Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salihboc

değerli üstad aynı ise 2800 tl gibi araba alınır fiyata satılan carbon arte daha öncelerden sirocco gold serileri neden çinde üretilmedi o zaman neden korea almanya üretimi gözünü seveyim ayın deme nokianın uyguladığı kalite kontrol aynıdır ona eyvallah ama çinde 5 dk da çıkartılan cihaz fillandiyada 10 dk dır yada başka bi işleyiş kalite vardır istersen bi tartışma konusu bile açabiliriz bu konuda arkadaşlar bakalım ne diyecek çin üretimi nokialar bana göre sıfırdır almanya fillandiya apayrıdır en basit nokia n8 neden çinde üretilmedi yada yeni n9 bu sorularımı bence doğrulart niteliği taşır ama lütfen şu konuyu detaylı bi arkadaşlar tartışalım önemli bütçe açısından bir konu saygılarımla....

bildirim konusunda eyvallah HTC de o şekilde bildirim veriyor kişilerle bağlantı kurarak. Ama facebook for android diye ayrı bağımsız bir uygulama ile bağlanılabiliyor face e,
    bunda da vardır diye düşünüyordum :) ben dediğim gibi benim en çok yaptığım işlemler office dosyaları açmak pdf dosyaları açmak ne kadar büyük olduğuna bakmaksızın, düzenlemek ki bu nokia E serisinin en çok hoşuma giden tarafı office edit olayı mevcut :) internette hızlıca dolaşabilmek ve mesajlaşmak tabiki

• http://www.facebook.com/apps/application.php?id=49340319393 şu linke bak. sanırım mesaj atınca ovi by nokia diyordu ama bu değişebilir yakında.

(niye bu kadar çok takılyorsunuz, şu an bb kullananlar bis alıyor niye biliyor musunuz? blackberry yazmıyormuş gönderen kısmında. hep gösteriş toplumuyuz.)

eğer gerçekten ofis dosyalarını sık düzenlerim ve bol bol arkadaşlarım mesajlaşır ve hatta mailde alıp gönderirim derseniz tabiki bu telefon size göre.
  • Çok teşekürler yorumlarınız için, iyi geceler herkese...
  • arkadaşlar soruma hala bir cevap alamadım :) mesajlaşma menüsü nasıl? msn tarzımı yoksa her mesaja ayrı pencere hesanı alışılagelmiş haldemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

arkadaşlar soruma hala bir cevap alamadım :) mesajlaşma menüsü nasıl? msn tarzımı yoksa her mesaja ayrı pencere hesanı alışılagelmiş haldemi ?

Symbian^3 ile birlikte nokiada mesajlaşma ekranı kişilere göre ayrılıyor. yani örneğin ahmet size 3 tane mesaj göndermiş sizde ona 5 tane göndermişsiniz. bu 8 mesajın tamamını bir arada olarak gösteriyor ve konuşma şeklinde gösteriyor. ve bu telefon symbian anna ile geliyor bu da en yeni symbian demek. dolayısıyla mesajlaşma ekranında bir kişiyle msnde sohbet eder gibi bütün mesajlarınız tek bir konuşma penceresi altındaymış gibi gösterilir. hepsini ayrı ayrı açmanız gerekmez.

iphone os, android, symbian^3 ve anna, windows phone 7, maemo 5, meego işletim sistemlerinde mesajlaşma olayı yukarıda anlattığım gibidir. yeterince açıklayabilmişimdir umarım.

• quote:

arkadaşlar soruma hala bir cevap alamadım :) mesajlaşma menüsü nasıl? msn tarzımı yoksa her mesaja ayrı pencere hesanı alışılagelmiş haldemi ?

hocam ben sana açıklamıştım ya, tekrar oku istersen ne demek istediğimi anlamadın galiba sen :)

ayrıca şu çin malı muhabbetini kesin artık boş mesajlarla konuyu doldurmayın. Telefon çok sağlam bence, 2 haftadır kullanıyorum sadece bi iki kere donma oldu, o da apple ürünlerinde de oluyo yani. Telefonda sağlam yani, çinde üretiliyo diye adi mal olmuyo. Ben çok memnunum, öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

quote:

hocam ben sana açıklamıştım ya, tekrar oku istersen ne demek istediğimi anlamadın galiba sen :)

ayrıca şu çin malı muhabbetini kesin artık boş mesajlarla konuyu doldurmayın. Telefon çok sağlam bence, 2 haftadır kullanıyorum sadece bi iki kere donma oldu, o da apple ürünlerinde de oluyo yani. Telefonda sağlam yani, çinde üretiliyo diye adi mal olmuyo. Ben çok memnunum, öneririm.

bu konuda (çin malı) maalesef büyük bir önyargı var. evet en adi, kalitesiz ürünlerde çinde üretiliyor. ama son derece kaliteli ve hatta markalı ürünlerde çinde üretiliyor. kısacası çinde her türlü kalitedeki ürün üretiliyor. nokia için nokianın fabrikasında üretilen ürünler nokia kalitesindedir (NOKTA).

@Whakii: telefonunuza kurduğunuz programlar nelerdir, bizimle paylaşır mısınız isimlerini?

• Ben fazla program kullanmıyorum. Telefonla genelde mesajlaşıyorum, internet browser olarak Opera'yı kullanıyorum, öneririm herkese. Facebook'u da operadan açıyorum, indirdiğim programlarda rahat edemedim. Skyple ile Whatsapp Messenger ide indirdim. Skype üzerinden, internet ile açık olan kişilerle de görüşebiliyoruz. Whatsapp ile de, internet üzerinden rehberimizdeki kişilere ücretsiz mesaj, resim, video fln atabiliyoruz, ama onlarda da whatsapp olması lazım.
    Diğer arkadaşlar hangi programları kullanıp öneriyo?
  • skype ta nokia için görüntülü görüşme henüz aktif değil di mi arkadaşlar, her nekadar facebook çok fazla kullanmasamda yine de şu facebook uygulamasının nekadar iyi çalıştığını merak ediyorum herhangi bi foto upload etmek istediğimde veya video izlemek istediğimde bunları rahatlıkla yapabiliyormuyum yani çektiğim bir fotoğrafı paylaş dediğimde facebook diye bir seçenek çıkıyor mu menüde bunlar gibi,

bunların dışında çok soru soruyorum biliyorum ama işte :) opera değilde kendi browser ının ne gibi dezavantajları var veya operanın ne avantajı var basitçe

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanbozkurt -- 18 Ağustos 2011; 4:37:59 >
  • kibar ol birader kesin falan ne öyle sen memnun olabilirsin ama yorumlara saygılı ol kesin diye yazamazsın buna sen karar veremezsin
  • e72 beyaz almayı düşünüyordum taaakkii E6 yı görene kadar .. yorumlara bakılırsa kullananlar memnun. ama yinede kararsız kaldım. benım ıcın kamera onemlı ve E6 nın 8mp e72 nin 5mp..
    yinede hem telefon hemde kameralarını gözönüne alarak,hangisini önerirsiniz arkadaslar???
  • Genel olarak bi kaç konuda şunları söyleyebilirim;

Cihazı yaklaşık bir aydır kullanıyorum maşallah çok memnunum ekran kalitesi sağlamlık ve netlik olarak çok iyi biliyosunuz Gorilla Glass ve 326 PPI..Ayrıca Angry Birds u rahatlıkla oynayabiliyorum,nette küçük ikonlara rahatlıkla tıklayabiliyorum dokunmatik performansı çok iyi,belki sorun olarak görmemeliyiz ama parmak izi bırakıyor..

Batarya ömrü her şeyi yapmama rağmen rahatlıkla 2 gün gidiyor.Müzik,net,oyun,mesaj,konuşma bunların hepsini bigün içinde farklı sürelerle yapıyorum..

Bence bu cihazı alan makro çekimle falan uğraşmaz otofokus olmaması sorun değil ki zaten normal çekimlerde gayet başarılı...

Güzel bi kulaklıkla müzik dinlemek keyifli ben kendi oynatıcısını kullanıyorum gerek duymadım ayrı bir programa..

Henüz silikon kılıf çıkmadı ya da ben daha bulamadım kendi kılıfıyla kullanırken titreşim ve sesi duymayabiliyosunuz fakat yakın zamanda uygun kılıf çıkacaktır..

Tasarım olarak daha gördüğünde şaşırmayan görmedim BB ler sabun gibi kalıyo yanında kesinlikle çok şık bir tasarımı var..

Benim cihazım Finlandiya üretimli ama çindekilerden kalite olarak bi fark olucağını sanmıyorum sorun etmeyin bence...

Mesajlaşırken Oturumlar kısmı çok iyi olmuş çok işe yarıyo bunun içinde başka programlara ihtiyaç duyulmuyor..

Mağazada İnternet Radyo var tavsiye ederim Wlan bağlantısı olan yerde radyo dinlemek çok keyifli..Ben Opera ve Snaptu ile işimi görüyorum yalnız internet için genelde kendi web browserini daha çok kullanıyorum o da kullanışlı..

Haritayı ve navigasyonu sorunsuz kullanıyorum bence ilk defa kullananlar için çok rahat ve alışması kolay

Kısacası bi kaç uygulama ve aksesuarla hiç kafa patlatmadan,yorulmadan ihtiyaçlarınızı karşılarsınız ve sosyal gereçleri(oyun,internet,müzik) işini görür..

• quote:

Orijinalden alıntı: optimusp

Batarya ömrü her şeyi yapmama rağmen rahatlıkla 2 gün gidiyor.

kendi kılıfıyla kullanırken titreşim ve sesi duymayabiliyosunuz

Benim cihazım Finlandiya üretimli ama çindekilerden kalite olarak bi fark olucağını sanmıyorum sorun etmeyin bence...

Benim bataryam da en az iki gün gidiyor.

Kendi kılıfının arka tarafına hoparlöre denk gelen yere, deri döşemeciye küçük bir delik açtırdım sorun kalmadı.

Benim cihazım da Finlandiya malı... Çin malı hiç görmedim, sizler nerede gördünüz ki??
  • genpa cihazı idi hatta bende şaşırdım made in cihina görünce eğer filland varsa iş değişir ozaman bu arada sahibinden sitesinde 770 tl sıfır makineler var onlara bakacağım filland mı diye
  • Ben bizzat pili çıkarıp telefonun arka içine baktım..
  • telefonun video performansını merak edenler için:

• Videoda sorun var sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

Videoda sorun var sanırım..

yalnız videoyu izlerken sağ alttan 720pyi seçip öyle izleyin. çünkü herhangibir sitede youtube videosu paylaşınca 360pye düşüyor, siz onu elle 720p yapın.
  • iki tane daha video örneği: çözünürlüğü 720p olarak seçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

quote:

hocam kusura bakmayın telden girdiğim için gözümden kaçmış :) malum n79'un ekranı internette gezmeye pek mümkün değil :)

bu arada sayfanın tekrar hareketlenmesi güzel olmuş :) normal şartlar altında bu pazar 830'4 taksit alıyordum bugün vodafone bayine gittim dedim abi telefonu ayıp pazar günü alıcam kesin 830 felan diye :) herif tutup kur değişti fiyat 930 oldu zaten 830a bana gelişi var şuanda dedi benimde sinirlerim bozuldu alımıyacam senden dedim. Teknosaya gittim 900 walla anlamış değilim fiyatlar bomba olmuş negüzel alıyodum 830a son kez düşüneyim dedim kaçtı fırsat bakalım nezaman düşecek artık

birde arkadaşlar şuanda piyasada en uygun hangi mağaza satıyor yada site? artık dayanamıyorum biranönce almam lazım kartta tam 850 tl limit war ve en fazlada 4 taksit alcam zaten ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han-X -- 19 Ağustos 2011; 0:12:10 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.