Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gok_ay1907

6120c nın 1.20 sar degeri ile saglıga zararlı oldugu soylenıyor,e51 in sar degerının ise 1.40 oldugunu okudum
    bu degerler dogrumudur,

malesef doğruhttp://sar.nokia.com/sar/index.jsp nokia
  • evet e51 in sar değeri 1.40
    http://sar.nokia.com/sar/index.jsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 21 Aralık 2007; 0:47:45 >
  • telefon çok hoş ama bence kamerası 3 mp olsa daha iyi olurdu bu özelliklerinin yanında biraz az kalıyor
  • Sar degeri asiri yuksek Erken yasta kanser olmaya hic niyetim yok nokia kusura bakmasin
  • "The SAR value for the E51 is 1.4 W/kg. The last thing we would like to do in this write-up is dispel a myth about this phone’s high SAR – it is not caused by the E51’s increased transmitter power, or cutting-edge technologies for better reception quality. The real reason is the handset’s different platform and new location of the antenna (it doesn’t contribute to this SAR level as much as the platform does), which is now housed in its top part right opposite to your ear, whereas many of the today’s phones have it positioned more towards the lower end."

yukarıda yazılanların ışığında yanlış anlamadıysam, sar değerinin yüksek olmasının nedeni antenin telefonun üst kısmına tam kulağın karşısına gelecek şekilde yerleştirilmesi diyorlar... yani telefonun yaydığı maximum sar değerine sadece telefonu kulağınıza dayayıp konuşurken maruz kalıyoruz diğer zamanlarda zaten devamlı olarak 1.40 lık sar değerine maruz kalmıyoruz. uzun süre telefonla kulaklık olmadan konuşan insanlar için pek uygun değil bazı insanlar günde 4-5 saat telefonda konuşuyorlar mesela. ama benim için telefonun yaydığı radyasyondan kanser olup ölme riski trafik kazasında ölme riskinden daha az...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 21 Aralık 2007; 12:32:47 >

• MP hiç birşey AF herşey

isterse 1mp. olsun ama AF ve kaliteli bir sensörü olsun yeter. 2 yada 3mp olupta noise dolu donuk bir resim olmasından çok daha iyidir.

quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

telefon çok hoş ama bence kamerası 3 mp olsa daha iyi olurdu bu özelliklerinin yanında biraz az kalıyor
  • 720ytl olarak satışa cıktı:)
  • az önce 600 ytlye sattım.
    Nokia 6610 dan bile kötü bir resim çekermi bir telefon ya
    Artık Nokia N82 ciyim.
    Uff neyseki kurtuldum şu E51 den.

quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

720ytl olarak satışa cıktı:)
  • Büyük geçmiş olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

az önce 600 ytlye sattım.
    Artık Nokia N82 ciyim.

quote:

• link var mı
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

az önce 600 ytlye sattım.
    Artık Nokia N82 ciyim.

quote:

satmanın nedeni sadece kamerasının kötü olması mı yoksa başka beğenmediğin veya sorunlu yönleri oldu mu ?
  • Öle çok deli manyak bir telefon değil her özelliği var diye öle sanmıştım.
    Kulaklık sesi zayıf bazı yerlerde duyma sorunu yaşıyorum berrak bir sesi yok.
    Mp3 çalmak için zayıf, kamera iğrenç ötesi.
    Bir sorunu yoktu sadece bana göre değildi her özelliği var diye gaza gelip almıştım.
    Daha çok bond çanta ile gezip çok teknik detaylarla meşkul olamayacak iş adamlarına yönelik bir cihazmış sadece yanlış seçim yapmışım.Yine her özelliği olan N82 ile seçimimi düzelttim.Az önce N95 kumandalı kulaklığı ile tam dev bir set oluşturdum.

Kutlayanlara teşekkür.
  • valla kagıt uzerinde bence iyi duruyor radyo 130mb dahili hafıza 369 mhz falan ama kullananları dinlemek lazım yani ben cok fazla mp3 ve kamera kalitesi dusunmuyurum uygun bir ücrete alınabilir
  • oguzant 600ytl'ye nereden aldın garantili mi?

garantili olarak sanalmarketim.com'da satılıyor gerçi o da farklı faal'in garantisini veriyor.

ayrıca e51 iş adamlarına yönelik cep telefonu diye duyruldu. en önemli özelliği de 6233 ve 6300'ın birleşimi ve geliştirilmiş şekliydi

6233'ün pil ömrünü ve 6300'ın kaliteli ekran ve ince kasasının birleştirip wlan özelliğini sokup piyasaya sürdüler. ayrıcawww.gsmarena.com sitesinde aletin cektiği fotolar da mevcut almadan önce keşke baksaydın e51 incelemesine
  • 600 e değil 700 e aldım 600e zar zor sattım.TR ye geldiği ilk gün almıştım.
    Benim her işim öle aceledir wifi kamera uzun pil süresi diye hemen zıpladım 100 ytl zararıma mal oldu.
    Bana göre değilmiş daha sakin telefon kullananlar tercih edebilir..

quote:

oguzant 600ytl'ye nereden aldın garantili mi?

garantili olarak sanalmarketim.com'da satılıyor gerçi o da farklı faal'in garantisini veriyor.

ayrıca e51 iş adamlarına yönelik cep telefonu diye duyruldu. en önemli özelliği de 6233 ve 6300'ın birleşimi ve geliştirilmiş şekliydi

6233'ün pil ömrünü ve 6300'ın kaliteli ekran ve ince kasasının birleştirip wlan özelliğini sokup piyasaya sürdüler. ayrıcawww.gsmarena.com sitesinde aletin cektiği fotolar da mevcut almadan önce keşke baksaydın e51 incelemesine

• Garantili satış noktalarına geliş tarihi öğrenebilen arkadaş varmı acaba? ben hangi telefoncuya sorduysam bilmiyor. nokia2nın kendi mağazası bile bihaber olaydan!!!
  • dabulyu dabulyu dabulyu nokta ereyon nokta com sitesine giriniz sparişinizi veriniz cihazınızı garantili olarak alınız...

quote:

Orjinalden alıntı: spideytncitu

Garantili satış noktalarına geliş tarihi öğrenebilen arkadaş varmı acaba? ben hangi telefoncuya sorduysam bilmiyor. nokia2nın kendi mağazası bile bihaber olaydan!!!
  • Güncel fiyat listesi (25.12.2007):

Ereyon.com.tr (Paralel ithalat): 636 YTL / 623 YTL (Havale indirimi)
  • Arkadaşlar bu telefonu kullanan arkadaş varsa ayrıntılı olarak bilgi verebilir mi?
  • Ben !
    Dandik telefon!
    Konuşma sesi kötü,
    Mp3 çalma sesi idare eder ama bas çok yok,
    pil dayanma süresi iyi 3 güne yaklaşıyor,
    wifi çekmesi iyi,
    kamerası inanılmaz kötü 3310a kamera konsa o kadar olurdu,
    kağıt gibi e50 gibi bir telefon,
    2.elde alım satımı zayıf (her e serisinin sorun),
    radyo hareket halinde iyi çekiyor,
    dış gümüş kasa idare eder soğuk havalarda buz gibi olması kötü,

walla para varsa n82 alın derim.

quote:

Orjinalden alıntı: keremim

Arkadaşlar bu telefonu kullanan arkadaş varsa ayrıntılı olarak bilgi verebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.