Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E51'im kilitlendi, yeniden açmak istedim ama PIN giriş alanı bile gelmilyor. Işığı yanıp ekranda NOKIA yazısı çıkıp kalıyor.
    Nasıl çözebilirim. Bilgisi olan varsa yardım etsin.

Kablo ile bilgisayara bağlamaya çalıştım, ama bağlanmıyor. Reset'leme imkanım var mı?

ÇOK ACİL yardımlarınızı bekliyorum.
  • yıldız 3 arama(yani yeşil tuşa baıp) ardından açma tuşu ile açarsan tel hard format atar birde bunu dene... ama hepsini aynı anda yapmalısın!!!
  • pili çıkar 15 20 sn bekle sonra tekrar pili tak.o zaman düzelir.kilitlenmeye neden olan program varsa kaldırmayı unutma.
  • çok mu yavaşladı bu form ya:-(
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

İstemediğim numaradan SMS almamı engelleyecek bir program var mı? Ve varsa nerede/nasıl bulabilirim?

http://www.m-axicep.com/s60-3rd-sistem-araclari/webgate-sms-spam-manager-v1-08-101-s60v3-symbianos9-1-unsigned-149656.html

programın adı sms spam manager denedim sorunsuz çalışıyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 26 Nisan 2009; 2:35:18 >
  • e51 cihazımı yeni yazılım yükledim ama şimdi tele bir şey yüklemeye çalıştığımda yüklenemiyor bu dahili bir bileşen diyor ne yapmalıyım
  • browser olarak skyfire kullanıyorum. video izlerken tam ekran izleyemiyorum. nasıl tam ekranda izleyebiliriz youtube da filan? bilgisi olan var mı??
  • merhaba arkadaşlar youtubeden falan video izleyebiliyorum fakat

bu facebooktaki paylaşılan videoları yada ntvmsnbc deki videoları izleme imkanımız yok mu facebookta videonun üstüne tıkladığımda flash yükleyin diyor ama telefonumda zaten flash lite3 yüklü bu videoları izleme imkanımız var mı yada izleyen birileri varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim
  • Telefon bazen çekmiyor. Nedeni nedir acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaydırak

merhaba arkadaşlar youtubeden falan video izleyebiliyorum fakat

bu facebooktaki paylaşılan videoları yada ntvmsnbc deki videoları izleme imkanımız yok mu facebookta videonun üstüne tıkladığımda flash yükleyin diyor ama telefonumda zaten flash lite3 yüklü bu videoları izleme imkanımız var mı yada izleyen birileri varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim

telefonuna skyfire ı yükle sorun çözülür.
  • nokia e51 kullanıcısı hiç kalmamış galiba forumuna ayda bir tane mesaj yazılıyor... ağustostan itibaren canlanacağını düşünüyorum çünkü 3G faaliyete geçecek.
    3G faaliyete geçmeden önce sorayım bari bilgisi olan varsa.. nede olsa en erken bir ay sonra cevap yazılır.
    3G ye geçince internet hızı bildiğiniz gibi şimdikinin 70 katı filan artacak. fiyat uygun olursa telekomu bırakıp cepten internete girmeye başlayacağız. bu durumda telefonu modem olarak nasıl kullanabiliriz?? kablosuz olarak filan kullanabilirmiyiz? kaç bilgisayarı bağlayabiliriz??
    bilgisi olan varsa cevabı bekliyorum. benim gibi bu konuyu merak eden bir çok kişi olduğunu tahmin ediyorum.. yıllardır telekomdan kazık yiyenler bu yolla telekomdan kurtulacak nasıl olsa.. tabi fiyat uygun olursa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

nokia e51 kullanıcısı hiç kalmamış galiba forumuna ayda bir tane mesaj yazılıyor... ağustostan itibaren canlanacağını düşünüyorum çünkü 3G faaliyete geçecek.
    3G faaliyete geçmeden önce sorayım bari bilgisi olan varsa.. nede olsa en erken bir ay sonra cevap yazılır.
    3G ye geçince internet hızı bildiğiniz gibi şimdikinin 70 katı filan artacak. fiyat uygun olursa telekomu bırakıp cepten internete girmeye başlayacağız. bu durumda telefonu modem olarak nasıl kullanabiliriz?? kablosuz olarak filan kullanabilirmiyiz? kaç bilgisayarı bağlayabiliriz??
    bilgisi olan varsa cevabı bekliyorum. benim gibi bu konuyu merak eden bir çok kişi olduğunu tahmin ediyorum.. yıllardır telekomdan kazık yiyenler bu yolla telekomdan kurtulacak nasıl olsa.. tabi fiyat uygun olursa...

PC suite ile bilgisayarını telefon üzerinden internete bağlayabilirsin .. sanırım ev ağı kurarak da diğer bilgisayarlar da bağlanabilir ..

• telefon msj almıyor neden olabilir anca kapatıp açınca ... :(
  • hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım duymadım bile. versiyon güncellemeyi dene istersen.
  • N 78 Mİ E51 Mİ ?acil tavsiye bekliyorum? n78 de gps var sanırım + olarak
  • Arkadaşlar nokia e51 den 3g hizmetlerinden ne kadar yararlanabileceğiz

görüntülü konuşma tek kameralı olduğu için olmayacak ama mobil televizyon gibi hizmetlerden

yararlanabilecekmiyiz bu telefonla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taharci

Arkadaşlar nokia e51 den 3g hizmetlerinden ne kadar yararlanabileceğiz

görüntülü konuşma tek kameralı olduğu için olmayacak ama mobil televizyon gibi hizmetlerden

yararlanabilecekmiyiz bu telefonla.

görüntülü konuşma olacak ..konuşurken telefonu çevireceksin . 3g nin tüm özelliklerini kullanabilirsiniz
  • e 51 ile görüntülü konuşmayı deneyen var mı? cidden telefonun arkasındaki kamerayı kullanarak mı çalışıyor sistem??
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

N 78 Mİ E51 Mİ ?acil tavsiye bekliyorum? n78 de gps var sanırım + olarak

sıfır telefon alacaksan ikiside değil. N79 a bir bak istersen.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.