Şimdi Ara

Nokia E52 (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
5
Favori
277.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar e52 almayı düşünüyorum ama piyasada pek satılık e52 kalmamış gördüğüm kadarıyla :)

Acaba e52 alternatifi olarak nokia piyasaya ne sürdü ? Yani E52 tarzı telefon lazım, önerileriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Arkadaşlar e52 almayı düşünüyorum ama piyasada pek satılık e52 kalmamış gördüğüm kadarıyla :)

Acaba e52 alternatifi olarak nokia piyasaya ne sürdü ? Yani E52 tarzı telefon lazım, önerileriniz var mı ?

Nokia e52'ye benzer e72 şuan hâlâ satışta sanırım. Kamerası daha üstün e72'nin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitforce -- 5 Temmuz 2012; 13:14:32 >
  • bu telefonunun muadili başka bir telefon yok bence. herşey var telefonda yahu bi ara elm ile e52 arasında kalmıştım.

bu arada bazen çantada telefon dururken kapanıyor. sorun neden kaynaklanır acaba? hassas bir telefon olduğundan mı dır? bundan önce 6230 kullanıyordum
  • iyi ihtimalle yazilimdan kaynaklidir. temiz kurulum yapin.

kotu ihtimalle benim 2002 de 368 dolara aldigim ve hala calisan 6510 gibi anakartta catlak ya da benzeri bir problemle kapaniyordur.

ilkini deneyin olmazsa teknik servise verirsiniz.

• bastırdığım zamanda kapanma yapabiliyor. sanırım yazılım kaynaklı değil. servise göndermeyi düşünüyorum o zaman. servisde kasa ve kapak değişim ücreti ne kadar bilen varmı acaba
  • Arkadaşlar ben bu telefonu hiç bir yerde bulamadım nokia bayi'lere baktım internet sitelerine de baktım ama yok. Nerden bulabilirim acaba ?

• Sıfırını bulmanız çok zor. gittigidiyordan bir araştırın derim. Ancak o da zor. 2. elini bulabilirsiniz ancak
  • Gitti gidiyorda bile 0'i yok telefonun 2.eli var fakat 2.el almak istemiyorum

• nokia e 52 almak isteyen varsa satabilirim.....bu telefonda samsungdaki gibi numaranın baş tarafını yazınca rehberden mesela 537 yazdım 537 filtreleyip yanına bir rakam yazdığımda onları ekranda gösterme durumu varmı ?yada öyle bir program kurabiliyoruzmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1414

nokia e 52 almak isteyen varsa satabilirim.....bu telefonda samsungdaki gibi numaranın baş tarafını yazınca rehberden mesela 537 yazdım 537 filtreleyip yanına bir rakam yazdığımda onları ekranda gösterme durumu varmı ?yada öyle bir program kurabiliyoruzmu?

Hocam cihaz temiz mi donanımsal sorun eziklik çatlaklık vs var mi ? Garanti durumu nedir

• Arkadaslar ben de e52 arayanlar furyasina katildim.

Galaxy S2 ile takaslarim falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Arkadaslar ben de e52 arayanlar furyasina katildim.

Valla S3 aldım ama E52 yi kimseye vermedim.
    Her zaman lazım olur.
    Her evin ihtiyacı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Arkadaslar ben de e52 arayanlar furyasina katildim.

Valla S3 aldım ama E52 yi kimseye vermedim.
    Her zaman lazım olur.
    Her evin ihtiyacı.

İste bana ihtiyac abi :))

• arkadaşlar neredeyse kusursuz olan e52 mi 325 - 350 arası bir fiyata satmayı düşünüyorum orjinal kutu orjinal şarj cihazı kulaklık çalışmayan hiçbiryeri yok arka kapak hariç hiçbir yerinde çizik dahi yok boya atma filan göremezsin arka kapaktada kullanıma bağlı çok küçük çizikler var.bataryası hala normal kullanımla 4 gün gidiyor ama sizin kullanım alışkanlığınızı bilemem o yüzden bu değeri sadece bilgi olarak verdiğimi kabul edin. ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşsın lütfen takas düşünmüyorum o yüzden teklif etmeyin. iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartel1

arkadaşlar neredeyse kusursuz olan e52 mi 325 - 350 arası bir fiyata satmayı düşünüyorum orjinal kutu orjinal şarj cihazı kulaklık çalışmayan hiçbiryeri yok arka kapak hariç hiçbir yerinde çizik dahi yok boya atma filan göremezsin arka kapaktada kullanıma bağlı çok küçük çizikler var.bataryası hala normal kullanımla 4 gün gidiyor ama sizin kullanım alışkanlığınızı bilemem o yüzden bu değeri sadece bilgi olarak verdiğimi kabul edin. ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşsın lütfen takas düşünmüyorum o yüzden teklif etmeyin. iyi günler.

Çok istedin dostum . 250 uygundur .

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: kartel1

arkadaşlar neredeyse kusursuz olan e52 mi 325 - 350 arası bir fiyata satmayı düşünüyorum orjinal kutu orjinal şarj cihazı kulaklık çalışmayan hiçbiryeri yok arka kapak hariç hiçbir yerinde çizik dahi yok boya atma filan göremezsin arka kapaktada kullanıma bağlı çok küçük çizikler var.bataryası hala normal kullanımla 4 gün gidiyor ama sizin kullanım alışkanlığınızı bilemem o yüzden bu değeri sadece bilgi olarak verdiğimi kabul edin. ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşsın lütfen takas düşünmüyorum o yüzden teklif etmeyin. iyi günler.

Çok istedin dostum . 250 uygundur .

beni tanımadığınız için piyasa fiyatını söylüyorsunuz oysa ben telefona gözüm gibi bakarım o yüzden iddialıyım ayrıca benimkisi keyfe keder bir satış evonmania dostum aklıma düşürdü yoksa satacağım falan yoktu... neyse bundan sonraki cevaplar özelden. hadi kolay gelsin....

• Asiri derece temizse eger 300-320 arasi gidebilir duruma gore.

Daha fazlasi zor.

Hor kullanilan cihazlara bile 250+ fiyat isteniyor. Dogal olarak piyasa sisiyor.

Tabi satilmiyor cogu cihaz bu yuzden.

Bekleyecegim simdilik ben de. Zaten oncelik s2yi elden cikarmak

• quote:

Asiri derece temizse eger 300-320 arasi gidebilir duruma gore.

Daha fazlasi zor.

Hor kullanilan cihazlara bile 250+ fiyat isteniyor. Dogal olarak piyasa sisiyor.

Tabi satilmiyor cogu cihaz bu yuzden.

Bekleyecegim simdilik ben de. Zaten oncelik s2yi elden cikarmak

hocam neti şöyle bir gezin ne cihazlar var adamlar hadlerini bilmiyorlar.En azından alır almaz neredeyse tamamının kasasının değişmesi lazım bunda çizik dahi yok. koy vitrine yeni sanırsın o yüzden problemli cihaz alıp uğraşmaktansa temiz sorunsuz cihaz al kafan rahat kullan. ben hor kullanılan cihazları geçtim adam kullanmış kullanmış bazı görevlerini yapmayan kasası bitik telefonları tamir ettirmemek için elinden çıkarmaya çalıştıkları telefonlara 250 lira istiyorlar. bu konuda çok iddialıyım 2 senelik telefonu şu anda eline al vurulmazsan ben birşey bilmiyorum. 250 liraya içine sinmeyen telefon mu? 325 e sıfırdan farksız telefon mu? hadi kalın sağlıcakla...

• Bana anlatmayin.

Bana E52 anlatmayin.

Bu basligi takip eden hic kimse anlatmasin.

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.