tamam deneyecegm simdi :) bu telefonunun titresimine titresm dyen vrsa helal olsn en sakn ortamda ble hssetmyorm
Titreşim gerçekten çok büyük problem, Allah'tan hoparlör sesi oldukça yüksek de oradan kurtarıyor.
titresime almam gereken zamanlar oluyordu benim cok kotu oldu bu olay en ufak titresm duygusu hssetmiyorum
sizin telefonları bilmiyorum ama bana oldukça yeterli geliyor titreşim kılıfında iken bile hissedilir derecede titriyor bence...
benimki niye böyle ki çok hafif
belki sadece bana yeterli geliyordur :) bilemeyeceğim gerçekten,
Yararlı uygulama bulup kullanan arkadaşlar paylaşırlarsa çok fazla bulma şansımız olmuyor en azından kendi aramızda paylaşım yapabiliriz bu konuda...
evet katılıyorum. Ben hafıza kartımın şifresini unutmuşum ne yapabilirim?
world card sahipleri vatandan 799tlye alabilirler e6yı. 700tl olduğu kampanya demekki gerçekten kampanyaymış. öyle bazen söylendiği gibi önce bindirme sonra indirme olmamış yani.
evet tekrar 800e çıkmış telefon. 2-3 gün sürdü kampanya
quote:
Orijinalden alıntı: graphilis
arkadaşlar milliyet hürriyet gibi sitelerde video izleyemiyormuyuz? videoya tıklayınca adobe flash player istiyor. ovi storada baktım ama flash player bulamadım
Bende merak ediyorum bunu hocam flash desteği olduğunu okumuştum biyerde yok mu acaba
Birde şuanda en uygun fiyat nerede vatanın kampanyası bitmiş?
ben dary den 680 e almıştım telefonu bu telefonun fiyatı bence bikaç kere daha düşer özellikle vatan eğer fiyat şişirmezse en kötü telefonlarda 18% indirim uyguluyor uzun süredir oradan alırım 700 olmaz ama 780 750 ye vatandan almış olunur bence bu tarz kampanyaları takip edin arkadaşlar...
e6 700 tl nokia e 72 670 tl arada 30 tl oynuyor bu nasıl bi mantık hayret ötesi vatan ne yapmaya çalışıyor oda hayret ama e72 sanki e6 dan daha kalite gibi ki hala fiyatı aynı
quote:
Orijinalden alıntı: Vee
quote:
Orijinalden alıntı: graphilis
arkadaşlar milliyet hürriyet gibi sitelerde video izleyemiyormuyuz? videoya tıklayınca adobe flash player istiyor. ovi storada baktım ama flash player bulamadım
Bende merak ediyorum bunu hocam flash desteği olduğunu okumuştum biyerde yok mu acaba
Birde şuanda en uygun fiyat nerede vatanın kampanyası bitmiş?
arkadaşlar yokmu bu konuda yardımcı olcak kimse ????
Flashı ben de merak ediyorum. Bana hafıza kartı şifresi konusunda yardım eder misiniz, hatırlamıyorum şifremi ve lazım gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: furkanbozkurt
vatan da 700 e mi inmişler :) ne mutlu hayırlı olsun güle güle kullanın güzel bi telefon ben oldukça memnunum tam bir smartphone olmasa da istediğim çoğu özellki mevcut ve kullanımı çok rahat, size bir şey soracağım acaba telefonunuzun üretim yeri menşei neresidir?
Telefon henüz elime gelmedi ama Vatan'ın sitesinde Çin diyor üretim yerine. Bazıları Macaristan'da üretiliyormuş
Her şey iyi güzel de şarjı bir günde yarıya indi :(
quote:
Orijinalden alıntı: mulan
Nasıl oldu ya bende telefonu almayı düşünüyodum ama siz çok mu yoğun kullandınız acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: mulan
hangi programları kullanıyorsunuz?
vallahi şarj konusunda benimde sıkıntılarım var 3 gün gidiyor diyordu arkadaşlar ama ben normal kullanımla 1.5 gün götürebiliyorum maksimum yanlış yaptığım bir şeyler var ama nedir bilemedim ??