Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geliyim bakıyım DH'de ne demişler dedim.Telefon donuyor diyorlar.3 gün önce aldım telefonu.Bir yığın uygulama yükledim Ovi'den, Zedge'den,sağdan soldan.Hiçbir kasma olmuyor.Web tarayıcısı,e-posta,müzik,Ovi, ve küçük uygulamaları beraber kullanmama rağmen en ufak bir kasma olmuyor.Sadece 1 kere kastı, ondada telefon şarjdayken uzun süre kullandım, birçok uygulama açıktı.Isınınca bi takılma oldu.Açtım kapattım düzeldi.Şuanda problem olmadan kullanıyorum.Ayrıca tuşları rahat ve dokunmatiği çok iyi.Oyun konusunda fazla birşey beklemeyin.Ama sıkılmamanızı sağlayacak kadar güzel oyunlar var.Ayrıca filim felan izledim.Altyazı vb. okunabiliyor.Kalitesi mükemmel zaten.Kamera felan denmiş, kamerasıda güzel telefonun.Fotoğrafçılık yapmayacaksanız karşılıyor.Ovi'de uygulamalar,temalar felan kısıtlı.Onlar konusunda hala bende araştırma yapıyorum.İndirmek için site vb. tavsiyeniz varsa alabilirim.Başka sorusu olan?

• arkadaşlar bu 2 videodaki gibi hızlı mı telefon gerçekten? symbian 3 bu kadar hızlı mı ?

http://www.youtube.com/watch?v=yYK64iKMMJY

http://www.youtube.com/watch?v=pUdAhg0ue-s&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcux -- 6 Eylül 2011; 15:49:07 >
  • donma yok, face ve tweet içinde yüklü uygulamaların içinde sosyal paylaşım ağları diye bir menü var oradan ulaşılıyor. ayrıca bilgisayar gibi arama motorundan telefonun içindeki herşeye çok rahat ulaşabiliyorsunuz.

Uygualama derken içinde email ve face tweet, navigator gibi belli başlı uygulamalar var. onun dışında ovi marketten faydalanabilirsiniz. herşey türkçe
  • evet hızlı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A-nf-A

donma yok, face ve tweet içinde yüklü uygulamaların içinde sosyal paylaşım ağları diye bir menü var oradan ulaşılıyor. ayrıca bilgisayar gibi arama motorundan telefonun içindeki herşeye çok rahat ulaşabiliyorsunuz.

Uygualama derken içinde email ve face tweet, navigator gibi belli başlı uygulamalar var. onun dışında ovi marketten faydalanabilirsiniz. herşey türkçe

güzelmiş donma, takılma, yavaşlık yoksa ne diyeyim sevindim galiba bu telefonu alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

evet hızlı :)

çok teşekkürler cevap için endişe ettim videodakiler nokia özel temsil telefonu lansman görüntüsü diye mi öyle hızlı diye,resimleri parmakla çat çat değiştiriyor, fakat siz kullanıp hızlı dıyorsanız içerisinde uygulama varken yüklüyken oyun,tema vs böyleyse alacağım bu telefonu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcux

@gurkanlee hayırlı olsun, senden yorum bekliyorum kardeş. Ovi mağazadan 20-25 tane uygulama yükledikten sonra menü geçişleri nasıl,donma oluyor mu, yavaşlık var mı resimler arası geçiş yaparken bunu merak ediyorum teşekkürler.

not: oyun oynayan birisi değilim yani tavla,batak gibi basit dokunmatik gerekmeyen oyunlar oynuyorum oda işte çok sıkılırsam,falan benim beklentimi karşılıyor normal şartlarda msn,facebook,twitter ve en önemlisi dosya ekleyip zipli şekilde mail alıp gönderme özetle hepsi internet tabanlı. Ekstra olarak uygulamarı kullanırım iett mobil,ido mobil,yemeksepeti,ntv programı, shazam vb.

?

Ben de bazı uygulama ikonları görünmüyo mesala Maçkolik,Kanal D, Mekanist gibi bi kaç uygulama ikonusuz sadece isimleri yazıyo ama internet radyo,Angry Birds,Snaptu,Habertürk gibi uygulamalrın ikonları var.Bu sorun neden kaynaklıyo bilen var mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

evet hızlı :)

çok teşekkürler cevap için endişe ettim videodakiler nokia özel temsil telefonu lansman görüntüsü diye mi öyle hızlı diye,resimleri parmakla çat çat değiştiriyor, fakat siz kullanıp hızlı dıyorsanız içerisinde uygulama varken yüklüyken oyun,tema vs böyleyse alacağım bu telefonu :)

bende program olarak whatsapp, bi kac oyun ve fb chat ile kanal d var. bende icon lar sorunsuz gozukuyor. gps ide internetten indirdim 130 mb fln. ayrica bayaa bi resimde var telefonda.
    cok nadir donmalar, yavaslamalat oluyor ama oda olsun o kdr. ayrica ben telefonu uzun sure kullaniyorum, elime aldigimda hep acik kaliyor, bu yuzden de olabilir. videodaki gibi calisiyor iste telefob

• duyan herkers blackberry bold 9700'den nokia e6 ya mı geçilir diyor, umarım pişman olmam, teşekkürler herkese yardımları için.
  • sorsana bi onlara nokia e6 yı biliyolar mı. Telefon daha yeni sayılır, yeni yeni biliniyor. Kim bunun özelliğini bilcek? Bi blackberry hevesidir tutmuş kopuyor. İlk önce bi nokia e6 ile takılsınlar biraz, sonra yorumlarını göriyim
  • alacağım zaten bir aksılık olmazsa 1 hafta ıcınde durum kesınleşirse almayı planlıyorum, memnun kalıcam gibi duruyor.
  • arkadaşlar bugün çok soru sordum ama fırsat buldukça ıncelıyor araştırıyorum, push mail kısmı nasıl?
    maile rahatlıkla zip,jpg,vıdeo ekleyebılıyor muyuz ? maıller hemen düşüyor mu? kutudan kılıf çıkıyor mu birde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcux -- 6 Eylül 2011; 22:33:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

Bilgili kardesim.. madem yorum yapmayin diye raconu kestin bize hadi bul da getir oyun nereden bulacaksan da bize de ogretmis olursun birseyler.. agzi olan konusuyor valla.. sen sayfalarca yazi yaz usenmeden millet bilgilensin diye karsiliksiz caba sarfet birisi ciksin raconu kessin yazmayin diye... ne guzel dunya be....
    Donelim konumuza.. Arkadaslar su onemli noktayi atlamamanizi tavsiye ederim. teknomarketlerdeki teshir cihazlari herkes tarafindan kullanildiklarindan ve cihazin multi task ozelligi oldugundan dolayi arkada bir yigin uygulama acik kaliyor ve dogal olarak bu islemciye sahip telefon bir yere kadar kaldirabiliyor sonrasinda donma yapiyor. o teshir cihazlarini alip kendinizin kullanacagi stabil cihazlarla mukayese etmeyin derim..
    Bir de rica edecegim sacma sapan cikislar yapan soylemlerde bulunan arkadaslara bilgi sahibi olmak isteyenler de tepkilerini gostersin. bilgilendirmeye calisirken bir de bunlarla ugrasmayalim..

amacım racon kesmek değil.Değinmek istediğim nokta bilgi veren sadece sen olduğun için yanlış anlaşılmaları önlemek.Bilindiği gibi ovistore resmi bi yer olduğundan sertifikasız program barındırmaz.Ancak gel gelelim işe yarar programlar genellikle sertifikasız olarak yapılmış programlar oluyor genelde...Mesela çinlilerin ürettiği symbian için yapılmış olan ggpod en iyi symbian s60v3 müzik çalarıdır bi eksisi vardı sadece çince olması...ggpod nokia ovide var mı? araştırmadım ama kesin olarak olmadığını düşünüyorum.Olması da beklenemez zaten...Bu yönüyle baktığımızda görüldüğü gibi nokia ovistore kısır bir program alanı...üstelik daha indirme aşamasında site senin yerine karar veriyor uyumlu olup olmamasıyla ilgili...Eğer iyi bir site istiyorsan da pm atabilirim.(e6 için değil genel olarak)

Dediğim gibi amacım sadece yanlış anlaşılmaları önlemek.Herşeyi bilmenizi beklemiyorum ancak herşeyi biliyormuşcasına kesinkes konuşmanızıda tastikleyecek değilim.E6 alsaydım ilk bakacağım şey 30fps video çekmek için ne yapılabilir olurdu..n8 çekebiliyorsa neden e6 çekemsin?İşde demek istediğim nokda bu herşeyi nokiadan beklerseniz o telefona yaptığınız yorumlar eksik kalacakdır.Neyse işde yaptığım yorumlar şahıslardan çok düşüncelere ve mesajlara...Yanlış anlaşılma olduysa da özür dileriz...

• Kardes ozur dilenecek birsey yok. Benim sana anlatmak istedigim su.. ben bu telefonla eski telefonum N8 kadar oynamadim yani modlamadim. cunku bu telefon ekran ve donanim olarak N8 kadar yeterli degil. ama asil amaclari icin yeterli. senin 30fps video ornegine de bu yuzden denemeye bile kalkmadim bunda.. Evvela bu telefonda odaklama netleme denen birsey bile yok ki telefon gordugunu oldugu gibi cekiyor . kaldi ki 30fps ceksin. telefondan multimedya amacli cok sey beklemeyin diye daha once cok sefer soyledim. is hayatindakiler ve cok sms kullananlar icin ideal. multimedya amacli alip her konuda modlamaya calisanlar icin dogru tercih degil. umarim aciklayici olmustur.
  • quote:

Kardes ozur dilenecek birsey yok. Benim sana anlatmak istedigim su.. ben bu telefonla eski telefonum N8 kadar oynamadim yani modlamadim. cunku bu telefon ekran ve donanim olarak N8 kadar yeterli degil. ama asil amaclari icin yeterli. senin 30fps video ornegine de bu yuzden denemeye bile kalkmadim bunda.. Evvela bu telefonda odaklama netleme denen birsey bile yok ki telefon gordugunu oldugu gibi cekiyor . kaldi ki 30fps ceksin. telefondan multimedya amacli cok sey beklemeyin diye daha once cok sefer soyledim. is hayatindakiler ve cok sms kullananlar icin ideal. multimedya amacli alip her konuda modlamaya calisanlar icin dogru tercih degil. umarim aciklayici olmustur.

yazılımsal ve donanımsal olaran n8den aşşağı kalır yanı yok bu telefonun.Multimedi olarak tek eksisi ekranın büyüklüğü değil otofokus olmaması...Onun haricinde hd video çekiyor bu telefon.Ayrıca 640x480 çözünürlük var ekranda...yani n8den bile yüksek bir değer (640x 360).zadece iş telefonu da değil çünkü bayaryası multimedia içerik için de ideal oyunlar içinde....Sadece mesaj yazmak için üretilmiş bir cihaz da değil.Bu telefonun gayet iyi bir potansiyeli var.n82 kullanan bir olarak dokunmatik ekranda sensörle bir oyun oynadım o kadar berbat bir yön kabiliyeti vardıki aynı oyunu daha küçük ekranda ama tuşla oynarken daha fazla haz vericiydi...Herkez bilir global race... yani anlayacağınız ekranın küçük olması oyun oynanmayacağı anlamına gelmez.Artık eskisi gibi belli alanlarda sınırlanmış bir model değil e6 ki baktığımızda 8megapixel kamerası mevcut...o yüzden multimedianın dışiında tutulmamalı bu telefon...Hatta hack mod yardımıyla daha iyi bir hale gelebilir.örneğin 30fps ye çıkarmak gibi...sonuçta kötü video çekmiyor bu telefon.Neyse işde son olarak diyeceğim bu telefon sms veya iş hayatı için denilerek belli bir kefeye konulacak bir telefon değil çünkü teknik detayı ortada...

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

Kardes ozur dilenecek birsey yok. Benim sana anlatmak istedigim su.. ben bu telefonla eski telefonum N8 kadar oynamadim yani modlamadim. cunku bu telefon ekran ve donanim olarak N8 kadar yeterli degil. ama asil amaclari icin yeterli. senin 30fps video ornegine de bu yuzden denemeye bile kalkmadim bunda.. Evvela bu telefonda odaklama netleme denen birsey bile yok ki telefon gordugunu oldugu gibi cekiyor . kaldi ki 30fps ceksin. telefondan multimedya amacli cok sey beklemeyin diye daha once cok sefer soyledim. is hayatindakiler ve cok sms kullananlar icin ideal. multimedya amacli alip her konuda modlamaya calisanlar icin dogru tercih degil. umarim aciklayici olmustur.

yazılımsal ve donanımsal olaran n8den aşşağı kalır yanı yok bu telefonun.Multimedi olarak tek eksisi ekranın büyüklüğü değil otofokus olmaması...Onun haricinde hd video çekiyor bu telefon.Ayrıca 640x480 çözünürlük var ekranda...yani n8den bile yüksek bir değer (640x 360).zadece iş telefonu da değil çünkü bayaryası multimedia içerik için de ideal oyunlar içinde....Sadece mesaj yazmak için üretilmiş bir cihaz da değil.Bu telefonun gayet iyi bir potansiyeli var.n82 kullanan bir olarak dokunmatik ekranda sensörle bir oyun oynadım o kadar berbat bir yön kabiliyeti vardıki aynı oyunu daha küçük ekranda ama tuşla oynarken daha fazla haz vericiydi...Herkez bilir global race... yani anlayacağınız ekranın küçük olması oyun oynanmayacağı anlamına gelmez.Artık eskisi gibi belli alanlarda sınırlanmış bir model değil e6 ki baktığımızda 8megapixel kamerası mevcut...o yüzden multimedianın dışiında tutulmamalı bu telefon...Hatta hack mod yardımıyla daha iyi bir hale gelebilir.örneğin 30fps ye çıkarmak gibi...sonuçta kötü video çekmiyor bu telefon.Neyse işde son olarak diyeceğim bu telefon sms veya iş hayatı için denilerek belli bir kefeye konulacak bir telefon değil çünkü teknik detayı ortada...

şu an yabancı forumlara bakıyorum, dediğiniz birçok şeydn bahsetmişler. İş telefonu sadece mail al göndere sığdırmamak lazım sanırım. Eğer kullanıyorsanız batarya süresi, bildirim ışığı ve push mail hakkında bilgi verebilr misiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

şu an yabancı forumlara bakıyorum, dediğiniz birçok şeydn bahsetmişler. İş telefonu sadece mail al göndere sığdırmamak lazım sanırım. Eğer kullanıyorsanız batarya süresi, bildirim ışığı ve push mail hakkında bilgi verebilr misiniz?

kullansam zaten arkadaşlara soru sormazdım bilakis bilgi verirdim
    batarya olarak 1500mah var yani fazlasıyla yeterli bir değer symbian için o konuda bir endişeniz olmasın.Diğerleri hakkında verecek bir cevabım yok malesef.Symbian köklü bir işletim sistemi hernekadar popilerliğini kaybetmişse de gerek anna gerek belle güncellemeleri symbian tarafını canlandırmış durumda.Geriye sadece birikmiş ön yargılar kaldı...ancak belle bir gelsin onlar da kalmayacaktır eminim.e6 için sanırım bir ekran sıkıntısı var(uyumsuzluk olarak) ancak buda aşılabilir bir şey bana göre çünkü sonuçta aynı yapı mevcut...Fiziksel klavyeli bir telefonla dokunmatiği karşılaştırmamak gerekir.ikisininde avantajları ve dezavantajları vardır ancak hiç biri diğerinden üstün değildir.Sanırım e 6 nın diğer bir sıkıntısı kullanıcıların az olması ve tabiki millette var olan antisymbian takıntısı...biraz aman gerekiyor sanırım ...

• dediklerinde haklısın ben de şu an blackberry kullanıyorum bold 9700, e6'ya geçmek istiyorum şimdi BB'de alıştım donma,takılma lag vs yok, resimlere hızlıca bakıyorum menüden pat çıkıp uygulamayı hemen açıyorum, benim e6'dan beklentilerimin yarısı bunlar yani oyun fazla yokmuş,ekranı ufakmış zaten bold 9700 ekranı ıle hemen hemen aynı, yakında teknosa vardı orada da teşhir ürün yoktu bır elıme alıp kurcalayamadım, kendım de bakmak ıstıyorum menü geçişleri nasıl, multıtouchla resmı büyütüp küçültünce donuyor mu, pixel pixel gözüküp sonra mı netleşiyor,
    telefon almadan içime yüzde yüz sınmelı :)
  • quote:

dediklerinde haklısın ben de şu an blackberry kullanıyorum bold 9700, e6'ya geçmek istiyorum şimdi BB'de alıştım donma,takılma lag vs yok, resimlere hızlıca bakıyorum menüden pat çıkıp uygulamayı hemen açıyorum, benim e6'dan beklentilerimin yarısı bunlar yani oyun fazla yokmuş,ekranı ufakmış zaten bold 9700 ekranı ıle hemen hemen aynı, yakında teknosa vardı orada da teşhir ürün yoktu bır elıme alıp kurcalayamadım, kendım de bakmak ıstıyorum menü geçişleri nasıl, multıtouchla resmı büyütüp küçültünce donuyor mu, pixel pixel gözüküp sonra mı netleşiyor,
    telefon almadan içime yüzde yüz sınmelı :)

symbian şu haliyele eskisine göre hızlı olsada kıyaslama yaparsak yavas kalabilir.Hız istiyorsan belleyi beklemen gerekecek çünkü eminim tarayıcı hayal kırıklığı yaratacaktır...oyun konusunda ise java oyunlar konusunda milyonlarca oyun bulabilirsin ama %97si oynanmayacak derecede kötü oluyor.Symbian oyunlarda e6 için bir çözüm üretilmesi gerekiyor(var mı yokmu araştırmak gerekir) Bilmiyorum yani bir e6ım olsa idi birşeyler söyleyebilirdim ancak ekran çözünürlük sorunu program uyumu yada uyumsuzluğu ne derece hem bilmiyorum hem de merak ediyorum açıkcası.yinede hiç bir dokunmatik telefon fiziksel klavyeli bir telefonun yerini tutamaz.Fiziksel klavyenin veya tuşun ayrı bir tadı vardır.son olarak tabiki karar senin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 7 Eylül 2011; 2:36:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

quote:

Orijinalden alıntı: folge

arkadaşlar bende E6 almayı düşünüyorum ama rengine karar veremiyorum.siyah ile beyaz arasında kaldım..
    yorumlarınızı,düşüncelerinizi alabılırmıyım???

beyazı baya hoş parmak izi felan tutmuyor siyah piano black oldugu icin parmak izi kirlenme daha belli... bence beyaz al bende öyle yapacagım. :))

arkadaşlar benim bir sorum var; simdi anna yüklüde yeni versiyon belle ye yükseltebilicekmiyiz telefonu? forumun hepsini okuyamadım kusuruma bakmayın eğer yazıldıysa saygılar...

bu sorunuzun cevabı kesinlikle evet. yani e6nın belleye update edilme ihtimali %99.9 değil %100. Aşağıdaki linke tıklayıp sayfanın en sonuna gelin.

http://europe.nokia.com/symbian-belle

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.