Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaklaşık 1 aydır E51 kullanıyorum.Gayet güzel bir telefon. Ancak menü tuşuna bastığımda klasör listesi çok yavaş geliyor, hatta bazan kilitlenip kalıyor.programınıda güncellediğim halde bu sorun bir türlü gitmedi.Bu durum bir arızamıdır yoksa normal midir bilemiyorum.Eğer arıza ise nasıl düzeltebilirim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbaybora

Arakadşlar merhaba,
    Yaklaşık 1 aydır E51 kullanıyorum.Gayet güzel bir telefon. Ancak menü tuşuna bastığımda klasör listesi çok yavaş geliyor, hatta bazan kilitlenip kalıyor.programınıda güncellediğim halde bu sorun bir türlü gitmedi.Bu durum bir arızamıdır yoksa normal midir bilemiyorum.Eğer arıza ise nasıl düzeltebilirim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

menünün yavaş açılması normal değil. telefonun kilitlenmesi ise çok anormal. bir seneden beri kullanıyorum böyle sorunla karşılaşmadım. telefona hard format atmayı dene. forumda nasıl yapılacağı anlatılıyor.
  • Merhaba arkadaşlar konuda yeni post yok ben atayım dedim..Bende ayın19 u itibari ile bu telefonu aldım samsung un çift hatlı teli olan d880 kullanmaktaydım artık dayanamayıp sattım ve E51 ile 2630 aldım 2 telefonum olsun nokia olsun hesabı :Dönceleri nokia kullanırdım çift hat olayı olunca mecburen değiştirdik çin malı olmasın samsung olsun dedik ama verdiğimiz paralara yazık oldu....Telefonun özelliklerini bilerek görerek okuyarak aldım onun için şu böle bu böle demeyeceğim yanlız kafama takılan bazı sorular oldu..

-mesela şifreli bi wlan bulup şifresini girsem bile kesinlikle baglanıo ama tarayıcılarda gezinemiyorum bağlantı hatası veriyor
    -ve elefonun surumunu nasıl guncelleyecegım bılmıyorum telefonu kullanarak wlan üzerinden yapılmıyormu?yapılıyorsa nasıl?PC den yapmayı denedım suite teli görüyor ama güncelleme programı görmüyor :( yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makusla06 -- 23 Eylül 2009; 13:59:15 >
  • Merhaba arkadaslar bende E51 var ama 3g yi nasıl kullanıcagımı bılmıyorum 3g uyelıgımı yaptım ama arama yaparken nasıl yapıcam hakkında bır bılgım yok yardımcı olursanız sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterhorse1

MEHMETONLINE, rica ederim. Her zaman yardımcı olmak isterim. R A P I D S H A R E'den dosya indiremiyorum. Bunun mümkün olmadığı ortada.
    Bizim NOKIA E51'ler flash video desteğine sahip değil. Video sitelerinde yer alan videolar dikkat ederseniz hep FLASH VİDEO ve bizim telefonlar bunu desteklemediği için maalesef pembe hayallar kurmaya lüzum yok. İnternette her türlü yazıyı okuyabilir ve resimleri izleyebiliriz lakin video sitelerinde yer alan videoları seyredebilme gibi bir şansımız yok. Yeni çıkacak olan NOKIA N96 'da bu eksiği gidermişler. Ben öğretmenim. Dün kablosuz ağdan MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'nın web sitesine girdim. Oradan da İLSİS kısmına giriş yapayım dedim ama ne yazık ki giremedim. Çünkü ekranıma "TARAYICINIZ UYGUN DEĞİL. EN AZ İNTERNET EXPLORER 5 VEYA DAHA ÜST BİR SÜRÜME İHTİYACINIZ VAR." dedi. Böyle olunca da üzüldüm. İnternet üzerinden bankacılık işlemleri yapmıyorum ama yapan arkadaşların yapıp yapamadıkları aklıma takıldı.

BÜTÜN NOKIA E51 PROGRAMLARIMIN LİNKİ :

http://r*pidsh*re.com/files/138644146/Nokia_E51_-_Buetuen_Programlar__305_m___haznedarli_mynet.com__.rar

Not : Yukarıda yer alan linkteki yıldızlı yerlere uygun harfleri yazmayı unutmayın. :)

abicim Ben Skyfire adlı Programı yükledim web tarayıcısı opera gibi yani ordan Youtube videolarını sorunsuz izliyorum. ama facebook videolarında flash Player istiyo nedense :))

• quote:

Orijinalden alıntı: martin2027

Merhaba arkadaslar bende E51 var ama 3g yi nasıl kullanıcagımı bılmıyorum 3g uyelıgımı yaptım ama arama yaparken nasıl yapıcam hakkında bır bılgım yok yardımcı olursanız sevınırım.

arama yapacağın kişinin üzerine geliyorsun rehberden, seçeneklere basıp Video Araması yap diyorsun olay bu kadar :))
  • Herkese iyi günler diyorum öncelikle yeni bir telefon almayı düşünüyorum. E51 ve Samsung i200 arasında gelip gidiyorum. E50 nin kötü malzeme kalitesi e51 e de yansımış mı onu sormak istiyorum öncelikle. 6 senedir bir symbian kullanıcısıyım. O konuda pişman olmayacağım. ancak diğer telefonumu satmayacağım için e51 in bana tek getirisi incelik ve wlan özelliğinden başka birşey olmayacak. i200 e gelince bu telefona kanım ısındı. sandığım kadarda yavaş değil telefon. Zaten 3G internet paketi kullandığım için wlan a ihtiyacım yok. Siz benim yerimde olsaydınız tercihiniz ne olurdu. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Pazartesi günü sipariş vermeyi düşünüyorum sizlerin değerli yorumlarınıda alarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 3 Ekim 2009; 12:43:03 >
  • arkadaşın birinde nokia e51 var bu telefonda rehberdeki numaraları düzeltirken yanlışlıkla numaranın bir kısmını silsek geri al diye bir seçenek yok mu öylece son halini kaydediyo en ufak hatayı affetmiyo bilen varsa çözümünü anlatırsa sevinirim
  • E51 çok hızlı bir cihaz emsallerine göre tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifgokcen -- 16 Ocak 2010; 20:14:20 >
  • arkadaşlar merhabalar.. telefon hakkındaki son görüşlerinizi alabilir miyim? tabi hala buraya bakan aktif kullanıcılar var ise.. şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: titaniumblue

arkadaşlar merhabalar.. telefon hakkındaki son görüşlerinizi alabilir miyim? tabi hala buraya bakan aktif kullanıcılar var ise.. şimdiden teşekkürler..

2.5 yıldır kullanıyorum, hiç bir sıkıntısını görmedim. ama tabi artık yeni modeller çıktı, bunu almanı o açıdan tavsiye etmem, yenilerini görünce tadın kaçar. benim gözüm E75'te mesela :-)
    ama yok ben maymun iştahlı değilim aldımmı gebertene kadar kullanırım dersen, o zaman kaçırma.
    özellikle WiFi alıcısı çok kuvvetli ve hızlı. laptop görmüyor bu görüyor ve bağlanıyor. pili 3 gün gidiyor konuşsanda, çok hızlı menüsü var (diğer symbianlara göre, işlemcisi kuvvetli) tuşları rahat, pratik. ince ve şık makine. sesi kullandığın müziğe göre yüksek yada alçak. kamerası gündüzleri idare eder.
    ağırlığı kaliteyi hissettiriyor. metal arka kasa çok hoş. bende siyahı var, diğer rengini tavsiye etmem.

• nokia e52 çıkmış. bu piyasadan kalkmış. sıfırı hiçbir yerde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

nokia e52 çıkmış. bu piyasadan kalkmış. sıfırı hiçbir yerde yok

arkadaşlar ben de e51 almayı düşünüyordum üretimi durdu mu gerçekten başka bilgisi olan var mı
  • Arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum, telefonda bir süre sonra menüye giremiyorum. Bekleme modunu kullanıyorum, menüye girmediğinde yine işlerimi bir şekilde hallediyorum ama menüye basınca ekranda menü açılmıyor. Açılsa bile görünen yer sadece bekleme modunun üzerinde kalan kısım oluyor. Teli yedekleyip formatlıyorum düzeliyor. Galiba mesaj kutusundaki yoğunluktan sonra oluyor. Ama çözemedim. Böyle birşey yaşayanınız var mı?
  • arkadaşlar bende telefon almak istiyorum e51 ile 5320 arasında kaldım
    nokia nın sitesinde baktım e51 de görüntülü görüsme var diyor
    bu doğru mu
    önde 2.kamera varmı

ayrıca 3g de destekliyor
  • bi cevap yazan yok mu

önde kamera varmı
  • yok sanırım
  • önde kamera yok
  • 5800 ile beraber kullancam cok radyosyon yermiyim ki?
  • Nokia E51 düşük kaliteli çekimlerinde yani ilk sayfada verilenlerde telefonun isim yazan yerine bakın EXX yazıyor.Bu ne demek oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.