Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Han-X

quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

quote:

arkadaşlar soruma hala bir cevap alamadım :) mesajlaşma menüsü nasıl? msn tarzımı yoksa her mesaja ayrı pencere hesanı alışılagelmiş haldemi ?

hocam ben sana açıklamıştım ya, tekrar oku istersen ne demek istediğimi anlamadın galiba sen :)

ayrıca şu çin malı muhabbetini kesin artık boş mesajlarla konuyu doldurmayın. Telefon çok sağlam bence, 2 haftadır kullanıyorum sadece bi iki kere donma oldu, o da apple ürünlerinde de oluyo yani. Telefonda sağlam yani, çinde üretiliyo diye adi mal olmuyo. Ben çok memnunum, öneririm.

hocam kusura bakmayın telden girdiğim için gözümden kaçmış :) malum n79'un ekranı internette gezmeye pek mümkün değil :)

bu arada sayfanın tekrar hareketlenmesi güzel olmuş :) normal şartlar altında bu pazar 830'4 taksit alıyordum bugün vodafone bayine gittim dedim abi telefonu ayıp pazar günü alıcam kesin 830 felan diye :) herif tutup kur değişti fiyat 930 oldu zaten 830a bana gelişi var şuanda dedi benimde sinirlerim bozuldu alımıyacam senden dedim. Teknosaya gittim 900 walla anlamış değilim fiyatlar bomba olmuş negüzel alıyodum 830a son kez düşüneyim dedim kaçtı fırsat bakalım nezaman düşecek artık

birde arkadaşlar şuanda piyasada en uygun hangi mağaza satıyor yada site? artık dayanamıyorum biranönce almam lazım kartta tam 850 tl limit war ve en fazlada 4 taksit alcam zaten ?

www.akakce.com ben telefonu bu siteden arattırıp en ucuz fiyata ücretsiz kargo olarak 6 ay taksitle 795 e aldım. Sende linklere bak. Akakce'de gözüken siteler güvenilir oluyo bildiğim kadarıyla ama yinede araştırmakta fayda var

• o arkadaşa gelişi 830 liraymışta nezaman almış telefonu dün mü bizde ticaret yapıyoruz insanları ne güzel kandırıyorlar 1 hafta önce almıştır 750 ye 930 a satıp daha çok kar edecek arkadaş kendince, ellerinde onlarca telefon var allah bilir nekadar almışlardır...
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar soruma hala bir cevap alamadım :) mesajlaşma menüsü nasıl? msn tarzımı yoksa her mesaja ayrı pencere hesanı alışılagelmiş haldemi ?

hocam ben sana açıklamıştım ya, tekrar oku istersen ne demek istediğimi anlamadın galiba sen :)

ayrıca şu çin malı muhabbetini kesin artık boş mesajlarla konuyu doldurmayın. Telefon çok sağlam bence, 2 haftadır kullanıyorum sadece bi iki kere donma oldu, o da apple ürünlerinde de oluyo yani. Telefonda sağlam yani, çinde üretiliyo diye adi mal olmuyo. Ben çok memnunum, öneririm.

hocam kusura bakmayın telden girdiğim için gözümden kaçmış :) malum n79'un ekranı internette gezmeye pek mümkün değil :)

bu arada sayfanın tekrar hareketlenmesi güzel olmuş :) normal şartlar altında bu pazar 830'4 taksit alıyordum bugün vodafone bayine gittim dedim abi telefonu ayıp pazar günü alıcam kesin 830 felan diye :) herif tutup kur değişti fiyat 930 oldu zaten 830a bana gelişi var şuanda dedi benimde sinirlerim bozuldu alımıyacam senden dedim. Teknosaya gittim 900 walla anlamış değilim fiyatlar bomba olmuş negüzel alıyodum 830a son kez düşüneyim dedim kaçtı fırsat bakalım nezaman düşecek artık

birde arkadaşlar şuanda piyasada en uygun hangi mağaza satıyor yada site? artık dayanamıyorum biranönce almam lazım kartta tam 850 tl limit war ve en fazlada 4 taksit alcam zaten ?

aşağıdaki linklere bak:

http://www.aksarayiletisim.com/pinfo.asp?pid=277&ref=akakce&v=1.32 (kvk ve genpalı)

http://www.sanalreyonum.com/urun/nokia-e6-cep-telefonu_899175.aspx (sitede kvk garantili olup olmadığı yazmıyor, bir sor almadan önce)

• Arkadaşlar e6 ya kılıf alan oldu mu içinden çıkan kılıf pek hoşuma gitmedi nerde bulabiliriz
  • gg baya kılıflar var silikon falan
  • bugün e2'de rasgele e6'nın reklamlarını gördüm şaşırdım baya güzel reklam yapmışlar :) demekki fiyatların artmasındaki etkenlerden biride reklam kampanyası başlatılması :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

http://www.facebook.com/apps/application.php?id=49340319393 şu linke bak. sanırım mesaj atınca diyordu ama bu değişebilir yakında.

(niye bu kadar çok takılyorsunuz, şu an bb kullananlar bis alıyor niye biliyor musunuz? blackberry yazmıyormuş gönderen kısmında. hep gösteriş toplumuyuz.)

eğer gerçekten ofis dosyalarını sık düzenlerim ve bol bol arkadaşlarım mesajlaşır ve hatta mailde alıp gönderirim derseniz tabiki bu telefon size göre.

şimdi en son mesaj atınca "ovi by nokia ile" yazıyordu artık böyle yazmıyor, direkt "nokia social app ile" yazıyor.

• Telefonda şikayetçi olduğum bi konu var, sürekli wifi ile internete bağlanıyor. Ben şarj yemesin diye, bağlantıyı kesip, tarama yapmasını durduruyorum, 5 dk sonra bi bakıyorum yine kafasına göre bağlanmış..
  • quote:

Telefonda şikayetçi olduğum bi konu var, sürekli wifi ile internete bağlanıyor. Ben şarj yemesin diye, bağlantıyı kesip, tarama yapmasını durduruyorum, 5 dk sonra bi bakıyorum yine kafasına göre bağlanmış..

sanırım bu e-posta ayarından kaynaklanıyor. bunun için e-posta ayarlarına girip bağlantı ayarlarına bakman gerekli diye biliyorum.
  • ayrıca telefonun titreşimi çok zayıf. Bundan önce se w810i kullanıyodum, sessiz modda kullanabiliyodum titreşiminin gücü sayesinde, ama bunda telefon anca elimde olunca hissediyorum. Bildirim ışığını da hiç koymasalarmış daha iyi, farklı nokia modellerindeki bildirim ışığı daha belirgin, bunun ki çok zayıf ve ışıklı ortamda zor gözüküyor.
  • çok övenler şimdi ağız değiştirmişe benziyor daha asıl sorunlar 1-2 aylık süreçte çıkacak e6 larda inşallah sorun yaşayanlar daha saygısız cevapta yazmaz anlayan anlar !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

gg baya kılıflar var silikon falan

gg de 2-3 model var ben normal mağaza olarak nerde bulabilirim sanal almak istemiyorum.
  • quote:

çok övenler şimdi ağız değiştirmişe benziyor daha asıl sorunlar 1-2 aylık süreçte çıkacak e6 larda inşallah sorun yaşayanlar daha saygısız cevapta yazmaz anlayan anlar !!

Aga senden kurtulabilmek için N8 i sattım E6 aldım yine kurtulamadım galiba.. Ben artık Nokia Co. nun sana ciddi bir kelek attığı kanaatine vardım, zira her ürettiği modelin başlığında bir arıza çıkarıyorsun..
    Telefonu alalı 2 ayı geçti sorun morun yok gayet de efektif ve stabil çalışıyor. Üzdüm seni ama durum bu....
  • Ilgilenen arkadaş varsa bu cihazı 750 liraya vatan bilgisayardan alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

quote:

çok övenler şimdi ağız değiştirmişe benziyor daha asıl sorunlar 1-2 aylık süreçte çıkacak e6 larda inşallah sorun yaşayanlar daha saygısız cevapta yazmaz anlayan anlar !!

Aga senden kurtulabilmek için N8 i sattım E6 aldım yine kurtulamadım galiba.. Ben artık Nokia Co. nun sana ciddi bir kelek attığı kanaatine vardım, zira her ürettiği modelin başlığında bir arıza çıkarıyorsun..
    Telefonu alalı 2 ayı geçti sorun morun yok gayet de efektif ve stabil çalışıyor. Üzdüm seni ama durum bu....

çok güldüm bu yoruma bakalım bir daha ki durağın neresi olacak? kabusun geri dönüyor mu(!)

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Ilgilenen arkadaş varsa bu cihazı 750 liraya vatan bilgisayardan alabilirim.

world card kampanyası mı o acaba? nekadar sürüyor bilginiz varsa iletir misniz bende de world card var ama tam bilgim yok kampanya hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

quote:

world card kampanyası mı o acaba? nekadar sürüyor bilginiz varsa iletir misniz bende de world card var ama tam bilgim yok kampanya hakkında

şimdilik kdv bizden kampanyası var gözüküyor ama %25 gibi bir indirim çıkmıyor. 809tl.

http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_e6-00_black-e6-00-cep-telefonu-(black)/productdetails.aspx?I_ID=55971

• duyduğum kadarıyla world card sahiplerine telefona mesaj gibi bir şey geliyormuş yani world card ın kendi kampanyası olabilir bu vatanın değilde diye duymuştum, arkadaş ona nazaran 750 yazmış diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

quote:

şimdilik kdv bizden kampanyası var gözüküyor ama %25 gibi bir indirim çıkmıyor. 809tl.

http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_e6-00_black-e6-00-cep-telefonu-(black)/productdetails.aspx?I_ID=55971

Kişiye özel worldcard kampayasi.%25 indirim verdi.15 eylüle kadar.Telefonuna Mesaj gelenlere veriyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 21 Ağustos 2011; 4:36:50 >

• ya ağa iyi hoşta n8 deki sorunlar ortada e6 zaten nükleer bomba olacak 2 ay içinde ne var bunda bak ben hangi cihazı bekliyorm onuda yazayım belki hak verirsin NOKİA ORO işte bu makine tam canavar şekil nokia coooooooooooo senin deyiminle ağa bunda kelek yapmaz benden kurtulacak b olayda olmadı satacaksan e6 nı ben 250 tl ye çin orjinali diye alırım haberin ola !
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.