarımızı uzun süre yapmamaız lazım yane...
    quote:

Orjinalden alıntı: sony kamera

quote:

arkadaş tüketici sağlığını düşünen kim.e51 fiyatına ve özelliğine göre iyi telefon sar değeri hariç eksi yönü yok .mesaj bölümü yavaş ise mesajında bi hayli var silersen hızlanacaktır

• E51 program güncellemesi nasıl yapılır? Biraz acemiyim, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  • Beyler E51 hepsiburada'da 479 TL fiyatı cezbediyor yalnız forumdan okuduğum kadarıyla sar oranı oldukça yüksek. Bu ilerde herhangi bir probleme yol açarmı acaba?
    Ayrıca E51 şarjı çok fazla kullanılmadığı takdirde kaç gün dayanıyor ?
  • PEKİ BU SAR DEĞERİ NE GİBİ SORUNLAR YARATIR???
  • Hepinize iyi günler diyerek başlayayım.
    Bu telefonu alalı bir ay olmadı öncelikle onu belirtmek istiyorum. Sorunlarıma gelecek olursak;

*İndir! klasörüne girmiyor telefon bir türlü. Sorun yoktu aslında bir program indiriyordum uzun süre boyunca yükleyemedi iptal ett,m ve bu sorun oluştu.

*Ne metacafe ne dailymotion ne de buna benzer sitelerden video izleyemiyorum. Flash player gerekiyor sanırım.
    Tarayıcı programlarıyla veya herhangi bir şekilde bu sorun aşılabilir mi? Hayır derseniz tavsiye edebileceğiniz, izleyebileceğim video siteleri var mı?

Bir de biliyorsanız son versiyonun ne olduğunu paylaşırsanız sevinirim. İlk S60 telefonum olduğu için güncelleme nedir nasıl yapılır bilmiyorum.Anlatırsanız veya anlatılmış bir adres belirtirseniz sevinirim.

Tekrar teşekkürler.
  • üstadlar benim sorunum ise mesaj bölümünden hiç mesaj yok ama navi tuşunu mesajlardan taslaklara geçince yavaş geçiyor yani mesajlar bölümünde bir bug olabilir mi ve hepte mesajlar bölümünde takılmalar oluyor acep sizde de böyle mi?
  • forumla ilgilenen pek kalmamış. ama bi ümit yazıyorum. takvim artık çıkmıyor ne olmuş olabilir fikri olan var mı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1drader -- 24 Mart 2009; 0:03:59 >
  • ayarlara bir bak yada bekleme moduna olmadı bir reset at!!!
  • arkadaşlar benim arkadaşımında bu telden var tele hangi temayı atmaya çalıştıysam hiç birini yüklemedi hem sertifika sorunu verdi neden accaba
  • forumu araştır daha doğrusu bu topicte sertifika ile ilgili ip uçları bulabilirsin

sana bir tüyo:telefonun tarihini geriye alırsan örn(2005) gibi yükleyebilirsin şayet yüklemiyosa tarihlerde deneme yanılma yaparak bunu sağlayabilirsin!
  • Arkadaşlar elimde iki tane satılık Nokia E51 var, almayı düşünen varsa dükkanımdaki ilandan detaylı bilgiye sahip olabilir. Pazarlık yok dedim ama ciddi alıcı çıkarsa orta yolu buluruz. Teklifleri pm yoluyla yaparsak sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahtalı_mıçı -- 1 Nisan 2009; 21:26:05 >
  • üstadlar benimde bir sorunum cıktı ve düzeltemiyorumda cihazı usb bellek ile veri aktarma seceneğini seçtiğimde direkt olarak tel bana uyarı veriyor'' hafıza kartı kullanılamıyor bazı programlar açık diye'' tüm programları kapatıyorum ama yinede aynı sorunu veriyor sizde de bu sekilde oluyor mu acep?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.