Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selcux

dediklerinde haklısın ben de şu an blackberry kullanıyorum bold 9700, e6'ya geçmek istiyorum şimdi BB'de alıştım donma,takılma lag vs yok, resimlere hızlıca bakıyorum menüden pat çıkıp uygulamayı hemen açıyorum, benim e6'dan beklentilerimin yarısı bunlar yani oyun fazla yokmuş,ekranı ufakmış zaten bold 9700 ekranı ıle hemen hemen aynı, yakında teknosa vardı orada da teşhir ürün yoktu bır elıme alıp kurcalayamadım, kendım de bakmak ıstıyorum menü geçişleri nasıl, multıtouchla resmı büyütüp küçültünce donuyor mu, pixel pixel gözüküp sonra mı netleşiyor,
    telefon almadan içime yüzde yüz sınmelı :)

Mutlaka satın almadan önce bir elektromarkete gidip e6yı tek başına teşhir cihazını incele. sakın incelemeden alayım deme, sonra beğenmezsin bu sefer pişman olursun. ayrıca bu yılbaşından önce symbian belle güncellemesi çıkıyor. cihaz şimdi çalıştığından daha hızlı çalışacak annaya göre.

• su belle bi gelse tadından yenmeyecek bir hal alcak telefon insallah.. acaba bir tarih varmidir?

http://www.youtube.com/watch?v=FBCbWrvOEpw&feature=player_embedded#

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GraNZt -- 7 Eylül 2011; 10:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

cihazda mesajlaşma olayı nasıl? yani windows phone larda olduğu gibi bir kişiden gelen tüm mesajları tek bir sayfadamı topluyor yoksa klasik tek tek mesaj gönderme pencerelerimi oluyor ?
    örn.

hocam bende bayaa mesajlaşıyorum telefonla, ve şunu diyebilirim ki mesajlaşma paneli çok güzel olmuş. Herkişiye özel sohbet penceren oluyor, ordan aynen msn kullanırmış gibi mesajlaşıyorsun. Tek sevmediğim özelliği, gülücük fln kullanınca onu ifade olarak gösteriyor, ben yazı olarak görmeyi tercih ederrdim :)

esasında gülücük için bir ayarı olsa daha iyi olur, istediğinde gülücük ikonu şeklinde istediğinde : ) ifade şeklinde.

bahsettiğin ifade ayarı nokia 6300'da bile vardı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

@gurkanlee
    hayirli olsun. keyif alacaksin.

Sağol hocam.

Yorum bekleyen arkadaşlara ufak bir açıklama yapayım. telefonla henüz 24 saatimi doldurdum. Fena değil, bir iki kere kendi kendine kapanıp açıldığını itiraf edeyim. pek takılma yaşamadım henüz ama her nokiada olduğu gibi ram e yüklenme sırasında bir kereye mahsus ufak bir takılma oluyor gibi. dokunmatik ve klavye birlikte çok hoş olmuş, q klavyelilerin tuşları ince diyenler için birebir. Kötü tarafları ise daha fazla kişiselleştirilebilir olabilirdi. ve eğer iş telefonu olarak bakıyorsak bence bu telefonu almaya gerek yok çünkü çok fuzuli görsellikler ver. E72 daha iyidir o iş için. Web tarayıcısını hiç beğenmedim, anna olmasına rağmen. opera kullanıyordum daha önce e71'de oda beş kuruş etmezdi gerçi. Video açma konusunda sıkıntı yok, videoları açıyor. Kamerasını pek beğenmedim, objeye yaklaşınca bulanıklaşıyor. titreşimi az, sesi fazla çıkmıyor. canlılık ışığı dediğimiz msj uyarı ışığı çok derinde ve kesinlikle görünmüyor diyebilirim. İllaki q klavye alacam diyorsak ve sırf iş amaçlı kullanmayacaksak alınabilir telefon ama fazla büyük beklentiniz olmasın, çünkü nokia sonuçta ve bildiğin s^3 Zaten q klavyeli kullanıyordum ve s^3 c7 m vardı. yabancılık çekmedim buna ama telefona aşık olmadım hatta kılıf bile kullanma gereği duymuyorum daha 24 saatlik telefon olmasına rağmen, "ilk gün hevesi" oluşmadı

Şimdilik bunları söyleyebilirim. ilerleyen saat/günlerde program oyun vs. yüklemelerimde yorumlarımı yazarım isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

quote:

@gurkanlee
    hayirli olsun. keyif alacaksin.

Sağol hocam.

Yorum bekleyen arkadaşlara ufak bir açıklama yapayım. telefonla henüz 24 saatimi doldurdum. Fena değil, bir iki kere kendi kendine kapanıp açıldığını itiraf edeyim. pek takılma yaşamadım henüz ama her nokiada olduğu gibi ram e yüklenme sırasında bir kereye mahsus ufak bir takılma oluyor gibi. dokunmatik ve klavye birlikte çok hoş olmuş, q klavyelilerin tuşları ince diyenler için birebir. Kötü tarafları ise daha fazla kişiselleştirilebilir olabilirdi. ve eğer iş telefonu olarak bakıyorsak bence bu telefonu almaya gerek yok çünkü çok fuzuli görsellikler ver. E72 daha iyidir o iş için. Web tarayıcısını hiç beğenmedim, anna olmasına rağmen. opera kullanıyordum daha önce e71'de oda beş kuruş etmezdi gerçi. Video açma konusunda sıkıntı yok, videoları açıyor. Kamerasını pek beğenmedim, objeye yaklaşınca bulanıklaşıyor. titreşimi az, sesi fazla çıkmıyor. canlılık ışığı dediğimiz msj uyarı ışığı çok derinde ve kesinlikle görünmüyor diyebilirim. İllaki q klavye alacam diyorsak ve sırf iş amaçlı kullanmayacaksak alınabilir telefon ama fazla büyük beklentiniz olmasın, çünkü nokia sonuçta ve bildiğin s^3 Zaten q klavyeli kullanıyordum ve s^3 c7 m vardı. yabancılık çekmedim buna ama telefona aşık olmadım hatta kılıf bile kullanma gereği duymuyorum daha 24 saatlik telefon olmasına rağmen, "ilk gün hevesi" oluşmadı

Şimdilik bunları söyleyebilirim. ilerleyen saat/günlerde program oyun vs. yüklemelerimde yorumlarımı yazarım isterseniz.

teşekkürler yorum için, yine kafam karıştı :( tarayıcı,kamera,titreşi ve ses kötü diyorsun demek...
    bir de uygulamalar yükler mısın ovi storedan 10-15 uygulama sonrası kasma, takılma var mı? menüler hızlı mı geçişler?

• Tarayıcı kötü değil bana göre. Birden çok sayfa açıp geçiş yapabiliyorsun. Ayrıca navigasyon tuşlarına dokunduğun anda mouse işaretçisi çıkıyor. Küçücük linklere bile tıklayabiliyorsun. Ayrıca ve en mühimi flash oynatıyor.
    Kamera da kötü değil. Ne 30fps yapabilir ne makro çeker ama uzak fotoları düzgün çekiyor. Netleme yok sadece...
    Titreşim ve ses e71/72 ye göre bir tık zayıf ama çok sıkıntı yaratmadı bana.
    Uygulama kastırmıyor, hele ki Ovi store uygulaması ise... Ama ne idüğü belirsiz uygulamalardan kastıran çıkabilir pekala. Cihazda multi tasking var ama abartıp aynı anda 10 tane uygulama da açmamak lazım...
  • teşekkürler yorumlar için aceleye getirmek istemiyorum bakalım biraz daha bekleyeyım her gün yenı artı ve eksıler ögrenıyorum hayırlısı
  • arkadaşlar internette sosyal ağ bildirimi yok diyor doğru mudur? misal twitterdan ya da facebooktan bildirim geldiğinde telefonun bildirim ışığı yanıyor mu? ana ekranda bildirim gözüküyor mu? teşekkürler

2.sorum ise arkadaşlar facebooktan birşey paylaştığımızda aşağıda ovi social mı yazıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcux -- 7 Eylül 2011; 16:59:33 >
  • Onu bilmiyorum ama arkadaşlar beğenilen sayfalar vs. güncellemeleri dönüp duruyor ekran widget kutusunda..
  • e6 yı üç gündür kullanıorum ve gayet güzel bir telefon. avi leri açıorum ama srt dosyaları aynı isimde olmasına rağmen açılmıor bunun için ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr awesome

e6 yı üç gündür kullanıorum ve gayet güzel bir telefon. avi leri açıorum ama srt dosyaları aynı isimde olmasına rağmen açılmıor bunun için ne yapmam gerek ?

hazır sizi bulmuşken yukarıda cevap alamadığım soruları sorayım :) vaktınız olurda cevaplarsanız sevınırım
    1- facebook,twitter vb. bildirim geldiğinde telefonun bildirim ışığı yaıyor mu? ana ekranda bildirim simgesi var mı 1 mesajınız var gibilerinden ya da şu resimde etiketlendiniz diye?
    2- twitterda ve facebookta birşey paylaşınca aşağıda ne yazıyor mobil mi yoksa ovi social mı?
    3- yavaşlama,takılma gibi problemlerle siz karşılaştınız mı?
  • quote:

quote:

e6 yı üç gündür kullanıorum ve gayet güzel bir telefon. avi leri açıorum ama srt dosyaları aynı isimde olmasına rağmen açılmıor bunun için ne yapmam gerek ?

hazır sizi bulmuşken yukarıda cevap alamadığım soruları sorayım :) vaktınız olurda cevaplarsanız sevınırım
    1- facebook,twitter vb. bildirim geldiğinde telefonun bildirim ışığı yaıyor mu? ana ekranda bildirim simgesi var mı 1 mesajınız var gibilerinden ya da şu resimde etiketlendiniz diye?
    2- twitterda ve facebookta birşey paylaşınca aşağıda ne yazıyor mobil mi yoksa ovi social mı?
    3- yavaşlama,takılma gibi problemlerle siz karşılaştınız mı?

benım mobıl ınternetım yok modemden baglanıorum sadece o nedenle ılk ıkı soruyu test etme fırsatım olmadı. Ama ucuncu soruya gelırsek bende telefonu aynı teredutler ıcınde aldım ama herhangı bır takılmayla karsılasmadım.

• O srt dosyasini notepad ile acip farkli kaydet diyerek asagidan kodlamayi unicod secerek kaydedip tekrar denermisin?
  • quote:

O srt dosyasini notepad ile acip farkli kaydet diyerek asagidan kodlamayi unicod secerek kaydedip tekrar denermisin?

elmasdag sana soru sormaya cekınıyorum süreklı yardımcı oluyorun,vaktını daha faza almayayım dıyorum ama yukarıda sordugum ılk 2 soruya yanıt verebılmen ya da denemen mümkün mü şu an nokia'nın tartışma panosunda bildirim ışığı yanmadığı için geri veren bir sürü kişi olduğunu okudum acaba Türkiye'de satılanlarda da aynı sorun var mı merak ettım de?
  • Cekinmene gerek yok. Vaktim ve bilgim dahilinde cevaplamaya calisirim. Face veya Tweet bilmiyorum ama cevapsiz arama veya msj geldiginde bildirim isigi yanip sonuyor ama gunduz zor anlasiliyor. Karanlikta daha daha rahat gorunuyor. Bunun nedenini de daha once yazmistim. Navigasyon tusunun altina konan, bildirmlerde de yanan led bir tane sanirim ve o da zayif kaliyor...
  • quote:

O srt dosyasini notepad ile acip farkli kaydet diyerek asagidan kodlamayi unicod secerek kaydedip tekrar denermisin?

yaptım ama olmadı gömmenden açabilceğim başka bir yol var mı ?
  • quote:

quote:

elmasdag sana soru sormaya cekınıyorum süreklı yardımcı oluyorun,vaktını daha faza almayayım dıyorum ama yukarıda sordugum ılk 2 soruya yanıt verebılmen ya da denemen mümkün mü şu an nokia'nın tartışma panosunda bildirim ışığı yanmadığı için geri veren bir sürü kişi olduğunu okudum acaba Türkiye'de satılanlarda da aynı sorun var mı merak ettım de?

evet o olay bende de var ama sorun yapmıorum sonuçta ekranı açıp bakmak zor bir eylem değil.

• quote:

quote:

Harfi harfine ayni olduguna eminsin degil mi.. bir harf gozden kacmis olabilir..
  • quote:

quote:

quote:

Harfi harfine ayni olduguna eminsin degil mi.. bir harf gozden kacmis olabilir..

Sanırım bir şeyi eksik yapmışım. şuan oldu çok teşekkürler

• mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.