Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsigin sacmaladigi oluyordu. ya yazilimsal ya da sensor sorunu vardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

İsigin sacmaladigi oluyordu. ya yazilimsal ya da sensor sorunu vardi.

peki çözümü yok mu yada herkeste böyle mi ?

diğer kullanıcılarda cvp yazabilir mi acaba?

Bu arada sen telefonu kullanmıyormusun artık geçmiş zamanlı cümle kurmuşsunda:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

quote:

Orijinalden alıntı: Vee

quote:

1. Symbian'3 teki tum oyun ve programlar e6 da da calisiyormu sorunsuz olarak? C7 n8 gibimi aynen.

2. Elimde az kullanilmis c7 ve e71 var, bunlarin ikisinide verip sifir e6 almaya degermi?
    Dokunmatik teller pek kullanisli gelmedi bana acikcasi.

3. Telefon stabil mi? Bu modele rakip olacak baska q klavyeli ve dokunmatik tel varmi?

Bende E6 düşünüyordum fakar BlackBerry 9900 görene kadar sanırım klavye+dokunmatik ekranda şuanki pazarda en üstün telefon ama şu var E6 800 tl civarında çıktı BB 1500-1750 arası olacağı söyleniyor

Blackberryler güzel telefon ama açıkcası ben pek multimedia olduklarını sanmıyorum. sanki sadece mail telefonu gibi geliyolar bana Oyun tema program destekleri varmı?

Birde o fiyatı hakeder mi acaba. O paraya iphone almak sanki daha mantıklı gibi.

BlackBerrylerdede App World var hocam hatrı sayılır derecede uygulama oyun program mevcut
    İphone alınabilir ama bende şöyle bişey var dokunmatik mesaj yazmak bana ölüm gibi geliyor o yüzden blackberry tercih etcem.

• arkadaşlar geri tuşu var mı yoksa dokunmatik olarak geri menüye gelmek için illa ekrana mı dokunmak lazım?
  • E6 kullanan arkadaşlar, telefonlarınıza hangi oyunları yüklediniz? ve sorunsuzca oynayabiliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphilis

Bu arada sen telefonu kullanmıyormusun artık geçmiş zamanlı cümle kurmuşsunda:))

Galaxy S2 kullaniyorum artik.. E6 yi da satmayi dusunuyorum..
  • quote:

E6 kullanan arkadaşlar, telefonlarınıza hangi oyunları yüklediniz? ve sorunsuzca oynayabiliyorsunuz?

Kimse oyun yüklemedi mi yahuu?
  • Bu telefonu genelde belli yas uzeri is icin kullaniyor. ayrica buna gore adam gibi oyun cikarilmadigini da yazmistim. neden israrla soruyorsunuz hala?
  • quote:

Bu telefonu genelde belli yas uzeri is icin kullaniyor. ayrica buna gore adam gibi oyun cikarilmadigini da yazmistim. neden israrla soruyorsunuz hala?

E6 nı sattın, belki geçen sürede bazı yenilikler olmuştur. Oyun sormamın sebebi oynayacağımdan değil, c7 mi verdiğimde kaybedeceğim olanakları görmek.
  • slm e6 halkı

acaba bu telefonun kameraı mod yada hack ile 30fps çekim yapabiliyormu n8deki gibi...
    Birde telefonun program desteği ayrımı oluyor yani tamamen farklı bir symbian ^3 olarak mı bakmalıyız destek açısından?uygulamaların %kaçı uyumlu ya da uyumsuz oluyor?

Oyun konusunda eminim yön tuşu bulunmaz bir nimet bu telefonda sizce de öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

slm e6 halkı

acaba bu telefonun kameraı mod yada hack ile 30fps çekim yapabiliyormu n8deki gibi...
    Birde telefonun program desteği ayrımı oluyor yani tamamen farklı bir symbian ^3 olarak mı bakmalıyız destek açısından?uygulamaların %kaçı uyumlu ya da uyumsuz oluyor?

Benim anladığım kadarıyla telefon daha çok yeni olduğundan henüz bilgi birikimi oluşmamış. zamana bırakıyorum ben..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

slm e6 halkı

Benim anladığım kadarıyla telefon daha çok yeni olduğundan henüz bilgi birikimi oluşmamış. zamana bırakıyorum ben..

bu telefon benim hoşuma gitti yav bi kamera takılıyor bide program uyumu... Benim gibi fiziksel tuşlardan vazgeçemeyenleri için birebir bence...

• Arkadaslar,
    Satmayi "dusunen" guncel E6 kullanicisi olarak konusuyorum... Oyun olayini unutun diyebilirim. bir iki dandik oyun haricinde bu telefon icin oyun yok. Ekrani itibari ile cikacagi da yok, zaten de sacma olur. Bu kadarcik ekranda oyun oynamak cok zor oluyor.
    Genel uygulamalar manasinda da sikinti var. 10 tane C7/N8 uygulamasindan ancak 3-4 tanesi buna uyuyor.
    Ayrica kamera performansi da ileri derecede degil. en basitinden oto fokus yok. 30 fps olabilecegini de sanmiyorum mercegi itibari ile. N8 de kullanilan CameraPro programini kurdum fakat icinde Af ve 30fps secenegi yok. Ama programin gelismis zoomu calisiyor. Gerek bu program, gerekse kendi kamera programi bir tatilde anilari cekmek icin gayet yeterli ama makro cekim isteseniz yapamazsiniz.
    Baska sorulariniz olursa onlari da yanitlayabilirim. Ama lutfen aynilarindan olmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasdag -- 5 Eylül 2011; 22:35:03 >
  • quote:

Arkadaslar,
    Satmayi "dusunen" guncel E6 kullanicisi olarak konusuyorum... Oyun olayini unutun diyebilirim. bir iki dandik oyun haricinde bu telefon icin oyun yok. Ekrani itibari ile cikacagi da yok, zaten de sacma olur. Bu kadarcik ekranda oyun oynamak cok zor oluyor.
    Genel uygulamalar manasinda da sikinti var. 10 tane C7/N8 uygulamasindan ancak 3-4 tanesi buna uyuyor.
    Ayrica kamera performansi da ileri derecede degil. en basitinden oto fokus yok. 30 fps olabilecegini de sanmiyorum mercegi itibari ile. N8 de kullanilan CameraPro programini kurdum fakat icinde Af ve 30fps secenegi tok. Ama programin gelismis zoomu calisiyor. Gerek bu program, gerekse kendi kamera programi bir tatilde anilari cekmek icin gayet yeterli ama makro cekim isteseniz yapam
    Baska sorulariniz olursa onlari da yanitlayabilirim. Ama lutfen aynilarindan olmasin.

ya üstad zamanında senle çok tartıştık dedim sana bundan hayır gelmez sen dedin gelir yazık al sat e72 bundan daha kalite inan kaça satacaksın bu arada ? parada etmez fazla 500 tl zor eder telefoncularda

• sormak istediğim şu arkadaşlar tamam 8 gb kapasitesi var fakat ovi storedaki uygulamaları yükledikçe yavaşlama oluyor mu? örnek olarak bilet programlarından,otellere,ntv haberinden,shazama,yemeksepeti uygulamasından sahibindene kadar bir ton uygulama var ki boyutları 4-5 mb olanda var bunları yüklediğimde yine de donma,takılma,resimleri multi touch yaptığımızda yavaşlama var mı? çok teşekkürler vakit ayırıp cevaplayacağınız için.
  • Salih kardesim selam..
    Ben hala sana katilmiyorum. Telefon orjinal Anna nin verdigi akicilikla stabil calisan hard klavyeli bana gore suan icin rakibi olmayan bir model. Amacina bagli.. İs dunyasi veya cok fazla sms kullanalar icin dokunmatik ekrani icinde dahili gps i, usb otg yani flash bellek mouse vs. baglantisi, hd kamerasi ve sik goruntusuyle tartismasiz iyi bir alet.
    Kaca satacagima gelince.. yillardir telefon konusunda doktorum olan telefoncum birakirsam 650 ye veririm kisa zamanda dedi. Benim ikinci elimden para kazanmaz bu yuzden rakam fena degil ama belki ara sira kullanirim diye dusunmekteyim hala..
  • Multitouch da bazen takildigi oldu ama kapatip acinca duzeldi. uygulamalar hic kasmadi telefonu..
  • quote:

Salih kardesim selam..
    Ben hala sana katilmiyorum. Telefon orjinal Anna nin verdigi akicilikla stabil calisan hard klavyeli bana gore suan icin rakibi olmayan bir model. Amacina bagli.. İs dunyasi veya cok fazla sms kullanalar icin dokunmatik ekrani icinde dahili gps i, usb otg yani flash bellek mouse vs. baglantisi, hd kamerasi ve sik goruntusuyle tartismasiz iyi bir alet.
    Kaca satacagima gelince.. yillardir telefon konusunda doktorum olan telefoncum birakirsam 650 ye veririm kisa zamanda dedi. Benim ikinci elimden para kazanmaz bu yuzden rakam fena degil ama belki ara sira kullanirim diye dusunmekteyim hala..

650 TL piyasaya oranla iyi ama ben yine bu cihazın tutmadığı yönündeyim bimekste 20 dk inceledim 3 kez dondu hatta inat ettim millet foto şarkı flan yüklemiş teşhir malı diye sildim bu seferde nokia yazısı takılı kaldı elemana dedim nokianın kendi elemanı müşterilere yardım ediyor ovi uygulaması falan yüklüyor dostum bu dondu hep böyle yaparmı çocuk direk alarmının anahtarını istedi bimeksçiden söktürdü kaldırdı yeter ya dedi abi aramızda uzak dur acayip donma sorunu var bizde çözemedik boş hfız dolu hfz farketmeyior dedi yani dostum benim düşüncem bu yönde zaten başlığın popülerliğide az yani ilgi çok olsa coşar burası ama sana yazık 850 tl ye falan almışsındır 200 tl zararına vermek 1 aylık makineyi çok zarar gittigidiyordan dene şansını 50 tl fazla kazanma şansın var bol şans sana ...

• quote:

Multitouch da bazen takildigi oldu ama kapatip acinca duzeldi. uygulamalar hic kasmadi telefonu..

çok teşekkür ediyorum benim için en önemli nokta donma,yavaşlama kısmıydı bu bilgi için teşekkür ederim. Yani çok uygulama yüklersem resimlere bakarken telefon yavaşlamasın,menüde yavaşlamasın bunu istiyorum sanırım buda symbianının bu modelinde var. Blackberry bold 9900 yüksek fiyattan gelirse yüzde 80 bu telefonu alacağım elmasdag bilgiler için sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

quote:

Salih kardesim selam..

650 TL piyasaya oranla iyi ama ben yine bu cihazın tutmadığı yönündeyim bimekste 20 dk inceledim 3 kez dondu hatta inat ettim millet foto şarkı flan yüklemiş teşhir malı diye sildim bu seferde nokia yazısı takılı kaldı elemana dedim nokianın kendi elemanı müşterilere yardım ediyor ovi uygulaması falan yüklüyor dostum bu dondu hep böyle yaparmı çocuk direk alarmının anahtarını istedi bimeksçiden söktürdü kaldırdı yeter ya dedi abi aramızda uzak dur acayip donma sorunu var bizde çözemedik boş hfız dolu hfz farketmeyior dedi yani dostum benim düşüncem bu yönde zaten başlığın popülerliğide az yani ilgi çok olsa coşar burası ama sana yazık 850 tl ye falan almışsındır 200 tl zararına vermek 1 aylık makineyi çok zarar gittigidiyordan dene şansını 50 tl fazla kazanma şansın var bol şans sana ...

salihboc ben de gidip bimeks teknosa teşhir ürünü inceleyeceğim,takıntım var galiba telefonumun hızlı olmasını istiyorum, menü arasında geçişlerde donma varsa,resimlere bakarken yavaş kare atlama vs olursa alma fıkrım degısebılır tabı. yıne de sağol eleştirel bakış açın için

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.