Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mr awesome

quote:

Orijinalden alıntı: folge

quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

Youtube vs. her turlu flash video oynatiyor.. Ister gercek sayfada flash video olarak kucuk veya tam ekran yaparak, istersen telefonun kendi video oynaticisinda tam ekran olarak...

peki bu telefonda facebookta falan yer bildirmek mümkünmü?
    yoksa sadece bb,iphone,android veya windows phone 7 için mi geçerli??

ben e71le yapabiliyorum.

foursquare kullanarak da yer bildirimi yapabilirsin.

• baya arastirdim ama beyaz tema bulamadim.. bu konuda yardimci olabilecek var mi ?
  • Beyaz tema koyarsan pil sikintisi yasarsin. akilli telefonlarda daha az sarj yediginden dolayi hep koyu renk temalar tercih ediliyor.
  • 1. Symbian'3 teki tum oyun ve programlar e6 da da calisiyormu sorunsuz olarak? C7 n8 gibimi aynen.

2. Elimde az kullanilmis c7 ve e71 var, bunlarin ikisinide verip sifir e6 almaya degermi?
    Dokunmatik teller pek kullanisli gelmedi bana acikcasi.

3. Telefon stabil mi? Bu modele rakip olacak baska q klavyeli ve dokunmatik tel varmi?
  • 1. Farkli ekran boyutundan dolayi hayir.
    2. tamamen beklentiye bagli.
    3. ustune q klavyeli telefon yok bana gore.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

1. Symbian'3 teki tum oyun ve programlar e6 da da calisiyormu sorunsuz olarak? C7 n8 gibimi aynen.

2. Elimde az kullanilmis c7 ve e71 var, bunlarin ikisinide verip sifir e6 almaya degermi?

3. Telefon stabil mi? Bu modele rakip olacak baska q klavyeli ve dokunmatik tel varmi?

Bende E6 düşünüyordum fakar BlackBerry 9900 görene kadar sanırım klavye+dokunmatik ekranda şuanki pazarda en üstün telefon ama şu var E6 800 tl civarında çıktı BB 1500-1750 arası olacağı söyleniyor
  • bbm kullanmayacaksanız bb gereksiz. ben olsam e6 alırdım. neticede bb 9900ın fiyatı e6nın fiyatının iki misli.
  • quote:

1. Farkli ekran boyutundan dolayi hayir.
    2. tamamen beklentiye bagli.
    3. ustune q klavyeli telefon yok bana gore.

Bu ekran boyuntunda S^3 başka tel olmadığı için hiçbir program ve oyun yada tema açamayacakmıyız yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vee

quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

1. Symbian'3 teki tum oyun ve programlar e6 da da calisiyormu sorunsuz olarak? C7 n8 gibimi aynen.

Bende E6 düşünüyordum fakar BlackBerry 9900 görene kadar sanırım klavye+dokunmatik ekranda şuanki pazarda en üstün telefon ama şu var E6 800 tl civarında çıktı BB 1500-1750 arası olacağı söyleniyor

Blackberryler güzel telefon ama açıkcası ben pek multimedia olduklarını sanmıyorum. sanki sadece mail telefonu gibi geliyolar bana Oyun tema program destekleri varmı?

Birde o fiyatı hakeder mi acaba. O paraya iphone almak sanki daha mantıklı gibi.

• Valla Ovi Store da degil oyun, uygulamalarda bile bu model icin kisirlik var. Nokia nin hali boyleyken de yakin bir gelecekte bu telefona program bollugu beklemek hayal olur. Telefonu almayi dusunenlerin multimedyadan ziyade is icin almalarini tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar,

Resimlerde görüldüğü kadarıyla telefonun tuşlarının üzerinde Türkçe karakterler yok. Çıplak gözle gördüğüm diğer klavyeli modellerde vadı Türkçe karakterler. (C3, E72, v.b.) Acaba yurtdışı resimleri olduğu için mi durum böyle yoksa gerçekten yok mu?
  • Turkce karakterler latin karsiliklarinin oldugu tuslar uzerinde var. basili tutarak girisi yapiliyor.
  • quote:

Valla Ovi Store da degil oyun, uygulamalarda bile bu model icin kisirlik var. Nokia nin hali boyleyken de yakin bir gelecekte bu telefona program bollugu beklemek hayal olur. Telefonu almayi dusunenlerin multimedyadan ziyade is icin almalarini tavsiye ederim.

Bu çok kötü bir durum yaa. Bazıları oyunlar filan çalışabiliyor diyor? e6 kullanıcıları ne diyor bu duruma? Birde türkçe anna yokken bu nasıl türkçe anna geliyor? takılma vs. problem varmı?
  • Bulabildigim bir iki dandik oyunu oynatti tabiki. Oyun bulmak zor oynatmasi degil, ama bu telefon oyun telefonu degil zaten ekran boyutu itibari ile... is icin yapilmis ve en iyisi suan piyasada.. orjinal anna takilma donma yapmiyor.
  • sanırım bu cihazda da anna olduğu için qt program yükleme sorunu varmış doğru mudur?
  • Biz onu N8 basliginda cozduk. gt den degil, Annadaki bir bug yuzunden dilden dolayi yapiyor. dili ingilizceye cevirince yukleme yapiyor.
  • merhabalar şu an blackberry bold 9700 kullanıyorum. Blackberry'in yeni çıkaracağı dokunmatik+qwerty klavyeli 9900 modelini bekliyordum fakat daha telefonun ülkemize henüz gelmemiş olmasından dolayı e6'yı araştırdım çok hoşuma gitti. Neredeyse yarı fiyatına aynı özellikleri hatta daha fazlasını almak var e6'da.

Sizlere sormak istediğim menü geçişlerinde donuyor mu yani 1.2.3. sayfalara gelirken donuyor mu? multi touch ile 2 parmak kullanarak resimleri büyütüp küçülttüğümüzde donma, pixel görme vb oluyor mu?
    onun dışında facebook,twitter gibi sosyal paylaşımlar için programı var mı iphonedaki, blackberrydeki gibi yoksa tarayıcıdan mı gırılıyor (sormak ıstedıgım rahatlıkla resım vıdeo yükleyebılıyor muyum)

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcux

merhabalar şu an blackberry bold 9700 kullanıyorum. Blackberry'in yeni çıkaracağı dokunmatik+qwerty klavyeli 9900 modelini bekliyordum fakat daha telefonun ülkemize henüz gelmemiş olmasından dolayı e6'yı araştırdım çok hoşuma gitti. Neredeyse yarı fiyatına aynı özellikleri hatta daha fazlasını almak var e6'da.

Sizlere sormak istediğim menü geçişlerinde donuyor mu yani 1.2.3. sayfalara gelirken donuyor mu? multi touch ile 2 parmak kullanarak resimleri büyütüp küçülttüğümüzde donma, pixel görme vb oluyor mu?
    onun dışında facebook,twitter gibi sosyal paylaşımlar için programı var mı iphonedaki, blackberrydeki gibi yoksa tarayıcıdan mı gırılıyor (sormak ıstedıgım rahatlıkla resım vıdeo yükleyebılıyor muyum)

şimdiden teşekkürler

Menuler arasindaki gecislerde cok nadir donma oluyor. Multitouch ile internet sayfasini veya resmi buyutup kucultebilirsin ve hic bi sorunlada karsilasmazsin ( ben 1 aydir kullaniyorum henuz bi sorun gormedim ). Sosyal aglar diye bisey yuklu bunda, direk ondan facebook twitter fln girebiliyosun ama online kisileri goremiyosun. Resim, video, konum falan paylasabiliyosun. Ovi storedaki facebooka falan baktimda o da hosuma gitmedi. Opera indirdim, formspring, facebook, twitter fln ondan giriyorum genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

quote:

Orijinalden alıntı: selcux

merhabalar şu an blackberry bold 9700 kullanıyorum. Blackberry'in yeni çıkaracağı dokunmatik+qwerty klavyeli 9900 modelini bekliyordum fakat daha telefonun ülkemize henüz gelmemiş olmasından dolayı e6'yı araştırdım çok hoşuma gitti. Neredeyse yarı fiyatına aynı özellikleri hatta daha fazlasını almak var e6'da.

şimdiden teşekkürler

Menuler arasindaki gecislerde cok nadir donma oluyor. Multitouch ile internet sayfasini veya resmi buyutup kucultebilirsin ve hic bi sorunlada karsilasmazsin ( ben 1 aydir kullaniyorum henuz bi sorun gormedim ). Sosyal aglar diye bisey yuklu bunda, direk ondan facebook twitter fln girebiliyosun ama online kisileri goremiyosun. Resim, video, konum falan paylasabiliyosun. Ovi storedaki facebooka falan baktimda o da hosuma gitmedi. Opera indirdim, formspring, facebook, twitter fln ondan giriyorum genelde.

dediğinizi aşağıdaki linkten inceledim benim de sormak istediğim böyle birşey olup olmadığıydı. Hoşuma da gitti direk olarak resim ekleyebiliyor, konum bildiriyor, video ekliyorsak tarayıcıya girmeden m.facebook.com yapmadan böyle direk uygulamadansa güzelmiş.

http://www.youtube.com/watch?v=bW1N-qV0DoY

multitouch resimleri hızlı değiştirme hızlıca parmakla arka arkaya diğe resimlere geçebiliyorsak, bir resmi hıphızlı büyültüp küçültebiliyorsak güzelmiş. Fiyatı biraz daha düşerse alabilirim sanırım.

• yaa arkadaşlar bişey sorcam ben telefonun aydınlatmasının neye göre yanıp söndüğünü anlamış değilim yani şöyleki mesela mesaj yazıyoken birden tuşların ışığı sönüyo bir iki saniye sonra tekrar yanıyo bi süre sonra tekrar sönüyo işte ekranın ışığı bazen cok parlak oluyo bazen bazen sönük oluyo hayır bu neye göre hangi durumda değişiyo çözebilen biri varsa benide aydınlatabilir mi yoksa benim aydınlatmada bi sorun mu var acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.