Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flash player desteklemiyor telefon. flash playerden video izleyemezsin.
  • video izlemek için değil ki,internet sitesi flash istiyo
  • benim öğrenmek istediğim bir konu var. farklı zamanlarda aynı kişi arama yaptığında ayrı ayrı arama kayıtlarını gösteriyor mu? birde bir zamanlar 6021 kullanmıştım. onda mobilcüzdan denilen bilgileri saklayabileceğimiz şifreli bir bölüm vardı. e51 de böyle bir bölüm var mı? proğramla halledilebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uffya

benim öğrenmek istediğim bir konu var. farklı zamanlarda aynı kişi arama yaptığında ayrı ayrı arama kayıtlarını gösteriyor mu? birde bir zamanlar 6021 kullanmıştım. onda mobilcüzdan denilen bilgileri saklayabileceğimiz şifreli bir bölüm vardı. e51 de böyle bir bölüm var mı? proğramla halledilebilir mi?

Evet her aramayı aynı kişiden de olsa görebilirsin, dediğin tarzda da pek çok program var, handy safe vb. gayet kullanışlı oluyor.
  • arama kayıtlarını ayrıntılı olarak işlem kaydından bakabilirsiniz. ayrı bir programa gerek yok. 1 aya kadar arama kayıtlarını tutuyor. e cüzdan uygulamasıda mevcut.
  • merhaba arkdaşlar.
    benim sorum ve sorunum şu olcak.
    wlan da girdiğimiz bi şifre o bağlantı noktası için kaydoluyor.fakat yanlış girdiğim bi bağlantı şifresini hangi yolla düzeltebilirim.heryeri kurcaladım fakat bağlandığım şifrenin değiştirilmesiyle ilgili hiçbişey bulamadım.
    bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    şimdiden çok teşekkür ediyorum.
    iyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alimusa

merhaba arkdaşlar.
    benim sorum ve sorunum şu olcak.
    wlan da girdiğimiz bi şifre o bağlantı noktası için kaydoluyor.fakat yanlış girdiğim bi bağlantı şifresini hangi yolla düzeltebilirim.heryeri kurcaladım fakat bağlandığım şifrenin değiştirilmesiyle ilgili hiçbişey bulamadım.
    bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    şimdiden çok teşekkür ediyorum.
    iyi günler.

menü-araçlar-ayarlar-bağlantı-erişim noktaları

buradan yanlış girdiğin bağlantıyı sil . daha sonra tekrar aratıp gir
  • bende e51 aldım gerçekten çok gzl bi tlfn özellikle wlan özelliği çok gzl alıcaklara tavsiye ederim işlemci hızı :368mhz ram 96mb
  • sonunda olan oldu 10 gündür telefonum yok
    önce titreşim gitti. açık olduğu halde bazen çalışmıyordu. kapatıp açtığımda düzeliyordu
    sonra bir gün cebimden çıkardığımda ışıklarının çalışmadığını gördüm daha sonra ekran da gitti. telefonun üst kısmına hafifçe basıtrdığımda önce ışıklar sonra ekran gitmeye başladı. malum cebimde taşıyorum
    10 gündür 5 ayrı telefon kullandım o kadar zorlanıyorum ki. meğer ne çok işime yararmış
    şöyle düşürdüm böyle düşürdüm bişey olmadı diye hava atıyordum ya
    aman dikkat edin sonra çok üzülüyor insan
    bu arada beşiktaş kvkda beklerken 3 hafta servis bekleyenlerle karşılaştım
    ooff of

• ben de E66 yı inceledim .. E51 e göre çok kaba .. artık tavsiye etmiyorum kimseye
  • HERKESE SLM BEN EN SON N95 KULLANDIM UZUN ZAMANDIR NOKIA KULLANMIYORUM SU AN HTC TOUCH DIAMOND KULLANIYORUM FAKAT DISA SESI AZ VERDIGINDEN SABAHLARI UYANAMIYORUM KULLANAN ARKADASLARDAN BI RICAM E 51 IN ALARMI YANI MP3 E ATANABILIYOR DEMI BIDE DISA VERDIGI SES N 95 E YAKINMI YANI KUVVETLI BI SES VERIYOMU ALARMINDA BENDE ALMAYI DUSUNUYORUM BIDE EN SON ALAN ARKADASLAR NEREDEN ALDINIZ EN IYI FIYAT NEREDE TAVSIYE EDERMISINIZ
  • mp-3 leri alarm yapabilirsin .. sabah uyandıracak kadar yüksek çıkıyor sesi hiç şüphen olmasın
  • telefona 4gb micro sd kart almayı düşünüyorum alan kullanan veya belli markaları tavsiye eden varmı acaba?

ona göre alacağımda.
  • E51 için yeni güncelleştirme mevcut arkadaşlar, haberiniz olsun. Henüz daha yeni güncelliyorum o yüzden versiyon farklarını yazamayacağım ama daha erken yapıp gözüne bişey çarpan varsa paylaşsın, güncelleştirme= 220.34.37
  • az önce güncelleştirdim cihazı fakat göze çarpan herhangibir değişiklik yok gibi.. :s güncelleme yapan başka arkadaş varsa herhangibir değişiklik varsa yazabilirmi ?
    benim cihazın şuanki sürümü
    220.34.37
    20-10-2008
    RM-244
    Nokia E51 (02)

quote:

Orjinalden alıntı: gkhnshn

E51 için yeni güncelleştirme mevcut arkadaşlar, haberiniz olsun. Henüz daha yeni güncelliyorum o yüzden versiyon farklarını yazamayacağım ama daha erken yapıp gözüne bişey çarpan varsa paylaşsın, güncelleştirme= 220.34.37
  • Benim gözüme çarpan bir değişiklik şu oldu, güncelleştirmeden önce bir aramayı sonlandırdıktan sonra ekranda konusulan kisinin ismi 2, 3 saniye boyunca durup sonra kayboluyordu, şimdi kapama tuşuna basar basmaz konusulan kişinin ismi ekrandan kayboluyor..

quote:

Orjinalden alıntı: erenergezer

az önce güncelleştirdim cihazı fakat göze çarpan herhangibir değişiklik yok gibi.. :s güncelleme yapan başka arkadaş varsa herhangibir değişiklik varsa yazabilirmi ?
    benim cihazın şuanki sürümü
    220.34.37
    20-10-2008
    RM-244
    Nokia E51 (02)

quote:

Orjinalden alıntı: gkhnshn

E51 için yeni güncelleştirme mevcut arkadaşlar, haberiniz olsun. Henüz daha yeni güncelliyorum o yüzden versiyon farklarını yazamayacağım ama daha erken yapıp gözüne bişey çarpan varsa paylaşsın, güncelleştirme= 220.34.37

• -telefona 4gb micro sd kart almayı düşünüyorum alan kullanan veya belli markaları tavsiye eden varmı acaba?

ona göre alacağımda.

-birde 4gb lık mini sd card lar hc(high capacity) oluyormuş ve mesela n95 te sorun yapıyormuş kullanan sorun oluşan da varmı.

-dediğim gibi hangi marka önerirsiniz.kingston dışında tüm cardlar uyumlumu A data veya sandisk nasıldır sizce?

4 veya 2 gb lık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aretgit -- 13 Kasım 2008; 14:29:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: unalbas

HERKESE SLM BEN EN SON N95 KULLANDIM UZUN ZAMANDIR NOKIA KULLANMIYORUM SU AN HTC TOUCH DIAMOND KULLANIYORUM FAKAT DISA SESI AZ VERDIGINDEN SABAHLARI UYANAMIYORUM KULLANAN ARKADASLARDAN BI RICAM E 51 IN ALARMI YANI MP3 E ATANABILIYOR DEMI BIDE DISA VERDIGI SES N 95 E YAKINMI YANI KUVVETLI BI SES VERIYOMU ALARMINDA BENDE ALMAYI DUSUNUYORUM BIDE EN SON ALAN ARKADASLAR NEREDEN ALDINIZ EN IYI FIYAT NEREDE TAVSIYE EDERMISINIZ

e51 in sesi öyle hani gürül gürül değil uyanma meselesi biraz farklı tabi müziğede balkar sanada ama piyasadiki en kral telefon bence. birde bazı sitelerde telefonun ayarlarından sesini açabileceğin söyleniyor. mp3 mp4 mp5 :) her şeyi atıyorsunda çalıştırıyorda.

ucuz olarak internetten almanı tavsiyeederim hemdebufiyata da vardır.

• arkadaşlar bu telefonda hangi formatlarda video izlenebiliyo.mesela mpeg avi fln izlenebiliyomu,ben yukledim bi avi açmadı açma yolalrı nelerdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: reactor1111

arama kayıtlarını ayrıntılı olarak işlem kaydından bakabilirsiniz. ayrı bir programa gerek yok. 1 aya kadar arama kayıtlarını tutuyor. e cüzdan uygulamasıda mevcut.

e-cüzden uygulaması ne işte kullanılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.