Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r10gkbrk

Dogubank gibi yerlerde E6'yi en ucuz kaca bulabilirim? Garantili 650 civari bulmak mumkunmu?

Bence vatandaki kampanyadan faydalanabilirsiniz. 650ye garantili biraz zor diye düşünüyorum.
  • Navifirme baktım dün, bizdeki e6 larda 21.0 versiyon var ama orda ekstra 24.0 turkcell olarakta görünüyor. Yükleyen deneyen varmı? Turkcell sattığı cihazlarda 24.0 versiyonla mı satıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgürkan911 -- 17 Eylül 2011; 13:11:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10gkbrk

Dogubank gibi yerlerde E6'yi en ucuz kaca bulabilirim? Garantili 650 civari bulmak mumkunmu?

rahat bulursun ama ne orjinal batarya verirler nede kulaklık spot cihaz var doğubankta
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

Navifirme baktım dün, bizdeki e6 larda 21.0 versiyon var ama orda ekstra 24.0 turkcell olarakta görünüyor. Yükleyen deneyen varmı? Turkcell sattığı cihazlarda 24.0 versiyonla mı satıyor?

telefonu turkcellden aldım versıyonu 21.014 olarak gozukuyor
  • Bu telefonda karşı tarafın sesi boğuk gibi geliyor tüm e6'lar böylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Bu telefonda karşı tarafın sesi boğuk gibi geliyor tüm e6'lar böylemi?

Bende böyle bir sorun yok sanırım. Oldukça konuşma yapıyorum, olsa farkederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus

quote:

ya normal telefonlardaki gibi değil.
    http://www.domatez.net/cep-telefonu/nokia-e6-fiyati-ozellikleri-telefon-hakkinda-yorumlar.html
    burdada birçok kişi yakınmış.Acaba hepsimi böyle?

• sanki boş ortamda yankı gibi ise bizim yeğendede aynı sorun var gg satışa çıkardı 650 den yüzüne bakan yok ee olmaz tbi vatan bugün 700 tl ye sıfırını sattı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkaygumus

quote:

ya normal telefonlardaki gibi değil.
    http://www.domatez.net/cep-telefonu/nokia-e6-fiyati-ozellikleri-telefon-hakkinda-yorumlar.html
    burdada birçok kişi yakınmış.Acaba hepsimi böyle?

Bazı insanlarda da resetleme sorunu var mesela ama bende o da yok. Demek istediğim genel bir sorun yok cihazda benim fikrimce.

• Ben olayı tam anlatamadım ama farklı telefonlarla deneyip sonra e6'yla denerseniz ne dediğimi anlarsınız.
    Belki benim bahsettim tam kelime belkide boğukluk değildir.
    Yani canlı tiz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinPeAcE -- 17 Eylül 2011; 20:05:08 >
  • quote:

Ben olayı tam anlatamadım ama farklı telefonlarla deneyip sonra e6'yla denerseniz ne dediğimi anlarsınız.
    Belki benim bahsettim tam kelime belkide boğukluk değildir.
    Yani canlı tiz değil.

Demek istediğinizi verdiğiniz linkte biri iyi anlatmış, mağaradan geliyor gibi diye. Bende böyle bir sorun yok, daha önce bir çok cihaz kullandım olsa farkederdim.
  • Boğuk değil ara ara bu şebeke istasyonlarından kaynaklanıyor,ben farklı aramalar yaptım deneme amaçlı operatörler arası,şehir dışı hat görüşmeleride yaptım cihaz sağlam bizim bu operatörlerin şebeke kalitesinden ötürü değişiyor sesler.Farklı bölgelerde aramalarda nadir olabilir cihazlarda sorun yok bence.
  • Arkadaşlar E6 için arkasına delikli kapak alacağım bir yer varmı acaba.

Bu arada E6 için tema istenler BURAYI TIKLASIN
  • bi şey itiraf edeyim ben bu telefonu aldım bugün ama şu sizin dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum. Mesela opera mini bile nasıl yüklenir bilmiyorum ekstra programlar mesela harita nasıl yüklenir bilmiyorum, sözlüğe dil seçenekleri yüklemek istiyorum nasıl öğrenebileceğimi birisi özel mesajdan anlatabilir mi ?

önceki telefonum dandik bişeydi o yüzden pek bu tip telefonları kullanamam, öğrenmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 17 Eylül 2011; 21:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

bi şey itiraf edeyim ben bu telefonu aldım bugün ama şu sizin dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum. Mesela opera mini bile nasıl yüklenir bilmiyorum ekstra programlar mesela harita nasıl yüklenir bilmiyorum, sözlüğe dil seçenekleri yüklemek istiyorum nasıl öğrenebileceğimi birisi özel mesajdan anlatabilir mi ?

önceki telefonum dandik bişeydi o yüzden pek bu tip telefonları kullanamam, öğrenmek isterim.

Evet arkadaşlar Ücretsiz Navigasyon nasıl yükleriz acaba
  • ben bu tarz şeylerin hiçbirini bilmiyorum :(
  • gerekirse burada sabahlayıp bişeyler kapmaya çalışacağım
    mesela yazılım güncellemelerinde ücretsiz navigasyon yazıyor 10 mb civarı ama paralı

bu arada ilk açtığımda sürekli para gidiyordu telefondan 20 kuruş 20 kuruş son çare tüm parayı kardeşime attım. neye bassam para gitti internetle alakalı olmayan yerlerde de öyle oldu mesajlar, fotolar vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 17 Eylül 2011; 23:42:23 >
  • quote:

gerekirse burada sabahlayıp bişeyler kapmaya çalışacağım
    mesela yazılım güncellemelerinde ücretsiz navigasyon yazıyor 10 mb civarı ama paralı

yanlışınız var.navigasyon ücretsiz.haritaları direk indirip,güncelleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: admin_istratör

quote:

gerekirse burada sabahlayıp bişeyler kapmaya çalışacağım

yanlışınız var.navigasyon ücretsiz.haritaları direk indirip,güncelleyebilirsiniz

telefon internete girip para yemesin diye parayı attım ama güncellemeyi yap dediğimde gıdım ilerlemiyor uzun süre mi beklemeliyim ?
    teşekkür ederim.
    bu tarz bi telefonu ilk kez kullanmama verin lütfen bişey daha sormak istiyorum bu haritalar ne kadar geniş ve nasıl kullanabilirim ben bunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 17 Eylül 2011; 23:45:45 >

• wi-fi varsa hızlı bir şekilde indirirsiniz.harita fena değil.3boyutlu.kullandıkca alışırsınız.kullanımı kolay.ama ilk gps bağlantısında uyduya bağlanmak için 15 dk beklemeniz gerekiyor.sonraki kullanımlarda konum bulması 3sn
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.