Şimdi Ara

_____NOKIA E51 -- ANA BAŞLIK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
0
Favori
144.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ocaksa epey gec ya keske ciksa su ara :)

• Hala 6310i ve 6230i kullanıyorum.Bu E51'i dört gözle bekliyorum.İnşallah fiyatını 1.000YTL civarına dayandırmazlar.
  • Arkadaşlar telefon hakilaten şık, özellikleri de iyi. sadece kamera flaşı eksik. ancak sar değeri çok yüksek. bence sağlığınızı da düşünüp bu ve 6120den uzak durun. karizma yapacağım, oyun oynayacağım derken kanser riskinizi artırmayın... benden söylemesi...
  • arkadaşlar elinde nokia e51 olupda satmak isteyen varsa benimle iletişime geçebilirmi?
  • Bence;

Nokia 2,5mm jack ve mini usb girişli yeni nesil modelleri ile hızla ilerliyor.Kattığı yenilikle çok güzel özellikle 2,5mm soket dönüştürücü ile 3,5mm ye çevrilip standart kulaklıkla kaliteli müzik sağlıyor.Bu telefonda böyle kullanılacak sanırım.
    Sanırım diyorum çünkü eski bir model olan nokia 6030 bu işi desteklemiyor.Ses çıkmıyor kulaklıktan.

Mini usb li modelleri pc ye bağladığımızda flash disk olarak kullanılma seçeneğini sunuyor.Bu modelde eminim böyle.

Bu modelin menüsü daha önce kullandığım E90 tadında gibi bir his verdi netteki resim videolarından.Kamera çekim kalitesi arkadaşımızın yolladıklarına bakarsak e50 gibi süper kötü geldi.Aşağıda 6630 ve n70 örnek fotolarım var.Bana inanmıyorsanız kendiniz bakın.

Bu makinenin dış kasa deforme olmaya çok musait geldi.Tıpkı samsung lar gibi.Kısa sürede cilalı siyah yüzey mat kullanılmış hissi veren siyah bir alana dönüşecek eminim.Cebinizde anahtar vs değerse eminim ufak oyunlar diğer modellerden eminim çok daha çabuk oluşacak.

Tıpkı e90 gibi bir dolu özellik konmuş bu alette ama mp3 çalma kalitesinden endişeliyim.Nokia E90a mp3 programları koymama rağmen çok kalitesiz bastan tizden uzak düşük ses seviyesinde çok cılız bir mp3 çalıyordu.Üstelik 10 band ekolayzerine rağmen.Bu modelde bu korkum var.Mp3 çalması kalitesizde diyemeyiz aldıktan sonra.Businness cihaz derler atarlar başlarından :) Ama 3310C gibi olursa bu alet ciddi mp3 çalar diye düşünüyorum.

E90,6630,N70ME,N70,E50 unuttuğum baya model daha kullandım, bu saydıklarım pil ve mp3 çalma açısından benim için yeterlilerdi.Fotolarıda e50 hariç iyiydi.
    Umarım bu makinede iyidir.
    E90 dan sonra bu başlığa üye oldum.Takipçisiyim.
    Alıcaz mecbur alıcaz.

_____NOKIA E51  --  ANA BAŞLIK

Nokia 6630 İle Akşam Karanlığında Vitrin Arkasındaki Motosikletin Resmi

[simage]http://www.resim-yukle.com/img01/14/905936cbf (12).jpg[/simage]
    Nokia N70 İle Bulutlu Havada Motosikletim

E51 Örnek Resimler

Tamam resim fotoğraf makinesi ile çekilir telefonla değil ama en azından 6630 dan iyi olsun be.Haksızmıyım ¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 8 Aralık 2007; 2:36:18 >

• os 9.1 olmasa da os 9.2 olsaydı affetmezdim ama ;) 5700 da wifi olmasada onu alıcam ;)
  • 9.1 ile 9.2 farkı nedir ki

• oguzhant resimler fena degil

sonucda bu bi tel kamera degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

oguzhant resimler fena degil

sonucda bu bi tel kamera degil

öle demeyesin diye n70 in resimlerini gönderdim.
  • bu alet ne zaman piyasaya çıkacak, bilgisi olan var mı? sabredemiyorum artık :)
  • Sabredemiyorsan Doğubanka bu C.tesi gidip alabilirsin
    600 Dolardan bazı dükkanlarda satılmaya başlandı.

quote:

Orjinalden alıntı: snoed

bu alet ne zaman piyasaya çıkacak, bilgisi olan var mı? sabredemiyorum artık :)
  • simdi 600 dolar ise ciktiktan bir ay sonra 400e kadar iner sanirim

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

Sabredemiyorsan Doğubanka bu C.tesi gidip alabilirsin
    600 Dolardan bazı dükkanlarda satılmaya başlandı.

quote:

bu alet ne zaman piyasaya çıkacak, bilgisi olan var mı? sabredemiyorum artık :)

• kayıtlı mı peki bu telefonlar, sonra problem çıkmasın?
  • almayı düşünüyorum ama sorun çıkar mı diye düşünüyorum, rica etsem prosedürü anlatır mısın bu kayıt işlemleri konusunda.
  • quote:

almayı düşünüyorum ama sorun çıkar mı diye düşünüyorum, rica etsem prosedürü anlatır mısın bu kayıt işlemleri konusunda.

Telefon alınır,
    2007 yurt dışı giriş çıkış bir pasaport sahibi ile alınır,
    Turkcell yetkili bayisine gidilir,
    masanın karşısındaki koltuklara oturulur,
    Turkcell yetkilisi cihazı on line olarak telekominikasyon kurumuna kaydını yapar,
    Akşama doğru sisteme geçer kaydı.

o pasaport bir daha telefon kaydı o sene içinde yaptıramaz
    aynı sölediklerim 2008-2009 içinde geçerli tabi o zaman sistem değişmezse
  • almanyada bu modelin fiyati nedir acaba site adresi falan verebilirseniz iyi olacak

tesekkurler
  • telefonu yurt dısından alıp kullanan arkadaslara bır sorum var

telefonun menu gecıs hızı nasıl bırde telın ıslemcı hızı nedir bilen varmı yada nerden öğrenirim
  • Bugün itibarıyla E51 almış bulunmaktayım.
    Hatta birini satarım diye 2 tane aldım ve biri satılıktır.
    Telefon güzel çelik kasa ön arka wifi hızlı mp3 çalması çok güzel.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.