Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • of ya nokia gene yapmış yapacağını gün ışığında bile bukadar noise olurmu ya. Ellerinde kalmış eski nesil kameraları çakıp duruyorlar hala samsung un vga kamerası bile bundan iyi çekiyor olmaz olsun böle kamera, E65 in kamerasından bile kötü
  • yaaa dostum ben şunun hoperlorunu bi turlu göremedim neresinde yaw :S:S bide sen ne kadara aldın ?
  • buyrun mükemmel bir inceleme telefonla ilgili her ayrıntıyı öğrenebilirsiniz ingilzice ama resmiler ble yetiyor
  • Kamera konusunda haklısınız fakat benim yanımda sürekli bir tane fotoğraf makinesi bulunuyor gittiğim yer belli olduğunda. Bununkide idare eder fotoğraf makinesi olmayan yerde.

Hoparlör arkada siyah plastik kısımda kameranın tam üstünde. Ufacık bi yer :)

Ben 350 Euro'ya aldım ancak Dubai'de satış fiyatı bunun altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sohrabeck -- 27 Kasım 2007; 14:06:46 >
  • hmmmm Şimdi Nokia e65 de %15 indirim yaptığına ve 0 fiyatı 550YTL civarı olduğuna göre acaba bu telefon Türkiye de hangi fiyattan satışa sunulacak merak ediyoruz..

Ayrıca işlemci hızı da 326mhz gibi birşey okumuştum sanıyorum symbian işletim sistemi için gayet yeterli olmalı değil mi? Sohrabeck bize tatmin edici bir yanıt verecektir..
  • 550 ytl kvk mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

buyrun mükemmel bir inceleme telefonla ilgili her ayrıntıyı öğrenebilirsiniz ingilzice ama resmiler ble yetiyor

dostum link nerede acaba..ben mi göremiyorum...tekrar yollar mısın sana zahmet...
    550 lira olacağını hiç sanmıyorum ama inşallah olur...
  • Arkadaşlar işlemci hızını şu şekilde açıklayayım. E65 ve N80 de Ezan 3.0 programını kullanıyordum. Program 10 ila 15 saniye içinde açılıyordu. E51 de 3 saniyede açılıyor. Hız açısından bunu denedim. Ancak varsa söyleyin başka denemeler de yapalım.
    Ben telefonu zevk için kullanmıyorum. Eminim ki herkes tam performans almak ister telefondan. Ben de telefonun suyunu çıkarıyorum limon gibi.) Alan pişman olmaz bence. Ben pişman değilim. Telefon herşeye hitap ediyor. Ağırlığı ele oturuşu metali ve s. Çok güzel. Fiyat konusuna geldiğimizde tabii ki E65 ten pahalıya satılacak ancak Türkiye için tahminim ilk başta 600 YTL yi geçmez ancak doğrusunu görücez.
  • Arkadaşlar 550ytl E65 in şu anki fiyatı..KVK olup olmadığını bilmiyorum netteki fiyat arama sitelerinden (nekadar.com gibi) fiyat bilgisine bakabilirsiniz..Bende e51'in 550ytlden fazla ancak 600 den az olmasını bekleyenlerdenim..Bakalım bekleyip görücez..Sohrabeck e de bizi aydınlattığı için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 28 Kasım 2007; 9:24:19 >

• bu akşam itibariyle (ne kadar doğru olduğu tartışılabilir) ocak ayında türkiyede piyasaya çıkacağını öğrenmiş bulunmaktayım.

bir nokia shop a sordum.baya bir soran var sanırım ki adam direkt ocak ayı dedi.
  • ooo çok varmıs bende bekliyordum bu aralık ayı basında cıkar diye
  • fiyatı hakkında birşey duyan ya da tahmin yürüten var mı?
  • 3-4 mesaj ustte bende verdim o linki cidden cok guzel bir icneleme
  • Tasarım ve özellikler bakımından gerçekten de takdire şayan...
  • offf bu da inceleme değil başka birşey olmuş hakikaten tebrikler arkadaşlar :) dediğim gibi tahminim 550-600 arası hele ki fiyatı 300Euro olarak bekleniyorsa..
  • bende e65 alcaktım bekliyorum çıkmasını radyosu falan olması cidden cok guzel
  • forumda bu aleti almak isteyen arkadaşlar!...piyasaya çıkınca toplu olarak alalım....indirim yapsınlarrr
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.