Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler :) inşallah fiyatı artmadan alabilirim teli
  • Döviz artmazsa fiyatı artmaz.. Ama düşmesini de bekleme uzunca bir süre... Hatta elini çabuk tut derim yakında perakendeden kalkıp sadece gsm operatörlerinin paketleriyle bile satışa sunulabilir. Neticede iş telefonu olarak bayağı talep gördü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

quote:

Orijinalden alıntı: mr awesome

nokia e6 kullanan arkadaşlardan ricam bana yardımcı olmaları.Bu ürünü yaklaşık iki haftadır inceliorum ve özellikleri tam benim isteğim gibi.Benim için önemli olan şeyler qwerty klavye ve güzel bir kamera(ayrıca şu multi touch özelliğide çok hoşuma gitti ).Bu yönde bir iki sorum var;
    1)Bu telefon kamera açısından cidden başarılı mı?
    2)Daha önce n85 kullanıordum ve takılma sorunu nedeniyle hiç memnun kalmadım.şuan e71 kullanıorum bunun takılma sorunu n85 kadar yok ama kamerası bana yeterli gelmior.Siz aşırı takılmayla karşılaştınız mı ?
    3)Dokunmatik ekranın algılama sorunu var mı?
    4)Ön kamerayla çekim yapabiliormuyuz ?
    5)800tl'ye 12 taksite buldum sizce bu fiyat bu telefon için fazla mı beklemelimiyim ?

Şimdiden teşekkürler...

1- hocam normal resimler cam gibi.. Fakat autofocus olmadığından dolayı, makro çekimi yapamıyorsun maalesef. Anlayacağın kamera ağırlıklı bir telefon değil ama, çok rahat tatile yanında görtürüp bütün tatil resimlerini de çekebileceğin bir telefon..
    2- 3 aydır kullanıyorum, henüz hiç takılma kilitlenme olmadı. Belki de çok fazla program yüklemediğimden dolayıdır.
    3- Şimdiye kadar kullandığım en iyi dokunmatik ekranlı Nokia.. Belki bunda içinde yüklü gelen Anna işletim sisteminin de payı büyüktür, zira N8 kullanıcıları Anna ya geçtikten sonra takılmanın bittiğini onlar da söylüyor.
    4- Ön kamera ile çekim var.
    5- Telefon çok tuttu. E71-72 bile uzun süre düşmemişti, hele ki bunun düşeceğini hiç sanmıyorum... 5800'ı bile hala 500 küsüre satıyorlar..

Başka sorun varsa yanıtlarım..

tekrar teşekkür ederim. Bir sorum daha var multi touch özelliği iphone daki gibi başarılı mı? pikselleri görmüyoruz yani değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr awesome -- 24 Ağustos 2011; 19:00:24 >

• quote:

quote:

nokia e6 kullanan arkadaşlardan ricam bana yardımcı olmaları.Bu ürünü yaklaşık iki haftadır inceliorum ve özellikleri tam benim isteğim gibi.Benim için önemli olan şeyler qwerty klavye ve güzel bir kamera(ayrıca şu multi touch özelliğide çok hoşuma gitti ).Bu yönde bir iki sorum var;
    1)Bu telefon kamera açısından cidden başarılı mı?
    2)Daha önce n85 kullanıordum ve takılma sorunu nedeniyle hiç memnun kalmadım.şuan e71 kullanıorum bunun takılma sorunu n85 kadar yok ama kamerası bana yeterli gelmior.Siz aşırı takılmayla karşılaştınız mı ?
    3)Dokunmatik ekranın algılama sorunu var mı?
    4)Ön kamerayla çekim yapabiliormuyuz ?
    5)800tl'ye 12 taksite buldum sizce bu fiyat bu telefon için fazla mı beklemelimiyim ?

Şimdiden teşekkürler...

1- hocam normal resimler cam gibi.. Fakat autofocus olmadığından dolayı, makro çekimi yapamıyorsun maalesef. Anlayacağın kamera ağırlıklı bir telefon değil ama, çok rahat tatile yanında görtürüp bütün tatil resimlerini de çekebileceğin bir telefon..
    2- 3 aydır kullanıyorum, henüz hiç takılma kilitlenme olmadı. Belki de çok fazla program yüklemediğimden dolayıdır.
    3- Şimdiye kadar kullandığım en iyi dokunmatik ekranlı Nokia.. Belki bunda içinde yüklü gelen Anna işletim sisteminin de payı büyüktür, zira N8 kullanıcıları Anna ya geçtikten sonra takılmanın bittiğini onlar da söylüyor.
    4- Ön kamera ile çekim var.
    5- Telefon çok tuttu. E71-72 bile uzun süre düşmemişti, hele ki bunun düşeceğini hiç sanmıyorum... 5800'ı bile hala 500 küsüre satıyorlar..

Başka sorun varsa yanıtlarım..

quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

vayy akşamcılar kralı seni buralarda görmek ne güzel...ben kullanmasamda geçen inceledim cihazı fiziki qwerty klavyesiz yapamayan biriyim galaxy pro kullanıyorum şuan bu sebeple belki bundan sonraki cihazım olabilir fikriyle iyice inceledim cihazı en çok hayran kaldıgım kısım kasası oldu çok sağlam taş gibi denebilecek cinsten ve çok şık ekranda yine aynı gorilla glass olduğunu hemen belli ediyor dokunmatik için biraz ufak ama iş görecektir çözünürlük zaten bu ekrana göre çok çok iyi kısaca bu tarz cihazlar sana hitab ediyorsa o paraya kesinlikle deger.diğer özellikler bakımından (kamera,işlemci perfm. vs.) cihaz elinde olup kullanan arkadaşların yorumları çok daha sağlıklı olacaktır...

Hocam çok doğru tespitlerde bulunmuşsun... Sizlerinde soracağı birşey varsa cevaplayabilirim....

Son olarak @Salihboc, mübarek ay demişsin... Ben de sana Allah aşkına arıza çıkarma diyorum. Gelip huzur bozma da keyfimiz kaçmasın karşılıklı. Çin malı diye tutturdun... Belki senin gördüğün gerçekten E6 çakması bir çin malıydı.. Bak bu kadar E6 kullanıcısı var burada, hepsi diyor ki Finlandiya malı... Lütfen artık ya gerçek paylaşımda bulun, ya da hiç yazma...

arkadaşım değerli yorumların için çok teşekkürederim umarım fiyatı birazda olsa düşer....^^

• ana menüdeyken bluetootu açmak kapatmak isterseniz kısayolu * tuşuna basılı tutun.
    El feneri istersenizde ekran kilidi tuşunu 3 saniye basılı tutun bırakın
  • E6 yı bir haftadır kullanıyorum. Telefon çok güzel de navigasyondan verim alamadım. İntenet bağlanıtısını kullanmadığımda (3G ve WLAN) cihaz bulunduğum konumu hiç bir şekilde bulamıyor. Cihazda güncel Türkiye haritası yüklü ve bina dışında açık havada deneme yaptım. Cihazın şebeke verisi kullanmasına izin verirsem ciddi bir maliyet ile karşılacağımı bilidiğim için konumlandırma yöntemlerinde sadece tümleşik GPS seçili, Yardımlı GPS kapattım. Bu konuda bir bildiği olan var mı? Nokia ya mesaj attım sağolsunlar geri döndüler. Zaman zaman uyduya bağlanmanın zaman alabildiğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimselim25 -- 25 Ağustos 2011; 15:46:59 >
  • kullanıcı arkadaşlar almayı düşünenlere yardımcı olmak adına e6yla çekilen bir iki resim yükleyebilir mi ? autofocus un olmayışının nasıl bir sorun yarattığını merak ediyorum.
  • bu aralar fiyat düşüşte arkadaşlar.

Nokia E6 Fiyatı
  • Nokia müşteri hizmetlerinin telefon ayarların tam olduğunu teyit ettikten sonra navigasyon sorununa önerdiği çözümü telefonu alıp çatıya çıkarak 1 saat kadar beklememem yönünde oldu.
  • Nokia E6 ile ilgili çekilen fotoğraf örneklerini mi merak ediyorsunuz?:

http://www.nokiae6.gen.tr/nokia-e6-ile-cekilmis-ornek-fotograflar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

Nokia E6 ile ilgili çekilen fotoğraf örneklerini mi merak ediyorsunuz?:

http://www.nokiae6.gen.tr/nokia-e6-ile-cekilmis-ornek-fotograflar.html

bende gördüm bunları ama emin olamadım. üzerinde oynanmış veya başka bir cihazla çekilmiş olabilir.

• quote:

tekrar teşekkür ederim. Bir sorum daha var multi touch özelliği iphone daki gibi başarılı mı? pikselleri görmüyoruz yani değil mi ?

Yok görmüyoruz. Multitouch gayet başarılı çünkü ekran hassasiyeti iyi. Aynı IP ekranı gibi.. Zaten ikonlar filan hep resim gibi...

quote:

Orijinalden alıntı: selimmutaf1

E6 yı bir haftadır kullanıyorum. Telefon çok güzel de navigasyondan verim alamadım. İntenet bağlanıtısını kullanmadığımda (3G ve WLAN) cihaz bulunduğum konumu hiç bir şekilde bulamıyor. Cihazda güncel Türkiye haritası yüklü ve bina dışında açık havada deneme yaptım. Cihazın şebeke verisi kullanmasına izin verirsem ciddi bir maliyet ile karşılacağımı bilidiğim için konumlandırma yöntemlerinde sadece tümleşik GPS seçili, Yardımlı GPS kapattım. Bu konuda bir bildiği olan var mı? Nokia ya mesaj attım dönen olmadı.

Hocam sadece dahili gps ile bağlanacaksan, yerine göre uyduyu görmesi ilk seferinde 5dk.yı bulabiliyor. Biraz uzun bekle...

quote:

kullanıcı arkadaşlar almayı düşünenlere yardımcı olmak adına e6yla çekilen bir iki resim yükleyebilir mi ? autofocus un olmayışının nasıl bir sorun yarattığını merak ediyorum.

Autofocus sadece çok yakın çekimlerde mesela bir A4 kağıdın üzerindeki yazının okunaklı çıkmasını engelliyor. Bunun dışında normal tüm çekimlerde sorun yok. Hatta insanları çekerken yüz tanıma sayesinde(ekranda insan yüzlerini yakalayan kutucuklar çıkıyor) gayet başarılı resimler alabiliyorsun...

• Arkadaşlar merhabalar,

bende dün bimexten 839 liraya aldım telefonu.. Zaman zaman sorularım olcaktır tabiki ama şuan işlerin yoğunluğundan teli inceleyemiyorum. ama kafama takılan bişey var sizdede mevcutmudur bilmiyorum tuş aydınlatmasında mektup ve ev ikonlarında sanki sorun var gibi yani şöyle mektup ikonunun sol üst köşesi ile ev ikonunun sağ üst köşesine tam ışık gelmiyor gibi acaba bu herkeste mi öyledir?

acil cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
  • Sadece o bölümün altındaki ortaya konan zayıf led köşelere doğru ışığı az veriyor. Zaten standby veya bildirim anındaki yanıp sönmesi de zayıf..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasdag -- 25 Ağustos 2011; 16:29:51 >
  • yani normal mi herkeste mi öyle? öyle öyleyse içimi nasıl rahatlattınız anlatamam:)
  • E6 nın görsel açıdan belki de tek eksisi bu maalesef... Zamanla göz alışır..
  • yaa o sorun değil sistemsel bi sorun olmasında dediğiniz gibi ona zamanla alışılır zaten ben hani sadece benim telimde mi sorun var diye merak ettim ve sordum :)

birde şöyle bir sorun var fotoğraf çekerken ayarlar kısmından parlaklığı netliği vs. arttırmak istiyorum ve yapıyorum ama sadece o fotoğraf için geçerli oluyor ve tekrar fotoğrafı aynı ayarda çekmek istediğimde yaptığım ayarlar tekrar eskiye dönüyor yani bunu her seferinde fotoğraf çekmeden önce mi ayarlıycaz tek tek eğeerr öyleyse çoookk saçma bi durum umarım ayarladıktan sonra sabit kalmasını sağlayan bir yol vardır
  • Kamera ayarı her defasında default ayarlara döner. Ama nette araştırıp CameraPro programını yüklerseniz, hem daha teferruatlı ve daha fazla zoomlu bir programa sahip olursunuz hem de yaptığınız ayarları kaydetme şansınız olur. Ovi mağazada var mink bir ücret karşılığında son sürümü..
  • quote:

Kamera ayarı her defasında default ayarlara döner. Ama nette araştırıp CameraPro programını yüklerseniz, hem daha teferruatlı ve daha fazla zoomlu bir programa sahip olursunuz hem de yaptığınız ayarları kaydetme şansınız olur. Ovi mağazada var mink bir ücret karşılığında son sürümü..

çok teşekkür ederim yardımların için ama gerçekten çok saçma bi durummuş yani neye ayarlıyorsam o kalsın tekrar niye eski ayarlara dönme gereği olsun ki neyse dediğin gbi olmazsa camerapro programı yüklerim bir seferlik o kadarcık ücretten bişey olmaz sanırım:)

diğer sorumda şu telefonun beyaz renginde konuşurken yüzde olan makyaj malzemeleri bulaştığında leke kalabilir mi acaba? bi kız arkadaşımda beyazını almak istiyormuş fakat kafasına bu takılmış allık pudra fondoten bulaşıp kalıcı olarak kirletirmi diye?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.