Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiçbir elektronik ürün hakkında nette e6 kadar araştırma yapmamışım,ürün incelemesi izlememişim,yorum okumamışımdır. Androidli telefon hiç kullanmadığımdan bir sonraki telefonum androidli olacak, bu yüzden şimdilik e6 alma kararımı rafa kaldırdım ama eminim yakın bir zamanda e6 ya birşekilde geçip kullanacağım, bu kadar şık duran karizmatik, güzel kullanışlı bir telefon olamaz. Bir blackberry kullanıcısı olarak bunları yazıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcux -- 11 Eylül 2011; 23:22:05 >
  • Hocam E72 ile kiyaslamak yanlis. E6 ile ayni kaldirimda yuruyemez. Symbian 3 cok farkli ve gelismis bir yazilim. Bir magazada kurcalamak cok mu zor bu kadar on yargi olusmasindan...
    Snooze 5 kere demissiniz.. E6 da kac kere hatirlamiyorum ama adi ustunde bu snooze yani kac kere yapmasini bekliyorsunuz ki.. 20-30 kere snooze yapmasi amacini asar zaten. Ha sahsen boyle birseyi bekleyebilirsiniz bir telefondan saygi duyariz ama bu telefonun bir hayalkirikligi oldugunu gostermez... bu olmasi gereken degil ekstra birseydir. bu da zaten 3rd parti yazilimlarla giderilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasdag -- 11 Eylül 2011; 23:37:11 >
  • E6 surekli kendini resetliyor. Bir problem var ama henuz anlayamadim. Ayrica karanlik ortamda msj yazarken klavye isigini herzaman yakmiyor. yeni yazilimlari henuz tr ye gelmedi. Herhalde duzelir diye bekliyorum. Hala aldigima pisman degilim :)
  • Aldığımdan beri daha kitlenme vs sorunlarla karşı karşı kalmadım.Zaten kalsak burada dökülürdük sanırım herkes memnun bu cihazdan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

E6 surekli kendini resetliyor. Bir problem var ama henuz anlayamadim. Ayrica karanlik ortamda msj yazarken klavye isigini herzaman yakmiyor. yeni yazilimlari henuz tr ye gelmedi. Herhalde duzelir diye bekliyorum. Hala aldigima pisman degilim :)

Hocam sürekli resetliyorsa çok geçmeden tüketici haklarına başvur ve paranı alıp yeni bir e6 al.5800da ki gibi kronik bir sorun olabilir.Telefonun heyecanıyla 800lirandan olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasargs07

quote:

E6 surekli kendini resetliyor. Bir problem var ama henuz anlayamadim. Ayrica karanlik ortamda msj yazarken klavye isigini herzaman yakmiyor. yeni yazilimlari henuz tr ye gelmedi. Herhalde duzelir diye bekliyorum. Hala aldigima pisman degilim :)

Hocam sürekli resetliyorsa çok geçmeden tüketici haklarına başvur ve paranı alıp yeni bir e6 al.5800da ki gibi kronik bir sorun olabilir.Telefonun heyecanıyla 800lirandan olma.

haklisin. Yarin gidip gerekli islemleri yapayim :) sarji bende 1bucuk gun ancak gidiyor. Normalmidir? Sizde nasil?

buarada telefoncuda arkadasimdi. Takasla aldim teli. Nasil olacak hicbilmiyorum acikcasi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgürkan911 -- 12 Eylül 2011; 1:18:21 >

• quote:

quote:

quote:

haklisin. Yarin gidip gerekli islemleri yapayim :) sarji bende 1bucuk gun ancak gidiyor. Normalmidir? Sizde nasil?

buarada telefoncuda arkadasimdi. Takasla aldim teli. Nasil olacak hicbilmiyorum acikcasi :)

şarj konusunu bana soruyorsan telefonu almadım.Ama her gördüğümde bir iç çekiyorum.Kaç aydır bu telefonu bekliyordum üstelik.Ama şartlar el vermedi almaya :) Iphone 5 alicam seneye.Ama bu telefon her zaman gönlümde.1-2 aya alırım belki de.
    Telefonu aldığınız arkadaşınıza bi götürün isterseniz eğer bir şey yapmazsa yani yardımcı olamazsa(muhtemelen servise gönderelim der) gidin tüketici haklarına.Arkadaşınıza bir zarar gelmeden telefonun parasını nokiadan alırsınız.

• quote:

quote:

quote:

benımde sarjım yaklasık 1-1,5 gun gidiyor.bu konuda e71ımı arıyorum onun 3 gun gıderdı

• e52 ilk çıktığında alanlardan biriydim. dikatimi çekiyor kaç zamandır E6 lar iphone un yanına ikinci cihaz olarak alamayı planlıyorum. Yalnız E52 den daha kötü bir şarj performansı vaar gibi sezdim. Ben araştırayım biraz. Kelepir birşey denk gelirse atlar gelirim yanınıza
  • E6 için şarj ömrünü gösteren bir uygulama biliyor msunuz? (... gün ... saat şeklinde)
  • Arkadaşlar ben de cumartesi gidip 3gs ile takas yaptım ve e6 aldım. Şimdilik oldukça memnunum, özellikle şarj konusunda tekrar eski rahatlığıma döndüm diyebilirim. Başka sorusu olan olursa pm.den cevaplayabilirim. Bu arada ben elden aldım ama kadıköy best elektronikte kvk garantili kdv dahil 779 tl. Sahibinden ilanı mevcut:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-nokia-e6-k-v-k-2-yil-garantili-sok-fiyat-58531597/detay/?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus

Arkadaşlar ben de cumartesi gidip 3gs ile takas yaptım ve e6 aldım. Şimdilik oldukça memnunum, özellikle şarj konusunda tekrar eski rahatlığıma döndüm diyebilirim. Başka sorusu olan olursa pm.den cevaplayabilirim. Bu arada ben elden aldım ama kadıköy best elektronikte kvk garantili kdv dahil 779 tl. Sahibinden ilanı mevcut:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-nokia-e6-k-v-k-2-yil-garantili-sok-fiyat-58531597/detay/?

3gs üzerine para verdiniz mi *

• quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus

Arkadaşlar ben de cumartesi gidip 3gs ile takas yaptım ve e6 aldım. Şimdilik oldukça memnunum, özellikle şarj konusunda tekrar eski rahatlığıma döndüm diyebilirim. Başka sorusu olan olursa pm.den cevaplayabilirim. Bu arada ben elden aldım ama kadıköy best elektronikte kvk garantili kdv dahil 779 tl. Sahibinden ilanı mevcut:

3gs üzerine para verdiniz mi *

Üzerine 50 TL verdim. Kasanın solunda düşme kaynaklı bir çatlak ve kasada açıklık vardı, foruma satmak istemedim.

• MANTIKLI Bİ TAKAS OLMUŞ GÜLE GÜLE KULLANIN
  • ugruna iphone satilip alinacak bir cihaz gibime gelmiyor aslinda ama kullanmadan iddiada bulunmak da cok yanlis olur.

sahsen ikinci telefon olarak almayi planliyorum ben. ilk siraya cok cok zor gecmesi
  • quote:

MANTIKLI Bİ TAKAS OLMUŞ GÜLE GÜLE KULLANIN

Teşekkür ederim. Piyasaya göre de oldukça uygun fiyata bulmuştum. Alacak insanlara duyurmuş olayım.

quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

ugruna iphone satilip alinacak bir cihaz gibime gelmiyor aslinda ama kullanmadan iddiada bulunmak da cok yanlis olur.

sahsen ikinci telefon olarak almayi planliyorum ben. ilk siraya cok cok zor gecmesi

iPhone şarj konusunda beni artık çok yormuştu. Gün içerisinde bile şarj etmek gerekiyor bazen. E6 tabi bir çok yönden iphonedan geri olabilir ancak en azından şarj konusunda beni rahatlattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaygumus -- 12 Eylül 2011; 11:30:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmasdag

quote:

Orijinalden alıntı: kego

quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: mr awesome

remindme adlı programı ücretsiz olarak buldum
    http://www.****.com/symbian-v9-4-saat-alarm-hatirlaticilar/remindme-3rd-and-5th-edition_v353-5800-denendi-ok-283168.html

harika bir program :) gerçekten test attım ve kesinlikle öneriyorum, linki gönderdiğin için gerçekten teşekkür ederim :))

Şimdi E6'da hala bu tip yazılımlara ihtiyaç var mı yani? Gittikçe artıyor hayalkırıklığı bende...

Arkadaslar E6 da tam tesekullu ajanda ve onun hatirlaticilari ve esnek secenekleri olan bir alarmlar uygulamasi olmadigini kim soyledi ki sizde hayal kirikligi yaratiyor. Arkadas o programi ne maksatla paylasmis bilmiyorum ama zaten E6 da ve Nokianin tum yeni modellerinde gelismis hatirlaticilari var.

Bu remind me programı hatırlatmak amaçlı yani alarm amaçlı değil arkadaşlar, kullanan arkadaşlar bilir, mesaj geldiğinde ya da cevapsız arama geldiğinde telfonun bildirim ışığı sadece navi tuşunda yanıp sönüyor ve çok zayıf, önceki sayfalarda arkadaşlar paylaşmıştı bunu.
    Ve bu remind me programını bulmuştu bir arkadaş internetten videolarıda vardı hatta önceki sayfada sanırım. Bildirim ışığını mesajda cevapsız aramada veya email geldiğinde ayarlamanıza yarıyor, mesela navi tuşu yerine klavyenin üstündeki tuşların tamamı yanıp sönüyor veya ses tuşlarını yanıp veya ses tuşunun oradaki diğer tuşun kırmızı ışığı yanıp sönüyor bunları istediğiniz şekilde ayarlıyorsunuz istediğiniz sıklıkta istediğiniz sürece yanıp sönüyor bildirim ışığı olarak ve bence çok kullanışlı ve faydalı bir program...

• 3gs yaklaşık 750 tl falan gitmiş harika fiyat gitgidiyorda adam 12 ay garantisi devam eden full kutulu cihazı 850 koymuş alan yok vede %10 sitede keser satılınca arkadaş akıllı bi takas etmiş 3gs gitgide değeri düşüyor zaten ondan sordum üzerine ne kadar verdin diye
  • quote:

3gs yaklaşık 750 tl falan gitmiş harika fiyat gitgidiyorda adam 12 ay garantisi devam eden full kutulu cihazı 850 koymuş alan yok vede %10 sitede keser satılınca arkadaş akıllı bi takas etmiş 3gs gitgide değeri düşüyor zaten ondan sordum üzerine ne kadar verdin diye

Kasadaki problem olmasa kafa kafaya diye anlaşmıştık, onu görünce vazgeçti :)
  • quote:

quote:

quote:

Sanırım benim tel de kendini 1-2 kere resetledi ama tam emin değilim açıkçası, telefonun tış kilidini açtığımda ana ekran tam yüklenmemişti, böyle bi sorunla karşılaşanlar var mı başka...

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.