Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam çalışmadığım yerden sordun.. bu beni aşar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphilis

quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

Kamera ayarı her defasında default ayarlara döner. Ama nette araştırıp CameraPro programını yüklerseniz, hem daha teferruatlı ve daha fazla zoomlu bir programa sahip olursunuz hem de yaptığınız ayarları kaydetme şansınız olur. Ovi mağazada var mink bir ücret karşılığında son sürümü..

çok teşekkür ederim yardımların için ama gerçekten çok saçma bi durummuş yani neye ayarlıyorsam o kalsın tekrar niye eski ayarlara dönme gereği olsun ki neyse dediğin gbi olmazsa camerapro programı yüklerim bir seferlik o kadarcık ücretten bişey olmaz sanırım:)

diğer sorumda şu telefonun beyaz renginde konuşurken yüzde olan makyaj malzemeleri bulaştığında leke kalabilir mi acaba? bi kız arkadaşımda beyazını almak istiyormuş fakat kafasına bu takılmış allık pudra fondoten bulaşıp kalıcı olarak kirletirmi diye?

mrb hocam beyaz renk farklı bir telefon kullanıyorum en ufak bir lekeden bile kirleniyor

açıkcası pek tavsiye etmiyorum

• facebooktaki videoları izleyemioruz değil mi ?
  • Telefonu nokia müşteri hizmetlerinin ve elmasdağ rumuzlu forum kullanıcısının uyarısı doğrultusunda haritalar açık iken pencere önüne bıraktım. Yaklaşık yarım saat sonra gps harita üzerindeki yerimi tam olarak buldu. Şu anda ise açık havada yerimi bulması 3-5 saniye alıyor. Araba için aldığım çok tanınmış bir markanın navigasyon cihazından çok daha hızlı ve doğru çalışıyor şu anda. (araç sürerken kullanamadım henüz)
    Keşke kullnam klavuzunda ilk kullanımda çalışma süresinin 1saati bulabileceği yazza idi. Ama şu anda gps mükemmel diyebilirim.
  • Hocam ilk seferinde oyle oluyor, daha sonra efektif calisiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

quote:

Kamera ayarı her defasında default ayarlara döner. Ama nette araştırıp CameraPro programını yüklerseniz, hem daha teferruatlı ve daha fazla zoomlu bir programa sahip olursunuz hem de yaptığınız ayarları kaydetme şansınız olur. Ovi mağazada var mink bir ücret karşılığında son sürümü..

çok teşekkür ederim yardımların için ama gerçekten çok saçma bi durummuş yani neye ayarlıyorsam o kalsın tekrar niye eski ayarlara dönme gereği olsun ki neyse dediğin gbi olmazsa camerapro programı yüklerim bir seferlik o kadarcık ücretten bişey olmaz sanırım:)

diğer sorumda şu telefonun beyaz renginde konuşurken yüzde olan makyaj malzemeleri bulaştığında leke kalabilir mi acaba? bi kız arkadaşımda beyazını almak istiyormuş fakat kafasına bu takılmış allık pudra fondoten bulaşıp kalıcı olarak kirletirmi diye?

mrb hocam beyaz renk farklı bir telefon kullanıyorum en ufak bir lekeden bile kirleniyor

yaa açıkçası canım sıkıldı yaa benimde beyaz renk ve en ufak bişeyde kirlenip leke olcaksa ne anladım bu telefondan uff yaa

keşke siyah alsaymışım yaa

• quote:

yaa açıkçası canım sıkıldı yaa benimde beyaz renk ve en ufak bişeyde kirlenip leke olcaksa ne anladım bu telefondan uff yaa

ayni seyden bende korkuyordum taaki vatanda ki gorevli telefonunu gosterene kadar.. telefonu eski modellerden biriydi ve on panel ilk günkü gibi beyazdi arka kismi (plastik kisim) resmen bej olmustu artik.. nokia on panelde pvc tarzinda ozel bi madde kullaniyo o yuzden kirlenme gibi bisi olmayacagini soyluyor ki nokiadan bahsediyoruz tamam işletim sistemi eski ve sorunlu olabilir ama yaptigi telefonlar taş gibidir.. ki bu nokia nin ilk beyaz telefonu degil..

o yüzden panik yapmana gerek yok..ki suan elinde bulunan telefon nokianin en ozel musterisine sundugu seriden (e serisi = iş dünyası)..

saygılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir kiz arkadas alacak diyordun, simdi de keske almasaydim, siyah alsaydim diyorsun.. Ben anlamadim durumu... O kiz arkadas sen misin yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasdag -- 26 Ağustos 2011; 12:47:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir kiz arkadas alacak diyordun, simdi de keske almasaydim, siyah alsaydim diyorsun.. Ben anlamadim durumu... O kiz arkadas sen misin yoksa

yok hayır ben değilim arkadaşımda alcakta o bu konuya dikkat etmeyene kadar ben hiç düşünmemiştim şimdi leke olcak diyince benimde kafama takıldı ondan panikledim yani keşke almadan önce sorsaymış

• Beyaz kullanim acisindan daha iyi.. Kalici leke tutmayacagi gibi el izini de belli etmiyor. Ama siyahi surekli ustune basina surup temizleme geregi duyuyorum. Piano black boyle iste... Laptoplarda da durum boyle... Ama beyazi cin mali telefonlar gibi duruyordu... Gumus de vasatdi.. Siyah kasa bambaska...
  • ya aslına bakarsan bende hep siyahçıyımdır ama aldığım yerde sadece beyaz vardı ne bilim o an gaza gelip aldım:)) bide dediğin gibi başka bi yerde siyahını incelediğimde parmak izi çok fazla oluyordu sanırım ordanda aklımda kalmış:)) yaa aslına bakarsan telefonun özü güzel rengi falan farketmiyo:))

birde şunu sorıyım telefonda mesajlara yada herhangi bir dosyaya özel kilit şifre v.s falan koyabiliyomuyuz? hani telefonun hepsine değilde sadece belirli dosyalara
  • quote:

ya aslına bakarsan bende hep siyahçıyımdır ama aldığım yerde sadece beyaz vardı ne bilim o an gaza gelip aldım:)) bide dediğin gibi başka bi yerde siyahını incelediğimde parmak izi çok fazla oluyordu sanırım ordanda aklımda kalmış:)) yaa aslına bakarsan telefonun özü güzel rengi falan farketmiyo:))

birde şunu sorıyım telefonda mesajlara yada herhangi bir dosyaya özel kilit şifre v.s falan koyabiliyomuyuz? hani telefonun hepsine değilde sadece belirli dosyalara

evet şu mesaj ve fotograf konusunda yardimci olacak var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GraNZt

quote:

ayni seyden bende korkuyordum taaki vatanda ki gorevli telefonunu gosterene kadar.. telefonu eski modellerden biriydi ve on panel ilk günkü gibi beyazdi arka kismi (plastik kisim) resmen bej olmustu artik.. nokia on panelde pvc tarzinda ozel bi madde kullaniyo o yuzden kirlenme gibi bisi olmayacagini soyluyor ki nokiadan bahsediyoruz tamam işletim sistemi eski ve sorunlu olabilir ama yaptigi telefonlar taş gibidir.. ki bu nokia nin ilk beyaz telefonu degil..

o yüzden panik yapmana gerek yok..ki suan elinde bulunan telefon nokianin en ozel musterisine sundugu seriden (e serisi = iş dünyası)..

saygılar

cevabın için çok teşekkür ederim. Umarım dediğin gibi ilerleyen zamanda herhangi bir sorun göstermez

• quote:

Orijinalden alıntı: GraNZt

quote:

ya aslına bakarsan bende hep siyahçıyımdır ama aldığım yerde sadece beyaz vardı ne bilim o an gaza gelip aldım:)) bide dediğin gibi başka bi yerde siyahını incelediğimde parmak izi çok fazla oluyordu sanırım ordanda aklımda kalmış:)) yaa aslına bakarsan telefonun özü güzel rengi falan farketmiyo:))

evet şu mesaj ve fotograf konusunda yardimci olacak var mı ?

Ovi Store da bunun icin ucretli ve ucretsiz programlar var...

• facebook videolarını izleyebiliyormuyuz ?
  • Youtube vs. her turlu flash video oynatiyor.. Ister gercek sayfada flash video olarak kucuk veya tam ekran yaparak, istersen telefonun kendi video oynaticisinda tam ekran olarak...
  • iyiymiş o zaman teşekkürler :)
  • benım en buyuk kaygım sesının kısık çıkması,daha once sarjı uzun gıdıyor dıye 6303 almıstım,evet sarjı uzun gıdıyordu ama sesı
    kısık cıkıyordu,bırde gercek kullanım suresı ne kadar ,gercekten sarjı uzun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr awesome

http://www.themobilefanatics.com/nokia-e6-review-photo-samples-and-camera-talk/

resim örnekleri bence güzel çekior.

özellıkler ıyıde elımızde şarj aletı ıle dolastıktan sonra ne anlamı var,maalesef akıllı telefonların durumu bu.tam olarak tecrube den bırı yazsa yaa sarjı kac gun gidiyor???
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.