Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Whakii

belli olmaz, nokia bu programlardan dolayı kullanıcıların bildirim ışığını yetersiz bulduğunu anlarda bi dahaki güncelleme de programsız olarak kullanmamızı sağlar videodaki kullanılan ışıkları :) nokia'nın insaflığına kaldık artık

ayrıca hack yaparakta bu özellik kullanılabilecekmiş sanırım ama dur bakalım daha beklemekte fayda var

Şuana kadar ben nokianın bu şekilde bir yenilik yaptığını görmedim. Ama bir ümit, ilerde sybian açık kaynak kodlu oluyormuş, hack olayları vs gelişirse bişiyler olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

quote:

Orijinalden alıntı: graphilis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

El ile güncellemeyi seçersen face sürekli güncellemiyor. Widget köşesinde yenile ikonuna basınca yeniliyor.

telefonda şifre kullanıyorum. belli yerlere (resim müzik mesaj) şifre koyma şansımız varmı? netteki dandik yamalı programlar hariç?

Maalesef telefon özelliklerinde öyle belli yerlere şifre koyma özelliği yok keşke olsaymış bende hep kullanırdım diğer tellerimde

Bende telefonda nete bağlanmadan yani ücretsiz haritadan konum bulma olayını yapamadım yardımcı olabilcek biri varmıdır?

Geçenlerde biyerde rastladım, yalnız dahili gps seçtiğinde, yani nete bağlanmadan seçtiğinde. bir kereye mahsus ilk kullanımda yarım saate yakın bir süre açık havada bağlanmasını beklemek gerekiyormuş. sonrasında çok kısa sürede bağlanıyormuş gps. bir nevi ilk ayar gibi bişey oluyor sanırım. hatta bunu nokia çalışanı söylemiş. henüz denemedim bende ama yapıcam en kısa sürede.

onu bende test ettim arkadaşım,ama şebeke tabanı açıktı.ilk defa açtığımda gpsi tabi bide Balıkesir-akçayda idim.ankarada değil.akşam evin cam kenarında denedim cam açıktı,yarım saate yakın bi sürede bbuldu konumumu,ama ondan sonraki tüm açışlarımda bulması 5sn sürmedi.biraz öncede ankaranın bi köyündeydim Akyurtta.5sn yi bulmadı yine fakat haritada yine .çok eksiklik var.uydu görünümünde köyün içindeki evi,tarlayı,yolu gösterdi ama cadde ismini göstermedi,çevrim içi modda bile.hele akçayda hiçbiryeri göstermedi.sadece edremidten akçaya giden ve devam eden otoyolu gösterlyordu.8üyük şehirler dışındaki hiçbir ilin beldelerini merkezi olmasına rağmen bile göstermiyor.bu e72mdede aynıydı,bu güncel haritadada aynı.kasabalara beldelere gidecekseniz bu telin haritasına güvenmeyin sakın ortada kalırsınız ama ilk açılışından sonra uydu bulması yer tespiti e72ye göre süper hızlı,mühim olan ilk seferinde bir kereye mahsus uyduya bağlanabilmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya.77 -- 8 Eylül 2011; 18:54:17 >

• Galıba alacagım artık telefonu her gecen gun daha da kafama yatıyo ınsallah blackberry bold 9700 bıraktıgıma deger, mp3 ınternet ve maıl amaclı kullanıcam eskı telefonum 5800 da hıc reset atmalar,donmalar olmamıstı kac yıl gectı herhalde symbıan anna ısımı gorucek
  • E6 da calisan OVI programlari. Internette buldum, sizinlede paylasmak istedim

-- Web browserlari --
    Opera mini 6
    Opera mobile 11
    UC browser 7

-- Muzik Oynaticilar --
    Lcg jukebox
    Tunewiki

-- Diger Muzik Uygulamalari --

Mobbler 2.10 ( last.fm scrobbler )
    Podcatcher 1.10
    Cover up ( to add album covers to your music files )

-- RSS feed Uygulamalari --
    News flow
    Nokia reader ( but orientation error sometimes )

--Document apps --
    Quick office v6/v7
    Picsel smart office v1.5/v1.8
    Adobe reader 10
    Alternate reader ( free pdf and djvu reader )
    Visiarc mobile documents 0.9.21
    Bubue documents v1.20 ( free ebook reader, iphone reader like UI )

-- IM, Social Networking & Blogging --
    Nimbuzz
    Whatsapp
    fMobi 1.3.1b onwards
    Wordpress (0.8.4 is the most stable release )
    Fring
    4squick
    Nokia social
    Slick
    Twimgo
    Linkedin
    Youlu address book
    Socially
    Tumbly ( client for Tumblr.)
    Imo.im

-- Oyunlar --
    Angry Birds ( after 1.6 update )
    angry birds rio
    angry birds seasons ( after moon cake festival update )
    Monopoly HD
    Raging thunder 1 ( Play with d-pad as sensor is misaligned due to different orientaion of the phone )
    Raging thunder 2 ( same as above )
    Gpsp ( Snes emulator )

• saolasın verdiğin emek için
  • kararsızlık kötü birşey akşam üzeri teknosaya gittim ve hem e6'yı inceledim hem de klavyeli htc desire z'yi . İkisinin de farklı artıları eksileri var inanın kararsız kaldım. Birisi android biri hala symbian fakat e6' nın karizma şekil duruşu htc de yok, ne yapacağım bilemiyorum gidip göreyim elime alayım fikrim belirlenir dedim yine olmadı :/ biraz daha bekleyeceğim sanırım e6'yı araştırayım tam içine sınmeden almak ıstemıyorum. O yüzden siz değerli arkadaşlarımın her yazdığını dikkatle okuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

quote:

Orijinalden alıntı: *Doctor*

mesajım bulunsun

mesajın bulundu.

eyvallah
  • quote:

belli olmaz, nokia bu programlardan dolayı kullanıcıların bildirim ışığını yetersiz bulduğunu anlarda bi dahaki güncelleme de programsız olarak kullanmamızı sağlar videodaki kullanılan ışıkları :) nokia'nın insaflığına kaldık artık

ayrıca hack yaparakta bu özellik kullanılabilecekmiş sanırım ama dur bakalım daha beklemekte fayda var

bu remındme yı bulabılecegımız bır yer var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr awesome

quote:

bu remındme yı bulabılecegımız bır yer var mı ?

OVI Store'dan Remindme diye aratirsaniz bulursunuz, ben baktimda fiyatida 10,99 Tl. Bence daha beklemekte fayda var, belle gelsin belki onda bi ek ozellik olarak karsimiza cikartarak bize surpriz yapabilirler :)

• bazı programları satın alıp yüklemek için acele etmeyin arkadaşlar.elimde yığınla program arşivim olmasına rağmen bile bende kullanamıyorum,bu hack sorunu yüzünden.birçok programı bile imha ettim.çünkü hack olayıda sıkıntı oldu .siteler sertifika vermiyor artık.bir kaç ay sonra belle geldikden sonra zaten hiçbiri bi işe yaramayacak.3 haftadır sertifika beklemekteyim 3 siteden tık yok.yani e6 türkiyede yolun çok başına daha.
    yabancı ülkelerin e6da kullandığı fw'ler;

22.14

24.1

biraz sabredin
  • 10,99 bıraz fazla zaten yaa beklerız bıraz daha :D
  • Daha anna gelmemiş tr ye, belle 1 yılı bulur bence. Bu arada benim tel kapanıp açılıyor durup dururken. benim haberim yokkende kapanıp açılıyordur muhtemelen. sizde de aynı sorun varmı?
  • quote:

Daha anna gelmemiş tr ye, belle 1 yılı bulur bence. Bu arada benim tel kapanıp açılıyor durup dururken. benim haberim yokkende kapanıp açılıyordur muhtemelen. sizde de aynı sorun varmı?

oo geçmiş olsun işte en çok korktuğum şeylerin başında gelen symbian hatalarından :( :( off kararsızım da kararsızım galiba e6dan vazgeçicem çokta istiyorum ama :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcux

quote:

Daha anna gelmemiş tr ye, belle 1 yılı bulur bence. Bu arada benim tel kapanıp açılıyor durup dururken. benim haberim yokkende kapanıp açılıyordur muhtemelen. sizde de aynı sorun varmı?

oo geçmiş olsun işte en çok korktuğum şeylerin başında gelen symbian hatalarından :( :( off kararsızım da kararsızım galiba e6dan vazgeçicem çokta istiyorum ama :(

Walla nokianın hemen hemen tüm akıllı telefonlarında olabilen bir durum bu. Ama ne olursa olsun, nokia piyasanın en eğlenceli ve sıkmayan telefonlarından
    kapanıp açılma durumu, yazılım güncellemesiyle düzelebilen birşey. zaten 2 yıl garantisi var. Sırf buyüzden almayacaksan, sonrasında üzülebilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcux

quote:

Walla nokianın hemen hemen tüm akıllı telefonlarında olabilen bir durum bu. Ama ne olursa olsun, nokia piyasanın en eğlenceli ve sıkmayan telefonlarından
    kapanıp açılma durumu, yazılım güncellemesiyle düzelebilen birşey. zaten 2 yıl garantisi var. Sırf buyüzden almayacaksan, sonrasında üzülebilirsin

yok yok sırf bu yüzden değil dün 3 arkadşaımla beraber gittik hiçbiri beğenmedı hafif telefondan soğuttular halbuki e6 çok şık duruyor, bu devirde symbıan mı alınır aynı fıyata androıdler varken dıyıp aklımı celdıler neyse bakalım ben bıle bılmıyorum e6 mı alcam yoksa htc desire z mı :)

• beyaz renginde ışıklandırma nasıl?
    birde E6 ya özel silikonlu koruyucu kılıflar var mı?
  • quote:

bende oyle bır sorun yok.
  • telefonu ingilizce kullananlar güncelleme yapabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: folge

beyaz renginde ışıklandırma nasıl?

silikonlu kılıflar internette dolu ama bence silikon alma sert plastik al silikon cebe koyup çıkartırken zorluk çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice_Sh@dow

quote:

Orijinalden alıntı: folge

beyaz renginde ışıklandırma nasıl?

silikonlu kılıflar internette dolu ama bence silikon alma sert plastik al silikon cebe koyup çıkartırken zorluk çıkarıyor.

bende beyaz var. Isık beyazda da yetersız yanı gormek ıcın baya bı ugras gerekıyor.
    Kaplar ıcınde bı ıkı telefoncuya sordum yakında gelıcek dıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.