Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mr awesome

quote:

Orijinalden alıntı: graphilis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: graphilis

quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

benim telefon kendine reset atıyordu daha öncede belirtmiştim, telefonu sıfırladım ilk haline tekrar yükledim programlarımı şimdi daha stabil gibi telefon sanırım sorun tamamen yazılımsal umarım öyledir başka bir sorun değildir,

telefonun şarjını çok yememesi için wlan aramsını kapatamıyor muyuz acaba bilgisi olan var mı ya da şebeke internetine bağlantsını kesemiyor muyuz, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim, ve bu remind me programını eğer ki telefonun bildirim ışığının zayıflığından şikayet eden arkadaşların kullanmasını tavsiye ederim...

benim bildiğim kadarıyla wlan aramasını otomatikten çıkarabiliyoruz. Oda şöyle ayarlar-bağlantı-wlan-seçenekler-ayarlar-wlan varlığını göster de asla seçeneğini seçiyoruz. sonra otomatik aramadan çıkıyo daha sonra kendin tekrar bağlantıdan bakabiliyosun hangi wlanların bulunduğuna.

Benimde sormak istdiğim şu remind me programını telefona nasıl kuruyoruz. Bu konuda adım adım yönlendirebilcek kimse varmıdır?

Ve yükledikten sonra herhangi bir sorun olur mu? Sonuçta hep arka planda çalışması gereken bir uygulama ve buda şarj ömrünü çok etkiliyor mu?

programı indirdikten sonra telefonu pc ye bağla mass memorynin içinde download klasörüne at sonra telefonun dosya yöneticisinden uygulamayı bul ve üstüne tıkla.

özür dileyerek bişey daha sorcam; pc ye şu linki indirdim RemindMe3rdAnd5thEdition_v353.sisx‎ ve telefonada attım dediğiniz gibi, sanırım bi yerlerde yanlış yapıyorum çünkü telde bulamadım programı acaba şunuda mı indirmem gerekti MobiFun.Soft.Remind.Me.v3.53.S60v3.S60v5_PATCH_ARTPDA_TEAM.sis

yoo bende sadece RemindMe3rdAnd5thEdition_v353.sisx‎ i indirdim. tele attıktan sonra çıkması gerek.
    tekrar anlatıyım istiyorsan önce indir sonra telefonu pc ye bağla, mass memory deki download klasörünün içine kopyala.sonra telefondan menü-ofis-dosya yöneticisi-E:depo hafızası-download dan RemindMe3rdAnd5thEdition_v353.sisx‎ yazana tıkla.

menü-ofis-dosya yöneticisi-E:depo hafızası-download dan RemindMe3rdAnd5thEdition_v353.sisx‎ yazana tıkla. bu kısmı yapmadığım için olmuyormuş şimdi oldu çook teşekkür ederim:))

bakalım sürekli arka planda çalışması şarjını ne kadar etkiliycek normalde 3 gün gidiyor

• bir şey değil :D altta çalıştırmana gerek yok bende kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr awesome -- 15 Eylül 2011; 19:46:00 >
  • arkadaşlar şarjın ne kadar kaldığını gösteren bir programa ihtiyacım var. e71de ion batterytimer ı kullanıyordum ama e6 için yok. buna benzer bir programı bilen var mı ?
  • ya arkadaşlar ben telefonu dün aldım tek çubuk sarjı vardı. haliyle bitti kurcalarken, sarj ettim ama bugün yine tek çubuğa düştü. telefon hep internete bağlı bugün 100 mesaj atmışımdır. ama bana satın aldığım yer istediğini yap 4 günü geçer sarj süresi demişti. sizde de durum böyle mi?
  • quote:

arkadaşlar şarjın ne kadar kaldığını gösteren bir programa ihtiyacım var. e71de ion batterytimer ı kullanıyordum ama e6 için yok. buna benzer bir programı bilen var mı ?

%100 %80 %60 %35 %20 için telefon kendi gösteriyor. Bilmiyor olabilirsiniz diye yazayım dedim. Kullanım süresi olarak göstermesini diyorsanız bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus

quote:

arkadaşlar şarjın ne kadar kaldığını gösteren bir programa ihtiyacım var. e71de ion batterytimer ı kullanıyordum ama e6 için yok. buna benzer bir programı bilen var mı ?

%100 %80 %60 %35 %20 için telefon kendi gösteriyor. Bilmiyor olabilirsiniz diye yazayım dedim. Kullanım süresi olarak göstermesini diyorsanız bilmiyorum.

telefonun ana ekranında uyarı olarak mı gösteriyor yani anlık olarak mı yoksa biz kendimiz bi yerden giripte bakıyo muyuz? benim sarjım 1 gün de bitti nie böyle oldu anlayamadım
  • quote:

quote:

onu bılıyorum benım aradıgım ... Saat ... Dakıka seklınde. Batteytımer oyleydı ama uyumlulugu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KucukKurbaga

quote:

quote:

telefonun ana ekranında uyarı olarak mı gösteriyor yani anlık olarak mı yoksa biz kendimiz bi yerden giripte bakıyo muyuz? benim sarjım 1 gün de bitti nie böyle oldu anlayamadım

ana ekranda pıle tıklayınca saat falan buyuyor. Saatın sagındakı sekle tıklayıncada yuzde olarak gosterıyor ama dusus tarzı pek duzenlı degıl.

• Telefon bilgisayara bağlandığı zaman daha detaylı düşüş gözlenebiliyor.

Bu arada sürekli olmasa da internet kullanıyorum, günde yaklaşık 50 sms ve 30-40dk konuşma ile benim şarjım 4gün gidiyor. Sizin cihazda bir sıkıntı olabilir belki.
  • quote:

Telefon bilgisayara bağlandığı zaman daha detaylı düşüş gözlenebiliyor.

Bu arada sürekli olmasa da internet kullanıyorum, günde yaklaşık 50 sms ve 30-40dk konuşma ile benim şarjım 4gün gidiyor. Sizin cihazda bir sıkıntı olabilir belki.

ilk gün olduğu için çok kurcaladım internete hep bağlı kaldı ve baya bi mesajlaşma vardı. bir de telefonun bataryasının zamanla oturcağını söylüyor herkes umarım öyle olur. sizin ki baya iyi gitmiş
  • quote:

quote:

ilk gün olduğu için çok kurcaladım internete hep bağlı kaldı ve baya bi mesajlaşma vardı. bir de telefonun bataryasının zamanla oturcağını söylüyor herkes umarım öyle olur. sizin ki baya iyi gitmiş

Aman nazar değmesin, umarım sizinki de toparlar :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ana ekranda pıle tıklayınca saat falan buyuyor. Saatın sagındakı sekle tıklayıncada yuzde olarak gosterıyor ama dusus tarzı pek duzenlı degıl.

teşekkür ederim gördüm dediğiniz yerden :)

• quote:

çok iyi gidiyormuş şarjınız.1buçuk ay oldu.günde 2saat nete giriyorum 1,5 gün gidiyor,gece açık.batarya oturma mantığı doğru.ama yinede bir servise göstermek gerekir.önce yeni yazılımı biraz test etmem lazım.belki biraz daha stabildir.sonra görüşümü bildiririm. fw 22.014
  • quote:

Orijinalden alıntı: admin_istratör

quote:

çok iyi gidiyormuş şarjınız.1buçuk ay oldu.günde 2saat nete giriyorum 1,5 gün gidiyor,gece açık.batarya oturma mantığı doğru.ama yinede bir servise göstermek gerekir.önce yeni yazılımı biraz test etmem lazım.belki biraz daha stabildir.sonra görüşümü bildiririm. fw 22.014

bu tarz bataryalar tam performansı 4 aya kadar uzun sürede bile bulabiliyor e71 kullanırken ilk 3 ay batarya 2 gün gidiyordu 3 aydan sonra 4 güne çıkmıştı baya değişik bi batarya kullanıyor nokia

BU ARADA BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ YENİ ÜYESİNİZ SANIRIM BU : admin_istratör NİCK İSMİNİZİN ANLAMI NE ÇOK DEĞİŞİK GELDİ ?

• Yeni değilim. m.a.x.i.c.e.p Admin üyesiyim,DH admin adayıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admin_istratör -- 16 Eylül 2011; 15:02:59 >
  • Ben de şarjı giden iyi bir telefon arıyordum bu telefonun tavsiyesini okudum.

Genel olarak kullananlardan kısa ve öz bi yorum almak istiyorum çünkü karar vermem lazım ona göre,

Batarya performansı gerçekten denildiği gibi mi?
    Gündelik olarak SMS+internet+konuşma aktif olarak kullanıyorum şu anki telefonumla(galaxy ace) akşamı ancak yapabiliyorum. Bu telefon benim tempoma en az 3 gün dayanır mı acaba?

Ayrıca genel bir sıkıntısı var mı yani klasik bir sorun var mı şu anda telefonda?
  • Arkadaşlar VATAN Bilgisayar'da %25 indirim var kaçırmayın...Telefon 707tl + 6 taksit yapıyorlar...Yarın kuyruğa girin derim...

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/nokia-nok_e6-00_white-e6-00-cep-telefonu-(white)/productdetails.aspx?I_ID=55972

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 17 Eylül 2011; 0:25:51 >
  • çok iyi fiyat ama bu kadar yeni bi telefonda riske girmicem şimdilik. e71 kullanıyorum bundan sonraki telefonum çok büyük ihtimal e6 olcak ama şimdilik erken gibi geliyor bana. bakarsınız 2012de symbian belleli modelleri çıkar
  • bu kadar değer kaybı olmamalı 900 çıktı 1 ay sonunda 700 tl yi gördük vatan acaba parelel ithalat ürünü falan mı satıyor kvk ise çok iyi fiyat değil süper ötesi telefonculara gelişinden bile ucuza bi fyat
  • Dogubank gibi yerlerde E6'yi en ucuz kaca bulabilirim? Garantili 650 civari bulmak mumkunmu?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.