Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vee

quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

4 gün önce aldığım e6, sürekli kapanma sorunu yüzünden servise gitti, yazılım güncellemesi yapılıyor. tüketici haklarına gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım. acaba hafıza kartımda virus filan mı vardı. emin olamıyorum. Yine kapanma sorunu olursa paramı geri alacağım. ve paramla alacağım telefon modeli

telefonunuz sürekli kapanıyordu derken kendine reset mi atıyordu yoksa direk kapanıyor muydu? Çünkü bende 3 gün önce aldım günde 3-4 kere rest atıyordu telefon baştan başlatıyordu kendini ama kapanıp açılma gibi değil çünkü pin kodu sormuyordu. Aldığım yere gittim (DARTY) değişim istedim yenisi ile telefonlarda değişim uygulayamıyoruz dediler tüketici haklarına daha önce başvurmuştum ben bir tel değiştirmiştim 3 sene önce falan onu söyledim tüketici hakları servis raporu istiyor dedi müşteri hizmetlerindeki adam fakat ben öyle değil diye biliyorum ama bana telefona *#7370# yapmamı söyledi belki yazılımsal bir durumdur devam ederse servise göndeririz yazılım yüklerler devam ederse değişim isteriz dediler, şimdilik deniyorum bu 7370 olayını dün gece yaptım ve bekliyorum problem devam ederse eğer mecburen bu yola başvurucam gibi...

Umarım karşılaşmazsın hocam çok kötü bi durum.

Sana tavsiyem, hiç bekleme hemen tüketici haklarına başvur. Bu cihazlar sorunlu cihaz değil, sendeki arızalı büyük ihtimal.

Benim telefonda aynısını yapıyordu. servise verdim, aldım yine aynı. tekrar gittim genpaya. adamda kabul etti durumu ve mail atacağını söyledi ve benide tüketici haklarına yönlendirdi.
    Telefoncu arkadaşımdı, yüzde 90 sonuç alırsın diyor. Biraz sonra gidecem, sonucu size yazarım.

Bu arada adam ilk kez e6 bu arızadan geldi dedi ve bende kapanıp açılma, takılma problemi hiç duymadım dedi. Hatta ordan biride e6 kullanıyormuş ve hiç sıkıntı yaşamadım dedi.

• e6 modelini bimekste 2 kez inceleme fırsatım oldu daha öncede yazdım yaklaşık 10 dk içersinde 3 kez reset attı hatta son resette açılmadı nokia görevlisi arkadaş ta ordaydı ovi uygulamaları falan tanıtımı yapıyordu gösterdim ona direk alarma anahtarını istedi bimeks görevlsinden söktü cihazı bıktım bundan deyip duruyordu reset sorununu ben gördüm kullananlar artık allah sabır versin e72 bundan daha iyi vede güvenilir bi cihaz bu paraya ben asla e6 almam
  • Bugün telefonda bir özellik farkettim sanırım. Uzunca bir süre telefon çekmediği zaman şebeke aramasını kesip güç tasarruf moduna alıyor kendini. İyi bir özellik olduğunu düşünüyorum. Net bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
  • E6 için yeni yazılım modifiye ediyorum arkadaşlar,hemde şuan kullandığımızın bir üst versiyonu.

FW 22.014
    Türkçe dil.ingilizce hariç gereksiz dilleri kaldırdım
    Formatlasanızda HACKli
    Her formattan sonra sms gönderme olayını kaldırıyorum
    Tema efektini değiştirmeye çalışıyorum.BOX EFEKT.uyuşmazsa kaldırırım.
    Web tarayıcının kayıt yeri sürücü:E hafıza dolmasına son
    Gereksiz zil seslerini kaldırdım,C:sürücüsünde biraz daha yer açıldı

Başka değişikliklerde olursa güncelleyeceğim.

denedikden sonra yayınlayacağım.Kimsenin madur olmasını istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya.77 -- 13 Eylül 2011; 16:15:58 >
  • Bunlar güzel geliştirmeler...
  • 1000 kere dedik ki, teknomarketlerdeki teşhir cihazları çok fazla kurcalanıyor. Bunlar işletim sistemi olan akıllı telefonlar.. Multitask özelliği var. arka planda 40 tane program açık bırakılırsa kilitlenir tabi...
    Gidin bakın teşhir laptoplarındaki windowslar da aynı hep.. O kadar kurcalanmaya can mı dayanır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasdag -- 13 Eylül 2011; 17:48:37 >
  • arkadaşlar e6 aldım ve zil sesi kısık gibi geldi sizde de boyle mi durum
  • o teşhir cihazları zaten felaket..hiroşhima ve nagazaki gibi durumları..bir arkadaş da teşhir cihazı almıştı telefon kapanıp duruyordu..neyseki kolayca iade etti durum anlaşılınca :)
  • Arkadaşlar E6'nın kamerasındaki bu otomatik odaklanma eksikligi yazılımsal mıdır? ve çıkacak olan Belle versiyonuyla giderilir mi?
    E72 'deki kamerayı blackberry kullandıgımda cok arıyordum açıkcası.

Bu arada bendede kapanma ve şu gece tuşdaki ışık kesilmesi vs olayları olmuyor. Yani bu sorunlar E6'da kronik olmasa gerek. Sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsunç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj1148

Arkadaşlar E6'nın kamerasındaki bu otomatik odaklanma eksikligi yazılımsal mıdır? ve çıkacak olan Belle versiyonuyla giderilir mi?
    E72 'deki kamerayı blackberry kullandıgımda cok arıyordum açıkcası.

Bu arada bendede kapanma ve şu gece tuşdaki ışık kesilmesi vs olayları olmuyor. Yani bu sorunlar E6'da kronik olmasa gerek. Sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsunç

otomatik odaklama donanımsal.kamera lensiyle ilgili özellik.netleştirmeyi oynar lens yapıyor.e6nın kamerası normal kamera
  • E6 için cfw çalışmam bitti.fw 22.014

Yanlız bu ekrana göre efect bulamadım.yani olduğu gibi bıraktım.
    Remind_me özelliğinin fullunü bulamadım.onuda ekleyecektim yoksa.cracklemek gerekiyor.denemek isteyenler deneme sürümünü oviden indirebilir yada fullü 10 lira.
    Restart özelliği koydum extra olarak.

biraz mola vermek istiyorum denemem için.sıkıntı olmazsa başlık atacağım
  • arkadaslar bende yeni aldım E6 yı..
    ineternete girdiğimde wlan kullanılmıyor sebekemin ineterneti kullanıyor ayrıca ıkıde bir baglanıp duruyor..
    birde telefona ovi den foursquare yukleyemedım.. bı yardımcı olursanız sevınırım ...!!!
  • benim telefon kendine reset atıyordu daha öncede belirtmiştim, telefonu sıfırladım ilk haline tekrar yükledim programlarımı şimdi daha stabil gibi telefon sanırım sorun tamamen yazılımsal umarım öyledir başka bir sorun değildir,

telefonun şarjını çok yememesi için wlan aramsını kapatamıyor muyuz acaba bilgisi olan var mı ya da şebeke internetine bağlantsını kesemiyor muyuz, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim, ve bu remind me programını eğer ki telefonun bildirim ışığının zayıflığından şikayet eden arkadaşların kullanmasını tavsiye ederim...
  • Dokunmatik olmasa çok güzel bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DLdssk

Dokunmatik olmasa çok güzel bir telefon.

Şaka mı yapıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

e6 modelini bimekste 2 kez inceleme fırsatım oldu daha öncede yazdım yaklaşık 10 dk içersinde 3 kez reset attı hatta son resette açılmadı nokia görevlisi arkadaş ta ordaydı ovi uygulamaları falan tanıtımı yapıyordu gösterdim ona direk alarma anahtarını istedi bimeks görevlsinden söktü cihazı bıktım bundan deyip duruyordu reset sorununu ben gördüm kullananlar artık allah sabır versin e72 bundan daha iyi vede güvenilir bi cihaz bu paraya ben asla e6 almam

Kvk ve genpa ile görüştüm; reset problemi ile gelen henüz kimse olmadığını söylediler ( ben gidene kadar). ve reset problemi olan bir cihaz değil. Yanlış yönlendirmeyelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

e6 modelini bimekste 2 kez inceleme fırsatım oldu daha öncede yazdım yaklaşık 10 dk içersinde 3 kez reset attı hatta son resette açılmadı nokia görevlisi arkadaş ta ordaydı ovi uygulamaları falan tanıtımı yapıyordu gösterdim ona direk alarma anahtarını istedi bimeks görevlsinden söktü cihazı bıktım bundan deyip duruyordu reset sorununu ben gördüm kullananlar artık allah sabır versin e72 bundan daha iyi vede güvenilir bi cihaz bu paraya ben asla e6 almam

Kvk ve genpa ile görüştüm; reset problemi ile gelen henüz kimse olmadığını söylediler ( ben gidene kadar). ve reset problemi olan bir cihaz değil. Yanlış yönlendirmeyelim.

Telefonunuzu kvk ya da genpa ya verdiniz mi kontrol etmeleri için yoksa sadece sorun için görüştünüz mü?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DLdssk

Dokunmatik olmasa çok güzel bir telefon.

Şaka mı yapıyosun?

Hayır ciddiyim tuşlu telefonlara dokunmatik ekran takılması çok saçma geliyor bana dokunmatikse tam dokunmatik olacak veya tam tuşlu olacak veya n97 - c6 - e7 gibi yandan açılma klavye olacak bu şekilde kötü olmuş bence.
  • arkadaslar bende yeni aldım E6 yı..

birde telefona ovi den foursquare yukleyemedım.. bı yardımcı olursanız sevınırım ...!!!

facebookta etiketleme yapabilmem için ne gerekiyoor?!
  • Az önce tesadüfen telefonda birşeyi keşvettim belki bir çogunuz biliyosunuzdur ama yinede yazmak istedim.
    E72'de Backspace'e atanan El feneri kısayolu, E6'da yan tarafdaki tuş kilidi tuşuna atanmış durumda. Tek yapmamız gereken tuş kilidini aşagı indirirken basılı tutmak.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.