Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fiyatlar malum sizce bir süre daha beklemelimi e6'yı almak için düşme olurmu yani fiyatında hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han-X -- 21 Ağustos 2011; 13:52:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihboc
    olmadı satacaksan e6 nı ben 250 tl ye çin orjinali diye alırım haberin ola !

Benimki Finlandiya malı, ayrıca içindeki geliştirmelerle sıfır fiyatına veririm ancak
  • çin üretimi fillandiyadır o bi ara mercedese parça üretiyordu bi arkadaş buradan almanyaya yollardık oradan ithalat gibi gelirdi alman malı hesabı fiyatlar uçardı seninkide o hesaptır neyse sana mesut mutlu günler dilerim e6 ile ama çok değer kaybetti 720 tl satılıyor grey cihazlar 1 aya kalmaz 600 tl olur sen bence kaçırma şu benim teklifi herkeze nasip olmaz o fiyata satmak
  • kaliteli şık ufak symbian sorunları olan (ki bunlar güncelleniyo) bir telefon..kesinlikle office vs uygulamalar için almaya deger..

coluk cocuk telefonu degildir..çekemeyenler olur.. ne de olsa güzel olan kıskanılır..fazla konuşmaya gerek yok bu resim çekemeyenlere gerekeni anlatır..

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GraNZt -- 21 Ağustos 2011; 18:09:43 >
  • symbian anna değil esas bir sonraki çıkacak sürüm bellede birçok değişiklik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

http://www.facebook.com/apps/application.php?id=49340319393 şu linke bak. sanırım mesaj atınca ovi by nokia diyordu ama bu değişebilir yakında.

(niye bu kadar çok takılyorsunuz, şu an bb kullananlar bis alıyor niye biliyor musunuz? blackberry yazmıyormuş gönderen kısmında. hep gösteriş toplumuyuz.)

eğer gerçekten ofis dosyalarını sık düzenlerim ve bol bol arkadaşlarım mesajlaşır ve hatta mailde alıp gönderirim derseniz tabiki bu telefon size göre.

Eksik ve hatali bilgilendirme

insanlar sadece facebook'ta blackberry yazisi ciksin diye bis paketi almiyorlar. bis olmadan mailler cep telefonuna gelmez, push mail ozelligini kullanabilmen icin bis aboneligi gerekir. facebook ve twitter uygulamalarini kullanabilmen icin bis gerekir. (facebook ve twitter uygulamalari bis olmadan wi-fi ile kullanilabilir). blackberry haritalar ve blackberry messenger icin bis aboneligi gerekir.

Nokia firmasi E72 icin facebook uygulama destegini cekti. Uyduruk bi facebook uygulamasi var. Twitter uygulamasi bile yok. E72 2009'da piyasaya suruldu. Blackberry 2008'de piyasaya surdugu telefonlara bile facebook ve twitter uygulama destegini cekmedi. 2008'de piyasaya surulen Bold 9000'de su anki yeni modellerde kullanilan facebook ve twitter uygulamasi kullanilabiliyor. NOKIA ONCE ADAM OLSUN ONCEKI TELEFONLARINA UYGULAMA DESTEGINI GERI CEKMESIN

• @heathrow(+): blackberryler gerek tasarım gerekse özellik olarak oldukça etkileyici cihazlar, özellikle 9900. ama örnek vermek gerekirse, benim android telefonum var ve gmail tanımlı otomatik olarak. gerçekte birisi bana gmailde mail attığı zaman telefonuma hemen mail geliyor, hiç beklemiyorum. bunu sağlamak için ise ya wireless bağlantı olması lazım, ya da mobil internetin olması lazım. şu an avea mobil öğrenci tarifesinde ve genç paket kullanıyorum, her yöne 500 dakika, 1000 sms, 1 gb internet paketi 20tl ödüyorum. kısacası bb'deki bisin işlevini getiremediği birşey yok. bb alanlar blackberry messenger için bu telefonu alıyor özellikle. ama son olarak whatsapp uygulamasının yaygınlaşmasıyla bu da önemini yitirecek gibi gözüküyor.
  • bbnin normal telefondan farkı yok değil var tabiki ama bu fark gitgide azalıyor. neydi bbyi önemli kılan bbm ve maillerin rim sunucularından gelip güvenli oluyor oluşu. ancak son zamanlarda rim devletlerin başkasına eğip bbm yazışmalarını devletlerer teslim etmeye başladı. bunun en son örneği londra olaylarında ortaya çıktı. ee başka, mailleriniz anında düşer, benim android telefonumda da zaten saniyesinde (bakın dakikasında filan demiyorum) cebime düşüyor, internete bağlı olayım yeter. ee başka bbm var, istediklerinle bedava mesajlaşabiliyorsun tabi sadece bbm kullananlarla oysaki whatsapp var ve sadece bb kullananları değil tüm cep telefonu kullananları kapsıyor. (wp7 hariç ama ona da destek gelecek.) benim bu dediklerim bb için geçerli ve bis saçma geliyor bana. önceden maillerin, bbm mesajlarının rim serverından geçmesinin bir anlamı vardı ama artık yok. dolayısıyla bis ile bu servisleri kullandırmak yerine artık normal internet paketi ile de bu servisler kullanılabilmeli.

bakın hem bb hem de bis için bu yazıyı yazdım.

aşağıdaki linki inceleyin, neden bu insanlar bis alıyormuş.

http://forum.donanimhaber.com/m_51802541/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)
    ..
    .
    bla blaaa blaaa...

e hani gitmiştin ve gelmeyecektin ?
  • Arkadaşlar telefonun pusula özelliğini kullanan varmı yada bulan
  • Forum yöneticisi bu defa kendi yolladı sanırım...
  • nokia e6 kullanan arkadaşlardan ricam bana yardımcı olmaları.Bu ürünü yaklaşık iki haftadır inceliorum ve özellikleri tam benim isteğim gibi.Benim için önemli olan şeyler qwerty klavye ve güzel bir kamera(ayrıca şu multi touch özelliğide çok hoşuma gitti ).Bu yönde bir iki sorum var;
    1)Bu telefon kamera açısından cidden başarılı mı?
    2)Daha önce n85 kullanıordum ve takılma sorunu nedeniyle hiç memnun kalmadım.şuan e71 kullanıorum bunun takılma sorunu n85 kadar yok ama kamerası bana yeterli gelmior.Siz aşırı takılmayla karşılaştınız mı ?
    3)Dokunmatik ekranın algılama sorunu var mı?
    4)Ön kamerayla çekim yapabiliormuyuz ?
    5)800tl'ye 12 taksite buldum sizce bu fiyat bu telefon için fazla mı beklemelimiyim ?

Şimdiden teşekkürler...

• bugün telefonun fiyatını sormak için nokia shop a gittim 879 dediler niye bukadar pahalı dedim euro yüksedli o yüzden dediler dahada ucuz bulamazsın dediler üstüne :), avm nin alt katında iki yere sordum birisi 850 dedi diğeri 800 dedi :) vatan a baktım 809 :) o yüzden kimse telefonun fityatının arttığını düşünmesin arkadaşlar fırsatçılar euronun yükselmesini kullanarak yalandan fiyat arttırıyorlar yoksa telefon halen 800 e bulunabiliyor çoğu yerde, ben 800 e almayı düşünüyorum
  • slm beyler telefonu kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyiz artı ve eksi yönleri nelerdir bende almayı düşünüyorum

okadar parayı yanlış bir cihaza vermiyelim tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

slm beyler telefonu kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyiz artı ve eksi yönleri nelerdir bende almayı düşünüyorum

vayy akşamcılar kralı seni buralarda görmek ne güzel...ben kullanmasamda geçen inceledim cihazı fiziki qwerty klavyesiz yapamayan biriyim galaxy pro kullanıyorum şuan bu sebeple belki bundan sonraki cihazım olabilir fikriyle iyice inceledim cihazı en çok hayran kaldıgım kısım kasası oldu çok sağlam taş gibi denebilecek cinsten ve çok şık ekranda yine aynı gorilla glass olduğunu hemen belli ediyor dokunmatik için biraz ufak ama iş görecektir çözünürlük zaten bu ekrana göre çok çok iyi kısaca bu tarz cihazlar sana hitab ediyorsa o paraya kesinlikle deger.diğer özellikler bakımından (kamera,işlemci perfm. vs.) cihaz elinde olup kullanan arkadaşların yorumları çok daha sağlıklı olacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

slm beyler telefonu kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyiz artı ve eksi yönleri nelerdir bende almayı düşünüyorum

vayy akşamcılar kralı seni buralarda görmek ne güzel...ben kullanmasamda geçen inceledim cihazı fiziki qwerty klavyesiz yapamayan biriyim galaxy pro kullanıyorum şuan bu sebeple belki bundan sonraki cihazım olabilir fikriyle iyice inceledim cihazı en çok hayran kaldıgım kısım kasası oldu çok sağlam taş gibi denebilecek cinsten ve çok şık ekranda yine aynı gorilla glass olduğunu hemen belli ediyor dokunmatik için biraz ufak ama iş görecektir çözünürlük zaten bu ekrana göre çok çok iyi kısaca bu tarz cihazlar sana hitab ediyorsa o paraya kesinlikle deger.diğer özellikler bakımından (kamera,işlemci perfm. vs.) cihaz elinde olup kullanan arkadaşların yorumları çok daha sağlıklı olacaktır...

estağfurullah hocam eyvallah.....^^ bu cihaz çok kafama takıldı fiyatıda açıkcası benim bütçem için yüksek kalıyor

birazdaha düşmesi için bekleyebilirim ve bu arada telefon hakkında kullanan arkadaşlardan detaylı bir bilgilendirme

alabilirsek çok daha sağlıklı bir şekilde karar vermeme yardımcı olucaktır sanada bilgilendirme için teşekküreder saygılarımı sunarım

• 800 tl olayı bir kampanyaymış yardım edebilecek kimse yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr awesome

800 tl olayı bir kampanyaymış yardım edebilecek kimse yok mu ?

hangi kampanyadan bahsediyorsunuz?
  • quote:

quote:

telefon gercekten baya saglam.. symbian anna olmasindan dolayi belle ile güncellenmesi büyük bir ihtimal yani e72 gibi önü kapali bir sistemi yok.. ve android telefondan buraya gecen biri olarak symbian in en buyuk ozelligi olan düşük sarj tüketim bu telefonda kendini fazlasiyla gosteriyor.. cok nadiren ufak tefek sorunlari olsada (reset,1-2 snlik donma) normal karsilanmasi gerek sonucta elektronik birsey..henüz çözemedigim bir sosyal kismi var.. cok güzel tasarlanmis bir uygulama ancak sürekli internete baglı kalıyor buda sarj süresinin azalmasina sebep oluyo..bu konuda bilgi vercek kişilerin yorumunu beklemekle benden bu kadar.. sorulariniz olursa elimden geldigince cevaplamaya calisirim..

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: GraNZt

quote:

quote:

telefon gercekten baya saglam.. symbian anna olmasindan dolayi belle ile güncellenmesi büyük bir ihtimal yani e72 gibi önü kapali bir sistemi yok.. ve android telefondan buraya gecen biri olarak symbian in en buyuk ozelligi olan düşük sarj tüketim bu telefonda kendini fazlasiyla gosteriyor.. cok nadiren ufak tefek sorunlari olsada (reset,1-2 snlik donma) normal karsilanmasi gerek sonucta elektronik birsey..henüz çözemedigim bir sosyal kismi var.. cok güzel tasarlanmis bir uygulama ancak sürekli internete baglı kalıyor buda sarj süresinin azalmasina sebep oluyo..bu konuda bilgi vercek kişilerin yorumunu beklemekle benden bu kadar.. sorulariniz olursa elimden geldigince cevaplamaya calisirim..

saygılar

Sagol hocam cok faydali bir bilgi oldu bu sarj olayi gercekten cok onemli fakat nete bagliykende sanirim 1 gunde bitiyor oda ayri bir sikinti bakalim arastirmaya devam

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.