darty sanırım telefonları kendi güvencesi ile satıyor KVK garantili değil bunda her hangi bir sıkıntı yaşanır mı ilerde, bir bilginiz var mı darty nin kendi garantisi hakkında?
quote:
Orijinalden alıntı: Football Mania
@selcux: merakla takip ediyorum seni. bakalım hangi telefonu alacaksın?
hocam karar verip aldığım zaman ilk buradan sizlerle paylaşacağım zaten hangi telefonu alırsam alayım detaylı kendi çapımda bir mini inceleme yapacağım. Günlerdir almak istediğim telefonlar hakkında youtubedan izlemediğim inceleme, okumadığım kullananların forum/blog/tartışma/soru cevap kısımları kalmadı
Vatanda satılan ürünler dora ithalat.Diğer mağazalardaki nedir arkadaşlar?
dora netcell cihazlarına kvk teleservis genpa bakıyor
Vatan sadece bu tele değil, tüm tellere indirim yapıyor. E6 > E72 > E71 . fiyatlarıda bu şekilde sıralamamız gerekir. Ayrıca e6 donanım olarak c7 ve n8 le aynı donanım sahip. fiyat farkları sadece talebe göre değişiyor bence.
quote:
Orijinalden alıntı: selcux
quote:
Orijinalden alıntı: GurkanLee
sahsen ben hala aldigima pisman degilim :) lakin oyun deneyip kuran varsa soylesin, şenlensin azcik telefonlar :)
beni teşvik ediyorsun gurkanlee :) haftaya bakalım ne olacak bu telefonu alacak mıyım :)
Memnun kaldığında teşekküre gerek olmadığı gibi, pişman olursan beni suçlama sakın ha
Q klavyeli telefon düşünüyorsan alınabilir. ama htc de güzele benziyor. o tip e7 tarzı q klavyeler msj çok yazanlar için pratik değil bence. önce amacını ve bütceni belirle
Arkadaşlar 2-3 hafta içinde cihaz elimde olacak, sesi nasıl acaba kaliteli ve düşük bir sesi mi var, yoksa tiz ve yüksek bir sesi mi var ?
Video çekimleri için çok iyi cihaz diye duydum ve hd video oynatırken kasma sorunu oluyor mu acaba ?
Kamera 8 mpnin hakkını veriyor mu birde arkadaşlar ?
Sesi kaliteli ve yüksek, video çekimleri evet çok iyi.Kameranın hakkını manzara konusunda veriyor.Makroda çakılıyor telefon
quote:
Orijinalden alıntı: .starstrukk
Sesi kaliteli ve yüksek, video çekimleri evet çok iyi.Kameranın hakkını manzara konusunda veriyor.Makroda çakılıyor telefon
bu telefonu kullanan arkadaşlar türkçe dilde qt program yüklememe sorununu çözebildi mi?
arkadaslar fruıt nınja e6 ıcın yok mu ? Youtube da vıdeosunu gormustum ama ovı storeda bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
bu telefonu kullanan arkadaşlar türkçe dilde qt program yüklememe sorununu çözebildi mi?
Hayir. o anna nin bir sorunu. guncelleme ile cozulmesi gerek biran once..
darty nin kampanyasından bugün aldım siyagı yokmuş ikinci tercihim olan beyazı aldım şu ana kadar gayet güzel telefon çok kullanışlı klavyesi gayet rahat gecikme vs sorunu yok şimdilik GPS i de telefonu alır almaz test ettik öyle geç algılama sorunu olmadı ama bende internet opaketi olduğu için çevrimiçi özelliğini açarak kullandım ve hemen adresi bulup tarif etti, ben şu anda memnunum telefondan :)
quote:
Orijinalden alıntı: mr awesome
arkadaslar fruıt nınja e6 ıcın yok mu ? Youtube da vıdeosunu gormustum ama ovı storeda bulamadım
Herhangi bir son sürüm fruit ninja yükle kur. çalışıyor. sims de çalışıyor. angry birdste.
quote:
Orijinalden alıntı: GurkanLee
quote:
Orijinalden alıntı: mr awesome
Herhangi bir son sürüm fruit ninja yükle kur. çalışıyor. sims de çalışıyor. angry birdste.
bulamadımkı kurıyım. Angry bırds u bır ıkı gun ıcınde kurucam. Fruıt nınja yıda kurmak ıstıorum ama bulamadım bır turlu
Bugun gittim tanığımın bi telefoncu vardı 800 tl dedi siyah yoktu siyah sipariş verdim pazartesi gelecek fiyatıda 800 dedi ama 750 ye alcam.
Arkadaşlar en çok hangi renk satılıyordur sizce?
Siyah alan arkadaşlara söylüyorum;
El kiri veya terlemede çok teşhir ediyormu kendini?Arka kapak çizilse canım sıkılır diye almadım.Beyazda kiri gösterez diye tercih ettim eşime.Oda beyazı beğendi.Kendime alırsam siyah alırım diye düşünüyorum ama kararsızım.???
E6 alan tüm arkadaşlara güle güle kullanmalarını diliyorum.Kırımsız günlere...
Bu telefonu bugün inceledim, şimdiki kullandığım E72'den hallice ama incelerken kamerası dikkatimi çekti. Otofokus olayını göremedim. Ya da ben yapamadım ama içime de kurt düştü. 8mp kamera tam işlevli değilse yazık yani. Umarım Nokia, hala 5-6 sene önceki gibi "iş telefonunda kameraya ne hacet" saçmalığı içinden değildir hala.
quote:
Orijinalden alıntı: Asonas
Arkadaşlar en çok hangi renk satılıyordur sizce?
Siyah alan arkadaşlara söylüyorum;
El kiri veya terlemede çok teşhir ediyormu kendini?Arka kapak çizilse canım sıkılır diye almadım.Beyazda kiri gösterez diye tercih ettim eşime.Oda beyazı beğendi.Kendime alırsam siyah alırım diye düşünüyorum ama kararsızım.???
E6 alan tüm arkadaşlara güle güle kullanmalarını diliyorum.Kırımsız günlere...
Beyaz kirlenir gibi geliyor hocam bana nekadar dikkat etsekte terliyor el siyah daha iyi gibi Çizilme meselesini bende merak ediyorum nasıl olur acaba
arka kapak öyle plastik falan değil arkadaşlar ben şaşırdım ama metal, beyazda bi kirlenme olmuyor çünkü beyazın ön yüzü sadece beyaz elinizi tuttuğunuz kısmı arkası metal ve gri kirlenme yapmayacak şekilde, mediamarkt ta incelerken siyahın arka kapağında soyulmalar vardı boyasında, neyden kaynaklı bilemedim ama o şekilde gördüm, benim ilk başta siyah rengi hoşuma gitmişti ama ellerinde olmadığı için beyazını aldım ve şu anda memnunum beyazı akşam çok güzel duruyor ışıkları yandığında :), kirlenme konusunda da tekrarlayım herhangi bir kirlenme yok hatta siyahın üzerinde kalan parmak izleri beyazda gözükmüyor önem veren arkadaşlar bunlara dikkat edebilir,
telefonun eksisi olarak şu ana kadar içinden çıkan kulaklık basit ama yine de ses kalitesi kötü değil, ve yandaki ses tuşları biraz basit geldi bana çok onun dışında herhangi bir şey gözüme çarpmadı henüz....