Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet benim cihazda 2 gün sonra 1 yaşında olacak ama hiç bir sorun yok maşallahı var.
    quote:

Orjinalden alıntı: gkhnshn

valla turbocat e51 alalı 3 4 aya yakın oldu şimdi senin dediğin yöntemlerle baktım ekrana allaha sukur bir tane bile nokta yok nazar değmesin, kısmet şans işi bi yerde
  • arkadaşlar bugün telefonu servise verdim

mikrofon probleminden dolayı karşı tarafa sesim ara ara boğuk gitmesinden şikayet alıyordum

yalnız ben telefonu aldığım yere verdim orası kvk ya yönlendirecek kvk sitesine girip cihazı takip edemiyorum bu durumda almış olduğum yer üzerinden kvk ya vermem bi sorun yaratmaz sanırım?
  • B-cover assembly 040-042391 değişen parça kvk nın sitesinde bu gözüküyor suanda

cover assembly ne demek yani hangi parça oluyor benim problemim giden ve gelen seste ses kalitesi düşük demiştim...

giden ses için audio bi parçadan ziyade mikrofonun değişmesi gerekmez mi?
  • yeni güncelleme var, ben yükledim.

300.34.56
    11-12-2008
    RM-244
    Nokia E51 (02)
  • Arkadaşlar bunun 2.ellerini ne kadara buluruz ?
  • Evet ben de yükledim.

Yükleyecekler yedeğinizi almayı unutmayın...
    quote:

Orjinalden alıntı: erenergezer

yeni güncelleme var, ben yükledim.

300.34.56
    11-12-2008
    RM-244
    Nokia E51 (02)
  • arkadaşlar sizde e51 in şarjı nasıl gidiyo?ne kadar idare ediyo? bide son yeni sürümdeki yenilikler farkediliyo mu?
  • e51 yazılımını nokia software updater ile yüklemeye çalışıyorum karşıdan indiriyo fakat güncelleniyo bölümüne geldiğinde telle bağlantı kesildi diyo, tekrar usb den bağlayıp devam et diyorum, güncellenmenin devam ettiğini gösteriyo ama çubukta ilerleme olmuyo. bekle bekle bi ilerleme olmuyo.yükleyen arkadaşlar yardım edebilir mi? napmalıyım? (sonunda güncellemeyi pc den yapabildim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus -- 25 Ocak 2009; 21:25:04 >
  • yeni güncellemeyle medya bölümünde 2 yeni program var.artık internet radyoyla internetten wlan la müzik dinleyebiliyorsunuz.birde çevrimiçi internet paylaşımı var.bunlada paylaşım sitelerine üye olduğunuzda istediğiniz dosyaları yollayabilir paylaşabilirsiniz.setting wizard değişmiş.installation klasöründe mail exchange 2.07 sürümü gelmiş ve de nokia mail programı aynı kalasöre ilave edilmiş.zaten güncellemeyi yükledikten sonra telefon hafızası eskisine oranla bariz bir şekilde azalıyor.124mb yaklaşık oluyor.eskiden 127 mb di kalan hafıza.toplam hafıza 131 mb kadar normalde.gprs tende müzik dinleyebilirsiniz. ama ben tavsiye etmem.mutlaka internet radyodan ayarlardan erişim noktası olarak wlanı seçin.
  • arkadaşlar, e51 telefonumun şarjı 1 gün bile gitmiyo nerdeyse.gece dolduruyorum o gün akşamına bitiyor.yeni batarya aldım,gece 11 saat şarj ettim, diğer pilden hiç bi fark olmadı.sonra forumda bi arkadaşın verdiği wifi ayarlarını kapatmak için yapılması gerekenleri uyguladım,çok şarj yediğini sölüyolardı, fakat ayarları değiştirmeme rağmen bataryada değişiklik yok anca zorlasam 1 gün gider,hatta pil 3 çubuktan direkt batarya az uyarısı vermeye iniyor. telefon 3 aylık. herkez bu sorunu yaşıyor mu?bunun bi çözümü varmı arkadaşlar yardım!
  • bende güncellemeyi yapamıyorum neden anlamadım takılıyor kalıyor
  • kardeş ben laptoptan denedim baya takılıp kaldı devamlı.sonra pc den denedim tek seferde oldu güncelleme
  • arkadaşlar bende telefonu alalı yaklaşık 4 ay oldu.. oldukça memnunum fakat canımı sıkan bi durum var.. ekranın sağ alt köşesinde hafif çökme var ve ekranı ellediğim zaman gıcır gıcır ses yapıyo.. telefonu amerikadan aldım ve garanti konusunda hiçbir fikrim yok.. sizce servise vermelimiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: focus

arkadaşlar, e51 telefonumun şarjı 1 gün bile gitmiyo nerdeyse.gece dolduruyorum o gün akşamına bitiyor.yeni batarya aldım,gece 11 saat şarj ettim, diğer pilden hiç bi fark olmadı.sonra forumda bi arkadaşın verdiği wifi ayarlarını kapatmak için yapılması gerekenleri uyguladım,çok şarj yediğini sölüyolardı, fakat ayarları değiştirmeme rağmen bataryada değişiklik yok anca zorlasam 1 gün gider,hatta pil 3 çubuktan direkt batarya az uyarısı vermeye iniyor. telefon 3 aylık. herkez bu sorunu yaşıyor mu?bunun bi çözümü varmı arkadaşlar yardım!

Bende telefon hiç kullanmadan ya da bir iki kısa konuşmayla sürekli beklemede kalırsa, şarjı ortalama 8 gün gidiyor. Batarya bitmek üzere uyarıları gelmeye başladıktan yarım gün sonra şarja taksam bile cihazın pili tam bitip kapanmamış oluyor. (Sürekli not aldım şarja taktığım tarih ve saatleri ve ordan bakarak söyledim şu an.) Ve telefonu 11 aydır, hazır üzerinde gelen versiyonunu hiç değişmeden kullanıyorum.

Telefonda bluetooth açık ya da geri planda çalışan uygulamalar olabilir mi? Evet hiç kullanmazsam çok bekliyor ama gün boyunca sömürsem benim de 1 günde şarj bitebilir. Eğer sorunu keşfedemezsen teknik servise başvur bence.

• arkadaşlar merhaba,
    iki saattir e51 le ilgili yazılanları okuyorum. olumlu yorumlarda var olumsuz yorumlar da.
    şu aralar wi-fi si olan bir telefon arayışı içindeyim,çok da bütçe ayıracak bi durumum yok.
    kullanan arkadaşlara sorularım şöyle;
    kablosuz internet verimli ve güzel olarak kullanılabiliyor mu? sitelerden video izlemek indirmek mümkün mü?
    office uygulamaları ne oranda kullanılabiliyor? yani değişiklik yapılabiliyor mu yoksa sadece görüntüleme mi oluyor?
    son olarak ta genel olarak şu an itibariyle bu telefonu tavsiye eder misiniz ve de ikinci eli için en fazla ne kadar para vermek lazım?
    yardımlarınızı merakla bekliyorum..
  • e51 almayı düşünüyorum ama nerden bilemedim?
    Ankarada veya netten en uyguna alabileceğim neresi vardır acaba?
  • visco kardeşim saolsın verdiğin bilgiler için. sanırım teknik servise bu durumu sorucam,telefonun enerji kullanımı yada batarya yuvası konusunda problemi olabilir.ben teli sömürmeden 2-3 görüşmeyle bu durumda şuan.10 saat gidiyo batarya.canımı sıkmaya başladı artık.demekki sadece bu sorunu yaşayan benim,telefonda bi problem var.
  • quote:

arkadaşlar, e51 telefonumun şarjı 1 gün bile gitmiyo nerdeyse.gece dolduruyorum o gün akşamına bitiyor.yeni batarya aldım,gece 11 saat şarj ettim, diğer pilden hiç bi fark olmadı.sonra forumda bi arkadaşın verdiği wifi ayarlarını kapatmak için yapılması gerekenleri uyguladım,çok şarj yediğini sölüyolardı, fakat ayarları değiştirmeme rağmen bataryada değişiklik yok anca zorlasam 1 gün gider,hatta pil 3 çubuktan direkt batarya az uyarısı vermeye iniyor. telefon 3 aylık. herkez bu sorunu yaşıyor mu?bunun bi çözümü varmı arkadaşlar yardım!

4 günden az gittiği olmadı benimde. konuşma yapılmasa yada hiç kurcalamasam bir hafta gider diye düşünüyorum. visco arkadaşın dediği gibi açık kalmıış uygulama olabilir. wlan bağlantısı yada bluetooth açık mı ona bak..

• alla alla, abi deli olucam ya,4 günse süper ya. ben o günleri görsem göbek atarım.bluetooth kesinlikle açık değil. wlan nası kapatılıyo?onda da ayarlarda oto yapılandırma kapalı,tekrar denemeler 0,güç seviyesi 4,telsiz kapalı. bu durumda kapalı olmuyo mu?başka nası kapanır wlan? içinde bataryası bp-5m orjinal nokia,kontrol ettim. şimdi dosya yöneticisi yükleyip uygulamaları kontol edicem.
    servis işinin uzun sürmeside canımı sıkıyo kardeş ama en son düşünücem mecburen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus -- 27 Ocak 2009; 19:40:06 >
  • quote:

kardeş ben laptoptan denedim baya takılıp kaldı devamlı.sonra pc den denedim tek seferde oldu güncelleme

desktopu nerden bulacağım ki
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.