Şimdi Ara

===> Nokia E6-00 | Symbian Anna - 2.46' VGA - QWERTY - 8GB <=== (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.940
Cevap
12
Favori
205.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun garantisi nedir grey cihazmı yoksa kutuda kvk yada genpa hologramı falan varmı
  • bildiğim kadarıyla benimkide öyle tüm cihazlar dora diye bir firma tarafından getirtiliyor ve kvk genpa garantisne bakıyor...
  • dora ise bakarlar ama 1 ayda 950 den 700 inen bi model çok kolay olmaz nokia da acaba sebebi nedir 900 alanlar acayip zararda yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr awesome

quote:

Orijinalden alıntı: KucukKurbaga

ara sıra mesaj yazarken falan tuşların basmadığı oluyor mesela a ya basıyorum yazmıyo bi süre sonra yazmaya başlıyo. bu sizde de oluyor mu acaba?

bir de telefonun konuşurken sesi çok güzel de ara sıra yankı yapıyo genel bişey mi acaba?

bir de yine mesajlar da oturumlar kısmında yazılar çok küçük gibi bunu büyütmenin yolu var mı?

altta uygulama açıksa bende de oluyor bazen. yazma dilinin türkçe olmasından da kaynaklanıyor olabilir. ben önceki bir telefonumda hep geç geliyordu yazma dilini ingilizce yaptım düzeldi.

evet dogru denıym bende. Tesekkurler.

Suan telefondan gırıorum ama yazılar cok kucuk tarayıcı ayarlarndan en buyuge getırıorum bısey degısmıyo bu sadece dh de bole gozlerm bozulck valla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KucukKurbaga -- 18 Eylül 2011; 22:53:39 >

• yazıların küçük olması telefonun çözünürlüğünün çok yüksek olmasından :)) maalesef 640*480 ekranıda küçük olunca o ölçüde yazılar küçük görünüyor ve uygulamalarda yakınlaştırma yapamadığımızdan yazılar ufak kalıyor gerçekten donanımhaberin mobil sitesinde de yakınlaştırma yapamıyoruz uygulama gibi çalışıyor mobile uygun site olduğu için o konuda sanırım yapılabilecek bir şey yok...
  • hımm anladım alıntı olayları özellikle çok küçük gözüküyo.. mesajlardaki oturumlarda dediğiniz gibi o zaman o yüzden o kadar küçükler :) neyse göz alışır elbet ben 5800 dan geçtm bu telefona onun ekranı büyüktü alışmak zor olcak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KucukKurbaga -- 18 Eylül 2011; 23:10:30 >
  • arkadaşlar milliyet hürriyet gibi sitelerde video izleyemiyormuyuz? videoya tıklayınca adobe flash player istiyor. ovi storada baktım ama flash player bulamadım
  • mesajlardaki yazılar bi boyuta kadar büyüyüp küçülmesi lazım fakat bilmiyorum test etmek lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

dora ise bakarlar ama 1 ayda 950 den 700 inen bi model çok kolay olmaz nokia da acaba sebebi nedir 900 alanlar acayip zararda yazık

900tlye alanda ilk alan olmak için aldı. gayet normal fiyat bence. ayrıca vatanda satılan ürünlere nokia kom aş bakıyor. yani kvk genpa servisleri bakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

mesajlardaki yazılar bi boyuta kadar büyüyüp küçülmesi lazım fakat bilmiyorum test etmek lazım :)

normal msjlar büyüyüp küçülüyor da oturumlar kısmında sorunum :)
  • bu telefonu kullanan arkadaşlar yazılım sürümleri nelerdir bi söyleyebilirler mi? bende 21.014 sürümü ama daha üst sürümünün çıktığını söylüyorlar.

bir de çok önemli değil ama dikkatimi çekti zil seslerini değiştirmek için zil seslerine bakıyordum çalmadan önce ''tık'' die bi ses çıkıyor bu telefonum çaldığında da çıkıyormuş ama farklı telefon modellerinde böyle bi ses yok. acaba sizde bi bakar mısınız var mı sizlerde de?
  • arkadaşlar bu arada uygulamalarda araçlara girerseniz orada font magnifier diye bir uygulama olduğunu göreceksiniz internet baülantınız olduğunda onu açın life time free register olayı var ondan sonra orda yazı boyutlarını büyütebilirsiniz ve tüm yazılar büyüyecektir şimdi gördüm bende bu ugulamayı paylaşmak istedim :)) yardımcı olur sanırım diğer arkadaşlarada,

not: ben 125% yaptım çok büyük geldi :) telefonun sınırlarından şaşabiliyor :)
  • Özellikle bir şey sormak istiyorum, mesela müzik dinlerken aynı anda opera dan nette gezinince donma takılma yapıyor mu acaba?
  • güç tasarrufuna alınca neleri kısıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozkurt

arkadaşlar bu arada uygulamalarda araçlara girerseniz orada font magnifier diye bir uygulama olduğunu göreceksiniz internet baülantınız olduğunda onu açın life time free register olayı var ondan sonra orda yazı boyutlarını büyütebilirsiniz ve tüm yazılar büyüyecektir şimdi gördüm bende bu ugulamayı paylaşmak istedim :)) yardımcı olur sanırım diğer arkadaşlarada,

not: ben 125% yaptım çok büyük geldi :) telefonun sınırlarından şaşabiliyor :)

cidden benim taktığın oturumlar kısmı bile bunun sayesinde büyüdü :) teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

güç tasarrufuna alınca neleri kısıyor ?

ışıklar, zaman aşımı süresi ve tuş sesleri kısılıyor sanırım bildiğim bunlar
  • 0.face gremiyorum neden acaba bi ayar mı yapmam lazım?
    Bir de font programına grmeye calısınca unable to connect diyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 19 Eylül 2011; 11:46:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KucukKurbaga

quote:

güç tasarrufuna alınca neleri kısıyor ?

ışıklar, zaman aşımı süresi ve tuş sesleri kısılıyor sanırım bildiğim bunlar

+ 3G kapaniyor edge mi ne o oluyor.
  • quote:

0.face gremiyorum neden acaba bi ayar mı yapmam lazım?
    Bir de font programına grmeye calısınca unable to connect diyor :/

internete bağlı olmanız gerekiyor ömür boyu ücretsiz kayıt yaptırıyor önce sonra program çalışıyor, kayıt içinde sadece tuşlara tıklamanız yeterli :)
  • tamam deneyecegm simdi :)
    bu telefonunun titresimine titresm dyen vrsa helal olsn en sakn ortamda ble hssetmyorm

duzeltme : 10 tık yükselttm gayet ideal gözüküyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 19 Eylül 2011; 17:32:00 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.