Şimdi Ara

Nokia e51 ile W910i deneyimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu mesajı okuyan forum üyelerinin ne alaka der dediğini duyar gibiyim. E51 bir iş telefonu w910i ise bir müzik telefonu evet biliyorum. Ama şu anki kampanyalar ile fiyat farkları yok denecek kadar az. Ben hem kaliteli müzik dinleyeyim hem de sorunsuz bir şekilde internete gireyim istiyorum. Mp3 dinlemede müzik telefonu olarak tabiki w910i öndedir. Ama nokia e51'inde oldukça fazla artısı var(symbian, wifi,vb.).

Telefonu kullanan arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını istiyorum.
    Şimdiden yazdığınız cevaplar için teşekkürler;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerbekir -- 28 Nisan 2009; 15:13:54 >

• cepte internet bana biraz saçma geliyor.hem görüntü hemde kullanım kolaylığı olarak.o ufacık ekranda interneti ne yapacaksın.
  • e51 kullanıyorum. Gevşeme mi ne oldu anlamadım. Ekranın olduğu kısımda, alt ve üst kapak elimle oynatabileceğim kıvama geldi. Ama wireless kuvvetli, radyo iyi. Farklı bir kulaklıkla kullanıyorum telefonu, yolda gidip gelirken iş görüyor. Yalnız kamerasından hiçbirşey bekleme...
  • w910i bence ikisi arasında daha ön planda... tabi symbian kullanırım dersen ayrı... benim w910i kullanımında tek beğenmediğim nokta hoparlörün dışarı verdiği sesiydi... fakat yeni çıkan w705 her yönü ile (symbian hariç) muazzam bir telefon bence...
  • Yorumlarını yazan arkadaşlar için teşekkür ederim..
    Yakın zamanda alıcam bir tanesini. Ama şu anki yapılan yorumlar açıkçası ha tamam o zaman şunu alayım dedirtmedi bana..
    Başka kullanan arkadaşlar yok mu. Cevaplarınızı bekliyorum..
  • e51 in artıları

symbian işletim sisteminin nimetleri(sınırsız program)
    çok güçlü wi fi
    metal kasası çok kaliteli

w910i nin artıları

2.4'' ekran(e51 2.1 inç yanlış hatırlamıyorsam)
    müzik kalitesi(özellikle kulaklık)
    görünüm(bence çok karizmatik)
    daha uzun batarya ömrü
    hareket sensörü(yan çevirince ekran yatay oluyor özellikle internet için ideal.ayrıca telefonu sallayarak şarkı değiştirilebiliyor)

w910i ye opera mini 4.2 kurup hem geniş ekranda sorunsuz internete girersin hem de e51 e göre çok kalite müzik dinlersin.eğer wi fi senin için olmazsa olmaz değilse w910i çok daha mantıklı
  • 1-Peki arkadaşlar avea internet paketi alarak w910i ile internete bağlanabilir miyiz?

2-Bu paketin kontör olarak fiyatı nedir, bu paketi alırsak internet normal Wİ-Fİ'li telefonlar gibi hızlı ve rahat olur mu?

3-Bir de w910i için MSN uygulaması var mıdır?

4-Son olarak hoparlör sesi çok mu düşük? Yani 6300'dan bile mi kötü?

Biraz fazla oldu ama kusura bakmayın artık.

(:
  • Bu telefon alma meselesi ne kadar zor iş ya.. Tam karar veriyorsun başka bi model aynı paraya daha güzel. Sonra onu alayım diyorsun. Bi bakıyorsun üst model telefonlardan birisi ucuzlamış. Biraz daha para koyup onu mu alsam diye düşünüyorsun.

Ama sonunda W910i yi almaya karar verdim gibi.

Yorumlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackerbekir

Bu telefon alma meselesi ne kadar zor iş ya.. Tam karar veriyorsun başka bi model aynı paraya daha güzel. Sonra onu alayım diyorsun. Bi bakıyorsun üst model telefonlardan birisi ucuzlamış. Biraz daha para koyup onu mu alsam diye düşünüyorsun.

Ama sonunda W910i yi almaya karar verdim gibi.

Yorumlarınız için teşekkürler

hayırlı olsun
  • Sağol. w910i fanları arasında bende katıldım sayılır. Az önce Ereyon'dan sipariş verdim. Büyük ihtimalle yarın elime ulaşır. İnşallah bir problem ile karşılaşmam.. Yorumları ile katkıda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim..

İyi günler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.