Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni telefon almıştım yalnız bu telefonu görmemiştimfiyatı düşünce gördüm alabileceğim ürünler arasında artık ave özellikleri kullanışlı gibi geldi bunu almak istiyorum eski telefon sayılabilir ama bakmam görüşlerinizi almak istiyorum yine de.
    şu aralar ucuzlamış gayet güzel ben büroteknikte gördüm 390 lira ve ereyonda 407 fakat tereddüte düştüm bu kisinden daha önce alışveriş yapan var mıdır orjinal garantili mi büroteknikte bazı ürünleri kendileri yurtdışından getiriyor galiba o yüzden karıştı kafam?
    yardımlarınızı bekliyorum
  • bir de ekopasajda da 390 a geliyor. orayı da ekleyelim
  • biri yardım edebilirmi. e51 de bilgi mesajı gelmiyor zaten ayar yapacak öyle bir bölümdfe mevcut değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: bios_m

biri yardım edebilirmi. e51 de bilgi mesajı gelmiyor zaten ayar yapacak öyle bir bölümdfe mevcut değil

menü>mesajlar>seçenekler>hücre yayını>seçenekler>konu>el ile ekle>konu ismini istediğini yazarsın. konu koduna almak istediğin bilgi servisinin kodunu yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: bios_m

biri yardım edebilirmi. e51 de bilgi mesajı gelmiyor zaten ayar yapacak öyle bir bölümdfe mevcut değil

menü>mesajlar>seçenekler>hücre yayını>seçenekler>konu>el ile ekle>konu ismini istediğini yazarsın. konu koduna almak istediğin bilgi servisinin kodunu yaz.

tsk ler dost....
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

e 51 ile görüntülü konuşmayı deneyen var mı? cidden telefonun arkasındaki kamerayı kullanarak mı çalışıyor sistem??

evet arkadaki kamera yı kullanıyorsun ..
  • Arkadaşlar merhabalar, ben bu ürünü almayı planlıyorum. 3G filan önemli değil benim için, kullanmamda pek.

Size sormam gereken birkaç soru var. Şimdi telefonu az çok tasarladım kafamda. İnce, gayet hızlı, özellikle internetinin hızından çok memnunlar. Benim merak ettiğim ise ses kalitesi. Ben ses kalitesine çok önem veririm.
    Hoparlöründen ne kadar çıkmış filan önemli ama çok değil. Benim için önemli olan kulaklık kalitesi. Kulaklık ses seviyesi nasıldır bu telefonun? Yani en yüksek ses seviyesinde kulaklıkta ne kadar ses verebilir ?

Birde şu anda kullandığım n72 telefonun kulaklığı HS-31. Doğal olarak E51'e uymuyor. Fakat E51'in içinden HS-47 çıkıyor. Bu kulaklıkların farkı nedir ?

Sorularımı sabırla cevaplayanlara teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 22 Ağustos 2009; 20:22:52 >

• kulaklıktan çıkan ses çok kaliteli ve yüksek değil. ama idare eder. gürültünün fazla olduğu yerde duyamazsınız müziği filan. müzik dinlemek için alacaksanız tavsiye etmem. kulaklık ile konuşmak için birebir. kulaklık malzeme kalitesi olarak iyi. bir seneden beri sorun çıkarmadan çalışıyor. kabloları birbirine dolaştığı zaman kolay çözülebilir cinsten bir malzemesi var. kulağa oturan yerleri pek ergonomik değil.
    ancak bende daha önce 6630 vardı ondan çok daha iyi kulaklıktan çıkan sesi.
    hoparlöründan çıkan ses ise tatmin edici. çok gürültülü ortamda bile duyulabiliyor.
  • Hmm o zaman vazgeçtim. Ben kulaklıktan yüksek ses almak istiyorum. N78 heralde yeter bana
  • bende nokia e 51 var ama sorun sesde yani karsı tarafın sesi cok az geliyor bunun icin ne yapmalıyım simdiden tesekkürler
  • Merhaba,

Aralık sonu,ocak başı gibi yani 3-4 ay sonra bu cihazı almayı planlıyorum. Wirales olması ve ince olması en çok hoşuma giden özelliği. Fakat fiyatı beni biraz düşündürüyor. Ama 3-4 ay sonra fiyatının düşeceğini varsayıyorum.

Şuanda 2. el piyasasına baktığımda 300-350 TL arasında satılıyor cihaz.

Acaba 3-4 ay sonra 2. el fiyatı 300'ün aşağısına iner mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Merhaba,

Aralık sonu,ocak başı gibi yani 3-4 ay sonra bu cihazı almayı planlıyorum. Wirales olması ve ince olması en çok hoşuma giden özelliği. Fakat fiyatı beni biraz düşündürüyor. Ama 3-4 ay sonra fiyatının düşeceğini varsayıyorum.

önümüzdeki 1 kaç ay içerisinde nokia üst seviye cihaz çıkarmicak.. ondan dolayı pek düşceğini sanmam.. yani düşer belki ama çok fazla bi düşüş bekleme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Merhaba,

önümüzdeki 1 kaç ay içerisinde nokia üst seviye cihaz çıkarmicak.. ondan dolayı pek düşceğini sanmam.. yani düşer belki ama çok fazla bi düşüş bekleme..

Teşekkürler dostum.

Bu haber benim için biraz kötü oldu

Peki, Nokia yeni telefon çıkarmaya hangi ay başlar bununla ilgili bir bilgin var mı ?

• yılbaşına yaklaştıkça yeni ürünlerde çıkmaya başlayacaktır..
  • hiç belli olmuyor ne zaman çıkarıcağı ama çıkarmadan en az 3 ay önceden duyrulur telefonlar.. şu anda böle duyurularla karşılaşmıyorum ne yazık ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt10

yılbaşına yaklaştıkça yeni ürünlerde çıkmaya başlayacaktır..

Umarım öyle olur, ocak gibi almayı planlıyorum zaten. Herhalde ozamana kadar 250-300 TL arasına düşer 2. el piyasası. Benim için gayet uygun olur bu fiyatta.

Teşekkürler.
  • ilk telefon tanıtımı yapılmış :S ama üst seviye bi cihaz deil.. belki e51in fiyatına etki eder..

http://forum.donanimhaber.com/m_33973302/mpage_1/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

ilk telefon tanıtımı yapılmış :S ama üst seviye bi cihaz deil.. belki e51in fiyatına etki eder..

http://forum.donanimhaber.com/m_33973302/mpage_1/key_//tm.htm

Bi kaç tane çıksada etki etse keşke :) Ayrıca 500 Tl olucağı konuşulmuş, bu yüzden pek etki etmez herhalde. Ama, başlangıç açısından iyi oldu bu

Benim bir sorum daha olucak wirales açıkken kaç saat gidiyor acaba e51 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetim1907

bende nokia e 51 var ama sorun sesde yani karsı tarafın sesi cok az geliyor bunun icin ne yapmalıyım simdiden tesekkürler

bende almayı dşünüyorum ancak bu arkadaşın sorunu önemli bir sorun...
    kullanan arkadaşlar açıklık getirirse memnun olurum...karşı tarafın sesi nasıl geliyor bu telde
  • arkadaşlar e51imi nokia'nın sitesinden firmware güncellemis yaptım ama telefon ingilizce oldu seçeneklerdede türkçe yok garip diller var. ayrıca wireless tan nete bağlanamıyorum ve mms mesajlarını alamıyorum. bu durumu nasıl düzeltebilirm yardımcı olursanız sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.