Şimdi Ara

Nokia E52 (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
5
Favori
277.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de orjinal kasa arıyorum. Bugün gg'de gördüm satıcı yorumlarını da okudum orjinal olduğuna inandım ancak fiyatı 130 TL, biraz pahalı geldi. 20-30 TL'lik diğer kasaları da alıp takasım yok, siz ne düşünüyorsunuz?
  • Arkadaşlar, Nokia E7x serilerinde makro çekim var ama bizim E52 de neden yok? Kamerayla mı alakalı yoksa yazılımsal mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Arkadaşlar, Nokia E7x serilerinde makro çekim var ama bizim E52 de neden yok? Kamerayla mı alakalı yoksa yazılımsal mı ki?

AutoFocus bile yokki makro olsun .
    Mercek o kadar işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Arkadaşlar, Nokia E7x serilerinde makro çekim var ama bizim E52 de neden yok? Kamerayla mı alakalı yoksa yazılımsal mı ki?

Kamera ile alakalı, E52'de otomatik netleme (Auto Focus) destekleyen bir kamera dahi yok, sabit odak uzaklığı olduğundan AF'ye sahip kameraların gerisinde kalıyor netlik olarak. Bu durum makro çekimi de imkansız kılıyor.

Düzeltme: Konu yeni sayfaya geçmiş, tgezer'in yazdığını görmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klimt -- 9 Ekim 2012; 13:20:25 >
  • E55 de var mı ki? Ya da bu tarz tuşlu telefonlarda E52 yi aratmayacak kalitede bir telefon da olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar e52 de arayan br numarayı engelleme seçeneği var mı? ses problemi gerçektende sıkıntı oluşturuyor. keşke android işletim sistemi olan bir telefon alsaymışız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_göz -- 12 Ekim 2012; 0:04:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_göz

arkadaşlar e52 de arayan br numarayı engelleme seçeneği var mı? ses problemi gerçektende sıkıntı oluşturuyor. keşke android işletim sistemi olan bir telefon alsaymışız..

Kullandığım cihazlar içinde kara liste olayını en iyi yapan cihaz jbli iphone. Sırf bu yüzden satıp 3gs mi alsam diyorum arada.

Galaxys2 de blacklist hayrına çalışıyordu. Ekrana uyarı gelicek diye temkinli davranıyordum.

Ad. Com. Blck. Mngr. diye bir program olması lazım menüde. Deneme sürümü. Tam sürüm de 15 dolar gibi bir fiyata sahip. Yoksa menüde google'a da sorabilirsiniz programı.
  • almayı düşünen varsa ben satmaya karar verdim. ihtiyaç fazlası şu anda düşünürseniz

http://forum.donanimhaber.com/m_66797605/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66797605
  • Arkadaşlar Nokia E52 için TANGO programı varmıdır?
    Ben bi türlü bulamadım da.
    Çok güzel bedava görüşme yapaılıyor, PC ye yükledim harika çalışıyor,
    Ama Nokia e52 ye de yükleyebilsem çok iyi olacaktı :)
  • Arkadaşlar şimdi benim bu e52 v091.004. Sözde bunlara anna bella falan gelecekti. Ne oldu şimdi bu telefon.
    Nokianın sitesinde adı bile geçmiyor. İki gündürde sistemlerinde sorun var haritaları yüklüyemiyorum.
    Geçen hafta eskisini kaybettim, kullanacak başka telefon bulamadım gittim yine aynısından aldım.
    Bilmiyorum ki başıma belamı aldım...
  • Yok anna belle falan gelmeyecek hocam. Herhangi bi yerde adi gecmezse cihazin e71 ya da e55 o da olmadi e66 uyumlu biseyler indirebilirsiniz.

• arkadaşlar benim daha öncede kameram bolzulmuştu, servise verdim yapmışlardı.
    şimdi yine aynısı oldu, bence programsal sorun var.

sorun ise şu : kamerayı açmak istediğimde(direk göreüntü gelmesi gerekirken) kamera menüsü geliyor ama görüntü yok. sonra "beklenmedik bir hata oluştu telefonu tekrar başlatın yazısı" çıkıyor

nasıl çözebilirim.
  • Full flash yaparak versiyon atabilirsiniz ama biraz detaylı ve sorunu çözeceğine inanmıyorum pek.

Donanım da olabilir gayet. Kamera donanımı arıza çıkarıyordur ama yazılımsal olarak sorun olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Full flash yaparak versiyon atabilirsiniz ama biraz detaylı ve sorunu çözeceğine inanmıyorum pek.

Donanım da olabilir gayet. Kamera donanımı arıza çıkarıyordur ama yazılımsal olarak sorun olmayabilir.

full flash nasıl oluyor,
    ne yapmam lazım şimdi
  • merhaba 2 senedir e52 kullanıyorum bu telefonun bu kadar popüler olduğunu bilmiyordum gerçekten güzel telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: sol_ak

quote:

Full flash yaparak versiyon atabilirsiniz ama biraz detaylı ve sorunu çözeceğine inanmıyorum pek.

full flash nasıl oluyor,
    ne yapmam lazım şimdi

Bugun biraz arastirayim hocam. Detaya bakmamistim hic. Ama oncelikle normal olarak yazilim guncelleme yapmaya calisin. Ovi suite uzerinden yapabilirsiniz yazilim yukleme isini. Takilirsaniz yardim ederiz yine.

Muhtemelen kamera degisir yine hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yazılım güncellemsini yaptım, ama sorun değişmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sol_ak

quote:

yazılım güncellemsini yaptım, ama sorun değişmedi

Hard format dener misiniz onemli bilgilerinizi yedekledikten sonra.

• quote:

Hard format dener misiniz onemli bilgilerinizi yedekledikten sonra.

tel kapalıyken * 3 yes( yeşil) powet tuşuna 5sn bastım tel açıldı ama birşey olmadı normal açıldı.
    yade ben yanlış biliyorum

(yapmadan önce hafıza kartını çıkarttım)
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.