Şimdi Ara

Nokia E52 (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
5
Favori
277.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S3 alacağım için cihazı satıyorum dostlar

http://forum.donanimhaber.com/m_61340807/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61340807
  • Bu civarda gider herhalde. Sag alt taraf kotu olmus yalniz.

Bence bu kadar cabuk saldirmamali millet S3 e.

Hem fiyati duser 3-4 aya hem varsa problem anlasilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 27 Mayıs 2012; 22:48:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir süre kullanıp hanıma vereceğim evo .
    hedefte ip5 var .
    daha ince daha hafif daha büyük olursa
    (Nasıl olacaksa :))) )

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

bir süre kullanıp hanıma vereceğim evo .
    hedefte ip5 var .
    daha ince daha hafif daha büyük olursa
    (Nasıl olacaksa :))) )

hafiflik olabilir cam ve ağır çelik kullanmayı bırakırlarsa.

sanmam büyüteceklerini fazla.

sanmam daha ince olacağını.

Yine de tavsiye etmiyorum S3.

Piyasada görmeden almam kesinlikle.
    Kurcalamam lazım biraz
  • Arkadaşlar çok ciddi şekilde birşey soracağım: Dün kayınvalidem beni aradı, telefonu açtım, ilk anda bir şaşkınlık yaşadı, ben de yanlış aradı sandım, 5-10 saniyelik karşılıklı bir şaşkınlıktan sonra 'annenle konuşmanı böldüm' dedi, nasıl yani dedim, kayınvalidem beni aradığı anda ben telefonu açınca (ya da bilemiyorum açmadan hemen önce) kendi annemin 'babanın da selamı var' şeklinde benimle konuşmasını duymuş ve sanki ben annemle konuşuyordum ve o da beni arayınca araya girdiğini sanmış. Çok şaşırdım, ben annemle bırakın o an konuşmayı 2 gün önce konuşmuştum ve evet gerçekten babamın selamını söylemişti. Bu olayı bir kez eşimle konuşurken (ilk anda daha önceki bir konuşmamdan son kesitin duyulması) bir kez de bir arkadaşımla konuşurken (bu sefer ben de duydum önceki konuşmamdan bir kesit) yaşadım.
    Şimdi size soruyorum, bu hatta kalan bir veri parçası mıdır, telefona yüklenmiş casus bir yazılım ihtimali midir (pek sanmıyorum) yoksa telefon dinleme vakası mıdır? Buna benzer durum yaşamış olan ya da fikri olan var mı?
    Bu arada telefonum E52, dün akşam format attım bu olaylar üstüne, bakalım tekrar yaşayacak mıyım...

• arkadaşlar merhaba,
    roaming ayarları nasıl kapatılıyor. yurt dışına çıkmıştım. sürekli olarak kontör düştüğü için telefonu kapattım. detaylarına bakınca gprs raming diye internet girişinden dolayı 50 krş sürekli hattımdan düşmüş.
    bunu önlemenin yolu nedir?
  • selam herkese.telefonum bu son güncellemedn sonra sorunlu hale geldi:( biriyle msjlaşırken veya herhangi bir aramadan sonra görüşme bitince ekran bomboş sadece ışık yanıp öylece kalıyor.bataryayı çıkarp takmadan çalışmıyor.sanrsam ömrünü tüketti benm gözümde......

• hard format atın hocam

düzelir büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol_

Slm arkadaşlar bende 15 tane tel var sıfır madde in finlandiya e52 var üzerindeki jiletini bile duruyor almak isteyen yazsın tşk..

Hala elinde varsa,fiyatını yazar mısın?
  • merhaba arkadaslar,
    cihazin icinde bulunan hafiza kartinda 1 mb lik yer kaldi baska bir sey yukleyemiyorum artik, default olan hafiza olarak benim kendi taktigim 16 gb lik karti gostermek mumkun mu?
    ya da gereksiz olan dosyalari 60 mb lik cihazin icinde gelen karttan silmem mumkun mu?
    mesela ovi maps yuklemek istiyorum bunu direk external karta yuklemem mumkun mu?
    tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdia

merhaba arkadaslar,
    cihazin icinde bulunan hafiza kartinda 1 mb lik yer kaldi baska bir sey yukleyemiyorum artik, default olan hafiza olarak benim kendi taktigim 16 gb lik karti gostermek mumkun mu?
    ya da gereksiz olan dosyalari 60 mb lik cihazin icinde gelen karttan silmem mumkun mu?
    mesela ovi maps yuklemek istiyorum bunu direk external karta yuklemem mumkun mu?
    tesekkurler.

1 mb yer kalacak kadar yükleme yapmasaydınız telefon hafızasına, sağlıklı bir durum değil. Yüklemeleri yaparken telefon hafızası / hafıza kartı diye seçenek çıkması lazım. Kontrol paneli, uygulama yöneticisinden yüklü uygulamalara girin ve sonradan yüklediğiniz ancak yanında kart simgesi olmayan uygulamaları imkan varsa kaldırıp tekrar yükleyin ve bu sefer yüklerken hafıza kartını seçin.

• Ancak aklıma birşey daha geldi, yükleme yaparken bir seçenek çıkmıyor derseniz cihaz 16 GB kartı görmüyor olabilir mi acaba?
  • 091.004 güncellemesi yayınlandı arkadaşlar.
  • karti goruyor, kart simgesini yeni fark ettim,tesekkurler.
  • güncelleme gelmş bi foruma bakaym dedm.söylenmş zaten:)ama son msj 10gün önce yazlmş.öncedn baya hzlydk.şmdi xperialar,htcler,s3ler çıktı kafamz karştı galiba dimi???:D

• Arkadaşlar öncelikle merhaba. Foruma yeni kayıt oldum. Şu an için bir e52 güncel fiyatı ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Foruma yeni kayıt oldum. Şu an için bir e52 güncel fiyatı ne kadar ?

Foruma hoşgeldiniz. E-52 şu anda piyasada yok fakat bazı internet sitelerinde 500-550 TL civarında bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkerDiyeBiri

quote:

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Foruma yeni kayıt oldum. Şu an için bir e52 güncel fiyatı ne kadar ?

Foruma hoşgeldiniz. E-52 şu anda piyasada yok fakat bazı internet sitelerinde 500-550 TL civarında bulabilirsiniz.

Öncelikle teşekkürler, hoşbulduk. İnternet üzerinden almayı düşünmüyorum. Diyeceksiniz ki yıl olmuş 2012 hala e52 almayanlar var

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle teşekkürler, hoşbulduk. İnternet üzerinden almayı düşünmüyorum. Diyeceksiniz ki yıl olmuş 2012 hala e52 almayanlar var

Haklısınız internetten almamakta ama kapıda ödeme imkanları falan var. Diğer türlü teknoloji marketlerde bulabileceğinizi zannetmiyorum. Bende çok aramıştım zamanında ve bende sizin gibi internetten almak istemiyordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısınız internetten almamakta ama kapıda ödeme imkanları falan var. Diğer türlü teknoloji marketlerde bulabileceğinizi zannetmiyorum. Bende çok aramıştım zamanında ve bende sizin gibi internetten almak istemiyordum.

Öncelikle teşekkürler.. Yarın müsait bir zamanımda teknoloji marketleri gezicem fakat bulamazsam ya farklı bi telefona yada internetten alma konusunda biraz düşünücem

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.