Şimdi Ara

Nokia E52 (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
5
Favori
277.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de var siyah pasaport kayıtlı cfw attım kafama gore ve gozum gıbı bakıyorum e6 aldım onu eve bıraktım bu arada e52 ye yuksek fıyat ıstenmesı tek satılmasın dıyedır alısan adam satamıyo bostada dursa satamıyo ornek ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdia

merhaba arkadaslar,
    cihazin icinde bulunan hafiza kartinda 1 mb lik yer kaldi baska bir sey yukleyemiyorum artik, default olan hafiza olarak benim kendi taktigim 16 gb lik karti gostermek mumkun mu?
    ya da gereksiz olan dosyalari 60 mb lik cihazin icinde gelen karttan silmem mumkun mu?
    mesela ovi maps yuklemek istiyorum bunu direk external karta yuklemem mumkun mu?
    tesekkurler.

internete giriyorsan geçmişi temize bu sana fazlasıyla hafıza kazandırır
  • 091.004 yükledim elimdeki cihaza , cihaz dahada bir güzel çalışmaya başladı , kardeşimle beraber almıştık benimkini satmıştım ama kardeşiminki duruyor tertemiz bir şekilde ve her elime aldığımda sağlamlık nedir , malzeme kalitesi nedir anlıyorum (özellikle yeni nesil samsung telefonlarda kullanılan malzeme kalitesini görünce) , iphone 4s fiyatları düşerse bu telefonuda birşekilde elden çıkarabiliriz belki ama onun dışında her zaman el altında bulunması gereken bir telefon.
  • yurt dışından gelme temiz E52 var kayıtlı değil bilginize o şekilde almak isteyen varsa mesaj atsın bana
  • bana mesaj atan arkadaşlar lütfen posta kutunuzu (forumdaki gelen kutunuzu değil) kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 1 Eylül 2012; 14:32:48 >
  • Gözüm gibi baktığım e52 cihazım çok değerli bir arkadaşa satılmıştır. artık konu ile ilgili mesajlara cevap verilmeyecektir. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartel1

Gözüm gibi baktığım e52 cihazım çok değerli bir arkadaşa satılmıştır. artık konu ile ilgili mesajlara cevap verilmeyecektir. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Evo mu aldı yoksa

• Yok ben almadim o cihazi.

Burada bir telefoncudan aldim gri. gayet temiz ama ekran caminin silikonu zayiflamis hafiften cikicak gibi duruyor ona silikon yapmam lazim.

Ben de E52 aldim sonunda.

Sorularim var bol bol :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırslandım dün gg den siyah kasa aldım.

Bugün kendim değiştirdim kasayı.

Ama tuş takımı çok dandikti. O yüzden normal tuş takımını taktım.
  • Resim koysan da görsek .

• Ipad kamerası epeyce dandik üzgünüm.

• arkadaslar oncelıkle duzce de ben sıfırını buldum aletın ama 850 tl den agzını acıyor piyasada ve tezgahlarda (ısmı aklıma gelmedı nokıa soplarda tezgah mallarını satmıyorlarmıs ) yok . 1 ıkıncısı bu siyah kapagı gg dedıgnız yer neresı fıyatı ne kadar sıyah tus takımı yokmu .ben nokıa servısden buldum 120 ıle 150 tl arası tutar dıyorlar grı ve sıyah varmıs ıpone 4s var elımde aslında beyaz ıstıyordum olmazsa siyah ama sıyah eger böle ise sogdum.tek sıkıntı telefonu alcaklar 1 hafta ıcınde haber verecekler sıparıs ısteyıp takacaklar 2 hafta telefonsuzum telefonum bırazyanları catlakda yapıstırdım onun ıcın kendım degıstıremıyorum.elınde olan arkadaslarda tavsıyem 150 200 tl ıcın satmayın tlegoon bırakın tursuusunu kurun bende hala 6310 i var duruyor.

teknolojı ne kadar artarsa bır yandan o kadar ıyı bır yandan da ozgurlugunuz kısıtlanıyor.
  • 850 liraya sakin almayin. Gerek yok.

Ben 15 liraya aldim kasa dandik zaten. Tus takimi daha da dandik. Bir ara nokia serviste orijinal taktiracagim. Yoksa siyah dandik degil. Benim aldigim dandik.

6310i bende de var. Ananem kullaniyor. 250 verdiler gecen satmadim. Satsam iyi olurdu aslinda ama ne yapalim artik :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de benim telefonun kasasını degistirecegim.. kvk da ne kadardır siyah kasa..kasayı alıp kendim takacagım.. telefon her işimi görüyor..asıgım bu telefona..navigasyon wifi 3g bi de viberle konusma cıksa tamamdır 20 sene daha kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: captor34

ben de benim telefonun kasasını degistirecegim.. kvk da ne kadardır siyah kasa..kasayı alıp kendim takacagım.. telefon her işimi görüyor..asıgım bu telefona..navigasyon wifi 3g bi de viberle konusma cıksa tamamdır 20 sene daha kullanırım

Yalnız çok riskli bir işlem yine de düşünün. Serviste yaptırmanız daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

ben de benim telefonun kasasını degistirecegim.. kvk da ne kadardır siyah kasa..kasayı alıp kendim takacagım.. telefon her işimi görüyor..asıgım bu telefona..navigasyon wifi 3g bi de viberle konusma cıksa tamamdır 20 sene daha kullanırım

Yalnız çok riskli bir işlem yine de düşünün. Serviste yaptırmanız daha iyi olur.

Hocam kendim yapabiliyorum. Daha öncede sökmüstm. Netten dandik beyaz kasa aldim. Kasa cok dandikti, oturmadi ben de eskisini taktim geri. Simdi aklimda siyah var ama orijinal alicam. Ne kadardir fikriniz var mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Hocam kendim yapabiliyorum. Daha öncede sökmüstm. Netten dandik beyaz kasa aldim. Kasa cok dandikti, oturmadi ben de eskisini taktim geri. Simdi aklimda siyah var ama orijinal alicam. Ne kadardir fikriniz var mi?

80-90 vardır herhalde.

• Tesekkürler..

• Arkadaslar telefonda skype ile görüntülü görüşme yapan varmı
  • fark ediyor ancak öyle inanılmaz hızlanmasını bekleme.Dosyalara giriş hızın artıyor ancak fotoğraflardaki ve internetteki hızın pek değişmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.