Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonda otofokus ve makro çekim yok malesef. Bugün dartyde birkaç foto denemesi yaptım özellikle yakın mesafe etiketleri çektim, sonuç; okunmayan yazılar.
    Bu eksiklik beni çok düşündürdü ve 700 Lira olmasına rağmen, almadan çıktım Dartyden...

quote:

Orijinalden alıntı: kego

Bu telefonu bugün inceledim, şimdiki kullandığım E72'den hallice ama incelerken kamerası dikkatimi çekti. Otofokus olayını göremedim. Ya da ben yapamadım ama içime de kurt düştü. 8mp kamera tam işlevli değilse yazık yani. Umarım Nokia, hala 5-6 sene önceki gibi "iş telefonunda kameraya ne hacet" saçmalığı içinden değildir hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr awesome

quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

quote:

arkadaslar fruıt nınja e6 ıcın yok mu ? Youtube da vıdeosunu gormustum ama ovı storeda bulamadım

Herhangi bir son sürüm fruit ninja yükle kur. çalışıyor. sims de çalışıyor. angry birdste.

bulamadımkı kurıyım. Angry bırds u bır ıkı gun ıcınde kurucam. Fruıt nınja yıda kurmak ıstıorum ama bulamadım bır turlu

Maxi cep .com da var tum oyunlar.

ayrica telde c7 , e7 c6 da oldugu gibi otofocus yok. Bu e6 nin degil nokianin genel sorunu. Video cekimde problem yok ama foto cekimde 8mp in hakkini veremiyor.

Renklere gelince, tercih meselesi. Siyahi piano black on taraf parmak izi gosterir. Arka aleminyum mat siyah. Gosterissiz. Beyazi cok parlak, elde cok dikkat cekiyo. Kirlenme olayini es gecin.

Gece msj yazarken klavye isigini acma konusunda yazilimsal ayarsizlik var. Acmiyor herzaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Arkadaşlar en çok hangi renk satılıyordur sizce?

Siyah alan arkadaşlara söylüyorum;

El kiri veya terlemede çok teşhir ediyormu kendini?Arka kapak çizilse canım sıkılır diye almadım.Beyazda kiri gösterez diye tercih ettim eşime.Oda beyazı beğendi.Kendime alırsam siyah alırım diye düşünüyorum ama kararsızım.???

E6 alan tüm arkadaşlara güle güle kullanmalarını diliyorum.Kırımsız günlere...

esine beyaz aldiysan kendine siyah al bence. Bir evde iki ayni renk tel olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

bu telefonu kullanan arkadaşlar türkçe dilde qt program yüklememe sorununu çözebildi mi?

Hayir. o anna nin bir sorunu. guncelleme ile cozulmesi gerek biran once..

anladım.o zaman millet boşuna bekliyor türkiye annasini.değişmeyecek sorun çünkü.sanırım e6da da 22.14 türkiye kodu ile çıkmadı hala.eski sürüm var 21.14
  • Ben de bazı uygulama ikonları görünmüyor ama mesala Maçkolik,Kanal D, Mekanist gibi bi kaç uygulama ikonsuz sadece isimleri yazıyo ama internet radyo,Angry Birds,Snaptu,Habertürk gibi uygulamalrın ikonları var.Bu sorun neden kaynaklıyo bilen var mı ?
  • Bende bu telefonu dün alarak aranıza katıldım.Şimdilik tek şikayetim sosyal ağlara girdiğimde kalan beyaz sayfa.Bunun çözümünü bulan olabildimi acaba?
  • bulduğum oyunlar hep yarım çıkıyo ve oynanmıyo angry birds gibi siz nasıl yapıyorsnuz onu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Bu telefonda otofokus ve makro çekim yok malesef. Bugün dartyde birkaç foto denemesi yaptım özellikle yakın mesafe etiketleri çektim, sonuç; okunmayan yazılar.
    Bu eksiklik beni çok düşündürdü ve 700 Lira olmasına rağmen, almadan çıktım Dartyden...

quote:

Bu telefonu bugün inceledim, şimdiki kullandığım E72'den hallice ama incelerken kamerası dikkatimi çekti. Otofokus olayını göremedim. Ya da ben yapamadım ama içime de kurt düştü. 8mp kamera tam işlevli değilse yazık yani. Umarım Nokia, hala 5-6 sene önceki gibi "iş telefonunda kameraya ne hacet" saçmalığı içinden değildir hala.

O zaman yuh diyorum. Önemli bir çizik oldu benim için E6'ya. Benzer muhabbet E7'de de vardı ama yani olmamış. Şimdi kimse "bu iş telefonu, fotoğraf gereksiz bla bla" demesin, zira benim işimde zaman zaman resim çekmem lazım oluyor. 8MP ve hd kayıt diye altını çiziyorsa Nokia bi zahmet adam gibi özellikleri de koyuversin...

Peki hadi kamerayı geçtik, kullanan arkadaşlara bir sorum. Alarm ve takvim özellikleri olması gerektiği gibi düzeltilmiş mi yoksa hala "SBSH Best Reminder" gibi 3. parti yazılımlara ihtiyaç var mı? Yani takvim olayı (toplantı, görev vs.) zamanı gelince istediğiniz kadar snooze yapılabiliyor mu ve snooze aralıklarını o an istediğim dakika olarak belirleyebiliyor muyum? Farketmediğim bir takvim olayı olursa "arkadaş, kaçırdığın bi takvim olayı var aloo" gibisinden hatırlatma veriyor mu?

• Almak isteyenlere dartyde fiyat 840tl.150 World puan veriyor.Telefon 700e geliyor.Beyaz ve gümüş renkleri mevcutmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armanaras

bulduğum oyunlar hep yarım çıkıyo ve oynanmıyo angry birds gibi siz nasıl yapıyorsnuz onu?

angry birds rio çalışıyor hiç sorunsuz....
  • remindme adlı programı ücretsiz olarak buldum
    http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-saat-alarm-hatirlaticilar/remindme-3rd-and-5th-edition_v353-5800-denendi-ok-283168.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr awesome -- 11 Eylül 2011; 19:27:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykuttt1987

quote:

Orijinalden alıntı: armanaras

bulduğum oyunlar hep yarım çıkıyo ve oynanmıyo angry birds gibi siz nasıl yapıyorsnuz onu?

angry birds rio çalışıyor hiç sorunsuz....

link verebilir misin benm bulduklarım ekran ölçülerine uymuyor.
  • quote:

remindme adlı programı ücretsiz olarak buldum
    http://www.****.com/symbian-v9-4-saat-alarm-hatirlaticilar/remindme-3rd-and-5th-edition_v353-5800-denendi-ok-283168.html

harika bir program :) gerçekten test attım ve kesinlikle öneriyorum, linki gönderdiğin için gerçekten teşekkür ederim :))

• Elimde blackberry 9700 var ve ben bis olayna pek girmedigimden bu tlfnun tadına varamadım pek. Oncesinde E72 kullanırdım ve gayetde mutluydum hani :)
    Simdilerde E6 almak istiyorum forumu telden takip etmekteyim su sıralar. Telefonumu E6 ile degistiricem ve size sormak istedigim, 9700den E6 icin vazgecersem pisman olurmuyum?
    Objektif yorumlarınızı beklıyorum. Tesekkurler simdiden.

Edit: imla hatalarını bagıslayın, blackberry'nin tr karekter cilvesi iste. :)
  • Arkadaşlar kutu içeriğinden çıkan kılıftan memnunmusunuz?Alan arkadaşlardan yorumları alalım bir zahmet...Ben eşime beyaz aldığım için kılıfta beyaz ve biraz sert sanırım kullandıkça açılacak.Birde sanırım deri kılıfı yanlışmıyım?
    Bu ceb'e ekran koruyucusu almak gerekirmi acep?Her ne kadar çizilmez cam desede insan tırsıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Arkadaşlar kutu içeriğinden çıkan kılıftan memnunmusunuz?Alan arkadaşlardan yorumları alalım bir zahmet...Ben eşime beyaz aldığım için kılıfta beyaz ve biraz sert sanırım kullandıkça açılacak.Birde sanırım deri kılıfı yanlışmıyım?
    Bu ceb'e ekran koruyucusu almak gerekirmi acep?Her ne kadar çizilmez cam desede insan tırsıyor.

Ben telefonu ilk aldigimda 2-3 hafta boyunca kilifi kullandim hep rahat sayilirdi da telefonu icinden cikarmak icin alttan ittiriyodum parmagimla, ordan ittire ittire tirnagimin ordaki deri kalkmaya basladi, diger parmaklari kullandim bende, hepsinde de teker teker aynisi oldu Boyle bi kilif kullanmaktansa direk telefona takilan, arkasini falan koruyan kaplari kullanmayi tercih ederim, telefonu sok, cikar da biktiriyor bi sure sonra, hele ki benim gibi cok mesajlasan biriyseniz.
    Ekrana gelirsek, ben 4-5 hafta ekrandaki koruyucuyu cikarmadim, baya cizildi o, ekraninda onun gibi olmasindan korkuyodum, 4-5 gundur koruyucu bantsiz takiliyorum gayet memnunum, ekran daha da bi acildi. Parmak izi birakiyo falan diyolardi siyah renk icin, fazla bi sorun degil, bazen birakiyor, t-shirt umle siliyorum geciyor hemen Camda suan en ufak bisey yok, zaten yeni actim hemen olmazda yinede saglam biseye benziyor. Ben 1 senedir ipod touch kullaniyorum onunda ekraninda hic bi cizik yok kac kere yere dusurdugum halde, masaya falan koyunca surtuldugu halde. E6 daki ekranda gorilla glass yani, ipod cizilmediyse 1 senedir buda cizilmez. Gonlunu ferah tut :) ama her zamanda tedbirli olmak gerekiyor tabi, ne olcagi belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 11 Eylül 2011; 22:23:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

quote:

http://www.****.com/symbian-v9-4-saat-alarm-hatirlaticilar/remindme-3rd-and-5th-edition_v353-5800-denendi-ok-283168.html

harika bir program :) gerçekten test attım ve kesinlikle öneriyorum, linki gönderdiğin için gerçekten teşekkür ederim :))

Şimdi E6'da hala bu tip yazılımlara ihtiyaç var mı yani? Gittikçe artıyor hayalkırıklığı bende...

• Whakii teşekkürler dostum.Kendi aramızda E6 ailesi olduk takılıyoruz cep ellerimiz ortak olunca muhabbet artıyor.SOnra bu muhabbet telefon satılıncaya kadar gidiyor satıldıktan sonra son buluyor
    Bu konuda alan arkadaşlar yardımlaşma gibi unsurlara dikkat ediyorlar.Şahsen bende öyleyim.Ne mutlu bizim gibi dost bilenlere paylaşımcılara...Diğer konularda millet işini görüp çıkıyor.
    Bende eşime aldım ama kendimede düşünüyorum.Samsungcuyum bakalım 2.tel olarak siyah almayı planlıyorum.Şuan ilk şarj bitinceye kadar bende e6 sonra eşe devredeceğim.
    Olmadı bende beyaz alabilirim hiç kir göstermiyor hoşuma gitti cihaz.
    Yorumlarına teşekürler dostum...Diğer konularda paylaşımlara yardımlaşmaya devam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

quote:

Şimdi E6'da hala bu tip yazılımlara ihtiyaç var mı yani? Gittikçe artıyor hayalkırıklığı bende...

Arkadaslar E6 da tam tesekullu ajanda ve onun hatirlaticilari ve esnek secenekleri olan bir alarmlar uygulamasi olmadigini kim soyledi ki sizde hayal kirikligi yaratiyor. Arkadas o programi ne maksatla paylasmis bilmiyorum ama zaten E6 da ve Nokianin tum yeni modellerinde gelismis hatirlaticilari var.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag
    Arkadaslar E6 da tam tesekullu ajanda ve onun hatirlaticilari ve esnek secenekleri olan bir alarmlar uygulamasi olmadigini kim soyledi ki sizde hayal kirikligi yaratiyor. Arkadas o programi ne maksatla paylasmis bilmiyorum ama zaten E6 da ve Nokianin tum yeni modellerinde gelismis hatirlaticilari var.

Yeni modellerden kasıt E72 ise maalesef E72 iş öncelikli bir telefon olarak kesinlikle gelişmiş alarm özelliklerinden yoksun. O kadar ki Nokia 6300'ün takvim alarmı bile E72'den daha iyi.

(Bu arada E72 deyip durmanın sebebi E72 kullanıcısı olmam. Ama diğer modelleri de farklı değildir tahminim)

En basitinden E72'de snooze en fazla 5 kere ve alarm çalınca önceden belirlenmiş dakika harici erteleme mümkün değil. O yüzden oviden ücretli Best Reminders aldım ki bir nebze iş görsün.

Yukarda saydığım durum(lar) E6 için de geçerliyse dediğim gibi tam hayalkırıklığı... Kullanıcı bir arkadaş detaylı bilgi verse aslında süper olur...

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.