Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selcux

quote:

Orijinalden alıntı: kaya.77

quote:

şimdi genel olarak yeni sormak istediklerimi sıralarsam;
    1-bugüne kadar her telefonumu kılıflı kullandım 2. el satarken dediğiniz gibi ucuza gidiyor harbiden yeter artık kılıf kullanmak ıstemıyorum dıyesım gelıyor bari kılıf kullanmıyorsak jelatin koruyucu invisible shield gerekır mı?
    hoş ben kılıfı beğendim şekil ve tarz duruyor,

2-bildirim ışığı kötü olmuş fakat ekranda facebook,twitter bildirimleri gösterıyor mu yoksa illa social network ovi den girip mi bakmak lazım ne var ne yok dıye?

facebook ve tweeter uygulamaları açık olduğu takdirde bildirimleri naklen alabiliyorsun.buda devamlı internete bağlı olma demek ve şarj ömrünün kısalması demek.oturumu kapalı tutup herseferinde açmak için şifre girmek gerekiyor.anlayacağın hiç kullanışlı değil.ben tarayıcıdan işimi görmekdeyim.

anladım bu durum biraz sıkıntıymış, tarayıcıdan girince seçenekler görüntü vs herşey değişiyor, o kolay arayüz özellikleri gidiyor. Neyse bilgi için sağolun ben en iyisi acele etmeyeyim biraz daha araştırayım iu an samsung b7510'u inceliyorum fiyat olarak e6'nın yarısı tabii özellikleri ile de yarısı :(

benim tavsiyem acele etme.çünkü bunlar yazılımla düzelecek şeyler.ilerki sürümlerde düzeltileceğini sanıyorum çünkü taleplere göre iyileştirmeler yapılıyor.bunu bütün nokilarda birebir yaşadım

• Arkadaşlar, bu cihazda Voip yokmu?
  • quote:

1-bugüne kadar her telefonumu kılıflı kullandım 2. el satarken dediğiniz gibi ucuza gidiyor harbiden yeter artık kılıf kullanmak ıstemıyorum dıyesım gelıyor bari kılıf kullanmıyorsak jelatin koruyucu invisible shield gerekır mı?

2-bildirim ışığı kötü olmuş fakat ekranda facebook,twitter bildirimleri gösterıyor mu yoksa illa social network ovi den girip mi bakmak lazım ne var ne yok dıye?

bende kendimce yardımcı olmaya çalışayım;

1. sorun; Bugüne kadar bende her telefonumu kılıflı, hatta ekstra ekran jelatiniyle itina ile kullandım. satarkende hep sıfır gibi sattım. Ama birkez olsun aldığım telefonların kendi ergonomik tasarımlarından, inceliklerinden ve lezzetinden yararlanamadım. Bana şuana kadar kılıf vs. hiçbir fayda sağlamadı. her telefon satışımda zarar etmişimdir. artık umurumda bile değil, çizilirse çizilsin diyorum. zaten temiz kullanırım teli, hor kullanmam. artık telefonu kendi ebatlarında tam verimle kullanacam

2.bildirim ışığı (zaten ayarlarında da var) sadece msj ve çağrı geldiğinden yanıp söner. birde canlılık göstergesi olarak istersen sürekli yanıp sönmeye ayarlayabilirsin. onun haricinde yanmaz. Gerçi zaten yansada ışık filan göremezsin. zifiri karanlıkta kullanmadığın sürece.

Ama dediğim gibi, şuanakadar kusursuz telefon üretilmedi, her cihazın bir kusuru vardır. insan yapısı sonuçta. bence çokta düşünmeye gerek yok. q klavyeli ve donunmatik bir telefon istiyorsan bu fiyata bu alınır. klavye rahatlığı ve dokunmatik keyfini sonuna kadar alırsın bu cihazda

ilave; facebook ve twitter gibi site/uygulamaların ovi üzerinden widgetleri var. ekranda sürekli güncellemeler görünüyor ama bunlar şarj ve bağlantı ister. çok fazlada bi artı sağlamaz sana. bu e6 da da böyle, c7 de de , n8 de de. kullanmana pek değmeyecek programlar. bana sorarsan opera mobil son sürüm (11) kurarsın ve harika bir tarayıcı elde edersin. herşeyi detaylıca görür nette, facebookta gezinirsin. bu konuda harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgürkan911 -- 8 Eylül 2011; 12:55:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zeusn

Arkadaşlar, bu cihazda Voip yokmu?

voip varmı bilmiyorum. netten araştırabilirsin. eğer profesyonelce kullanmayacaksan skype var, işini görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

quote:

bende kendimce yardımcı olmaya çalışayım;

1. sorun; Bugüne kadar bende her telefonumu kılıflı, hatta ekstra ekran jelatiniyle itina ile kullandım. satarkende hep sıfır gibi sattım. Ama birkez olsun aldığım telefonların kendi ergonomik tasarımlarından, inceliklerinden ve lezzetinden yararlanamadım. Bana şuana kadar kılıf vs. hiçbir fayda sağlamadı. her telefon satışımda zarar etmişimdir. artık umurumda bile değil, çizilirse çizilsin diyorum. zaten temiz kullanırım teli, hor kullanmam. artık telefonu kendi ebatlarında tam verimle kullanacam

2.bildirim ışığı (zaten ayarlarında da var) sadece msj ve çağrı geldiğinden yanıp söner. birde canlılık göstergesi olarak istersen sürekli yanıp sönmeye ayarlayabilirsin. onun haricinde yanmaz. Gerçi zaten yansada ışık filan göremezsin. zifiri karanlıkta kullanmadığın sürece.

Ama dediğim gibi, şuanakadar kusursuz telefon üretilmedi, her cihazın bir kusuru vardır. insan yapısı sonuçta. bence çokta düşünmeye gerek yok. q klavyeli ve donunmatik bir telefon istiyorsan bu fiyata bu alınır. klavye rahatlığı ve dokunmatik keyfini sonuna kadar alırsın bu cihazda

ilave; facebook ve twitter gibi site/uygulamaların ovi üzerinden widgetleri var. ekranda sürekli güncellemeler görünüyor ama bunlar şarj ve bağlantı ister. çok fazlada bi artı sağlamaz sana. bu e6 da da böyle, c7 de de , n8 de de. kullanmana pek değmeyecek programlar. bana sorarsan opera mobil son sürüm (11) kurarsın ve harika bir tarayıcı elde edersin. herşeyi detaylıca görür nette, facebookta gezinirsin. bu konuda harika

teşekkür ediyorum bilgiler için bugün teknosa bimeks gideceğim artık elime alıp bir de öyle görmek istiyorum, sadece yarı fiyatı olduğu için samsung galaxy b7510 androidli olmasıyla cezbetti tabii ki e6 ile kıyaslanamaz ama neyse 2 telefonuda kurcalamak elime almak kullanmak istiyorum, şu an blackberry bold 9700 kullanıyorum, batarya sıkıntım yok 1 gb ınternet paketım var facebook twıtterdan bıldırım geldıgınde hemen ekranda 1 yazıyor mesela tıklyıorum hemen facebook (tarayıcıdan degıl normal ) acılıyor, o tarz kullanmak ıstedıgımden sordum. Teşekkür ediyorum güzel bılgılerın ıcın güle güle kullan bakalım ben ne alıcam :)

• bu arada bahsedilen bekleme isigi sorunu beyaz modellerde sorun olmuyor.. en azindan ben sorun yasamiyorum cünkü beyaz oldugundan olsa gerek baya belli oluyor navigasyon tusunun etrafi baya aydinlanıyor..
  • El ile güncellemeyi seçersen face sürekli güncellemiyor. Widget köşesinde yenile ikonuna basınca yeniliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

El ile güncellemeyi seçersen face sürekli güncellemiyor. Widget köşesinde yenile ikonuna basınca yeniliyor.

telefonda şifre kullanıyorum. belli yerlere (resim müzik mesaj) şifre koyma şansımız varmı? netteki dandik yamalı programlar hariç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgürkan911 -- 8 Eylül 2011; 14:16:01 >
  • quote:

quote:

El ile güncellemeyi seçersen face sürekli güncellemiyor. Widget köşesinde yenile ikonuna basınca yeniliyor.

telefonda şifre kullanıyorum. belli yerlere (resim müzik mesaj) şifre koyma şansımız varmı? netteki dandik yamalı programlar hariç?

Maalesef telefon özelliklerinde öyle belli yerlere şifre koyma özelliği yok keşke olsaymış bende hep kullanırdım diğer tellerimde

Bende telefonda nete bağlanmadan yani ücretsiz haritadan konum bulma olayını yapamadım yardımcı olabilcek biri varmıdır?

• quote:

nereden bulabilirim onu :s
  • Ayarlar>Bağlantı ayarlarından... Yalnız wi-fi ya da yalnız el ile bağlan seçeneklerinden birini seçin..
    Tanımlı mail hesabı varsa o senkronizasyonunu yapıyor sorun yok..
  • quote:

Ayarlar>Bağlantı ayarlarından... Yalnız wi-fi ya da yalnız el ile bağlan seçeneklerinden birini seçin..
    Tanımlı mail hesabı varsa o senkronizasyonunu yapıyor sorun yok..

internet paketi oldugundan dolayi sürekli yalniz wlan secemiyorum ve bu yüzden sürekli baglaniyor :s
  • Ona yapacak birşey yok. Ya yardan ya serden geçeceksin yani :))
  • quote:

Ona yapacak birşey yok. Ya yardan ya serden geçeceksin yani :))

beklicez ki hatalarini anlasinlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphilis

quote:

quote:

Maalesef telefon özelliklerinde öyle belli yerlere şifre koyma özelliği yok keşke olsaymış bende hep kullanırdım diğer tellerimde

Bende telefonda nete bağlanmadan yani ücretsiz haritadan konum bulma olayını yapamadım yardımcı olabilcek biri varmıdır?

Geçenlerde biyerde rastladım, yalnız dahili gps seçtiğinde, yani nete bağlanmadan seçtiğinde. bir kereye mahsus ilk kullanımda yarım saate yakın bir süre açık havada bağlanmasını beklemek gerekiyormuş. sonrasında çok kısa sürede bağlanıyormuş gps. bir nevi ilk ayar gibi bişey oluyor sanırım. hatta bunu nokia çalışanı söylemiş. henüz denemedim bende ama yapıcam en kısa sürede.

• İlk seferinde bağlantı 5dk.yı bulabiliyor. Gerçi sonraları da bazen olabiliyor ama bu tamamen uyduları görebilmeyle alakalı. Ne kadar açık alan, o kadar kısa süre... O nasıl bir Nokia çalışanıysa yarım saat diye fazla sallamış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasdag -- 8 Eylül 2011; 15:59:08 >
  • quote:

İlk seferinde bağlantı 5dk.yı bulabiliyor. Gerçi sonraları da bazen olabiliyor ama bu tamamen uyduları görebilmeyle alakalı. Ne kadar açık alan, o kadar kısa süre... O nasıl bir Nokia çalışanıysa yarım saat diye fazla sallamış..

Sadece gps kullanıncamı bu? şebeke desteği almadan yani? peki gps, a-gps ve şebeke destekli seçeneğini nerden bulabilirim? e6 da bulamadım o ayarı.
  • GPS bende hic boyle bi sorun cikarmadi. Yukledikten hemen sonra konumu bul dedim hemen buldu.

Ayrica guzel bi haberim var. Yabanci bi e6 blogunda gordum, bildirim isigi sorunu kalkicak sanirim. RemindMe diye bi app var fakat ucretli, bu app sayesinde bildirim isigi farkli yerlere veriliyor. Videoyu izleyerek daha iyi anlayabiliriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

GPS bende hic boyle bi sorun cikarmadi. Yukledikten hemen sonra konumu bul dedim hemen buldu.

Ayrica guzel bi haberim var. Yabanci bi e6 blogunda gordum, bildirim isigi sorunu kalkicak sanirim. RemindMe diye bi app var fakat ucretli, bu app sayesinde bildirim isigi farkli yerlere veriliyor. Videoyu izleyerek daha iyi anlayabiliriz :)

süpermiş ama program haricinde düzeltilebileceğini sanmıyorum, lambayı değişecek halleri yok. birde ben orjinalde olmayacaksa sonradan arka planda sürekli program çalıştırma işine karşıyım.

• belli olmaz, nokia bu programlardan dolayı kullanıcıların bildirim ışığını yetersiz bulduğunu anlarda bi dahaki güncelleme de programsız olarak kullanmamızı sağlar videodaki kullanılan ışıkları :) nokia'nın insaflığına kaldık artık

ayrıca hack yaparakta bu özellik kullanılabilecekmiş sanırım ama dur bakalım daha beklemekte fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 8 Eylül 2011; 18:23:14 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.