Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bide galiba bundada soyulma problemı olcak gbi..ulan nıkia bi telefonuda eksiksz yap be
  • Bence alınabilecek bir telefon şık

Beklemek gerek
  • Merhabalar

Ben siparişini verdim Dubaide 320 USD satışta. Ben de E65 kullanıcısıyım. Radyo falan kullanmıyorum en büyük derdim soyulmaydı. İnsan gıcık oluyo yaw. Yeni kasa taktırdım telefona fakat hepsinde aynı sorun ön kapakta metal plastikten ayrılıyor. Yani 2 farklı yerden alıp denedim olmadı. Orijinal kapaklar zaten yok bunlar da bu şekilde. Kısacası en önemli 'özelliği' iş telefonu olması. E65 den farklı olarak bu S60 3rd edition değil sadece S60. Yani Symbian.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sohrabeck -- 20 Kasım 2007; 21:04:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sohrabeck

Merhabalar

Ben siparişini verdim Dubaide 320 USD satışta. Ben de E65 kullanıcısıyım. Radyo falan kullanmıyorum en büyük derdim soyulmaydı. İnsan gıcık oluyo yaw. Yeni kasa taktırdım telefona fakat hepsinde aynı sorun ön kapakta metal plastikten aralanıyor. Yani 2 farklı yerden alıp denedim olmadı. Orijinal kapaklar zaten yok bunlar da bu şekilde. Kısacası en önemli 'özelliği' iş telefonu olması. E65 den farklı olarak bu S60 3rd edition değil sadece S60. Yani Symbian.

Saygılar
  • Özür dilerim S60 3.1 Sürümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sohrabeck -- 20 Kasım 2007; 0:28:42 >
  • telefonu gorunce aklima direkt nokia 2610 ve 6021 geldi adamlar ikisini karistirms

nokia iste
  • biraz daha köşeli olsa ii olurmuş...
  • Alet özellik olarak fena değil kamerasıda E65 kadar kumlu çekmiyorsa süper alet ama görüntüsü sanki 100 ytl lik gibi duruyor o kötü olmuş.
  • Arkadaşlar ben aldım bugün telefonu. Metallic çok güzel çok şık. Beğenilsin :) Özellikle görüntüsü 8800 benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sohrabeck -- 20 Kasım 2007; 19:57:44 >
  • sanırım forumumuzda bu cihaza sahip olan ilk kişisiniz...hayırlı olsun...bir E50 kullanıcısı olarak bu cihaza terfi etmek isteyen ben ve (varsa) diğer arkadaşlar için inceleme ve yorumlarınızı yazarsanız seviniriz...özellikle son derece sıkıcı olan şu kilitlenme olayı (E 50 de) var mı ?(umarım yoktur)...vaktiniz olduğu zaman WLAN çekim gücü vs vs ayrıntılı bir inceleme bekliyoruz sizden...tekrar hayırlı olsun...
    saygılar
    quote:

Arkadaşlar ben aldım bugün telefonu. Metallic çok güzel çok şık. Beğenilsin :) Özellikle görüntüsü 8800 benziyor.
  • quote:

Merhabalar

Ben siparişini verdim Dubaide 320 USD satışta. Ben de E65 kullanıcısıyım. Radyo falan kullanmıyorum en büyük derdim soyulmaydı. İnsan gıcık oluyo yaw. Yeni kasa taktırdım telefona fakat hepsinde aynı sorun ön kapakta metal plastikten ayrılıyor. Yani 2 farklı yerden alıp denedim olmadı. Orijinal kapaklar zaten yok bunlar da bu şekilde. Kısacası en önemli 'özelliği' iş telefonu olması. E65 den farklı olarak bu S60 3rd edition değil sadece S60. Yani Symbian.

Saygılar

fotolardan gördüümz kadaryla o soyulma sorunu bundada olucak gbi..bnde sırf bu yuzden e65 almadm..bnm takoz 3230da soyuldu gtii..plastk yapsnlar..daa sağlam oluo wala

• hayırlı olsun inceleme yaparsan cok iyi olur fotolu falan
  • yarın yorumlarını bekliyoruz...
  • TR de ne zaman piyasaya çıkacak bu zıkkım bilen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaddix

sanırım forumumuzda bu cihaza sahip olan ilk kişisiniz...hayırlı olsun...bir E50 kullanıcısı olarak bu cihaza terfi etmek isteyen ben ve (varsa) diğer arkadaşlar için inceleme ve yorumlarınızı yazarsanız seviniriz...özellikle son derece sıkıcı olan şu kilitlenme olayı (E 50 de) var mı ?(umarım yoktur)...vaktiniz olduğu zaman WLAN çekim gücü vs vs ayrıntılı bir inceleme bekliyoruz sizden...tekrar hayırlı olsun...
    saygılar
    quote:

Arkadaşlar ben aldım bugün telefonu. Metallic çok güzel çok şık. Beğenilsin :) Özellikle görüntüsü 8800 benziyor.

Öncelikle teşekkür ederim.
    N80 daha sonra E65 ve şimdi de E51. Terfi etmekte haklıyız. Şuana kadar telefona daha önceki telefonlarda kullandığım 5-6 programı da ilave ettim. Herhangi bir kasma yok. Kilitlenme ile hiç karşılaşmadım. Valla ben smartphonlara gerçekten performans olarak bakıyorum. Yani Wlan (çekim gücü çok iyi), Bluetooth 2.0, Quick offce, yani bildiğimiz standart şeyler. Ancak sizi ilgilendiren herhangi detaylı soru varsa buyurun. Zaten buyüzden telefonu aldığımı duyurdum.

Saygılar

• Sohrabeck kardeş.....WLAN açıkken pil performansı nasıl peki...N95 gibi 1 gün mü dayanıyor...bir de dahili live messenger gibi birşey mi varmış neymiş bu yeni nokia larda...bunda da var mı...şimdilik bu kadar....aklıma gelen olursa sorarım.....saygılar....bir de ekran yatay olarak kullanılabiliyor mu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaddix -- 25 Kasım 2007; 22:39:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaddix

Sohrabeck kardeş.....WLAN açıkken pil performansı nasıl peki...N95 gibi 1 gün mü dayanıyor...bir de dahili live messenger gibi birşey mi varmış neymiş bu yeni nokia larda...bunda da var mı...şimdilik bu kadar....aklıma gelen olursa sorarım.....saygılar....bir de ekran yatay olarak kullanılabiliyor mu..

Wlan açıkken dediğiniz Wlan research mü kastediyorsunuz ? Onu denemedim yarın bakarım. Ancak Lİve Messenger olarak içinde bişey yoktu ben kendim ekledim Live MSN i (http://europe.nokia.com/A4491268 burada MSN'le ilgili bilgi veriliyor. Şayet programı isterseniz göndeririz) ve gayet güzel çalışıyor. Kamerası fena değil E65 de 1.3Mpx. bunda 2.0Mpx. Ve farkı hissediyorum. Yarın birkaç çektiğim resmi gönderirim size.Ayrıntılı inceleme yapmış adamlar işe yarar diye düşündüm http://smape.com/en/reviews/nokia/Nokia_E51-rev.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sohrabeck -- 26 Kasım 2007; 2:39:31 >

• mp3 te hoparlör sesi nasıl
  • e65 de 2 mp ama kotu cekiyor ornek resim koyar mısın hos inceleme sitelerinde koymuslar cok iç açıcı gibi durmuyor
  • Merhabalar

Sorulara cevaplar Wlan search wizard günboyu açık kaldı ve pili bitirmedi yani pilden 2 seviye yedi. Telefonu toplam 4 saat gibi kurcaladım pil yarıya indi. (Pilin henüz 2 günlük olduğunu da dikkate alınız gittikce açılacaktır.) Pil sorun değil bence bu konuyu aşmışlar. MP3 gayet güzel. Ses bana N80 i hatırlattı. Harici hoparlör tek olmasına rağmen baya güçlü bir ses çıkıyor ve bass da duyulabilir. Ancak sesi çok açtıkta hoparlör birazcık zorlanıyor gibime geliyor. Bu da sorun değil. Telefonda çok güzel bir özellik var 3D tones. Bunu sayesinde telefon seslerine istediğiniz güzel efektleri verebiliyorsunuz.

Arkadaşlar çektiğim resimler 200 KB dan büyük nasıl ilave ederim acaba ? şimdilik rapide attım bakınız (boşlukları silmeyi unutmayınız) :

http://r a p i d s h a r e.com/files/72448692/26112007_005_.jpg.html
    http://r a p i d s h a r e.com/files/72449216/26112007_006_.jpg.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sohrabeck -- 26 Kasım 2007; 19:38:55 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.