Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sarj beni gunde toplamda 2 saat kadar telefon konusmasi+1 saat kadar web dolasimi+tum gun 3g ile mail senkronizasyon+gunde ortalama 20 sms+bir iki resim cekme veya eski resimlere bakma veya bir iki sarki dinleme gibi multimedya kullanimi ile, en az 2 gun goturuyor. kullanimima gore 3 gunu de bulabiliyor. Sanirim yeteri kadar detayli oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasdag -- 27 Ağustos 2011; 14:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

Bir sarj beni gunde toplamda 2 saat kadar telefon konusmasi+1 saat kadar web dolasimi+tum gun 3g ile mail senkronizasyon+gunde ortalama 20 sms+bir iki resim cekme veya eski resimlere bakma veya bir iki sarki dinleme gibi multimedya kullanimi ile, en az 2 gun goturuyor. kullanimima gore 3 gunu de bulabiliyor. Sanirim yeteri kadar detayli oldu..

bu kullanima gore sure gayet iyiymis hocam
  • arkadaşlar bu telefona göre winamp veya media player var mı bulabilen
  • Maalesef yok... Bir tane Ovi magazada var, ona da 30TL istiyorlar. Ekran boyutlari yuzunden bu modele uygulama bulabilmek cok ama cok zor... Bu acidan cok kotu E6...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

Bir sarj beni gunde toplamda 2 saat kadar telefon konusmasi+1 saat kadar web dolasimi+tum gun 3g ile mail senkronizasyon+gunde ortalama 20 sms+bir iki resim cekme veya eski resimlere bakma veya bir iki sarki dinleme gibi multimedya kullanimi ile, en az 2 gun goturuyor. kullanimima gore 3 gunu de bulabiliyor. Sanirim yeteri kadar detayli oldu..

evet yeterı kadar acıklayıcı oldu,bu sarj surelerıne gore değişen bır sey yok yanı akıllı telefon tarafında.2 gun gıden sarj suresı bana hıtap etmez
  • Akilli telefonlarda bu konuda degisen var ama terse ve kotuye dogru... Kullanim surelerinde iyilesme olmadigi gibi, gerileme bile var... Yeni cikan bircok akilli telefon, hele ki android ve ios isletim sistemliler daha da az kullanim suresine sahipler.. Gerci telefonlar tipki laptoplar gibi kucuk birer bilgisayar gibi oldugundan bu durumu da yadirgamamak gerekli ama yine de bir hafta on gun standby li standart telefonlara alismis kullanicilara hitap etmeyen bir durum tabi.. Ben simdi Samsung Galaxy SII veya Iphone4 dusunuyorum. Kullanim sureleri simdiden kabuslarimi susluyor.. Yedek pil, arac sarji gibi aksesuarlarin derdine dustum simdiden... Ama kullanim ihtiyaclarimdan dolayi kacinilmaz bir durum benim icin.. Yapacak birsey yok...
  • e6ya da belle güncellemesi kesin olarak geliyor.

sayfanın en altına bakın:

http://europe.nokia.com/symbian-belle
  • takip mesajı bırakıyım:) e63 den sonra e6 ya geçmeyi düşünüyorum parayı denkleştirebilirsem... gerçekten kullanabilirliği şarj süresi kalitesi farklı nokianın hele bu telefonda... e63 de bile hiçbir sorun hiçbir yolda bırakma yaşamadıysam bunda töbe yaşamam ... yakında alınca inceleme yazarım saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

e6ya da belle güncellemesi kesin olarak geliyor.

sayfanın en altına bakın:

http://europe.nokia.com/symbian-belle

Benim C7'den de şüphelerim vardı onu gördüm bende rahatladım hocam
  • arkadaşlar bende siyah renklisini aldım gayette memnunum bu telefondan ama. yazılım güncellemesi yaptıktan sonra ovinin sosyal uygulaması çalışmamaya başladı. ne denersem deniyim çözemedim.uygulamayı açtıktan sonra beyaz ekranda kalıo.ovi store a giriyorum tekrar yükle diyorum yine olmuo yükleme hatası diyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: factor5

arkadaşlar bende siyah renklisini aldım gayette memnunum bu telefondan ama. yazılım güncellemesi yaptıktan sonra ovinin sosyal uygulaması çalışmamaya başladı. ne denersem deniyim çözemedim.uygulamayı açtıktan sonra beyaz ekranda kalıo.ovi store a giriyorum tekrar yükle diyorum yine olmuo yükleme hatası diyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim

Güncellemelerde yeni Sosyal güncellmesi yok mu ? Bende C7'ye Anna'yı kurduktan sonra öyle bir sorunla karşılaşmıştım güncellemelere "sosyal" gelmiş yükleyince düzeldi. Tabi bu ugulama Symbian^3 işletim sisteminde meydana geldi E6'da durum nedir bilemem.
  • E72 i kullanıyorum bir yıldır. Çok memnunum . E72 ile arasında fark var mı kullanılabilir lik açısından. Dokunmatik kısmı hariç tabiki ?
  • işletim sistemi yeni kamerası farklı çözünürlüğü farklı... bunlar benden:D
  • 3 gündür kullanıyorum ben de... şimdilik memnunum bakalım... uygulama, oyun vb paylaşımlar konusunda bazı sıkıntılar var ekrandan dolayı... ama eminim bir gelişme sağlanacak bu konuda...
  • kullanıcıların sayısı artıor ve hepsi memnun anladığım kadarıyla. inş bende bayramdan sonra alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr awesome

kullanıcıların sayısı artıor ve hepsi memnun anladığım kadarıyla. inş bende bayramdan sonra alıcam

bi bayram haşlığıda vericek yokki alalım direk :)) bende alıcağım en yakın zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoccAcio -- 29 Ağustos 2011; 18:07:01 >
  • http://www.avea.com.tr/tr/sta/cihazlar/katalog.shtml?pagemenu=katalog

fiyatlar artıyor. temmuzda 839 tl, ağustosta 849tl, eylülde 915 tl.
  • dolar yada euro arttıgından olabilirmi?
  • nerdeyse n8 ile aynı fiyatlarda pes doğrusu bunu alacağına n8 almak daha mantık ötesi geliyor kamerasından tutun flaşına hdım tutun daha neler neler 900 tl buna verileceğine n8 almak sizce mantıklımıdır bu arada yorumlarda kullanım amaçları farklı diyenler olabilir ben genç nesile hitaben yazıyorum iş için kullananlar zaten bir şey diyemem
  • arkadaşlar kendim birşeyler yapmaya çalıştım imza konusunda, isteyen kullanabilir...

[center] Nokia E6-00 Kullanıcıları 
    [image]http://indiaprice.net/media/catalog/product//1/small_image/50x/0bd01d41297b37730b86d0219bd6f97d/n/o/nokia-e6-00-ofic.jpg[/image]
    [b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_45005687/tm.htm]E6-00 l Symbian Anna - 2.46" VGA - QWERTY - 8GB[/link][/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuttt1987 -- 30 Ağustos 2011; 13:05:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.