750 ytlden tekini satarım kaydını yaptırdım bizzat kendi pasaportuma doğubanktaki kayıtlara 6 ay garanti veriyorlarmış sonra kapanırsa karışmıyorlarmış o yüzden orada kayıt yaptırmadım kendim kaydını yaptırdım.
quote:
Orjinalden alıntı: zzzzz
kaça aldınız sakıncası yoksa
telefonu kullanan arkadaslar biraz daha bilgi verebilir mi acaba
ozellikle kendi cekecekeri resimleri buraya koyarsaniz cok iyi olacak, bunun disinda telefonun wi fi si nasil hizli mi,
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhant
750 ytlden tekini satarım kaydını yaptırdım bizzat kendi pasaportuma doğubanktaki kayıtlara 6 ay garanti veriyorlarmış sonra kapanırsa karışmıyorlarmış o yüzden orada kayıt yaptırmadım kendim kaydını yaptırdım.
ben bu e51i uzun süredir bekliyordum. ümidi gecen hafta kestim bide e50 vardı canım sıkılmıstı. 550 dolara n81 8gb aldım. 1 hafta kullandım kaydını yaptırdım şimd e51 var bi tane sıfır arkadas kafa kafaya degistirelim diyor sizce degişilirmi yani ozellik acısından filan. e51 in arka kapagı cok hosuma gitti Hp pavillion tarzı desenleri var ve sadece çizgi degil resmen incecik kanal yapmıslar.
quote:
Orjinalden alıntı: ferhat zorlu
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhant
Ya ama yuh ya..Bu bizimkilerin yaptığı resmen yüzsüzlük..Telefonun çıkış fiyatı en pahalı olan ülkelerde bile 300euro şu ereyonda 330 euro+kdv gözüküyor bu kadar da olmaz..Bu telefonun fiyatı yakın zamanda aşağı inecektir..Bu telefonu kimse bu fiyattan almaz..Kaldı ki bazı asya ülkelerinde telefonun fiyatının 250$-300$ civarlarında olduğunu bilirseniz eğer..
eger bu fiyattan bu telefon tutulmazsa bir aya kalmaz 500e duser, bir de simdilk sadece ereyonda var sanirim, kvk genpa da getirise rekabet artar diye dusunuyorum
Ben bugün Genpa'nın kataloğunda (15-31 Aralık) e51'i gördüm. internet sitesinde ürün gözükmüyor ama ellerinde olmasa kataloğa koymazlar herhalde. Fiyatı da nakit 599 YTL, 12 ay taksitle 639 YTL diye yazıyordu. Gidip dükkana bakmadım ama var mı diye.
ereyondan yeni çıkan bir telefon alınmaz. 5310 geçen haftaya kadar 640ytl civarındaydı şimdi 500ytl seviyesine inmiş. telefon genpalara gelsin ereyon 500'e satmaya başlar.
599 da genpa cıkısı iyi cok cabuk duser zaten ama gelsina rtık ya
Paralel ithalat olmasının bir dezavantajı var mı? Varsa nedir?
garantide sorun cikabilir, tel bozulunca muhattab olabilecegin bir adami zor bulursun
quote:
Orjinalden alıntı: Darth-Vader
Paralel ithalat olmasının bir dezavantajı var mı? Varsa nedir?
telefonu kullanan arkadaslar kendi cektikleri resimleri koyabilir mi
bi kac kez bu mesaji yazdim ama kimse ilgilenmedi, zaten suan kullanan sanirim 2-3 kisi var.
en yuksek boyutlarda degilde 640X800 seklinde resim koyabilirler mi acaba
Bence degisme. N81 cok daha ustun.
quote:
Orjinalden alıntı: tsender
ben bu e51i uzun süredir bekliyordum. ümidi gecen hafta kestim bide e50 vardı canım sıkılmıstı. 550 dolara n81 8gb aldım. 1 hafta kullandım kaydını yaptırdım şimd e51 var bi tane sıfır arkadas kafa kafaya degistirelim diyor sizce degişilirmi yani ozellik acısından filan. e51 in arka kapagı cok hosuma gitti Hp pavillion tarzı desenleri var ve sadece çizgi degil resmen incecik kanal yapmıslar.
n81 8gb almak istiyorum, 550 dolara özel biryerden mi aldın yoksa o fiyata satan yerler var mı
quote:
Orjinalden alıntı: husnuweb
Bence degisme. N81 cok daha ustun.
quote:
Orjinalden alıntı: tsender
dısarıdan geldi. kaydettirdim bende pek pasaport sorunu olmuyor. e51den vazgectim gibi sonucta 600 ytlden cıkacaksa 550 dolar zaten 640 ediyor. istedigim zaman alabilirim tabi n81i sattıktan sonra. aynı arkadas istersen n82 getireyim dedi. bakalım belki n82 alabilirim.
arkadaslar telefonun video kayıt çözünürlüğü nedir?
e65 ile e51 arasındaki farkları soran arkadaşlarhttp://www.mobile-review.com/review/nokia-e51-2-en.shtml bu linki bir incelesinler işlemci hızları çok farklı e51 işlemci olarak en hızlı symbian tel olan 6120c de kullanılna işlemciyi kullanıyor, yapılan testlerde hız olarak e65 i neredeyse 2 ye katlamış.
quote:
Orjinalden alıntı: gok_ay1907
arkadaslar telefonun video kayıt çözünürlüğü nedir?
320x240 (QVGA), 15 FPS
6120c nın 1.20 sar degeri ile saglıga zararlı oldugu soylenıyor,e51 in sar degerının ise 1.40 oldugunu okudum bu degerler dogrumudur,